LoL

Nu tänkte jag soooova. Ska bli så skönt så. Har varit trött hela dagen. Dagen har dock varit underbar, givande diskussioner, glada människor, en pigg pudel som har gått ner hela 2 kg i vikt (duktig Sotis) och ett fint väder. Kan det bli bättre?
Skulle inte tro det.
Sitter här med ett glas vin och ska strax gå ut och lyssna på lite musik innan jag går och lägger mig. Bara en lite stund. Tror inte jag orkar mer än så.

Jag har verkligen ingenting vettigt att säga, tror det är tröttheten. Fast å andra sidan så har jag sällan något vettigt att säga här på bloggen. Känner att jag vill säga så mycket men ibland blir jag osäker på hur det kanske uppfattas, vill inte att nån ska missförstå mig eller se mig som en sån person som tar upp saker på sin blogg bara för att provocera och genom det få läsare.
Dock har folk konstant sagt ett ens blogg är en egen värld och där får man göra vad fan man vill så länge det är inom lagens ramar.
Hm, ska fundera över detta lite. Vem vet, ni kanske får en inblick i saker som ni egentligen kanske inte skulle vilja veta. Eller saker som ni tycker gör mig till en idiot. Hur som helst så kan det bara sluta med att det är underhållande på ett eller annat vis.


Förresten, hittade lite söta bilder på Sotis som jag tog tidigare i veckan....
 


...the Laughing out Laud-poodle



...and again.


SOV GOTT!!!! =)



Ombyggnation

Nu har jag åter tröttnat på min design. Jag vill ha Photoshop nu som brorsan ska ta med nästa vecka. DÅ kommer det ske förändringar här på bloggen. Nytt utseende och massa nya funktioner. Coolt som satan.
Bland annat så ska headern....



....får ett nytt utseende, det ska in bilder och text.
Måste bara hålla igen lite så den inte blir för överdriven

Sen ska de båda menyerna på vardera sida göras om.....



...meny raden till höger består just nu av massa reklam. Denna ska flyttas på nå smart vis och bilder där jag länkar till olika kategorier ska in.
Hoppas bara platsen räcker till.

Menyraden till vänster....



...ska få ny text, struktur och reklamen ska flyttas bort från själva menyn så att säga.
Allt ska hamna jämnt och inte i ett virr varv som det är nu.

Sen ska kategorierna göras om helt....



...vissa kategorier får vara kvar, andra ska bort och inläggen ska flyttas runt till kategorier som passa inläggen bättre.
Just nu är det väldigt svårt att hitta intressanta inlägg eftersom de hamnar i dåliga kategorier.

En sak som ska läggas till är lite länkar....




...något jag funderat på länge men aldrig genomfört.


Ser fram emot lite förändringar på bloggen =)
Göra den fräschare, mer lätt-navigerad och med bättre innehåll.
Så kul!!! =D

Nu ska jag käka middag var det tänkt.
Men vi höres efteråt!
Ha´re!



Seeeeeent!

Här kommer en sen första uppdateringen för dagen. Har haft så mycket att göra idag så bloggen har liksom inte riktigt hunnits med. Men jag kommer försöka hinna uppdatera några gånger ikväll =)
Min mosters man är foto-tokig och har en maaaassa jäkla utrustning till sin systemkamera. Han skämmer verkligen bort den där kameran. det kan inte vara nyttigt för den, han borde ge några grejer till mig tycker jag =P
Han köpte nyliken ett objektiv för 11 000:- och det är ju bara sååååå coolt!! Man kan ta riktigt snygga bilder på långt håll och den ställer om sig skitsnabbt. Jag vara så avundsjuk. Så nu håller jag på att försöka övertala min far att ge mig en sådan i födelsedagspresent och som alltid så säger han "Vi får se"

?

Vad är det med föräldrar? Oavsett hus gamla barnen blir så säger de alltid "Vi får se" när en önskan om julklapp eller födelsedagspresent kommer upp.
Jaja, får väl fortsätta tjata som en elvaåring helt enkelt =P

Dagens fotografier förestället ett litet körsbärsträd, placerat mitt ute i no-where....och en pudel. 
Hon sitter under trädet en hel del eftersom hon då kan se vad som händer åt alla hållen. Den perfekta utsiktsposten för en nyfiken pudel helt enkelt =) 



...mogna körsbär.
Hopp i mun!



...vackra och goda



....hänger som i en klase med tre...eh, två i samma knippe.
Vart tog det sista körsbäret vägen?



...ensamt träd ute på ängen



....med vakthunden Sotis som grävt sin plats under trädets grenar



...körsbär och pudel



...pudel och körsbär



...Vem kommer gående?


Nu ska jag, och min pudel, gå ner och ta oss ett dopp i vattnet. Sen vanckas väl middags kulle jag tro men jag återkommer strax efter denna.

Hoppas ni har haft en jätte härlig dag såhär långt och att kvällen blir någonting att minnas =)
Det kommer den i alla fall bli för mig!
Kramar




En dag fylld med förväntningar

Jag har haft en sån där nykär känsla idag. Inte för att jag är nykär eller så (blä) utan mer för att jag ser fram emot de kommande åren. Vad jag ska göra, hur jag ska göra och vad resultatet blir. Så snuskigt spännande att inte veta vad som finns runt hörnet.
Dock måste jag väl lite grann erkänna att det där med att jag inte är nykär stämmer väl inte riktigt. Jag är absolut inte kär eller så. Jag är väl mer nyfiken. Min bror och min mor har bestämt sig för att de har hittat den perfekta killen till mig och jag måste hålla med om att han verkar helvetiskt trevlig. Dock är han, som brorsan också påpekade, någon att isåfall behålla och ärligt talat så vet jag inte om jag orkar gå den vägen ännu.
Jag vill ha kul men samtidigt så känner jag ju självklart att känslan av att ha någon, någon som jag kan lita på och som vill ha kvar mig för resten av sitt liv och som är villig att tillsammmans med mig bygga på någonting som handlar om "oss" istället för bara om "jag" är frestande. Men vi får väl se, han kommer med goda rekommendationer iallafall =P

Har suttit i dag och väntat på det där ovädret som SMHI varnade för men har inte sett en tillstymmelse av dåligt väder. Dock har temperaturen gått ner vilket kan innebära kommande regn eller så kan det innebära att det gör risken för åska mindre och genom det så blåser man av SMHI:s varning.


Relativt fin himmel det har varit idag måste jag säga....



Får väl se imorgon helt enkelt, dock är jag beredd att i vilket ögonblick som helst gömma mig innanför husets trygga väggar....



Får se om himmeln ser ut lite mer såhär senare i veckan....



...för det där mörka molnet får mig att vädra regn.
Kanske mest för att bilden är från tidigare i veckan då det började ösa ner regn strax efter att bilden togs.


Nu ska jag snart sova. Först ska jag umgås med mina tyska släktingar och snacka lite skit.
Hoppas ni får sova så gott!
Vi kommer ju höras imorgon med, samma tid som varje morgon och samma plats =P


Ditt äckliga kryp!

Det värsta med den här årstiden är alla de jävla krypen som kommer fram. I Örebro blir jag tokig på tvestjärtarna, här i Dalarna så blir jag galen på de jäkla bromsarna som flyger omkring hela tiden och bara väntar på att jag ska slappna av och sluta kolla efter dom så de kan få sätta sig på mig och hugga tag i min hud. Äckliga varelser dom där. Men fåglarna verkar digga dem.

Hittade för övrigt ett annat skumt kryp i gräsmattan just nu.
Såg lite konstigt ut och då jag flyttade på några maskrosblad så sträckte den ut sina läskiga ben.
Riktigt obehaglig varelse....




Usch usch.
Nä nu ska jag gå ut och vara social med mina tyska släktingar.
Har´re bra
så höres vi om en liten stund igen! =)



Soligt men segt

Förstår inte varför jag känner mig så seg. Visst är det vamrt å så men inte SÅ varmt så jag borde känna mig seg. Fattar ingenting. Känns som om jag ska explodera.
Ska nog ta ett bad i sjön och lägga mig ute i solen med en bok.

Har dessutom massor med saker som jag vill fixa med på bloggen. Vill göra om kategorierna, ta bort några och lägga till några fler. Dela upp mina bilder i olika kategorier så det är lättare att kolla in de olika bilderna efter olika motiv och/eller humör.
Sen vill jag ändra designen och fixa i photoshop så min blogg kan bli riktigt stilig. Photoshop, illustrator m.m. kommer brorsan ta med sig när han kommer till Sverige i näst vecka. Så DÅ kommer här ske förändringar. Man kommer kunna välja kategorier via bilder m.m.
Ska bli såååå kul! =)

Jaja, nu ska jag ta min bok
och gå ut och läsa. Hm, har försökt hitta mina glasögon. Solen har gjort mina ögon en aning överansträngda. Får se vart jag kan ha lagt dem.




....en bra bok



...och en intressant bild =P
Min pupill med kameran som reflekteras.
Coolt motiv tycker jag. Synd bara att jag inte har photoshop utan bara har skit programmen. Annars hade jag kunnat skära till den bättre =D

Ses sen igen!! =)



Samma typ av Tisdag

Tisdag igen. Känns skönt fakttiskt. Förra tisdagen jobbade jag så då sög det men denna tisdag är jag fortfarande ledig. Dock kommer jag jobba nästa tisdag men det bryr jag mig inte om att fundera vidare på just nu =)

Har märkt i diverse bloggar att solen lyser med sin frånvaro i vissa delar av landet. Här kan jag säga att solen lyser som en galning, det är varmt ute och jag har planerat in ett bad strax. Skönt som tusan =D

För att återigen byta samtalsämne
så tänkte jag bara i förbifarten nämna att jag kollade in mina magmuskler i spegeln i morse och kom fram till att de var icke existerande. I höstas var dom där och jag var sååå stolt, nu är dom helt försvunna. Vad hände?? Saknar dom jätte mycket måste jag säga =( Så vad som också står på schemat i dag är sitt-ups och ben-lyft. Femhundra av varje ska vara gjorda innan kl 24 ikväll. Och därmed basta!!! =P
Shit va mycket som jag ska göra idag...eller?


Nattliga bilder på vackert lila orkideer....



....blixten tog verkligen fram den lila färgen



...pretty


Dagens fullständiga schema:

¤ Handla brandsläckare, brandfiltar m.m.
¤ Besöka Frostbrunnsdalen med D60
¤ 500 ben-lyst och 500 sitt-ups
¤
Tyska släktingar anländer

That´s about it.
Inte så mycket.
Nu ska jag käka lite lunch, hoppa in i duschen och åka till stan =)
Höres senare!
Puss!!


Last word of the day

Nu ska jag sova...tror jag. Först ska jag lyssna på lite musik och röka några cigg innan jag hoppar ner i sängen.
Imorgon kommer mina tyska släktingar på besök, ska verkligen bli skitkul. Dessutom så ska vi iväg till Frostbrunnsdalen där jag ska fota massor hade jag tänkt. Så i natt ska kameran få ligga på laddning så jag inte hamnar i en situation där jag hittar det perfekta motivet men batterit har tagit slut. Illa när sånt händer måste jag säga.

Det har varit en helt otrolig solnedgång här i kväll och självklart var jag tvungen att fota den. Vet inte vilken bild som blev bäst. Gillar olika saker i de olika bilderna.


Ni får bedöma vilken ni tyckte var bäst?....



.....ser mer ut som en tavla än som en riktig himmel



...först är vi nära himlen, sen rör vi oss längre och längre bort



...träden blir helt svarta i det starka ljuset



...här kan man se hur himlen speglar sig i vattnet



....ett riktigt inferno


Vi ses igen i morgon!
Sov gott!! =)


Blommigt!

Jag älskar Nelly.com, jag älskar Mina UK som finns på Nelly.com och nu ska jag shoppa underbara klänningar från Mina UK via Nelly. com.

Fattat? =P

Har dåligt med blommigt kom jag fram till för en stund sedan. Jag har nämnligen börjat fota alla mina kläder för att sedan sätta in i ett register så jag vet var dom är och ifall de ens existerar. Detta efter att jag märkte att jag hade två likadana klänningar. En som jag köpte direkt då den kom ut i butik och den andre som jag köpte på rean. Dumt eller vad? Haha!
Så nu ska allt härmed katalogiseras =D


Återigen ett "appråpå", men denna gång ett blommigt sådant.
Alltså; Appråpå blommigt....






...Jag gillar att ljuset gör att man ser igenom bladen på blommorna. Gör bilderna så mycket bättre


Nu väntar glass och en promenad med pudeln.
Sen återvänder jag hit!

Charmig och söt?

Min faster kom förbi för ett tag sen, vi fikade och snackade skit. Dessutom så hade hon med sig sin underbart söta och charmiga golden retriver flicka Trullsa. Har hört att vissa inte tycker att golden är någon fin ras, för mycket hår och svår att hålla ren. Sen är den otroligt svår att dressera. Den gör mest som den själv vill vilket Trullsa också gör. Hon ser verkligen ingen mening med att lyda sin matte och om det inte finns nå godis att vinna på det så gör hon som hon själv vill.
Men jag tycker hon är ooootroligt söt och charmig.


Trullsa, den svårdresserade golden retrivern....



Trullsa gör precis som min pudelflicka Sotis gör dagar som dessa och bara njuter av solen....



Fast hon blev ledsen då matte nekade henne ett dopp i det blå...



...men med den pälsen så kan jag förstå att min faster inte ville att Trullsa skulle bli blöt.


Nu ska vi snart käka och jag är så hundrig så jag vet knappt vad jag heter. Appråpå sånt, borde nog börja träna snart. Inte för att jag gått upp i vikt eller så (önsketänkande) utan för att så fort jag gör någonting fysiskt så sträcker jag mig. Så jävla jobbigt. Sträckte nån muskel i armhålan i fredags och det göt så ont att jag inte kan ha armen helt nere men heller inte sträcka ut den ordentligt. Så nu blir det till att införskaffa ett gymkort och börja hjälpa musklerna =)

Hur som helst, hörs om en stund igen!
Puss!!!




Skön måndag!

Måndag och vet ni vad? Jag ska inte på jobb!! En veckas semester kommer kännas skönt, idag trasskar alla mina jobbkompisar till jobbet, hatandes vad de just nu kommer tvinga sig själva göra och jag ligger ute i solen och kommer sen gå ner och ta ett dopp i det underbara vattnet. MMmmm...kan livet bli bättre?

En sak är riktigt skumt, tre helger i rad har det varit ett hemskt åskväder. Första helgen så pajade allas datorer, telefoner och tv:s, förra helgen så brann vår telefon upp och vi hade ingen ström och denna helgen var det två stycken som blev innebrända i grannbyn. Man vet inte vilka dom är eftersom liken var så sargade. Hemskt.
Så nu ska jag härmed införskaffa pulversläckare och kolsyresläckare, två brandfiltar, en åskledare och ett antal brandvarnare. Jag tänker inte låta mitt hus bli skadat av nå åsknedslag.

Snart ska vi ge oss av för att inhandla massa tyger, min mor har nämnligen beslutat att överkastet till gästrummet ska vara handgjort av en väldigt duktig sömmerska, så nu ska jag, mamma och sömmerskan ge oss av till Rosa huset (kunde man hitta ett mer homo-erotiskt namn?) och ragga tyger.
Sen har jag tvingat min pappa att vi ska dra till Frostbrunnsdalen. Ett orört område med vackra bäckar och mini vattenfall. Uppenbarligen är det en lång väg att gå eftersom man inte får åka där med bil. Men tro fan att jag tänker ha med mig kameran =P

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.
Vi höres när jag återvänt från....hm...Rosa huset.


Appråpå rosa....






See you later!!! =D
Kramar!





Läskigt

Ena stunden var det varmt, 30 grader i skuggan och man kunde sola och bada och njuta ute på verandan. Nu har det börjat blåsa så in i helvete, åskan dundrar och man ser blixtrar på långt håll. Detta väder börjar gå mig på nerverna. Jag vill ha samma väder hela tiden och då helst fint väder förstås. Orkar inte med dessa väderomställningar mer =/


Vår Himmel just nu....



Himlen är mörk och vi har just sprungit omkring och hämtat in alla grejer som kan blåsa bort elelr som inte bör få bli blöta när regnet börjar falla.
Det knakar i huset hela tiden för vinden är så stark.



...herr fluga ska vara glad över att han slipper vara ute i blåsten.


Nu ska jag ta mig lite glass, dra på mig mjukisdressen och kura ihop mig med en bok.
Ses senare igen!
PUSS!




TILLBAKA!!!!

Jag har härmed inte bloggat på två och ½ dag. Känns riktigt märkligt faktiskt. Jag är så van vid att blogga så så under vissa tillfällen under de två senaste dagarna så har det känts som om någonting har fattats. Skum känsla.
Anledningen till denna blogg-torka är så simpel som tidsbrist. I torsdags kväll var jag tvungen att packa och få ordning på huset, åkte ju till Dalarna på fredagen, på fredagen började jag klockan  8:30 och slutade kl 17. Tåget till Dalarna gick kl 17:47 och när jag kom fram så ville jag bara umgås med min familj.



...jag i fönstret på tåget

Gårdagen var stressig eftersom vi skulle ha fest med massor med folk. Helt sjukt kul det va alltså! Visst, majoriteten var inte i min ålder men dom där jävlarna vet verkligen hur man festar. Brorsan och jag fick bära en individ hem =P
Otroligt lyckad fest!!!

Idag bara jag slappar, det är 30 grader i skuggan och jag badar non-stop. Så skönt i vattnet så jag skulle kunna ligga kvar där hela dagen.
Blommorna blommar som galningar och det känns som en sommar från då man var liten, då allt bara var kravlöst och man bara gjorde vad man själv ville.
Det var tider det. =)

Nu tänkte jag kasta mig ner i det blå igen och sedan kanske sola lite innan solen börjar vandra neråt på himlen och då det blir skit varmt verkligen.



...blommor i rad



Jag återvänder hit om nån timme eller två.
Njut av vädret så länge gott folk =)
Kramar!!!!



God torsdag och snart...

....Är det fredag!!! =)

Vilket underbart och helt perfekt väder vi har idag va?
Så skönt, jag har faktiskt suttit utomhus en hel del idag och bara njutit av denna värme....



...fossingarna gillade verkligen solen kan jag säga.

Herregud va mycket jag har fått gjort idag, känns underbart att fått göra lite nytta. Bland annat har jag fortsatt min städning som jag påbörjade igårkväll. Jag har lagt i en tvätt, plockat i huset, burit ut massa sopor, sopat av terassen och dödat massor med tvestjärtar.
Nu sitter jag och tar igen mig med en kopp kaffe och lite tv-tittande.



...Våra värsta år



....egentligen alldeles för pinsam för min smak men det är ju ändå underhållning =P

Appråpå tvestjärtar, hittade ju massa sidor där det stod hur man kunde döda dessa kräk, bland annat så fanns det en apparat man kunde köpa, som en dammsugare men med ett rör som stänger in krypen och kväver dom på direkten. Bland frågor och svar så fanns det en fråga som löd förljande;

"Varför kan man inte använda en vanlig dammsugare?"

Och svaret var;

"För att insekterna kvävs långsamt och plågsamt"

What?? Så jag ska alltså betala massa pengar för att få en apparat som är som en dammsugare och detta för att jag inte vill att tvestjärtarna ska lida då de dör?? I don´t give a fuck if they are suffering!
Dom sticks och dom är äckliga och dom är en av de vanligaste skadedjuren i Sverige, dom käkar upp folk blommor, dom sticks, dom massförökar sig och det kan ibland vara omöjligt att bli av med dem och DÅ SKA JAG BRY MIG IFALL DE LIDER ELLER EJ!!! Glöm, dom jävlarna ska dö. Så idag har jag letat bon och hällt kokhett vatten på dom för det var också ett tips som stod på en hemsida. Och dom steks ihjäl direkt. Skit bra!

Vad "fattas" på denna bild?...



...huvudet ligger bredvid....Mohahahahahaah!!!!
I´m the tvestjärt killer!!!!

Okej, nu ska jag sluta snuska mig angående dom där äckliga varelserna.
När man jobbar som jag gör så njutar man sällan av saker och ting som andra kan göra, dom som jobbar normala timmar that is. Men idag gick jag upp tidigt och upptäckte hur trädgärden utvecklats den senaste tiden, utan att jag har märkt nått.

Check this out....



Körsbär....



Läskigt goda...




Nu ska jag äta och sedan dra till min studievägledare och sedan på jobb. =)
Höres ikväll igen my friends!



Spaning

Hallå!
Dåligt med uppdateringar det blivit denna vecka, det kommer bli bättre. Med mer bilder och så. Just nu har jag bara så fullt upp med jobb och allt.
Har ni haft lika fint väder som jag? Helt galet varmt och soligt. Underbar kväll det blev dessutom.

Kvällen spenderade jag på stan med några jobbkompisar. Det var ju RIX fm festivalen så vi åkte karuseller and ashit. Skiiiiit kul säger jag bara =) Ville åka igen och igen. Sen käkade vi pizza innan det va dags för mig att släpa mig hemåt.

Ikväll har jag också spanat på internet över hur man kan göra sig av med tvestjärtar men alla förslagen lät inteså himla effektiva. Men jag ska försöka iallafall. En sak som jag ska göra innan jag går och lägger mig är att städa nedervåningen. Bara dammsuga, uppenbarligen så gillar dom inte sånt. Man måste ju testa sina alternativ eller hur =P

Så med dessa ord så säger jag god natt!
Nu väntar dammsugan på mig =)
Hoppas ni får sova gott!!


Jag hoppas att det är lika fint väder på fredag....



....då jag åter åker upp till skogarna i Dalarna =)



Snabbis!

Måste till bussen nu, den går om några minuter. Så jag bloggar när jag kommer hem ikväll.
Sorry about the fast up-date!

Ses sen!
Kramar!






Lalalalalaaaaaa

Lalalalalaaaaaa = Vet inte vad jag ska skriva för rubrik

Nu ska jag krypa i säng. Har glott på tv, ätit massa glass och gjort annat slappt. Är skit trött efter dagens arbete så därför tänkte jag att en tidig kväll kanske kan göra att jag tar mig upp lite tidigare så jag kan njuta mer av dagen imorgon innan jag drar till jobb. Finns ändå ingenting att göra såhär sent på kvällen. Utöver att glo på tv eller film då.
Dessutom har jag mördat tvestjärtar under kvällen. Äckliga djur som sticks med sina skorpion-liknande svansar. Usch usch.

Check out this monster....



Äcklig va?...




Jag har gjort roligare saker under kvällen än att ta kol på dessa äckel.
Jag har ätit så mycket glass att jag faktiskt mår illa =(
Så det ska bli riiktigt skönt att få sova nu. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon.
Det enda som suger är att jag nu har slut på glass.
Ben & Jerry har ju den effekten på en.
 Trots att man käkat tills man mår illa så vill man bara ha mer och mer.....



...men min är slut =(



...undra vilken smak jag ska testa imorgon? =) Denna var verkligen otroligt god!


Jaja, nu väntar sängen. Vi höres imorgon
SOV GOTT!!!!!


Hallå!!!

Sitter på jobbet, Ganska så ovanligt att jag bloggar från jobbet. Detta för att jag oftast blir så jäkla stressad och dessutom kan jag inte lägga in bilder, massa text är ju bara tråkigt. Vem orkar läsa bara en massa text liksom? =P

Kl 16 har jag lunch och jag lääängtar. Allt som allt så har dagen sugit och jag har ahft det jätte tråkigt. Så jag längtar verkligen hem till min Ben & Jerry bananglass, en film och massa annat underbart =)

Hm, undrar om det går någon bra film ikväll?


En film som jag ska se på bio är denna....



Nya Batman filmen!
Med bl.a. Christian Bale och Heath Ledger.

Nu ska jag gå och käka strax!
Vi höres när jag komemr hem! Kram




Kärlek

Jag vill till Dalarna. Jag saknar Dalarna. I Dalarna så finns just nu och väldigt snart alla som jag bryr mig om. Min mamma, min pappa, mina bröder, min pudel Sotis och mina släktingar. Ibland förstår jag inte varför jag sitter i Örebro när allt i min kropp säger till mig att jag borde vara någon annanstans.

Min familj betyder allt för mig, dom är de enda som aldrig har svikit mig och som alltid kommer älska mig villkorslöst. Hur mycket jag än strular till det. Visst är det intressant hur människor kan tycka om en, hur dom kan vara beredda att offra sig själva för varandra. Jag och mina bröder skulle offra våra liv för varandra utan att ens blinka, det är så vi är uppfostrade. Jag skulle inte kunna leva om jag inte gjorde allt för att rädda min bror. När min pappa fick njurcancer så tog jag reda på ifall jag skulle kunna donera en av mina njurar ifall det skulle gå så långt. Jag var 17 år då och läkarna sa att det var ingenting som dom rekommenderade men att jag var en perfekt donator till min pappa. Pappa nekade mig, visserligen sa läkarna till honom att det inte var hans beslut så han kunde inte hindra mig även om jag var under 18 år. Tur nog behövdes inte min njure, min pappa behövde bara ta bort den ena njuren så han har en fullt fungerande njure.

Allt jag vill säga är att jag ALDRIG kommer få uppleva den kärlek som jag upplever med min familj. Möjligtvis när jag själv får familj, jag kommer älska mina barn och jag kommer älska min man, mycket för att han gav mig mina barn, men fram tills dess så kommer jag alltid prioritera min familj. Vänner kommer och går, pojkvänner ska man spöa skiten ur rent menatalt innan man släpper in dom i sitt liv. På så sätt vet man ifall de är värdiga. Både pojkvänner och vanliga vänner kan resa sig upp och gå, dom har ingen skyldighet att finnas kvar i ens liv. Ens familj kan inte överge en.

Nu ska jag göra mig i ordning och dra till jobbet. Jag hoppas att ni får en bra dag, det komemr jag ha, jag kommer sitta och drömma mig bort till Dalarna =)


A mothers love....







Allvarligt hiss-trubbel

Igår slog blixten ner i vårat hus, idag fastnade jag i en hiss på jobbet. Är jag helt plöstligen otursförföljd?
Herregud säger jag bara
Som tur va var jag inte ensam i hissen. Jag och Jocke var på väg ner för att ta bakdörren ut och dra hem till honom för att käka. Lunchen började kl 16 och en minut över fyra stod jag och Jocke i hissen. Vi töntade oss och låtsades vara gorillor (don´t ask), Jocke började hoppa omkring i hissen och plötsligen saktade hissen ner för satt sedan stanna mellan det lägsta planet och det första planet.

Första tanken som gick genom mitt huvud; Fuck, jag kommer inte få nån mat.

Sen ringde jag vår jobbkompis David och berättade vad som skett. Han kom till hissen och försökte få igång den. Jocke ringde nummret som stod i hissen att man skulle ringa ifall det blev nå strul med hissen.
Medan vi väntade på att dom skulle komma och hjälpa oss så hade David gått till avdelningschefen PA som sedan kom ut och skrek och frågade oss ifall vi var okej och ifall nån av oss led av panik. Ingen av oss led av panik för övrigt.

Hissgubbarna kom, jag pratade med David hela tiden, jag hörde hus hissgubbarna frågade ifall det fanns nån chans att få ut oss, David sa nej eftersom vi satt fast mellan två våningar.

Sen blev det mörkt. Efter att hissgubbarna och David sprungit upp och ner och överallt på jakt efter maskinrummet för hissen så hittade dom den. Problemet var att hissen var för åldrad och hissgubbarna visste inte hur man kunde få igång den. Medan detta pågick så började luften i hissen bli sämre. Jag började på huvudvärk och blodsockernivån var åt helvete. Efter en timme så informerade dom att de skulle sätta bromsklossar på hisslinorna och försöka sänka ner oss. Jag fråga David "Svara ärligt nu, kommer hastigheten att variera?" David svarade "Ja".

Hissen tändes upp och vi åkte ner ganska så snabbt, sen stannade vi och hissen slocknade, uppenbarligen ansåg dom att vi åkte för snabbt ner. Dom försökte igen och nu så kunde vi sänkas ner långsamt och ut i friheten.

Hur våra gruppchefer hanterade situationen kommer jag beskriva imorgon, man kan säga såhär, jag kommer ha ett litet möte med vår avdelningschef. Anser att vissa individer misskötte sig en aning. Men mer om det imorgon.

Nu ska jag käka Ben & Jerry glass (den med banan och choklad som en söt bloggerska tipsade mig om) sen ska jag sova.

Vi hörs imorgon igen! =)


I can say this much, I´m glad that life kickes my ass from time to time....



...small apples hanging from a tree. Rain and sun makes them come alive and to grow.
A picture that symbolize life



God Måndag!

Måndag återigen, jag sitter på tåget från Dalarna till Örebro. En bit bort sitter en skåning och pratar med sina medpassagerare. Han känner inte personerna i fråga men han drar massa små snuskiga skämt och sedan är det bara han som skrattar. Dom andra ger kommentarer som "Ja haha, den va ju kul...hm" och "Så kan de bli" medan skåningen skrattar så han gråter. Tycker det är lite obehagligt med folk som beter sig sådär. För det första så skulle jag aldrig dra snuskiga skämt till folk jag just träffat och för det andra så vet alla att snuskiga skämt får en att framstå som mindre intelligent. Självklart kan dom vara roliga vid det rätta tillfället men faktum står kvar, man låter som en idiot då man drar dom.

Om 30 min är jag framme, då ska jag piggna till och sedan dra direkt till jobb. Slutar ju klockan 21 i kväll så jag hör av mig nångång efter det.

Nu tänkte jag kolla ut genom rutan och njuta av den fina solen, det skumma vädret och hoppas att det som hände igår inte kommer hända idag.

"Som en blixt från ovan"


Igår var jag ju och fotade hästarna som bonden har och eftersom jag tryckte av bild efter bild så resulterade ju de i lite kul bilder också.
Som denna till exempel....



...Först trodde jag hon försökte bita fölet men sen förstod jag att det bara var en gäspning
close-up....



...Livet som häst kan vara ansträngande ibland uppenbarligen.
Undra vad tandläkarn skulle säga om den där tandraden? =P


Nu ska jag stänga igen datorn. Höres omkringkl 22 ikväll och hoppas det fina vädret följt med mig till Örebro och att ni andra även får ta del av det!


Dagens väderrapport kommer från denna skönhet....



...som ni ser så skiner solen i Dalarna


Ha´re bra!! =)

Kraaamar!




Nu är det över

Här kommer det inlägg jag skrev och skulle skicka iväg precis innan blixten slog ner (se inlägget innan detta).
Så ironiskt egentligen, jag trodde åskan vandrat vidare och sedan slår den ner. HOS OSS!!!


Regnet har lagt sig och åskan har vandrat vidare. Nu kan jag sätta igång datorn och ladda batteriet =) Dessutom kan jag lägga upp några bilder från gårdagen. Jag älskar ju att fota allt och ingenting som ni som läser min blogg vet vid det här laget. Ibland är motiven välplanerade och ibland saknar dom helt och hållet mening. Igår så fotade jag då jag var i Leksand, påväg till teatern "Himla spelet". Klassiker i Dalarna, handlar om Dalarna och skriven av Rune Lindström vars ena son min mamma var ihop med som tonåring (Yyeeeeeaaahh, groopie? =P). "Himla spelet" sattes upp för sörsta gången 1941 om jag minns rätt och filmatiserades sedan under 50-talet med Rune Lindström i huvudrollen. Så sedan 1941 så har "Himla spelet" visats varje år. Rune Lindström andra son (ej den min mor dejtade) spelar med som Djävulen (Gammel-Jerk) och gjorde det läskigt bra. Under dom senaste åren har man gjort om "Himla spelet" en aning och nu passar det unga som gamla. Danserna var mycket bättre än vad jag kan minnas att de va =)


Men men, nog om det. Här kommer en del bilder på det otroligt vackra Leksand och lite annat...



...Bilderna är tagna genom bilfönstret och eftersom det regnade en hel del så blev det vatten på rutan, därav prickarna på bilderna



...gamla hus som överlevt tidernas förändringar



...jag skulle inte ha någonting emot att bo i detta hus



...idyliskt?



...denna byggnad hade min föräldrar sin bröllopsfest i. Coolt va? =)

Nu ska jag gå och glo på Sherlock Holmes.
Återvänder självklart hit efter det.
Har´re bra!
Kramar!


BLIXTEN SLOG NER HOS OSS!!!

Hej!
Jag är fortfarande lite skakis kan jag säga
. Satt och skrev på ett inlägg (som jag kommer publicera direkt efter detta), åskan började komma tillbaka och pappa sa till mig att ni skulle han dra ur kontakten till sin dator och tv.
Trött sträckte jag mig och drog ut kontakten till min dator. Fem minuter senare ser jag ett enormt sken och sedan en smäll så hård att saker ramlöade omkull.

Huset blev kolsvart och jag hörde mamma skrika.

Jag skrek till pappa och frågade om han var okej, det var han. Sen sprang jag ut i köket. Mamma stod helt stilla och sa "Jag har fått glassplitter på mig!". Så jag tog upp pudeln och gav henne till pappa som stängde in henne i ett rum. Mamma hade inte fått nå splitter och inget låg heller på golvet. Men det märktes att hon inte mådde bra.
Jag springer ut och kollar så det inte brinner nånstans, det gör det inte heller.
Sen springer jag in och börjar tända levande ljus. Jag letar efter en ficklampa men ingen av dom fungerar, jag hittar batterier och får en av ficklamporna att fungera, ger den till pappa som undersöker proppskåpet.

Sen känner vi lukten, en konstig lukt. Bränt plast och nå mer.
Sen ser vi röken och det bollmar upp rök vid databordet men det brinner inte.

Jag börjar vädra ut lukten och undersöker ifall det brinner någonstans medan pappa springer iväg till skåpet som kontrollerar all ström.

Sedan kommer våra grannar in. Pappa och grannherren går iväg med ficklampor för att kolla skadan på skåpet medan vi andra kollar skadan hos varandra.
De två medelåldersdamerna var ganska så skärrade.

Efter mycket pill så fick vi tillbaka strömmen. Grannherren har snackat med dom andra grannarna i mobilen och där är det några som till viss del har ström. Bonden har ström i halva huset, en annan här ström i huset men inte i ytterbelysningen och de andra husen på hans gård.

Mamma har ingen hörsel på ena örat. Jag hoppas att den kommer tillbaka till imorgon. Vi får se hur länge vi får behålla elen. Skåpet som kontrollerar ett visst antal hus ström skrek och blinkade så vi satte igång det igen.

Blixten slog antagligen ner i telefonledningen, skåpet stängde av strömmen som den ska göra men då jag kollade skadorna så var vår telefon halvt uppbränd och hade dessutom börjat brinna på bredbandssladden.

Efter att blixten slog ner hos oss så öppnades himlen och nu är himlen klar, det har just varit en underbar solnedgång och det finns inte ett moln på himlen.

Jag kan säga att det utbröt panik när allt blev mörkt här, min mor har tackat mig om och om igen för att jag aldrig får panik. Jag vet inte varför men jag får aldrig panik. Jag vet hur jag ska göra i vissa situationer och jag vet vad jag ska prioritera.
 I detta fall prioriterade jag att kolla så huset inte brann, så att pudeln inte klev i eventuellt glas, tända levande ljus så jag kunde kolla hur det var med mamma och att hitta en fungerande ficklampa för att kolla insidan av huset.

Konstig händelse va?
Jag tror inte jag varit med om något sånt här tidigare.
Hur som helst, efter detta inlägg så kommer det som jag skrev innan blixten slog ner. Det ironiska är att rubriken på det inlägget är "Nu är det över" och sen kom smällen.


Dagens regn...



...som fick stuprören att svämma över


Otäckt

Vädret har inte blivit bättre. Det otäcka vädret går runt runt hela tiden. Blixtar slår ner och muller kommer strax efteråt. Mitt batteri på datorn är snart slut och jag vill inte ta risken att sätta i strömförsörjningskabeln efter att blixten slog ut flera datorer förra helgen.

Detta innebär att dom utlovade bilderna kommer läggas upp då vädret vandrat vidare och jag kan ladda datorna batteri igen.

Tills dess önskar jag er en bra dag och hoppas ni har bättre väder än vad jag har!
Kramar


Vet inte varför jag lägger in denna, den är inte ens speciellt bra fotad....



...men jag gillar känslan i den




Strippa?

Hittade en rolig grej i Stephanies blogg.
Ta ditt första husdjurs förnamn och namnet på den gatan där du växte upp (bara den första delen, ta bort gata/gränd/väg)


Vad blev ditt strippnamn?


Mitt blev Lady Rund =P Haha! Skitkul, eller hur?


Lindsay Lohan strippar i filmen I know who killed me....



....under namnet Dakota Moss.
Mycket coolare än mitt strippnamn kanske? =P


Nu stänger jag ner datorn en stund. Återvänder hit då åskan slutat eskalera som den gör nu.

Lovely sunday!

Idag kom solen fram, den sol som jag har längtat så efter. Detta är dagens första inlägg vilket i sin tur betyder att jag har haft en hel del att göra idag.
En del tråkigt, en del roligt och en hel del bilder.

Nu har regnet dock kommit fram och blixtrarna börjat skjuta upp i vattnet. Riktigt otäckt. Tycker inte om att sitta framför datorn då det mullrar och blixtrar utanför fönstret. Så detta blir en liten snabb uppdate. Kommer skriva mer och lägga in mer bilder då vädret lättat en aning.
Vill inte att blixten ska gå i nå ledning och sabba min dator. Förra gången det blixtrade såhär så pajade majoriteten av byfolkets datorer, trådlösa telefoner och tv-apparater.

Snabb koll;
Senare kommer jag blogga om gårdagen....



...och dagens....



...händelser....



...och upptäckter.


Så vi ses om en stund igen =)





ALLA GÖR DEN!!

Älskar listor, kan inte låta bli att göra listor och denna verkar ha blivit populär!
So here we go....


Tönt eller Kändis?

[X] Har ett smeknamn.
[  ] Är blyg.
[X] Kan lyssna på samma låt flera timmar.
[X] Kan spara pengar länge.
[  ] Har alltid haft en vän.
[X] Har gått på simskola.
[X] Har bra ordning på mina grejer.
[  ] Jag har haft massa tejp i mitt hår.
[X] Kan gråta till film/musik.
[X] Har blivit sviken av någon.
[X] Har dissat någon.
[X] Gillar att diskutera.
Totalt: 9

Utseende:
[X] Jag har långt hår.
[X] Jag använder smink.
[X] Har färgat håret fler än två gånger.
[X] Har minst tre par högklackade skor.
[ \ ] Är lång. (Vad är långt?, jag är 1,69. Normalt för en tjej tror jag?)
[  ] Jag bär alltid mode.
[X] Har blandad färg på ögonen.
[  ] Är brunhyad
[X] Jag har färgat hår just nu.
[  ] Är brunögd
Totalt: 6,5

Förhållanden:
[X] Är kär.
[X] Haft känslor för någon som inte känt samma sak.
[X] Pussat någon av samma kön.
[X] Hånglat med en främling.
[X] Älskar eller saknar någon just nu.
[X] Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om.
[X] Hånglat med en polare.
[X] Fått en kompispuss av andra könet.
[X] Varit otrogen. (Dear God, I was like 15 years old)
Totalt: 9

Övrigt:
[X] Jag har mobil.
[X] Kan numret till fler än tio personer i huvudet
[  ] Kan sjunga när andra lyssnar.
[X] Gillar att kolla på tv.
[  ] Tar droger.
[X] Dansat på mitt rum.
[X] Varit på begravning.
[X] Hoppat från en brygga.
[  ] Döpt en insekt jag hittat. )
[X] Rullat ner från en pulkabacke
Totalt: 7

Dina poäng: 31,5

10-16 Du är tönt .
17-24 normal
25-30 du är cool
30-40 du är en kändis


Hur gör man för att inte vara en kändis?
Det mesta av det där har man ju gjort när man kommit till 20 års åldern.
Eller?


Jaja, nu ska jag dra.
Vi ses imorgon som tidigare nämnt =)
Hoppas ni får sova gott alla!


Så va man tillbaka! =D

Har haft en skitkul dag =) Vi åkte över till några vänner, käkade middag, drack vin, snackade skit, kunde sitta ute tack vare värmeslingorna i taket och sedan drog på teater en aning onyktra. Eller nja, min pappa skulle köra så han var självklart alkoholfri hela kvällen. Men vi andra drack för hans del =P
Hur som helst, kul har vi haft. Alltid roligt när man träffar folk med erfarenhet, som vill diskutera och där det inte finns ett uns av bitterhet i dom. Hel sköna människor helt enkelt =)
Jag kommer lägga upp lite bilder imorgon, nu tänkte jag umgås med mina föräldrar och sedan soooova.

Förresten, jag har så mycket att säga här på bloggen men jag vet inte hur. Ni vet hur det kan vara, ibland kan man inte sätta ord på det. Men det är mycket tankar som går runt, runt, tar en fika och sedan fortsätter gå runt, runt i skallen på mig.
Frustrerande och jag vill ha ner det på "papper", NU!!!


Jaja, slänger in dessa bilder på mig som jag tog i badrummet hos våra vänner. Vet inte varför jag hade kameran med min in på toa (jag lova, den är fortfarande fräsch) men jag tänker tillsvidare skylla på vinet....



....playing with my camera



...I have no clue what I´m doing here


Förresten, vet ni vad jag möttes av då jag kom hem?
Självklart inte. Dum fråga.
Jag möttes av att min pudel hade diarreat ner en matta. Så det va bara för mig att torka. Lagom tills jag fått bort allt, disinfekterat matten, vädrat m.m. så passade pudeln Sotis på att spy vid ytterdörren.
Fick göra samma procedur igen. Inge kul men uppenbarligen så mår hon inte bra. Vi ska se efetr dom närmaste dagarna och se ifall det bara är tillfällit. Annars blir det till att åka till veterinären.
Sotis kommer iiiiinte gilla Fröken Veterinär.

En sak till innan jag klickar iväg detta inlägg, jag kan inte kommentera någons blogg. Kunde det tidigare idag. Jag hoppas det funkar till imorgon. Suger verkligen. Men jag har gjort så att jag har sprat URL-adressen till de bloggar som jag hade planerat kommentera så jag kommer göra det så fort det funkar igen.
Tänkte bara ifall någon undrar varför jag inte svarat eller dylikt.
Det kommer!

Nu ska jag prata lite med mor och far och sedan sussa.
Vi höres imorgon som vanligt!
Ha de bäst!!! =)

Puuuuuss!!!


AWAY!!

Nu ger jag mig av. Ska iväg på middag till vänner. Sen på teaaaaater.
Jag och min mamma gick på "skattjakt". Vi har letat porslin som galningar. Nästa helg ska det nämnligen vara fest här. 16 personer kommer exkl. jag, mamma och pappa. Så vi behövde mer porslin.....


.....And we  found it....



...Massa tallrikar i olika storlekar



...och överdrivet med koppar.


Nu måste jag ge mig av!
Höres ikväll igen =)
Puss!!!





Äntligen Lördag =)

Åååå va jag har längtat till denna dag. Nu är det lördag, jag är ledig och snart ska jag gå och göra mig i ordning. Vi ska bort på middag m.m. till några vänner. Sedan ska vi och se "Himla spelet" (en klassiker i Dalarna). Får se om jag får fota där, för om jag får det så kommer det ju självklart upp bilder här sen =)

Är ju som sagt i Dalarna nu. Åkte tåget upp igår. Känns underbart att få träffa föräldrarna igen. Dock är det tragiskt att alla blommor som fanns här uppe nu har blommat över. Snart kommer hösten och jag avskyr den. Eller egentligen så finner jag hösten ganska så mysig men jag älskar sommaren och blir alltid så sentimental då blommorna dör och året börjar gå mot sitt slut.


Hur som helst, jag tog en del bilder på min färd från Örebro till Borlänge....



....Farväl Örebro! Ses om några dagar!



.....Älskar hatigheten som tåg kommer upp i



...satt bredvid kiosken i tåget. Vilket betydde att jag blev frågad var 20:de minut ifall jag ville ha nått.



....observation; ser inte himlen ut som om den tänkte släppa massa regn vilken stund som helst?



....mycket riktigt så började regnet falla



...flyger fram i landskapet med en begynnande regnbåge framför oss



....Fick en cool bild på nästan hela regnbågen =)
Ignorera speglingarna i fönstret.


Nu öser regnet ner utanför. Jäkligt trist men samtidigt så ger det en rätten att bara sitta inne och mysa. Med en pasta sallad och massa choklad. =)

Tror inte jag kommer hinna blogga nå mer under själva dagen men jag kommer med ett inlägg då jag kommer hem ikväll.
Hoppas ni får en jätte bra dag my friends!
Kramar!!




Sorry =(

Blev inge bloggande igår kväll eller idag. Anledningen; stress, krångel, för lite sömn och tidsbrist.
I hope you can forgive me =P

Nu sitter jag på tåget på väg till Dalarna. Om 30 min är jag framme, ska bli hur skönt som helst. Har fotat lite längst vägen (men mestadels sovit....och snaaaarkat) så dessa kommer jag självklart lägga upp senare ikväll.
Förhoppningavis så blir det en hel del bloggande under helgen. Har verkligen saknat att få sitta och knappa på datorn i princip när jag vill. Fan att man måste jobba =P

Nu ska jag plocka undan datorn, det råkar vara så att jag lider av enorm resfeber så jag måste vara på stationen 20 min inan tåget går (annars får jag ångest) och jag måste ha mina saker reda att lyftas av tåget 20 min innan tåget stannar (annars får jag ångest). Så det är inte lätt att vara mig...eller nått.

Har ingen cool bild att lägga in i detta inlägg, kommer ikväll som sagt, men tänkte slänga in en gammal bild.


En bild som visar var i Dalarna jag ska och kanske kan förklara varför jag saknar det så mycket....



....this is home



Ciggen

Va ute igår, jag och min kompis David drog från krogen klockan 1 för att hinna med 01:20 bussen. Vi kommer bort till busshållplatsen och upptäcker (TADAAAA) att dom ställt in nattbussarna under sommaren.

Skit

Så jag tog taxi hem och min kompis David som taxi-vägrar gick hela vägen hem (tar ca en timme) till sig.
Stackarn. Han ringde mig för han fick tråkigt efter halva vägen.

David i lördags....



...bilden är tagen med mobilkameran

Idag är ytterligare en sån där dag....ni vet vad jag menar.....ni vet.....en sån där dag.......en sån där.......JOBBDAG!!! Urk.
Jag vet, jag klagar mycket men hur kul tror ni att det är att behöva jobba och sitta inne de fina timmarna av dagarna nu under sommaren? Det funkar på vintern för då föredrar man vara inomhus men en dag som denna, solen lyser och det är varmt och skönt. Dock blåser det men det är en diksussion som David skulle ta med Gud när David dör ("Hör´ru Gud, vad tänkte du på med blåsten?") så tills dess får jag acceptera att blåsten finns kvar.
Lite mer gnäll; Om 20 minuter går min buss och jag har inte ens duschat ännu. 

Jag tänkte på en sak då jag kollade Kenzas blogg igår. Hon skrev att hon och hennes vänner skulle sitta ute på terassen och kedjeröka. Många reagerade väldigt negativt till detta och självklart håller jag med. Det är inte bra men samtidigt så är hon så pass gammal att hon borde vara medveten om konsekvenserna. Sen det faktum att hon är en förebild för många tjejer gör ju inte saken bättre men jag är själv rökare. Jag har slutat och börjat några gånger och nu vet jag faktiskt inte om jag har styrkan att försöka igen. Det är "lätt" att röka när man är ung, det blir svårare efter bara några år. Det är då konsekvenserna börjar visa sig. När tjejer kommer över 20 års strecket så börjar deras kroppar att ändras och om om röker så ändras dom snabbare. Jag har ju en sjukdom som gör att jag inte kan gå upp i vikt men ciggen gör inte saken bättre. Jag har aldrig haft några hudproblem eller dylikt. Jag har lätt för att bygga upp min kondition eftersom jag har en bra grund kondition men om några är så kommer även jag börja falla sönder på grund av ciggen. Därför känner jag en väldig ångest över att jag röker. Jag vill inte röka men samtidigt kan jag inte sluta. Om jag hade varit 15 år igen så hade jag slutat innan jag var fast i det. Nicotin är en helvetiskt drog som narkomanerna säger är svårare att bli av med än någon annan drog. Mest kanske för att den är tillåten.
Jag är trött på att lägga ut stora belopp på mitt beroende och jag tänker innan årets slut få ett riktigt slut på det. Jag är i ett skede där jag är beredd att göra vad som helst för att sluta.


Här ligger sju paket cigg och varje paket kostar 48:-.....



...här ligger 336:-


Nu ska jag gå och göra mig i ordning.
Vi höres då jag kommer hem från jobbet.
Kramar =)

Time to go to work

Solen lyser ute, dock blåser det men det suger att man måste sitta inomhus en dag som denna. Hoppas det fina vädret håller i sig tills vi ska utpå krogen ikväll. Jag tänkte väl O´learys. ÄÄäälskar O´learys. Dom har världens godaste Fish and Chips som man inte kan sluta äta fören man är så mätt att man mår illa. Annars är deras pasta också en av mina favoriter =)
Mmmm, längtar =D




....här skulle jag hellre vilja sitta idag, med min systemkamera och en god bok



...med solen och den fina himlen som bästa vän


Höres ikväll eller imorgon =)
Hoppas ni andra, som har solen, tar vara på den och njuter av denna dag.
Snart är sommarn slut, om vi inte har turen att få en brittsommar förstås.

Puss och Kram!




Denna fullbokade Onsdag =P

Skönt med onsdag måste jag säga, nu är det bara idag, imorgon och fredag kvar. På fredag drar jag till Dalarna (Jippiiiiee) efter jobbet så det känns skönt =)

Utöver att jobba så ska jag ut på krogen med några vänner efter jobbet, ska bli kul som fasen tycker jag. Vissa av dem träffade jag nyligen men vissa av dem har jag inte hunnit prata med på evigheters evigheter.

Förresten, på kvällarna här så övertas vår terass av tvesjärtar, äckliga små kryp med hårt skal och en nypande sjärt. Jag faktiskt ont att bli stungen av dem. Och de är verkligen överallt efter klockan tio på kvällen =/
Undra hur man blir av med dom? Finns det inget medel som dödar dom men so inte är farligt för min lilla pudel?

Sen finns det också mördarsniglar, fast dom sticks iallafall inte. Enda problemet jag har med dom äratt de käkar upp mina fina blommor dom asen.
En kompis till mig (manlig) skrek som en liten tjej när han såg en av dessa sniglar, han tycker de är det äckligaste djur som finns.

Så jag gjorde det enda rätta, fotade en snigel och skickade över till honom igår kväll....



....Hey sexy!



...Yeah, shake that ass! =P


Nu ska jag gå och göra mig i ordning, om jag hinner så hör jag av mig innan jag drar till jobb. Annars hörs vi när jag kommer hem i natt eller imorgon igen =)
Vet att det inte blivit så mycket bloggande igår och det kommer det ehller inte kunna bli idag men till helgen kommer fler inlägg som ni vet.

Jag, i hissen påväg upp till den våning jag jobbar på...



...A girl have to work

(P.S. Bilderna är tagna med min mobilkamera, därav skitkvaliten)


Ha en bra onsdag! =)

Kramar!



Utanförskap

Okej, denna gång ska jag försöka mig på att närma mig ett ämne på ett seriöst sätt och samtidigt dela med mig av mig själv men också belysa det faktum att livet kan bli väldigt bra trots att man kommit på fel väg några miljoner gånger.
I grund och botten så handlar det om utanförskap, iallafall för mig.

Jag har både varit hatad och älskad, som så många andra. Jag blev mobbad som liten men fattade det aldrig, jag hade en labrador som hette Lady, hon var min bästa vän så jag behövde inte "vanliga" vänner. Jag var 13 år då en kurator upplyste mig om att jag blivit mobbad i sju år. Jag hade stora framtänder, var (och är) skelögd och jag var (och är) väldigt pojkig.
När folk märkte att jag inte brydde mig om kanin-skämten och missfoster-skämten (ögonen) så började dom anklaga mig för att vara lesbisk. Jag har sedan jag var 13 år blivit anklagad för detta. Även på mitt jobb går det rykten om att jag ska vara lesbisk.
Bara för att jag inte går i minikjol (äger många dock) inte har urrigning, oftast baggy-jeans, drar sexskämt, försöker inte dra vinning av att jag är kvinna (hatar brudar som utnyttjar systemet för att få bättre behandling för att de är tjejer), att jag har moral och etik, att jag inte skvallrar om allt och alla, att jag inte söker drama eller dylikt.
Jag har växt upp med två bröder och jag är verkligen tacksam för det.

Jag är konservativ = tråkig, jag tänker innan jag handlar, jag agerar utifrån moral och etik, jag säger emot och jag är verkligen skitjobbig.
Plus att jag har ett hettsigt temprament.

Jag passar inte in någonstans egentligen, mest för att jag inte slickar någons röv, dock har jag respekt för min chefer och käftar inte emot. Jag kränker inte folk i onödan och jag är inte "dum-ärlig".

Vad jag har lärt mig av att ha väldigt få riktigt bra vänner och inte vara rädd för att byta vänner är att jag tycker om att umgås med mig själv. Jag har inget problem med att vara ensam (saknar min familj dock) och jag tycker om att snacka med mig själv, diskutera med mig själv och dricka vin med bara mig själv...visst, låter detta mer som alkoholist-symptom? Haha! =P

Vad man ska komma ihåg är att jag har gjort alla misstag man kan göra som ung (utöver att jag aldrig testat droger) och varit med om riktigt, riktigt hemska saker.
Många undrar hur jag överlevde.
En fråga jag själv har svårt att besvara.

Hur som helst, jag har märkt hur viktigt det är att trivas med sig själv som enda sällskap. Överallt pratar folk om att det dom behöver när dom har tråkigt är sina vänner, pojkvänner m.m.

Ens bästa vän och ens största fiende är en själv, därför är det jävligt viktigt att man känner sig själv och vad jag har märkt så är det inte många som gör det.
Många är till och med rädda för att bara umgås med sig själv. Demonerna som kommer fram, kraven och ibland självhatet.

Så, jag är glad att jag mobbades som liten, jag är glad att jag inte har många vänner, jag är glad att jag byter vänskapskretsar hela tiden för jag har verkligen lärt känna den enda person som jag garanterat kommer behöva stå ut med resten av livet.


Ett gult löv bland alla dom gröna passar inte in....



...men vilket löv är det man ser vid först annblick?
Alla dom gröna?
Eller det gula?



Sov gott! =)



Ben & Jerry ice cream forever!

Kom hem ca halv tio och lovade ju att jag skulle blogga igen. Så blev det inte. Hade mycket frågor som jag behövde få besvarade så jag har pratat i telefon med folk som kan ge mig lite svar, tuggat ner mina naglat av funderingar och sedan kommit fram till nå vettigt. Faktiskt. Nu vet jag vad jag ska göra och nu vet jag hur jag ska göra det.
Vet att jag är lite luddig men kan tyvärr inte berätta mer, vissa individer som det angår läser nämnligen min blogg.

Tog upp resten av min Ben & Jerry glass från frysen så den ska jag sätta i mig, sedan återvänder jag hit med ett till inlägg om seriösa grejer.
Är jag tråkig kanske? Men är det inte bra att man ibland frågesätter sig själv? Nästa inlägg kommer visserligen säga mer om mig än om det som jag frågesätter.

Ses om en stund =)....



...när jag är färdig med Ben......och självklart Jerry ;P



Fuck fuck fuck fuuuuck

Nu blev det stressigt. Hinner inte skriva någon nyttigt just nu eftersom jag mste göra mig i ordning. Vi höres när jag kommer hem igen klockan 21:30 ikväll. =)

Hoppas ni får en jätte bra dag och att ni njuter av solen, ifall ni har någon förstås!

Kram!


Slänger in en sommrig bild medan jag ändå sitter här.....



....solig kväll i mitt älskade Dalarna





Aj då =/

Tiden bara flög iväg, undra vad jag har sysslat med i fyra timmar?
Skulle ju skriva det där inlägget som jag tidigare nämnt. Ska göra det imorgon istället innan jag drar till jobb.
Känner att jag måste få lite saker bort från mitt tyngda hjärta, eller hur man nu ska uttrycka sig.
Jag täkte nu krypa isäng, trött som fan och med ångest för morgondagens jobb. Men det fixar sig. Man får bita ihop och gilla läget om räkningarna ska kunna betalas =)

Så nu tackar jag för mig denna måndag (visserligen tisdag nu) och kryper ner i min stora varma säng.
Höres imorgon! =)
Kramar!


En som jag saknar enormt mycket nu när jag ska gå och lägga mig är min söta pudel-flicka Sotis.....



....hon sover med mig i min säng, vi håller varandra varma och snarkar i kapp. =P
Saknade efter Sotis får mig att tänka på, såhär om natten, att man ska ta vara på tiden man har med dom man älskar, innan man vet ordet av det så....



....har man vissnat bort och dött.
Ska nog ringa mamma och pappa en snabbis innan jag drar till jobb imrogn. Bara säga att jag saknar dom och älskar dom. =)
Sånt borde man göra oftare egentligen


Som jag sa, jag har en hel del saker som jag måste få skrivna imorgon.
Kommer bli gladare, är väl i en svacka eller nått just nu =P



Tävling hos Fredrik =)

Halloj!

Nu har jag deltagit i två tävlingar. Denna tävling var ett självklart val eftersom jag har ny frisyr och behöver nya produkter till den =)
Tävlingen hålls av Frisören Fredrik och handlar om att du kan vinna produkter från Goldwell.
Kul va?



(Klicka på bilden för att komma till tävlingen)



Snart kommer det där seriösa inlägget som jag tidigare nämnde. Nu ska jag käka och sedan återvänder jag hit.
Ha de bra så länge och glöm inte tävlingen =D

Bulgarien

Min bror har varit i Bulgarien, han tjej är därifrån så dom var nere på ett bröllop och träffade hennes släkt. Sedan besökte dom Grekland där en stor del av brorsans flickväns släktingar också bor.

Självklart hade brorsan med sig presenter till mig nu när han kom tillbaka =P....



...brorsans tjejs kusin jobbar där de framställer olika parfymer så hon bjöd in dom till fabriken.
Där köpte han denna till mig, direkt från tillverkaren, i tillverkarens glasflaska och parfymen, den är DKNY "Be Delicious" och den luktar uuunderbart =)



...sedan fick jag en sovenir.
Denna innehåller rosenparfym och är någonting som ska finnas i varje hemi Bulgarien. Genom generationer har kvinnor tillverkat denna rosendoft själva.



...jag gillar träflaskan =)



...sedan fick jag också en cool väska. Jag har massor med väskor men majoriteten är ganska så stora eller opraktiska och jag kan inte dansa med dom hängande på armen...



...denna kommer bli en perfekt krogväska och är redan en favorit.
Har lagt i och tagit ur min plånbok, mobil, nycklar och sminkväska hela dagen =)


Skulle ha ringt en kompis för 25 minuter sedan, behöver få skvallra av mig lite så nu måste jag kila.
Är ganska så glad idag, eler vad är den rätta termen för det? Hmmm, jag är nog mer "nyfiket glad" idag =)

Höres lite senare och då ska vi bli lite seriösa hade jag tänkt
Kram


Serial Killer Helena

Idag är ännu en dräpar dag. Har dödat myror som en galning men när jag fyller igen ett hål med diskmedle så kommer dom upp någonannanstans. Så nu är hela terassen full med diskmedel =P





Benämningen för en seriemördare är så som följande:

"A serial killer is a person who murders three or more people with a "cooling off" period between each murder and whose motivation for killing is largely based on psychological gratification."

(Källa;
wikipedia)

Okej, jag har en "cooling off" period mellan mitt dödande av myror och jag har garanterat dödat fler än tre myror.
Däremot anser jag mig vara ganska normal psykiskt sett.
Men man vet ju aldrig =P



...Usch, dom bara kryper upp ur varenda hål dom kan hitta.



...flyr från diskmedlet


Satt igår och kollade på en film om Ted Bundy, han som under fyra år på 70-talet mördade massa college och univeristets tjejer.
Otäck jävel.
Han gjorde det ju så öppet ändå. Han kunde gå framtill en tjej mitt bland folk och dra nån lögn för att få henne att följa med. Han tog enorma risker och som tjej så tar man förgivet att alla psykon håller till i mörka gränder eller ialalfall agerar med mörkret på sin sida. Sådan var inte Ted Bundy. Jag intresserar mig för dom har extremt intelligenta mördarna, deras hjärnor kommer förevigt vara ett mysterium för psykiatrin. Som till exempel termen psykopat, en psykopat är ingen diagnos du kan komma fram till vid test eller vid en psykiatrisk validering. Steriotypen för en psykopat är en otroligt intelligent individ med skyhög IQ, charmig, artig, utbildad och vinner ofta över sina offer genom att dom framstår som bra människor som aldrig skulle kunna göra någon illa.
En individ som sitter på svenska fängelse och som har fått "diagnosen" psykopat är Tony Olsson (en av Malexander mördarna)
Charmig, trevlig och influerande.

Man ska inte behöva gå genom livet som rädd men en sak ska man komma ihåg och det är att man aldrig vet vad folk är kapabla att göra.


By the way....



...Hittade ett av deras bon.
Nu jävlar är det krig.


Nu har jag "coolat off" så nu ska jag gå och döda lite fler myror
Ses om ett tag igen!



Önska att morgondagen aldrig kom

Imorgon ska jag jobba igen, ingenting jag ser fram emot det minsta. Vet inte varför jag blivit så negativ till min jobbplats den senaste tiden. Tror det blev så efter att jag tvingades byta projekt. Jag tror inte jag riktigt trivs. Men jag ska fortsätta försöka ett tag till. Man kan ju inte ge upp direkt. Om det inte funkar så ber jag att få bli flyttad till ett nytt. Visserligen går jag ju tillbaka till mitt allra första projekt nu till hösten eftersom jag ska plugga så en flytt känns väl egentligen bara onödig.

Nå väl, ikväll har jag kollat upp tågtider till mitt älskade Dalarna. Längtar dit så jag håller på att avlida.
Känner egentligen bara för att sätta mig ner och gråta lite över att jag inte är där nu. Tro mig, jag gråter nästan aldrig.
Så mycket saknar jag stället =(


Tågtidtabell. Någon av dessa tider åker jag på....



...Fan, måste verkligen skaffa photoshop så man slipper den skakiga handen =P
Sen har jag också spenderat kvällen med att glo på Room 401....



...ja jag vet, jag tycker om att fota tv:n
Haha!


Nu ska jag krypa i säng. Tänkte ju ta mig upp tidigt imorgon.
Höres innan jag drar till jobb =)
Sov så gott!




Skitdag

Jag sitter ensam, vilket inte är så hemskt i sig, det är mer det faktum att jag saknar min familj och skulle hellre vilja vara uppe i Dalarna med dem. Men jag måste jobba dessvärre =(
Min bror har varit här och hämtat massa grejer, blev så avundsjuk då han drog sin väg för att köra två timmar till Dalarna.

Har inte blivit så mycket bloggande av idag trots att jag varit ledig men så blir det ibland.
Idag har för övrigt varit en riiiiktigt tråkig dag, vädermässigt alltså. Varit mulet och sedan, lagom till solen kom fram, så började det regna. Urk!
En riktig innesittar dag med andra ord. Haft både chips, cola och godis nära till hands och självklart Ben & Jerry´s underbara glass =D

Dagens väder....



Var inte underhållande....



Så jag satt inne med mina tjejer och....



...kände mig lika nere som Edie....



...önskade jag kunde få känna mig så kär som Gabby....



...och upptäckte stavfel i Susans undertexter.


Nu ska jag glo på en film och sedan nanna.
Igår sa jag att jag skulle skicka ett inlägg innan jag drog till krogen. Tyvärr han jag inte detta. Var tvungen att duscha, sminka mig, klä mig och allt annat man måste göra innan man ska dra till krogen på bara 20 MINUTER!! Så jag hann inte skriva något inlägg, dock hann jag med bussen =P
Tro det eller ej.

Ikväll kommer jag in med ett till inlägg innan jag hoppar i säng. Ska försöka hinna med en promenad imorgon och fota lite snygga bilder. Var ett tag sen känns det som. Men så är det när tiden inte räcker till eller då den tid man har går åt till självömkan eller att lösa andras problem.

See ya later!!! =)





What?

Jag är en sån där som ungefär en gång varannat år måste börja på ny kula totalt, jag rensar min garderob från kläder som inte känns bra längre på samma sätt som jag rensar i min vänskapskrets och gör mig av med det som inte känns bra.
Jag är en människa, jag har rätt till att drömma om framtiden, jag har rätt till en framtid, jag har rätt att få må bra även i framtiden. Varför ska jag hänga kvar i någon som vill hindra mig?
Igår insåg jag en sak, igår satt jag med mina två vänner på krogen och så bjöd vi över en till person, en person som jag inte riktigt kände för att träffa men som grabbarna tycker är trevlig. Jag är inte omöjlig, jag är kvinna men jag tvingar dock inte alla mina vänner att tycka illa om en viss person bara för att jag gör det.
Hur som helst, personen dök upp och jag märkte direkt att vi var påväg att börja tjafsa. Personen sms:ade mig och frågade ifall den förstörde min kväll och ifall jag ville att personen skulle gå.
Jag kör på ärlighet, jag skrev att jag ville att personen skulle gå.
Personen gick inte. Personen satt och fejk skrattade åt skämt som drogs trots att personen egentligen inte riiiktigt förstod sig på vad som sades.
Till slut sms:ade jag personen och bad denna att försvinna är mitt liv, att jag inte ville ha behöva ta mer skada.
Personen lyckade skämma ut sig genom att ställa sig upp och säga "ja nä men jag ska väl gå, Helena vill ju inte ha mig här" och sedan när denna individ gick så gav denne mig fingret. Alltså på det där sättet som jag aldrig förstått mig på, ni vet där man slår handen i armvecket så att armen åker upp och så visar man fingret.
Känns lite som någonting som killarna gjorde då de var 15 år ungefär.
Mina vänner blev riktigt chockade.
Vilket chockade mig.
Vilket gjorde att jag fattade att vanliga killar tycker inte det är okej att kalla folk för fitta, hora m.m.
Vilket fick mig att inse fakta.

I´m still the best!


Nu ska jag käka mer Ben & Jerry glass men först ska jag göra en krämig och god pasta carbonara á la Helena....



....Thank you Lynette =)


Wonderfull =D

Dagens agenda.


Har just varit ute i trädgården och gjort lite trädgårdsarbete....



Var en del grenar som behövde kapas av eftersom de typ var döda....



Nu har jag öppnat en ny förpackning med Ben & Jerry glass, kollat upp busstider in till stan och ska nu slå mig ner och glo lite mer på Desperate Housewives =D...



....Mmmmm, Ben & Jerry´s New York Super Fudge Chunk



....Mmmm ice cream



...Mmmm lots and lots of ice cream


Nu öser regnet ner här och blixtrana och dindret avlöser varandra.
En perfekt eftermiddag för glass och DH det vill säga =)

Vi höres igen innan jag drar in till stan for some party =P




No more motherfucker!

Klockan äröver fyra och här kommer dagens första inlägg =P Sov inte så bra i natt och väcktes klockan halv fem av att det var vackert väder ute och fåglarna skrek in genom mitt öppna fönster, somnade om, vaknade igen av en enorm smäll då blixten slog ner någonstans i närheten, regnet piskade utanför, vaknade kl 12 och då sken solen igen, gick ut och drack kaffe på terassen klockan halv ett och kunde knappt andas i värmen.
Hemska moln dingla fortfarande på himlen, hoppas bara det blir uppehåll i kväll, jag ska ju ut till O´learys med två kompisar, äta gott, dricka gott, snacka lite skit och dricka lite till =) Längtar redan!
(usch, nu mullrar det i fjärran)

Idag har jag tittat på Desperate Housewives och käkat massa muffins med mera efter frukosten.
Finns få saker som kan få en på så gott humör som de där hemmafruarna, deras grannar och alla intrigerna.
Har lite svårt för romantiken dock men det är för att jag tycker romantik är lite obekvämt.
Om jag någonsin gifter mig så skulle jag föredra att killen friade till mig med en ring i ena handen och en starköl i andra handen, full som ett ägg och med en cigg i mungipan.
Skulle dö om killen gick ner på knä och tittade djupt in i mina ögon.
Mitt ex Marcus ville alltid att vi skulle förlova oss och en gång låg vi och slöade på soffan då han vände sig om och bara spydde ut gulliga kommentarer till mig, förklaringar till varför han ville ha kvar mig resten av livet.
Jag klarade inte av honom så jag smälde till honom med min tidning och bad honom lägga av.
Jag skulle aldrig gå med på att mina kille bjöd mig på restaurang eller dylikt. Om det inte var min födelsedag typ.

Varför berättar jag detta då?
Jag vet inte, kanske för att min tjejkompis ringde och sa att hon dumpat sin kille för att han aldrig kunde vara romantisk.
Hon ville att jag skulle trösta henne, JAG liksom. JAG som bjuder killen jag gillar på saker, JAG som aldrig kräver att han ska bjuda tillbaka och JAG som sen tas förgivet och blir utnyttjad. JAG som i slutänden lagt massa pengar på en kille som aldrig sett mig som annat än den som alltid kommer se till att han överlever.
JAG som fortsätter betala killens cigg trots att jag i bland har mindre pengar kvar än killen själv.

Nej, JAG ska inte trösta min kompis. Om jag hade varit kille så hade väl flickorna flockats runt mig.
Dessvärre är jag tjej, killar kräver inte att tjejer ska betala däremot så vänjer dom sig mer än gärna vid att ta mig förgivet och utnyttja min givmildhet för att sedan kalla mig för "snål" och "fitta" då jag tillslut säger nej, tar tillbaka ciggen han just tagit ur MITT paket utan att fråga då klockan är 5 på morgonen och jag har allt som allt åtta cigg kvar och jag vill spara mina pengar för att kunna dra till Skotland för att besöka min bror.
Det roliga är att han kastades ut ur mitt hus men då jag kollade på klockan och såg att den var halv fem och det gick ingen buss fören efter klockan sex och han var hungrig så ringde jag och lät honom komma tillbaka igen.
Jag gav honom mat och återigen gav jag honom cigg.
Jag har gjort rätt, jag tvingade honom inte att gå hungrig hem.

 Varför?

För att jag alltid ser till att jag kan hålla mitt huvud högt och mitt samvete rent.
Men i en annan del av stan så sitter det en individ med ett smutsigt samvete.
Hoppas han är medveten själv om det.

No more motherfucker!



Kiss and tell....



...bye bye



En känsla

Ville förklara en känsla men visste inte hur. Visste inte hur jag skulle formulera den, skriva ner den och samtidigt göra det så bra så att andra skulle kunna förstå.
Jag gav upp denna idé
Ibland kan inte ord berätta om en känsla, i de flesta fallen så kan bara en bild berätta om en känsla....



...Jag känner mig som denna gren, den sitter ihop med ett äppelträd där löven är levande och äpplena växer. Men denna gren dog då äpplena var mycket små och nu kommer den inte kunna bli lika levande som sina grann-grenar.

Jag känner mig just nu som denna gren.
Bruten
Ensam
Förvirrad
Bortskjuten
och
Utanför


Men till skillnad från grenen så överlever jag.

...Det gör jag alltid.




God kväll!

Blev ingen grillning för min del ikväll. Har istället spenderat kvällen med att äta Ben & Jerry glass, äta godis, dricka cola och glo på Desperate Housewives =) Finns det någon bättre serie än DH undrar jag? Klockrent manus, ganska bra skådespelare, fin miljö och många olika intriger och livsöden.


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ikväll, tänkte mer sammanfatta de hela på detta sätt....



...klockan sex i morse så började regndropparna att falla



...sedan kom solen tillbaka. Ungefär vid samma tillfälle som jag satte mig för att glo på DH.



...jag tog en paus i mitt tittande och kollade in vad som fanns på arbetsmarknaden (duktig Helena)



...nu ska jag glo på ännu mer DH innan jag går och lägger mig



....i morgon så ska jag och moppen dansa huset rent innan jag drar iväg på restaurang m.m med mina vänner


Jag kommer blogga igen innan jag går och lägger mig.
Så ha det så bra så länge =)




Avanna linnen =)

Fick hem ett paket igår, ett paket som jag har väntat såååååå länge på så min systemkamera kunde verkligen inte sluta fota paketets innehåll.


Avanna...



...."Mood"-linnet =)



...tyckte det passade mig eftersom alla säger hela tiden att jag ser så sur ut.
Jag lovar, jag ser sån ut =P



...en klassiker



..."Today I´m wearing this"-linnet



...otroligt fint "Tack"-kort =)



...rolig detalj och mycket uppskattad =)


Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Vi ska snart dra till bussen för att åka till Nora (fortfarande utanför Örebro)
där vi ska förhoppningsvis grilla.




Så här sent är jag uppe =P

Okej, jag har varit vaken i några timmar men inte gjort nå vettigt utöver käkat frukost och kollat på massa Desperate Housewives =) Somnade typ klockan 7 i morse, det kallas för att sitta uppe länge de. Haha.
Så jag behövde nog sova några timmar.

En sak som jag märkte kl halv sex i morse var att det åter börjat regna =( Igår var det ett helt underbat väder, idag är det fuktigt och regnigt och kommer säkert börja åska snart vilket suger eftersom jag ska iväg med Jocke till hans familj och grilla. This really sucks!!


Igår....



...satt jag ute i solen



...och njöt av en kall coca cola



...och en till



...och såg äpplena växa


Fick även hem ett paket igår som jag ska visa om en stund =)
Jag kan säga sähär; JAG ÄR ÖVERLYCKLIG =D

Ses snart!


Ny bloggreklam

Satt och lekte lite med bloggen och la in lite mer reklam. Tänkte testa lite och se hur det ser ut. Kommer flytta runt annonserna lite framöver så att bloggen inte ser så överfylld ut med reklam. Vet inte vad jag tycker ännu, är det för mycket reklam? Är det lagom med reklam? Kan jag lägga in mer reklam?


En annons som jag, som är besatt av tröjor med grafiska tryck, tyckte om var denna....


....Skulle vara kul att skicka in en egen text eller bild och få den tryckt på en hoodie eller tee.
Ska bara kolla hur kvaliten på grejerna är och sedan göra en beställning.
Ni kommer självklart få se resultatet sen när jag får hem det =)

Nu ska jag käka.
See you later!!!


Myrornas krig mot mig

Nu har jag vaknat. Har sovit sedan kl 14 idag, har varit så trött den senaste tiden och migränen har slagit till titt som tätt.
Borde egentlige ta mig in till stan och handla lite förnödenheter men jag orkar verkligen inte =/ Tänkte istället leva på Ben&Jerry glass, potatis, gräddsås och köttbullar och mjölk fram tills jag mår bättre. Det är typ det jag har hemma.
Får se om jag orkar mig bort till närmaste ICA. Antagligen inte men man kan väl alltid hoppas. =P

Gick ut för att tända mig en ohälsosam cigg för en stund sedan och angreps av 20 000 myror. Deras 3 biljoner hood-polare gömde sig uppenbarligen under stenarna. Jag, som vanligtvis är ganska så duktig på att låta kryp leva sina tragiska liv, lackade och gick in och hämtade diskmedlet. Hällde diskmedel i varenda hål jag kunde hitta mellan stenarna. Nu hoppas jag bara att det inte börjar regna för då kommer det bli bubbelbad på terassen =P
När jag hälde diskmedel i ett hål så stormade det upp en halv miljon myror ur ett annat.


It was hard work but someone had to do it =P



....Där nere bor de, man ser hur de går upp och ner hela tiden



...det verkligen kryllar av dem nere i hålet



....Close-up; Myra


Nu ska jag skala lite potatis, steka lite köttbullar och göra en gräddsås.
Sedan blir det Ben&Jerry glass och Desperate Housewives.
Vi talas vid lite senare igen =)
Kramar!





Gårdagens misär

Usch vilken huvudvärk jag hade igår, drog hem från jobbet och somnade nästan direkt. Brukar ha svårt att somna när huvudet bankar men denna gång, tack och lov, så gick det vägen.
Jocke kom över strax efter kl 21 för att ta hand om mig. Efter att ha sovit så många timmar på efetrmiddagen så hade jag svårt att sova sen vilket resulterade i att vi somnade ganska så sent =/

Idag är huvudet lite bättre men jag är så himla trött. Förstår intr varför jag är så trött hela tiden. Det är ingen vanlig trötthet, det är en trötthet som finns överallt i kroppen på mig och det är nästan så att det är jobbigt att andas.

Nu ska jag gå och vila, tänkte dyka upp på jobb klockan 17 idag och jobba iallafall halva dagen.
Återvänder säkert hit en snabbis när jag vilat färdigt.


Klockan fyra i natt innan jag tillslut kunde gå och lägga mig....



....Ljuset är påväg tillbaka efter att det varit mörkt i tre timmar



...svartvit film på tv



...och så Jocke som tog hand om mig =)


Nästa inlägg kommer säkert vara mer positivt.
Ska försöka i allafall, bara den här jävla tröttheten kunde försvinna =/

Ses sen! =)



Sommaren är här igen i bilder

I morse när jag gick upp så låg det solstrålar överallt på terassen. Kändes lite overkligt eftersom vädret varit så dåligt den senaste tiden. Bara regn och blåst men i dag är det varmt och vackert.


Bilder från i morse....



...solen värmer



...blommorna har fått en törn av regnet men håller nu på att resa sig mot solen åter



...frukost i solen



...rosorna mådde bra av regnet. Nu blommar de för fullt



...mina tår sträcker sig mot solen



...alla är lyckliga



...och regnstövlarna kommer få torka upp i solen och sedan ställas undan.


Nu ska jag ge mig av till stan, ska luncha innan jobbet.
Vi höres när jag kommer hem halv tio =)
Ha en underbar dag!!!




Wieeee onsdag! =D

Kunde ju inte blogga igår, för det första så hade jag en bekant här från Skåne som skulle sova över och för det andra så knallade jag i säng gaaanska så tidigt eftersom jag beövde ta igen lite sömn....eller ganska så mycket sömn om sanningen ska fram. =P

Men nu har jag varit uppe sedan klockan 9 och det känns ganska så okej, ska dra till jobb klockan 12:45 så jag har några timmar på att göra verkligen ingenting på.
Usch va jag låter bitter men jag lovar, det blir bättre för SOLEN ÄR NÄMNLIGEN TILLBAKA =D
Älskade sol och jag som har tjatat som en galning.
Tog min kamera med mig ut för att ha bevis på att det fina vädret....


Spontan bilder på solen...



...Utestolen träffades av solens strålar



...taket på terassen bländar



....och klängerväxten njuter av vädret


Åter kommer strax igen med lite fler bilder jag tog på morgonen.
Nu ska jag dricka lite till kaffe.
Ses innan jag drar på jobb =)





Typisk Tisdag

Idag är det tisdag och eftersom jag är ledig på fredag så betyder det att när den här dagen är gjord så har jag jobbat halva veckan =) Känns bra!
Idag kommer en kompis till Örebro. Han är på genomresa så han kommer sova här och åka imorgon då jag drar till jobbet. Så bloggningen kommer nog avstanna en del idag, kommer nog inte kunna blogga direkt när jag jommer hem men jag kommer verkligen försöka blogga innan jag går och lägger mig.

För övrigt så somnade jag klockan halv fyra i natt och gick upp halv tio vilket jag anser var riiiktigt duktigt =D Visst, jag har inte fått sova så mycket men jag överlever. Tar igen det till helgen sen.
Appråpå helgen så ska jag till Nora (utanför Örebro) på fredag. Jocke är därifrån så vi ska åka dit och grilla med hans familj. Ska bli kul, hans familj består av mycket angenäma människor =)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, pappa och jag ska övningsköra lite innan jag börjar jobba och eftersom jag inte hunnit fota någonting (snyft) den senaste dagarna så slänger jag in några av mina favorit bilder istället idag =)
Kommer nya bilder senare i veckan och till helgen =)


Some of my favorit summer pics...



...Min älskade pudelflicka Sotis



....Soluppgång i juni



...Då det var som mörkast på natten i juni



...Sotis har fångat en boll



....Tycker om den här bilden på kaffekoppen



....Solen är påväg ner bakom sjön och skogarna



...Close-up på blomma



...Lugnt och stilla


Så slänger jag in två bilder på mig...



....Kanske inte mina favoriter...



....men dom duger gott och väl


Nu väntar duschen på mig.
Ses senare!
Puss!!




Vill dit igen

Vill inte vara här. En väldigt stark känsla kom över mig nyss, den sa att jag borde ta mitt pick och pack och ge mig av mot Dalarna, på cykel, via tåg, buss eller till fots spelar ingen roll. Jag vill dit igen.
Men det kan jag inte. Måste ju trots allt jobba och känna lite, som min kompis säger, "kulor".
Men om knappt tre veckor så får jag se mitt älskade sommar tillhåll igen. Nästa helg kommer jag dessutom åka upp dit för då är det stor fest med 17 personer inbjudna, många kommer behöva sova kvar. Älskar när husen kryllar av folk. Visst tröttnar man på att alltid folk ska prata med en men samtidigt brukar jag sakna dem när de åker och känna samma dunkla känsla som jag känner angående sommaren; "Varför tog jag inte tillvara på tiden?"


"Varför tog jag inte tillvara på tiden?"...



...Bild tagen den 6 juni.
Det är natt och blommorna blomstrar. De blommor som nu är borta.


Nu ska jag ta mig till sängen och sova. Tanken är att jag ska gå upp klockan 8 imorgon.
Får se hur det går helt enkelt.

Sov så gott!!

Var är du!?!

Vilken dag, jag är helt slut men dagen gick ganska så fort faktiskt =) Och på fredag är jag ledig så när morgondagen är över så har halva veckan gått =)) Heeelt underbart!

Det enda som egentligen har sugit idag är vädret. Regn non-stop gör ingen lycklig. Jag har inget problem med regn men det finns en gräns. Håret blir så frizzigt att det blir knutar, jeansen klibbar sig fast för de blir våta och sedan fuktiga, rinner vattendroppar in vid nacken och ner längst ryggen. Inge kul men väldigt vackert.

Såhär i efterhand kan jag känna att jag verkligen borde ha uppskattat solen och värmen mer än vad jag gjorde. Istället för att sitta vi datorn eller vara inne överhuvudtaget så borde jag ha spenderat veckorna utomhus, sovandes under ett myggnät och sitta uppe halva nätterna och se solen gå ner och sedan upp.
Men den tiden verkar vara förbi.....


Var är du?
Snälla sol, kom tillbaka....



.....jag lovar att jag ska uppskatta dig mer än vad jag gjorde då dessa bilder togs....



....om du bara kom tillbaka



Danger, danger

Nu ger jag mig av till jobbet. Ska försöka blogga på nån rast. Annars hörs vi 21:30 ikväll =)
Det regnar och himlen ser både ful, galen och arg ut....




...The sky is saying; "Danger ahead"



...but the flowers does´nt have any ears





Måndag!! Haha! =P

Tja!
I
går blev det inte mycket bloggande av. Var hos en släkting och sedan hamnade vi att åka på en liten roadtrip jag och mamma för att kolla in markena =)
Jag älskar att blogga men trots detta är det skönt att ha en relativt datafri dag =P
Kul att se att så många besökt min blogg under dagen trots att jag inte bloggat så mycket. Måste ju betyda att jag gör någonting rätt, eller? =)

Idag är det, som sagt, måndag och jag ska nu tillbaka till jobbet. Det ösregnar ute så jag ser iiiiinte fram emot att gå till busshållplatsen. Om man ändå hade bil =/
Ska bli kul att träffa jobbpolarna igen dock även om det projektet jag sitter på nu innebär mindre raster,alltså mindre tid att umgås, än de andra projekt jag suttit på.

Jag och min pappa åkte hem till Örebro igår kväll så vi kom fram ganska så sent. Testfotade lite då vi kom in i stan. Jag hatar nämnligen att använda blixt (den som sitter i kamerorna kallas av proffsen för "fulgöraren vilket är ett mycket passande namn) så resultatet blev som det blev.
Men jag tyckte det såg riktigt coolt ut, en typisk city-bild om man säger så =)


Heading to the city....





Back in the city...







...Ganska coola va även om det inte kan räknas som "bra" bilder? =)

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och ge mig av. Har en lååång dag framför mig.
Jobbar till klockan 21
ikväll vilket inte är speciellt lång tid. Dock känns det som skit långt eftersom jag varitledig nu =P

Lägger för hoppningsvis in ett inlägg från jobbet men det beror på hur mycket tid jag får över. Annar hörs vi ikväll =)
Kramar


SÖndAG

(Hade inget bättre för mig än fjanta mig med rubriken)

Hur som helst, God Morgon!
Eller  jag har faktiskt varit vaken ett tag dock är det inte länge. Somnade sent igår eftersom då mina föräldrar kom hem så satte vi oss och snackade om allt och ingenting. Känns skönt att ha en sådan relation till sina föräldrar där man kan säga vad man tycker och tänker och att dom faktiskt tar en på allvar (fast det är väl mer för att jag inte är 14 år längre) och lyssnar på ens råd.

Vet ni vilket hemskt väder det är idag?
Tänkte ge mig ut med kameran men detta väder är så deprimerande så till och med min älskade D60X kommer vägra ta nå snygga bilder. Så jag hamnade att kola igenom dom bilder jag redan har och hittade två som gjorde mig avundsjuk på mig själv.


Det är sol, det är varmt och jag ser inte alls ut som om jag uppskattar det....




Jaja, Hoppas solen kommer igen.
Då ska jag försöka uppskatta den mer...vilket jag säger varje gång men aldrig gör för visso


Nu ska jag gå till en släkting.
Vi ses lite sneare igen! =)





Åter! =D

Gick på en promenad och gick förbi min kusin. Hon är himla trevlig min kusin. Trots att det är en åldersskillnad på 20 år (hon är alltså inte 1 ½ år utan hon är 20 år äldre än mig =P) så funderar det att umgås. Jag blir alltid väldigt nervös och rädd för att säga fel saker när jag träffar min släkt men å andra sidan så är det ju min släkt. Vi delar till viss del blod (eh) och man får acceptera varandra för vad dom är.
Eller lättare sagt, dom får acceptera mig för vad jag är. Eftersom jag är så mycket yngre så bär jag ju på en högre grad av naivitet (är det ett riktigt ord?) och kanske inte alltid har alla hästarna hemma.
Men det var trevligt, var massa ungar där, åtta för att vara exakt och sju vuxna med mig inräknat (jag fick sitta vid vuxen bordet =D Observera att jag är yngst i min kusinskara på båda sidor så jag blir alltid sedd som den "lilla" i alla sammanhang) och barnen skulle sova i två tält och det var så där mysigt kaotiskt. Får en delvis att känna "Thank God att jag inte har barn" men samtidigt så känner man "FAN VA KUL!!" eller vad va det man sa när man var mindre och någonting var riktigt kul? Tror det var FULLT ÖS MEDVETSLÖS! Barn driver sina föräldrar till vansinne men samtidigt tror jag inte man kan finna en större gemensamhet med någon annan än sitt barn. Även om man stör sig på varandra majoriteten av dygnet.
Efter helgen som va så hade jag bestämt mig för att inte röra alkohol på två veckor, detta bröts visserligen i torsdags men då firade vi någonting och jag tog ett halvt glas rosé vin så det gills knappt. Ikväll drack jag två glas vin tillsammans med brudarna medan gubbarna sprang omkring och lotsade barn som skulle överallt och ingenstans.
Två glas är vad som krävs för att min smala kropp ska bli lullig och OJ va jag va duktig på att snacka.
Vad va det mamma sa innan hon gick? "När du går bort till din kusin, se till att inte snacka öronen av dom som du brukar"
Oops!
Så här sitter jag och snackar öronen av er med =P

Men men, nu sitter jag och väntar på att min mor och far ska komma tillbaka från en fest hos grannen. Beräknar dom till klockan 2 men man vet aldrig.

Jaja, nu ska jag ringa Jocke.
Hörs sen eller i morgon =)

Pussar!


Midsommarfirande i byn...



...Here is where the party-people lives ;)


Tävling!

Okej, jag är aaaaldrig med i tävlingar så denna blir den första. Men tjejen som har bloggen verkar vara så söt och den goodiebag hon ger ut är verkligen genomtänkt och med massa fina grejer.

Kolla in tävlingen genom att klicka på bilden...



...Good luck =P


Blogg reklam

Har länge funderat på att lägga in blogg-reklam. Så jag gjorde lite ansökningar till olika ställen och fått lite koder överskickade som jag har lagt in. Vad jag är livrädd för är att det ska bli för mycket. Dom som jag har sökt till är sådana som jag blivit rekommenderad att söka till eftersom de är; 1. Seriösa. 2. Dom har inte överdrivna reklambanners som helt kan ta bort fokus från bloggen. 3. Seriösa företag samarbetar med dem.

Jag blev rekommenderad att då söka till dessa tre;

¤ Double.net
¤ ADOperator
¤ TradeDoubler

Har lagt upp en annons från ADOperator för att testa hur det såg ut.
Ska fixa till det lite senare så det ser bättre ut.
Jag vet ju att det är många, precis som mig, som är nyfiken på detta med reklam =)

Jaja, nu ska jag gå ut i kvällssolen, sedan käka och sen dra iväg och träffa min kusin.

Ses lite senare igen!



...Nu lyser solen åter på den blöta marken



...Och jag fotar klöver(!)




Vilken häst =)

Nu har jag varit på loppisen och auktionen. Gick dit lite senare så det mesta var över när jag väl var framme. Men gud vilka goda chokladkakor jag fann. Bad om receptet och köpte några stycken med mig hem. Min pappa håller på att äta upp allihopa as we speak.

La ju tidigare in en bild på en otroligt söt häst. Hon var väldigt människovänlig och älskade uppmärksamheten som jag och min kamera gav henne. En mästarinna på att posa kan man säga =)




Tog lite roliga bilder också...



...Ser ut som om den har en snusprilla inne =P



...Puss på pinnen



..."Jag vill till mina kompisar!!"


Underbart söt va den iallafall. Strax ska jag ta mig en promenad och utforska hela byn. Kom på det idag att jag tror inte jag har varit överallt i byn. Tar med mig pudeln och ger mig ut.
Vi hörs lite senare igen förutsatt att jag inte går vilse =P


Regnet det bara faller ner...mer och mer...

Usch, det regnar idag. Visst, det har varit skit varmt de senaste dagarna så lite regn är väl bara bra. Synd bara att det ska regna just en dag som denna. Egentligen så skulle jag ha spenderat en regnig dag inomhus, fixandes med bloggen men denna dag ska jag iväg på loppis. Dom andra har redan dragit så snart ska jag ta mitt paraply och dra iväg.
Jag kommer gå dit, inte speciellt långt och det är helt okej efetrsom jag kommer ha skydd från paraplyt.
Men återigen, synd är det =/

Drömde i natt att jag hamnade hos kronofogden. Eftersom jag är en sådan som till viss del tror att drömmar kan berätta om framtiden så var denna dröm en aning obekväm som ni kanske kan förstå. Men det är lugnt, jag är inte ens i närheten av att hamna hos kronofogden =P


Såhär vckert och soligt var det igår omkring klockan 20...



Såhär ser det typ ut idag....




Jaja, dags att gå och göra sig i ordning.
Lägger in lite bilder senare igen...såklart =)
Ha´re bra så länge!




Alltid nått som tickar

Så va klockan snart ett på natten. Tänkte ta mig upp klockan nio i morgon så nu är det hög tid för mig att sova.
Kollade på National Treasure 2. Ganska så bra faktiskt, absolut en film att se ifall man tycker om äventyr med lgom mycket romantik och lite våld.
Ed Harris, han har så gammal nu så man förväntar sig alltid att han ska spela dom snälla i alla filmer. Men han var bad-guy här med. Fast en bad-guy med goda avsikter förstås. Som typ i alla filmer han är med i (ex. The Rock) vid närmare eftertanke.

Hoppas ni som sover redan sover gott och hoppas ni som ännu inte sover, kanske fortfarande är ute och festar eller dylikt, får sova gott när ni väl bestämmer er för att göra det =)


En annan som säkert också vill hälsa er god natt är denna sötnos...



Och dennes kompis....




Vi ses imorgon!
Puss!



Myskväll

Jag och min mamma har varit på en lång promenad. Såg inget föl dock efetrsom detta vare sig var i stallet eller i hagen. Dock stod en annan häst där som var otorligt människokär. Så självklart fotade jag denna skönhet =) Sen blev det lite annat som fick hamna på min kameras minne. Kommer visa dessa bilder antingen senare ikväll elelr imorgon.
Nu ska jag och min familj glo på film. Blir National Treasure 2; Hemligheternas bok =)

Höres en snabbis innan jag går och lägger mig och sen hörs vi imorgon.
Hoppas ni får en underbar kväll =)




Puss och kram!
=)





Visst är det underbart?

Det är snuskigt varmt ute. Men idag tänker jag inte klaga. Har kommit på att om bara några månader är hösten här så jag tänker verkligen njuta av denna hetta.
Underbart vackra kvällar spenderas på uteplatsen med en cigg i ena handen och ett glas vitt vin i den andra och livet kan inte bli bättre.



...Blommorna blommar för fullt



...Solen lyser starkt, vinden ligger stilla, grönskan finns överallt, vattnet är varmt och himlen är blå



...Och denna bloggs ägarinna fotograferar sin egen skugga


Nu ska jag och min mor gå ut på en promenad och njuta av solen innan den bestämmer sig för att vandra till andra sidan av jordklotet.

Ses lite senare
Kramar =)

Bloggkoll =)

Efter att ha läst en tjej vid namn erikaklangs blogg så har jag nu tagit tag i det här med bloggkoll. Har tidigare funderat på det men aldrig haft tid att sätta mig in i det. Men erikaklang hade en jätte bra introduktions film på sin blogg så nu finns, för er som vill, möjlighet att följa min blogg via bloggkoll.com =)
Bra va?

Ska så fort jag får möjlighet också lägga in lite nya grejer på bloggen.Om bara jag hade photoshop =( Okej, jag ska sluta tjata om det och göra nått åt det i stället =P


Förresten, look at me...



....Jag har fått fräknar + att jag ser rödhårig ut + att jag har gröna ögon + att jag är blek.
Ser ut som en irländare för tusan =P


Nu ska jag ta en dusch och sedan återvänder jag hit.
Usch va hungrig jag börjar bli appråpå absolut ingenting =)




Photoshop

Skummade bara lite för att se vad Photoshop CS3 skulle kosta och fy fan säger jag bara!
Ett ställe skulle ha drygt 10 000:- för det. GLÖM!
Tänker inte lägga så mycket pengar på ett program. En resa ja men ett program nej.

Snyft...men samtidigt vill jag ju så gärna ha deeeeet!!!! =(



...Du vackra photoshop CS3 =(
Nu är jag en ledsen Helena...



...Dock tänker jag icke ge upp.
Jag ska det där jävla CS3 om jag så ska behöva mörda för att få det.


Rosa möter svart

Tycker om då olika färger möter varandra och två färger som hänger kvar från den tiden då jag var så kallad "alternativ" är ju rosa och svart. Rosa hade jag sällan på kläder dock på smink och annat. Svarta var alltid mina kläder =)
Det är väl därför jag diggade denna blomma....

Rosa möter Svart....



Svart möter rosa....



.....Väldigt intensivt.


Äh, nu ska jag lyfta mitt arsle från stolen och gå och fotografera ett föl.
Lägger upp bilderna efteråt såklart. =)



Hörs om en stund igen!



Underbara freeeeedag!!!

Eller typ, om jag hade jobbat idag så hade det garanterat varit den underbara fredagen men eftersom jag är ledig så bryr jag mig inte så mycket =P
Får helt enkelt se fram emot nästa fredag och skrika "Underbara Freeeeedag" då. Haha!

Igår gick jag ut på en promenad med min kamera. Målet var att gå till bonden som bor en bit bort och fotografera det nya fölet. Fölet är knappt en vecka gammalt och är så otroligt sött. Den går med sin mamma i en egen inhängnad. Fölets moder är känd för att avla väldigt fina föl dock är hon en extremt överbeskyddande mamma så hon bokstavligen sparkar skallen av de andra hästarna. En av hästarna fick veterinären komma och kola på efetr att denne fått en spark i huvudet. Hästen fick en hjänskakning och fölet och dennes mamma fick gå i egen inhängnad. Det är bara bonden och hans sambo som får röra vid fölet utan att mamman blir galen.


Hur som helst, jag gav mig av för att fota och detta var vad jag fann...



...Tom inhängnad...



....här var det också tomt...



...Where have all the horses gone?


I korthet, inte hittade jag några hästar. Tror dom hade tagit in dem för kvällen och eftersom fölet är så litet och mamman så aggressiv så ville jag inte gå in i stallet och störa dem.
Får helt enkelt gå dit idag och försöka fota dem =)


By the way, en annan sak som jag reflekterade över på min väg upp mot hästhagen var....



...Pojkar, pissa inte på elstängslet....



...Jag tror det gör ont


Ses om en stund igen!
=)







Oj oj!!!

Va trött jag är! Denna värma är underbar, missförstå mig rätt nu men den tääääär på en. Man håller på att somna hela tiden och man orkar inte gå ut. Solen bara skär sig ner i skallen på en och tar bort allt vad tänkande är.
Man vill bara sova.
Men jag tror jag vet det perfekta hjälpmedlet, det kallas för ett dopp i det blå =D
SKa försöka på mitt fega arsle ner till stranden och ta några simtal i vattnet. Hatar vatten men det är ju sommar trots allt. =)

Vet ni vad?! Jocke, min kära vän, har skaffat fram photo shop till mig. =) Det är ju någonting som jag inte har men som jag har tjatat ett bra tag om att jag just vill ha. Så så fort jag har fått det så kommer jag göra om bloggen igen =D
Wiiieeee, can´t wait!!!



....Värmen tär som sagt på en



...Sol, vind (icke existerande idag) och vatten



För övrigt så tycker jag att ni har börjat bli riktigt dåliga på att kommentera

Morr!!! ;P



Ulfshyttans Herrgård

Har varit och firat min mor och fars 36:te bröllopsdag. Besökte Ulfshyttans Herrgård som vi brukar åka till då vi vill fira någonting =)
Dom har super god mat och är kända som en av Sveriges bästa "väghotell/vägkrog". Maaasssa kändisar har varit där, bland annat Carola och Selma Lagerlöf.
Nu är jag hemma igen, tanken är väl att jag ska sätta mig ute i solen med en cola och lyssna på lite musik. Bara njuta, jag är ju på semester trots allt =D
Sen får man se vad som händer. Skönt att bara ta det lugnt, lämna allt som måste göras i Örebro och bara stänga av hjärnan från stund till stund.

Detta är livet =)


Lite bilder från idag...



...Herrgårdens blommor



...Utsikt från tornet



...Utsikt från terassen där vi satt och åt



...Uppe i tornet fanns en flicka...



...Hon fanns inte där förra gången jag besökte herrgården


Nu ska jag kila.
Ses om en stund igen men först....



...Den obligatoriska ego-bilden =P
Med det typiska sammanbitna leendet eller vad man ska kalla det för.
Haha!



Torsdag

Som varje vecka så kommer den här eviga torsdagen och påminner en om att i morgon börjar helgen...typ. I alla fall på kvällen.
Denna vecka påminner torsdagen mig om att jag bara är ledig nu i helgen och att jag sedan börjar jobba igen nästa vecka.
Usch, vill helst vara ledig resten av mitt liv känner jag.
Men det är bara att bita ihop och gilla läget =P

Om typ två timmar ska vi dra iväg till en herrgård i närheten. Vi tar båten dit och där ska vi fira mammas och pappas bröllopsdag, som visserligen var igår men efetrsom båda var så upptagna då så beslutades det att vi skulle fira den idag. 36 år har dom varit gifta, inte så illa va? Inte heller så vanligt i dagens samhälle. Vet ni vad det roliga är? Dom älskar fortfarande varandra, dom intresserar sig fortfarandeför varandra, dom lyssnar fortfarande på varandra och dom är fortfarande kära i varandra.
Undra om man själv träffar någon som man kan spendera hela sitt liv med? Va deppig jag blev nu. Haha!
Mr Drömprins finns säkert därute även för mig =P

Nu ska jag och mamma ut och köra bil. Älskar att köra bil, speciellt här uppe. =)
Vi höres senare!




...Jag i bilen igår påväg upp till Dalarna



...Jag töntade mig i bilen igår påväg upp till Dalarna



...Bart kartongkort som jag såg på marken när vi stannade i Fagersta för en kaffe.
Tyckte den låg där så idyliskt =P



...Såhär fint är det i Dalarna idag.

Nu måste jag dra! =)



Helt otroligt!

Jag är faktiskt jäkla trött ikväll. Fast inte så där seg trött som jag så ofta blir. Mer gosigt trött om jag ska vara ärlig. Sådär trött som man kan vara då man ska gå och lägga sig och man vet att man har en underbar kille bredvid sig. Visserligen har jag ju inte det men den känslan har jag i alla fall. Gå och lägga sig med två manliga armar om sig. Mmmm...borde nog skaffa pojkvän snart. Haha! =P

Hur som helst, nu ska jag sussa.
Vi lär nog höras lite tidigare än vanligt imorgon. Om jag går och lägger mig nu så kan jag gå upp typ klockan 8-9 imorgon.
Inlägg kommer så snart frukosten är intagen =)

Sov så gott!!




....Undra om det är humla som jag fotat tidigare =P
Den här gången ser humlan ut som om den tittar rakt mot mig



....Good night and I´ll see you tomorrow!





"Mördare okänd"

Kom till Dalarna för typ en timme sen. Har just ätit och nu sitter vi och kollar på "Mördare okänd".
Så skönt att vara här, här är det lugnt och skönt och inga krav dock kan det vara en aning för lugnt och skönt. Men på söndag återvänder jag till Örebro så då kommer stressen att få fart på saker och ting igen =P

Se detta som en snabb uppdatering, kommer mer sen när jag fått i mig lite kaffe och kollat färdigt på serien =)
Hoppas ni har en lika fin solskenskväll som jag har!


Massa kärlek....



...//The summergirl


Very soon!

Snart drar jag till Dalicalia. Har just packat färdigt allt, duschat en skitig pudel och sagt hej då till mina vänner via msn. Det sista vet jag inte varför jag gjorde. Jag tar ju med min datorn och det mobila bredbandet så jag kommer ju kunna sitta på både msn och sitta med bloggen under dessa dagar.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg med min mor och sedan ut på vägen =)

Hör av mig när jag kommit fram!
Då kommer jag också lägga in lite bilder, så detta får bli ett bild-fritt-inägg för ovanlighetens skull =P

Kram kram!


Alltid Onsdag?

Funderat på det, när man jobbar så är man glad att det är onsdag eftersom halva veckan är gjord. När man är ledig en vecka är onsdag inte alls lika kul eftersom det betyder att halva ledigheten har gått och att det är en halv vecka kvar tills man börjar jobba igen.
Som tur är har vi sånt fint väder nu, förra gången jag hade en semester vecka så regnade det =/

Idag ska jag träffa min kompis Mili på stan, vi ska käka lite lunch och snacka skit. Han har semester hela denna månad men ska till Milano nu i helgen och sedan till Kroatien så vi tänkte hinna ses. =)
Jag vill också till Milano!!!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Har en halv timme på mig innan jag måste ta bussen.
Hörs nör jag kommit hem igen!
Puss


Kommer ni ihåg rosen jag visade förra veckan ?...



Nu har den iallafall slagit ut....




....Vacker den har blivit va?
Gått från söt till vacker.





Oh My God

Fasen va jag är trött. Somnade till i soffan förut och väcktes av att Jocke ringde mig, jag tog upp mobilen, kollade på den och hade ingen aning om vad jag skulle göra. Hjärnan hann först ikapp efter att Jocke slutat ringa. Självklart ringde jag upp honom.


Skulle aldrig kunna ignorera min  vän Jocke.
Party polare, bästa vän....



....och sämst på att strike a pose =P


Att ha somnat omkring klockan 6 på morgonen varje /nattdag tär på en så det är inget jag rekommenderar =P Så nu ska kroppen och speciellt skallen få vinna, lilla Helena ska nu gå och sussa sött och drömma söta drömmar.

Sov så gott alla!  =)


Bild jag tog ikväll precis innan mörkret började falla....



....Himlen ser ut att vilja bjuda på regn i natt
(fokuset ligger på granen i bakgrunden, intressant "val" kameran gjorde)


Sunny days, lovely nights

Har varit en underbar fin dag idag. Varmt som bara den kan jag säga. Vet inte hur det varit över resten av Svea Rike, hört lite olika.

Har ni haft fint väder?

Hann färdigt med mitt rum men inte med någonting mer. Har dock tagit tag i det ikväll så jag har varit riiiktigt duktig idag =D
Haha!
Sitter nu och kollar på Morden i Midsummer med min mamma. Vi har myskväll med vitt vin, glass och ostbricka. Mums! =)
Hur gammal man än blir så finns det få saker som vetyder mer än en mor-och-dotter-kväll.
Trevligt att få prata om glada saker, sorgna saker, viktiga saker, världsliga saker och allmänt skitsnack.

Nu ska jag försöka hänga med i serien och lägga undan datorn.
Kollar in igen då Morden i Midsummer är slut.
Ha de så länge! =)




....are´nt I lovely?




Outfit

Nu lägger jag tillslut in Gårdagens Outfit =)
Tycker om bilderna mer än kläderna om jag ska vara ärlig. Väldigt nöjd med hur ljuset la sig och man ser nästan solstrålarna.

Take a look....





Blus: Cubus

Jeans: Lee (JC)


Nu väntar städningen.
Ses om en stund igen =)




Suck suck suck

Försov mig i dag. Måste börja gå och lägga mig i tid på kvällarna. Kan inte fortsätta somna klockan 6 på morgonen (eller klockan halv sju som det blev´i morse) och försöka ta mig upp klockan 10. Det funkar inte i längden. Så idag vaknade jag klockan 13. Har ätit frukost och vaknat till så nu sitter jag och kollar på Oprah och ska strax plocka ordning på migg rum. Min mor anländer omkring klockan halv fyra så jag har inte så mycket tid på mig. Hoppas jag hinner. Huvudsaken är att rummet är rent och att jag är färdig gjord så vi kan dra ut till Lamplagret och hämta upp en lampa som vi beställt. Det är en vägglampa med Nalle Puh tema =) Ska vara i gästrummet i huset i Dalarna.

Jaja, dags att lyfta på arslet och gå och bädda sängen men först ska jag lägga in bilderna på Gårdagens Outfit som jag skulle ha gjort igår.
Få se om det blir någon Dagens Outfit idag. Beror på om jag hinner.

Återvänder om några minuter =)




....Har ingen aning om varför jag lägger upp denna bilden men jag fastade vid den då jag kollade igenom mina bilder.
Så det är någonting speciellt med den.
Kan bara inte sätta fingret på vad.




GOD NATT!!!

Nu har jag kollat färdigt på filmen, såg På Smällen, så nu ska jag krypa ner i en varm säng..mmmm....längtar =)
Klockan är snart femoch det är ljust ute. Ska ta mig upp klockantio-elva någonting. Får se om jag klarar det =P

Sov så gott!



...Me is like so tired right now.


Nu var jag dum igen

Nu gjorde jag så där igen. Jag som varit så duktig och hållt mina löften jämtemot bloggen och uppdaterat då jag sagt att jag skulle göra det. Men inte ikväll =( Sorry får jag säga helt enkelt. Jocke kom över och käkade och sedan har vi suttit och snackat.
Sa ju att jag skulle lägga upp outfit bilder, det får jag helt enkelt ta och göra imorgon.
Imorgon blir för övrigt en lite stressig dag. Ska ha hunnit göra ordning på mitt rum, gjort rent akvariet, dammsuga av huset, vattna blommor, plocka ordning i källaren (ställde till liiiite oreda där nere i förrra veckan) och träffa min studievägledare innan min mor dyker upp klockan 15. Kommer jag hinna? Nee, ej troligt.

Prioriteringslista; 

¤ Få ordning på mitt rum (beräknad tid; 2 timmar)
¤ Vattna blommor (beräknad tid; 20 minuter)
¤ Dammsuga huset (beräknad tid; 2 timmar)
¤ Träffa studievägledaren (beräknad tid med rese tid inräknad; 2 timmar och 30 minuter)

(Kommer fortfarande inte hinna om jag så går upp klockan 6 imorgon, vilket är om fyra timmar) 

Saker jag kan göra EFTER att mamma dykt upp;

¤ Göra rent akvariumet
¤ Plocka ordning i källaren 

Men men, det ordnar sig. Det värsta som kan hända är att hon undrar vad jag sysslat med den senaste veckan.
Min förklaring; Jag har varit sjuk (det är sant, kör inte med lögner eftersom jag inte är 12 år längre) och jag har haft fullt upp med.....hm.....jaja, någonting måste jag ju haft fullt upp med eftersom jag inte haft det tråkigt iallafall den senaste veckan.

Nu ska jag glo på film med Jocke (just de, Jocke har tagit upp en hel del tid) och sedan ska man väl sova.
Ses imorgon och sov gott! =)




...Me and my new haircut are now going to watch a movie and then go to bed and make sweet love


RSS 2.0