SNART!

Alldeles strax ska jag gå och göra mig i ordning. Vi ska dra iväg till stan och jag har inte fått på mig mina gå-ut-kläder ännu =P Känner att jag redan börjar bli lite stressad. Det är en ganska så kylig kväll så jag får se vad jag sätter på mig. Vill inte ha för mycket kläder heller. Dagens I-landsproblem ;)

Under dagen har jag vilat, läst och njutit av solen. Innan jag börjar göra mig i ordning så ska jag gå ut och sätta mig på terassen med ett glas vitt vin. Härligt =)
Men sen blir det till att sätta fart. Förhoppningsvis så hinner jag blogga innan jag drar iväg. Annars hörs vi imorgon =)
....antagligen ganska så sent på dagen dessutom, om man säger så =P

Riktigt skön dag det varit idag...och allt är så snuskigt vackert och lyckligt ute nu....



....här har jag spenderat majoriteten av dagen, läsandes en givande, spännande, rolig och intressant bok....




Att ta en bild på sig själv då man just blivit bländad av solen visade sig ge ett väldigt surt resultet ;)
Men jag lovar,
jag är egentligen väldigt glad =)




Inget vettigt

Jag har verkligen inget vettigt att säga nu. Vanligtvis brukar jag inte ha så mycket vettigt att sga förvisso men nu är det tomt. Är snuskigt trött och vill bara sova. Satt just och kollade igenom bilderna från Skottlandsresan. Vill tillbaka dit. Det var mysigt och skottarna är verkligen ett trevligt folk.
Jag och min bror töntade oss och som tur är så fick jag med mig honom hem. Så nu har han ju lämnat Skottland för att bo i sitt hemland =)
Så nu kan vi tönta oss varje dag. Tycker verkligen om den killen, han kan reta gallfeber på mig men det är ju det också som är lite av poängen med att ha syskon ;)

Hur som helst så ska jag, bror och hans flickvän hitta på nått ikväll. Jag tror det kommer bli kul. Hon är rolig, speciellt med lite alkohol i kroppen och min bror är pratig och känner halva världen i princip =P

Nu ska jag verkligen gå och vila, sa ju att jag skulle göra det men så blev det inte.
Hörs sen =)



...jag och bror hade kul på drottningens bekostnad.
(internskämt förvisso men any way =) )

Härligt men farligt!

Hallo!

Sitter här framför datorn och borde egentligen plugga. Men just nu är jag så helvetiskt trött på plugget...eller ja, trött i allmänhet. SKulle vilja sova en stund och ta igen mig. Det är ju Valborg ikväll och då måste man ju vara pigg så man kan ha kul =)

Det är ett riktgit härligt väder i dag dessutom. Dock så märkte jag att solen är så stark så den gör en en aning vimsig. Tänkte sätta mig i solen och läsa men ögonen dog direkt. Blir nog till att vila en stund, sedan städa i garderoben, komma fram till vad jag ska ha på mig ikväll och dylikt.


Som dagt, underbart väder!!
Ha de bäst så länge så hörs vi senare =)




Gina Tricot

Nu har jag beställt en klänning från Gina. Vet inte hur den sitter eller hur den känns men den ser ut att kunna passa på ett sommarbröllop där ingen dresscode är angiven. Tycker bättre om när man skriver en dresscode. Då vet folk vad de ska, och vad de inte ska ha på sig. Jag valde klänningen eftersom den är sommrig, söt, inte urringad och går ner till ovanför knäna. Sen var den biillig i priset vilket alltid gör mig skeptisk. Den fanns inte att få tag på här så jag hade inte mycket till val utöver att beställa hem den. Hoppas den blir så bra som jag vill =)

Dessutom så köpte jag en annan söt klänning, om man ändå ska lägga in en beställning så kan man väl beställa mer än en sak ;)

Dessa blev det ialla fall....

...den till vänster tänkte jag ha på kusinens bröllop.
Den kostade bara 149:-(!) och den andre 199:-

Jag har dessutom pluggat, deklarerat och betalat mina räkningar. Nu blir det lunch och sedan ska jag se om jag hinner dra iväg till posten för att hämta upp två paket =)




Twilight

God dagens!

Sitter här och plugga, har funderat på om jag ska gå ut och sätta mig i den underbara solen med en bok. Men studierna behöver min uppmärksamhet iallafall en stund till. Hade dessutom tänkt att åka och hämta paket hos posten. har tänkt göra det några dagar nu men har, i ärlighetens namn, inte orkat =P
Får försöka få det gjort idag, så de inte skickar tillbaka skiten.

Idag hade jag tänkt skriva färdigt en uppgift, deklarera, betala räkningar, hämta paket, jobba och sedan sova. Börjar tidigt imorgon. Har två lektioner men sen ska jag hem, göra mig i ordning och dra iväg. Imorgon är det ju Valborg =) Har dock inte bestämt mig för vad jag ska göra ännu. Har kollat upp lite olika alternativ. Så vi får väl se helt enkelt. =)

Förresten, kolla vad som låg i min brevlåda igår =D....

....Helt underbart att ha fått hem den. SKulle vilja sätta mig och glo på den nu men det finns det inte tid för. Får titta på den till helgen helt enkelt =)

Nu ska jag återgå till böckerna, hörs senare =)




Roliga kommentarer!

Hej!

Haft fullt upp idag. Först skola och sedan jobb. Nu är väl tanken att jag ska lägga mig med min bok och sedan läsa tills jag däckar. Skönt ska det iallafall bli. Till helgen så ska jag verkligen ta igen den sömn jag missat. häääärligt =D

Till helgen så MÅSTE jag verkligen hitta en klänning. Vill inte behöva orora mig för vad jag ska ha på mig på kusinens bröllop i sommar.

För att återknuta till min rubrik så måste jag säga att jag inte har något större problem med "elaka kommentarer". Nu har jag ju aldrig fått någon intelligent "elak" kommentar och det kanske är därför jag inte tar illa upp. Man hör ju ibland om folk som fått elaka kommentarer men där personen inte framställt sig själv som helt korkad. I dessa fallen är det ju oftast så att den som kommenterar känner bloggaren och är en aaaaning bitter.

Men jag tänkte visa två av de "elaka" kommentarer jag fått. Bland annat då dessa....


Okej? För det första så kan inte denna person uppenbarligen läsa. Det står nämligen att jag är 22. Om det är så att denna kan läsa så ser den uppenbarligen 30 som något negativt. Vilket kommer bli mycket underhållande eftersom denna individ en dag kommer bli 30. Vi får hoppas den har mognat lite.
För det andra så undrar jag varför personen ställer en fråga men inte hänvisar till sin blogg.
Och för det tredje, vem bryr sig hur gammal någon är? Om en "kändis" är snygg så är den snygg. Många 15åriga tjejer tycker Johnny Depp (som är 40+) är snygg. Betyder det då automatisk att de tänder på äldre män? Eller att de har Electra-komplex?

Som sagt, personen bakom denna kommentar visar inte på någon högre intelligens.

Moving on....


...denna fick jag idag och jag lovar, jag skrattade i säkert fem minuter non-stop. Detta tror jag är en Kissie-älskare som uppenbarligen ansåg att jag gjorde något som Kissie gjorde (vad vet jag verkligen inte).
Sen att denne använder ordet "wannabe". Kom igen, slutade man inte använda den benämningen på folk på 90-talet?

Återigen kan uppenbarligen inte denna person heller läsa ;)
Dessutom så tycker jag mycket synd om denna person. Det är med största sannolikhet en hon och uppenbarligen så mår inte hon så bra. Att tro att allt sitter i brösten är verkligen illa (gissar på att det är bröst hon snackar om, även om den delen inte syns på bilderna jag la upp. Men hon är en stereotyp brud så därför gissar jag på brösten) Märks att tonårstjejer inte utvecklats någonting på de senaste 20 åren.
För övrigt kan jag tillägga att jag inte vill ha stora bröst. Bröst är tråkiga. De består av fett, ju större de är då man är ung ju större risk är att de blir hängiga när man blir äldre och som alla som känner mig vet så tycker jag vare sig om saker som hänger eller fett (om det inte är i mat förstås =P).

Hoppas detta gett er några glada skratt och sov så gott =)


..."Oh my God! Jag är bara såååååå wannabe Kissie. Dah!"



Resten av veckan!

Godmorgon får man väl säga!
Ska strax dra iväg till skolan men tänkte slänga in ett snabbt inlägg.
Denna vecka är verkligenf ullproppad med grejer att göra.

Tisdag:

Skola, tandis, hämta paket hos posten, jobba, plugga


Onsdag:

Skola, plugg, jobba, plugga


Torsdag:

Skola, slaaaaaappa, plugga och sedan uuuuuuuut!!!
Valborg is the shit!!! =D



Fredag:

Plugga (jag vet att vi har ledigt men jag ligger efetr i plugget), städa etc.


Inte någon kul vecka precis. Längtar dock till torsdagen då det är Valborg och att vi är lediga på fredagen =)


Nu måste jag kila. Hörs när jag kommer hem, innan jag drar till jobb =)
Ska försöka hinna fota en del av det som jag fått hem. Annars får jag ta det imorgon
Hörs hur som helst!!

Jobbigt värre

Herregud va jag har varit hurtig idag =P Prov på morgonen, hem och plugga, jobba, äta och plugga lite till. Ska alldeles strax gå och lägga mig, Härligt härligt! Läser en väldigt bra bok just nu också så då har jag något att se fram emot =)
Hann inte blogga innan jag drog till jobb, prioriterade studierna.

Imorgon blir det också ett hålligång. Ska jobba även då är det tänkt.
Just nu är jag så trött så jag vet knappt längre vad jag heter. Dessutom börjar batteriet i min mini-laptop ta slut. Så vi säger såhär; god natt, sov gott och så hörs vi imorgon =)


Ibland måste man få vara lite ego trots att man håller på att däcka framför datorn...


Och självklart tönta sig lite =P....




JAG VILL INTE!

Hallo!
Försökte blogga igår kväll men det gick inte. Kom inte in på bloggen. Hatar när det blir så, helt plötsligen så vill man då blogga mer än någonting annat. Försökte i över en timme fram och tillbaka men det gick inte. Men nu sitter jag här =)

Ringde veterinären i morse. Hon sa att hon inte upplevde det akut ännu men att om Sotis fick större problem med att äta så skulle vi höra av oss så fick vi komma in tidigare. Nu har vi fått en tid nästa tordag, hoppas att hon klarar sig tills dess =/
Då ska de operera henne
, ta bort tänder och snygga till. Hoppas verkligen att det går smidigt och att det blir bra.

Om några timmar ska jag iväg och jobba och jag vill verklgien inte. Det är ett sån fint väder ute och dessutom har jag otroligt mycket plugg. Men det är bara att bita ihop. Förhoppningsvis är det fint väder även på torsdag då jag inte jobbar =)

Nu ska jag gå och käka lite lunch. Tänkte nå pasta...hm...kanske carbonara? Mums!
Hur som helst, hörs innan jag drar på jobb =)


....min älskling =)



Outfit

Hallo!!!

Har haft en ganska så lugn dag. Pluggat, slappat då solen kom fram och så om igen. Jag är lite seg efter gårdagen men annars är det helt okej =)

Igår sa jag ju att jag skulle visa vad jag hade på mig, men så glömde jag bort det. När jag kom hem så tog jag en snabb bild i badrummet innan jag däckade i sängen. Det är för visso bara en del av outfiten. Men det är också den snyggaste delen =P



...mitt snygga (och något avslöjande) linne =) Till detta hade jag mörkblå taighta jeans och mörklila pumps =)

Helvete! Nu måste jag skynda mig. Söndagsparty har börjat. Hoppas att ni ska se det =) Förra veckan var det ju bara såååååå bra =D

Hörs sen!!





MTV och slakt

Goddagens!
Har just käkat lunch och glott på MTV. Såg på Exiled
, serien där man får följa ungdomarna från My sweet 16 då de ska klara sig och leva som andra människor gör. Självklart lever de ju inte svenssonlivet precis utan väldigt primitivt. Tror få "vanliga" ungdomar skulle palla med det där.

Självklart  sitter man ju och funderar på vad man skulle klara av och vad man inte skulle klara av. Jag har många vänner som aldrig ens varit i närheten av en ko och som tycker de är äckliga djur.

Jag är väldigt tacksam över att jag gick i Waldorfskola under nio år. Jag kan mer än kommunalskole barnen om man säger så. På Waldorf hade vi allt från utlandsresor till jordbrukspraktik. Skolan var en blandning mellan sam, estet och natur. Så jag har läst naturämnen samtidigt som jag gått smide, musik, euritmi och fått bygga hus. Väldigt brett alltså.

Jag har gått upp kl halv fem på morgonen för att, för hand (alltså inte med hjälp av maskin), mjölka kor, städa upp deras spillning och fått ut dem på betet.

Dessutom har jag gått ut i ösregn till en lerig potatisåker för att plocka upp potatisen som annars blir förstörd när solen sedan tittar fram. Detta måste ske medan det fortfarande regnar.

Utöver detta har jag också blandat kospillning med halm och använt mina händer då jag har tätat hus med denna blandning.
Jag är inte rätt för att få skit (bokstavligen) på händerna. Jag skrattar åt mina vänner som inte ens klarar av att gå in i en laggord.

Även om många kanske undrar VARFÖR man ska veta hur man mjölkar en ko så kan jag säga att det har faktiskt berikat mitt liv. Jag är inte rädd för att jobba och smuts skrämmer mig inte. + att jag vet mer om hur vissa människor lever till skillnad från mina vänner.

En sak som jag dock har vägrat det är att döda ett djur. Jag har aldrig velat medverka på något sätt. Jag äter kött från köttdisken men bara för den sakens skull så betyder inte det att jag vill döda det djur jag ska äta. Jag har dessutom vägrat att äta av det djur som jag vet blivit slaktat bakom min rygg några timmar tidigare.

Så när det kommer till mesarna i Exiled så kan jag säga att jag skulle klara allt det där de utsätts för och utan problem. MEN jag klandrar dem inte då de vägrar medverka vid slakt.

En mycket underhållande serie förövrigt =P



...jag såg precis avsnittet med den bortskämda lilla divan Bjorn

Nu ska jag plugga.
Hoppas att brorsan kommer snart så han kan få skjutsa mig till posten. Har ju lite avier som ligger här och väntar =)


Underbart!

Haft en jätte rolig kväll. Så nu ska jag rulla i säng. Är verkligen sketa trött men har haft det underart. Träffade dessutom på min extremt snygga föredetta klasskamrat som kom fram och snackade med mig. André jag ska dräpa dig för att han trodde du var min kille. Alla verkade för övrigt tro att André var min kille. Skumt. Mycket skumt.
Men det blir väl så när en tjej och en kille umgås =P

Nu ska jag iallafall sova. Hörs imorgon och sov gott om ni inte redan gör det =)




Stackars flicka

Hej!
Håller på att göra mig i ordning för
att gå ut ikväll. Har dock lite problem med att välja VAD jag ska ha på mig. Svårt. Fint väder ute men det kan ju bli svinkallt ikväll.....och jag har verkligen inte råd att bli förkyld igen. Så jävla kul är det inte =P

Min pudel flicka har fått tandlossning. Hon har fått nå infektion i tandköttet och nu håller framtänderna på att lossna. Ska till veterinären på måndag så jag hoppas att det inte är något allvarligt. Vad jag undrar över är ifall de sätter dit nya tänder eller ej? Hon behöver trots allt sina framtänder då hon ska slita och dra i saker...vilket hon älskar att göra. Kosta vad det kosta vill, om möjligheten finns så vill jag att de sätter dit nya tänder. Vill inte att hennes livskvalité ska sabbas bara för att det kostar "lite" mer pengar. Om man skaffar en hund så får man väl för fan ta ansvaret också. Det är dyrt att ha djur och om man inte fattar det så ska man inte ha djur. Så enkelt är det. Ledsen om massa "människor ska få göra vad de vill bara det gör dem lyckliga"-hippies blir sura nu. Ärligt talat så bryr jag mig inte. Samma sak med barn, om man inte är beredd på ansvaret, kostnaderna och tiden de kräver så ska man inte skaffa dem. Att skaffa djur och barn ÄR INGEN RÄTTIGHET!! Oavsett vad feminist-patrasket säger.

Nu måste jag sminka färdigt mig.
Hörs sen =)


Min killer-poodle....



...med tandvärk för närvarandet =/

Pallar inte!!

Okej, jag är en mes, jag är en typisk blek svensk och jag klarar inte av solen!! Höll på att avlida i värmen. Var dum nog att gå ut med smink på mig också så nu ser jag ut som....ja, jag vet inte riktgit =P
Varmt och skönt är det iallafall och jag kan inte rå för att älska denna värme trots att den tar kål på mig. Hoppas den håller i sig lääääänge så man kan lapa i sig viktiga vitaminer, ta ett glas kallt vin på kvällarna och läsa en god bok ute på en filt i trädgården. Mmmmmmm....Härligt!

Jag, under det nuvarande tillståndet av dissorienterad, svettig kassler....

...ha ha! Gulligt va? Ser nästan lite drogad ut i blicken? =P
Nu ska jag härmed laga mat =)



Gaaah!

Hallo!

Igår och i förrgår blev det inga uppdateringar. Men dessa dagar har gått i ett tyvärr. 3 timmars sömn per natt är inte något att rekommendera. Så för att jag har varit så duktig så bjöd jag mig själv på en shoppingtur igår =D Köpte några fina grejer. Mest sånt som jag kände att jag var TVUNGEN att ha i min garderob. Hittade ingen klänning till min kusins bröllop dock =/ Börjar på lite panik, även om bröllopet är först i juni så vill jag ha det avlarat. Månaderna bara flyger förbi ju!

Ikväll ska jag ut. Första gången på myyyyyycket länge =) Om jag inte måste stressa sönder mig själv (som det vanligtvis blir) så ska jag försöka hinna ta bild på det jag har på mig. Ska ju självklart fota det jag köpte igår. Har dessutom fått två avier som jag ska gå till posten med. Massvis med bilder väntar alltså =D

Men nu ska jag plugga ett tag till innan jag sätter igång med maten. Hörs sen igen =)


...massa påsar med grejer som jag kommer visa sen =)



Vet ni vaaaad??

På fredag får man lön/studiebidrag. Jag har längtat. Tror dock inte jag får så mycket i lön. Har ju inte hunnit jobba så mycket. Men till sommaren förändras det. Då ska jag gå upp på heltid. men självklart ska jag ha en månads semester från och med mitten av juni till mitten av juli =) Ser fram emot sommaren. Ser också fram emot att börja tjäna lite mer pengar igen. Kommer kännas bra att inte behöva tänka så mycket när man är ute och shoppar =P Fast på fredag ska jag ge mig själv en liten shopping budget. Då ska jag shoppa loss och ha det kuuuuul!!!

Får se om jag har tid för det på fredag dock, kanske får bli under helgen istället =P Måste ju dock köpa klänning till bröllopet i Tyskland i sommar. Stort problem eftersom inte speciefik dresscode angivits. Men men, det fixar sig väl med. Precis som allt annat. =)

Nu måste jag fortsätta här =) Har tagit en paus efter middagen men nu är det dags för plugget igen. Hörs sen


Om jag inte hittar något på stan så får jag ta till internet....


...finns så mycket fint från Nelly, Asos och Foever21 =)
Jag tror jag kommer hitta den perfekta klännigen faktiskt =P



Me, myself and I

God dagens!

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och sitter nu och pluggar. Tog ledigt från jobbet idag för att jag inte hinner med att både plugga och jobba denna vecka, Att ta ledigt från jobbet var inte populärt och min chef verkar vara sådär överdrivet irriterad. Men ärligt talat så skiter jag i det.
Jag är trött på att 1.
Ha ångest för att jag prioriterar vad andra vill att jag ska prioritera. 2. Har ångest över att jag ska bära alla andra jävla människors ångest. 3. Har ångest över att jag aldrig hinner med att göra det jag ska göra. Alltid kommer något på efterkälken.

Så därför tänker jag skiiiiiita i vad gnälliga jävlar som inte kan sätta sig in i någon annan varelses situation säger.
jag måste prioritera MITT liv nu. Jag har gjort tillräckligt för andra så jag har nu rätt att få göra bara saker för min skulle en tid framöver. Starting today!

Så idag ska jag skriva färdigt tre uppgifter, skriva på en fjärde och jag planerar att göra detta snabbt så jag, utan ångest, kan sätta mig ner och ta ett fotbad, läsa en bok, ta ett glas vitt vin och njuta en timme ikväll innan jag går och lägger mig. Alla som tänker klaga på mig kan dra åt helvete. Vilket jag också kommer tala om. Så jag rekommenderar att ingen ringer mig och bitchar, because this bitch bites right now ;)

Men åter till plugget.
Höres senare!!!


....Redo för ännu en pluggdag!



Plugg, plugg, plugg

Sitter och pluggar och håller på att dö av tristess. Hatar engelska C. Allt ska vara så väl formulerat. Texten flyter liksom inte riktigt på då man skriver. Hela tiden måste man stanna upp, tänka "Hm, hur fan stavade man det där nu igen?" och sen fortsätta. Har för dåligt tålamod för sådant. Jag är van vid att kunna skriva drygt 6 sidor på en timme (har klockat mig vid flera tillfällen) fulla med fakta. Men inte när jag skriver på engelska. Då har jag tur om jag får ihop två sidor på en timme =P

Så nu måste jag fortsätta, get this bitch on the road så att säga ;)

Hörs innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag upp tidigt dessutom...skiiiiit!!!



Typisk tisdag!

Herregud va jag är trött. Skulle helst bara vilja krypa ner i sängen. Men jag har massa plugg att göra och en hel del samtal att ringa. Ska bland annat ringa och boka tid för klippning och permanent. Mitt hår har blivit väldigt långt nu vilket gör det tungt. Att klippa det lite gör det lättare och att lägga i en permanent gör att jag kan få tillbaka mitt självfall som försvinner helt när jag får för långt hår. Är nästan helt rak i håret för närvarandet.

Vad skulle jag inte vara beredd att göra för att få Miley Cyrus perfekta hår....


Jag tror det är nyttigt att få göra saker med sitt utseende. Menar inte att man ska spendera varje timme med att bry sig om hur man ser ut. Men att göra sig fin, byta hårfärg eller ändra sminkningen. Önskar jag var bättre på sådant. Då skulle jag göra en drastisk förändring nu direkt. Känner att det är dags så att säga =)

Nu väntar lite plugg. Hörs sen!





Spindel, spindel

Hej! Har tyvärr fullt upp idag så därför har jag inte hunnit blogga och därför måste jag alldeles strax sätta fart igen.
Tänkte bara kolla in och se hur läget var? =)

Sen kan jag tala om att igår kväll
, när jag gick in i badrummet, så satt det en gigantisk spindel på väggen. Har inga problem med kryp och dylikt, bara de inte är för stora...för då är de fasen inte kryp längre....då är de monster!



Självklart dödade jag den inte. Är inte för att döda saker och ting. Speciellt inte eftersom jag anser att människan är den varelse som har minst rätt att leva. Kanske låter hårt men vi är experter på att springa omkring med våra bräckliga kroppar, outvecklade sinnen och hjärnor utan instinkter och ändå tycka att vi är bäst i världen.
Okej, vi uppfann bilen.......eh, wow?
Folk säger att vi är så intelligenta. Att pyssla med till exempel droger är ju  bara sååååå smart.
Människor borde börja se sig som de är. Jag vet, eftersom jag själv är en.

Men nu har inte jag tid, måste göra vissa väldigt mänskliga saker som till exempel plugga medan min pudel ligger och slickar sina tassar. It has to be great being a dog!




Strax!

Alldeles strax ska jag krypa till sängen. Känner mig inte speciellt trött men efetrsom det är skoldag imorgon så är det väl lika bra.
Om jag går och lägger mig nu så kan jag släpa upp mig klockan 8, få mina 8 timmars sömn och dessutom kunna ta god tid på mig imorgon innan lektionen börjar kl 11:15 =) Fast de lär väl inte ske...kommer få stressa som vanligt =P
Imorgon ska jag också på jobb kl 17. DET ser jag INTE fram emot. Har egentlgien inte tid och eftersom vissa människor på detta jobb (eller nja, egentligen bara en) går mig på nerverna och suger ur all energi ur mig så känns det hela lagom kul. Förut va det kul att gå till jobb, innan hon klampade in i min grupp. Men men, bara att acceptera, le falskt, sätta dit henne när hon har fel och vara i övrigt en mönsterarbetare så ifall hon klagar så kan ingen sätta dit mig. Smart plan va? Det är tur att man är född kvinna ibland. Man besitter de förädiska och manupelativa generna ;)

Men nu ska jag gå och göra mig i ordning.
Hörs imorgon =)



Under veckan så kommer jag ju gå och shoppa.
Denna tänkte jag låta följa med hem då....



....förutsatt att jag finner den förstås =)
Fin va?


SÖNDAGSPARTY!!!

Fan va bra det va!!!! Helt hysteriskt kul. Ännu roligare att det var direktsänt, det är ju trots allt då alla tabbar sker. Mycket innehåll a la amerikanska talkshows men såååå mycket bättre manus och bättre producerat. Skit kul helt enkelt!
Nästa söndag komemr jag sitta där, bänkad och glo och skratta tills tårarna sprutar!!

Största anledningen till varför jag såg det var ju att Manson var där....och Gardell.....Marilyn Manson + Jonas Gardell = Intressant!
De båda såg ut att ha det riktigt kul ihop i soffan. Rolig kombination helt enkelt =)


...bästa programmet på myyyycket länge!!!



...Gardell var lika överdriven som alltid (läs; hysteriskt rolig)




....gillar verkligen Manson. Såg honom för några år sedan och har sedan dess sett till att köpa allt som han ger ut =)

Nu ska jag umgås lite med folket här. Ses sen =)

Walk-in-closet!

Vem vill inte ha en riktigt snygg walk-in-closet? Typ alla flickors dröm. Jag har byggt en själv med stora klädställningar, byråer och annat. Snygg och praktisk men nu alldeles för liten. Måste ha en större men har tyvärr inte plats.
Jag avundas aldrig kändisar och deras pengar för: 1. De just är kämdisar och har plötsligen ingen rätt till privatliv i deras fans ögon och 2. De har så mycket pengar så de vet inte vad de ska göra med dem. Pengar är kul men i för stora mängder så kan de döda dig.
Till exempel så ska det bli intressant att se hur storbloggarna klarar sig när bloggintresset svalnar. Då talar jag om de bloggare som aldrig haft ett jobb men som har enorma summor på sitt konto. Intressant att se sen hur de blir när pengarna är borta och de ligger efter alla andra i arbetserfarenhet. Hoppas ni förstår hur jag menar.

Dock finns det en sak som jag avundas kändisarna för, och det är deras förmåga att bygga snygga, praktiska och GIGANTISKA garderober.



...Paula Abdul, Mariah Carey och Nicole Richie.
Me want!!!!

Så när jag flyttar så ska jag flytta till en trea så jag kan inreda ett helt rum till bara en stor garderob.
MMmmmm, längtar!!!




Alla dygnets timmar....

...räcker helt enkelt inte till. Sen att jag har en väldigt sabbad dygnsrytm just nu gör ju inte saken bättre. Vaknade klockan 13 (Nooooo!!!) och upptäckte att jag, som hade tänkt åka till stan och shoppa, inte kommer hinna med detta (Dubbelt Nooooooo!!!) men jag får väl ta det i veckan som kommer.
Jag längtar redan till nästa helg....då har man ju även fått studiebidraget/lönen =D Alltid farligt att gå och shoppa när massa pengar dimpt ner på ens konto. Men men, får väl hålla igen lite (yeah right!).

Nu tänkte jag sätta mig och plugga. Tänkte dessutom kolla lite på en weekend resa till London. Var väldigt länge sen jag var där och det skulle vara kul att bara dra dit över en helg. Se det jag missade förra gången typ =P

Blåsigt, kyligt men med en underbar sol idag. Så jag ska ta min mini-laptop, en varm filt, solbrillor och placera mitt arsle utomhus.

Hörs sen!

Time, time, time

Tycker tiden går på lite vääääl snabbt. Fick inte så mycket gjort idag som jag hade hoppats. Men förhoppningsvis så blir det väl mer imorgon.
För övrigt så funderar jag på att skaffa hund. En siberian husky. Är inte så mycket för små hundar (trots att jag har en mellanpudel) utan gillar mer de hundar som ser utsom "riktiga" hundar. Huskyn ser ju förövrigt ut som en varg....vilket inte gör situationen sämre precis =P
Alltid älskat vargar och jag kommer börja skrika, sparkas, bitas, slåss och begå allmän olydnad om vi börjar skjuta av vargen av någon anledning utöver för skyddstillsyn.
Jag tänker fightas för vargen och jag tänker skaffa mig en husky för att hedra detta rovdjur som springer i våra skogar.

Skillnaden är inte så extremt stor mellan vargen, rovdjuret som vissa pundare (läs; jägare med kuk-komplex) vill skjuta av, och huskeyn, människans bästa vän...



...observera dock att jag är inte för inavel i vargstammen som jägarna varnar för. Dock visar INGEN forskning på att jägarna har rätt. De är bara ute efter att få skjuta av ett rovdjur (vilket är billigare än en kuk-förstoring)

And by the way...look at the little puppie!

Och med detta säger jag god natt och vi hörs imorgon =)


Whitney Port

Först störde jag mig på hennes utseende, sen kom jag fram till att hon hade ett väldigt alldagligt utseende, sen upptäckte jag hur mogen hon framställdes i The Hills, sen slog det mig hur omogen hon är i The City jämfört med alla andra....men jag kan inte låta bli att dyrka marken hon går på.

Tror jag fått lite The City feber. Gillar både plutiga Olivia och Whitney som slääääpar varje ord efter sig.
Men Whitney känns naturlig, därför gillar jag henne =)



Nu ska jag gå ut och njuta av den sista solen innan kvällen kommer. Sen ska här käkas. Hoppas ni har haft en super bra dag hittills =)
Hörs som alltid sen!

Nya äventyr

Usch vilken morgon. Känner mig helt mörbulltad. Men det är helt okej. Det är ju lördag trots allt =) Idag ska jag plugga, plugga, njuta och plugga lite till =) Kanske inte världens intressantaste dag, mer en duktig-dag kanske =P

För närvarandet är det dessutom massvis med nya grejer som händer i mitt liv. Nya äventyr står runt hörnet och de kunskaper och färdigheter som jag byggt upp under de senaste åren börjar jag nu få användning för. Tänker inte ännu säga vad det handlar om, väntar tills allt är klart. Men det ser lovande ut och för första gången på länge så kommer jag hamna i en situation där jag kan göra skillnad och där jag kan växa och utvecklas vidare.
Life is gooooood! =)

Men nu ska jag försöka få stopp på fjärilarna i magen och sätta igång med lite plugg. Kommer in hit sen igen.
 Hoppas ni har en lika solig dag som jag har =)


Bilder som kanske kan underhålla....


...ett stycke byfåne med sin nackkudde påväg till Skottland =P



Bikini!

Hej!
Hoppas ni sover gott/ska sova gott snart.
Satt just och kollade lite på bikinis. Har beställt några nya från H&M (hoppas det paketet kommer snart, kommer inte ihåg exakt vad jag har köpt vilket gör det hela sååååå mycket mer spännande =P) men är på jakt efter något mer ovanligt. Bryr mig inte ifall alla andra också här de men något som jag inte redan har något liknande av.
Kammade noll kan jag tillägga.

Dock hittade jag en riktigt cool bikini hos Gina Tricot. Om jag hade varit Britt....och en aning billig i min klädsmak...så hade jag absolut köpt den. Otroligt gräslig men Oooooo så rolig =D



...visst är den lite kul? Men relativt ful =P

Nu ska jag verkligen hoppa i säng. SKa läsa lite och sedan sova. Imorgon blir det en plugg dag igen, skulle behöva åka in till stan och shoppa lite grejer + att jag vill hitta en klänning till min kusins bröllop i sommar så jag kan sluta grubbla över det. Men men, vi får väl se =)

Sov gott, hörs imorgon =)




Första inlägget!

Dagens första inlägg. Wow va jag suger på att uppdatera ibland =P Men idag har jag bara slappat. Vi i Örebro hade det som näst varmast i landet idag, 14,6 grader. Ljungby har jag för mig hade det varmare med 17 grader.
Så jag har njutit av vädret men också pluggat och glott maaaaassvis på tv =D

Ikväll ska jag slappa framför tv:n med en påse chips, godis och kall cola. Tycker jag förtjänar det efetrsom jag varit så duktig under veckan =)

Hade tänkt gå och shoppa idag. Jag ska på bröllop i Tyskland i juni och måste ha en snygg klänning tills dess. Men det får jag väl ta i nästa vecka. Hoppas jag hittar något. Tänkte ge mig själv en shopping budget för en dag och shoppa loss ordentligt utan samvete =) Det är ju trots allt löning i nästa vecka =P

men men, nu väntar chipsen ihärdigt på mig.
Ha en toppen kväll =)



Imorgon så!

Ska till skolan imorgon. Känns skitbra. Hoppas denna frökylning ger sig helt snart. Har för närvarandet bara rethostan kvar så det känns iallafall bra =)

Har suttit och glott på film med brorsan majoriteten av kvällen och tiden bara flög förbi. Kollade på klockan och tänkte "Crap! Nu får jag inte många timmars sömn!" Men det ordnar sig, det gör det alltid. Sen är det ju helg också =D Gott om tid att ta igen förlorad sömn. Tänk om man skulle hitta på nå speciellt denna helg? Hm, tål att tänkas på. Får väl se helt enkelt. Om jag har tid och ork...som jag oftast inte har...men ändå =P

Nu ska jag gå och sova. Sov gott så ses vi imorgon! =)




H&M

För några år sedan var jag ett stort fan av H&M. Jag handlade för över 10 000kr där per år....utan problem!
De senaste två åren har glöden slocknat. Det är något med H&M och deras massproduktion som inte passar mig längre. Jag har inga problem med att ha samma saker som alla andra, men jag tror att det är det faktum att man HELA TIDEN har samma saker som alla andra då man handlar på H&M. Föredrar därför de mindre kedjorna.

MEN, häromdagen la jag in en order på deras hemsida för 2500kr. Hittade några söta och vackra grejer där. Sen kommer säkert majoriteten skickas tillbaka efter att jag provat dem men såhär långt känns det bra. Speciellt eftersom detta gjorde att jag, detta år, har köpt NÅGONTING på H&M iallafall =P



Nupp! Tror inte H&M tycker att jag är deras bästa kund precis =P




Ingen big deal

Ställde mig på vågen för en stund sedan och höll på att falla av direkt. Jag tillhör inte de med viktnojor och liknande. Och jag, inklusive alla jag känner, anser inte att jag skulle behöva banta om man säger så. Mer den direkta motsatsen.
Men min reaktion fick mig att tänka lite. För det första handlade det inte om att jag hade gått upp två kilo, vilket i sig är bra eftersom jag ändå är underviktig. Men just det faktum att jag blev paff förvånade mig ytterligare.

Det får en att fundera över hur de med ätstörningar tänker. Jag menar, jag reagerar över två kilos ökning trots att jag ligger under sträcket för normalvikt. Det får en verkligen att förstå hur LÄTT det är att dra på sig en ätstörning men hur svårt det måste vara att bli av med den.

Man ska aldrig tro att "det händer inte mig" och att "jag är för mentalt stark för att råka ut för sådant" för med de tankarna i skallen så är man påväg in på djupt vatten.

Så, för att fira mina två nya kilon (välkomna in i klubben till er två förresten!) så tänker jag nu gå ner och äta lite pizza. Vem vet, kanske två kan bli tre ;)



Va fint!!

Helt underbart väder ute. Fantastiskt att, under denna årstid, vädret kan gå från mulet och iskallt (som det var i morse) till varmt, soligt och upplyftande. Även om det är tråkigt att sitta inne och plugga en dag som denna så måste jag ändå säga att vädret som skiner in genom mitt fönster gör det hela så mycket enklare =)

Tror detta kommer bli en härlig dag och en underbar och trevlig kväll. Min bror har ju trots allt anlänt från Skottland (igår kväll) och med honom i närheten så händer det alltid grejer ;) He´s crazy that one!



Halsband som jag innhandlade i Skottland. Rosslyn chaple. Är lite svag för kors, speciellt lite ovanliga sådana.
Mer grejer kommer sen =) 

GODIS!

God morgon!
Idag har jag varit duktig, vaknade kl 7. Åt frukost och har sedan städat. Nu var väl tanken att jag skulle sätta mig och plugga. Men sen kom tankarna på allt som är sååååå mycket roligare. Typ att äta lunch, nån rolig pastarätt eller pizzan från igår (mums by the way).

Så nu sitter jag här vid datorn och läser bloggar och käkar godis. Skit väder utomhus så jag tror denna dag behöver lite godis och en bra film. Slumdog millionaire låter bra va? =) Har inte sett den men hört att den ska vara bra.

Sen blir det till att plugga, men först; LUNCH!!



...Mums!



....Mina absoluta favoriter i mitten =)




Gotta go!

Nu väntar jobbet. Hörs sen!

Ciao!!!




Plugg och jobb dag

Hallo!
Sitter här nu vid min datorn och pluggar. Pluggar engelska c och historia. Jäkligt jobbigt eftersom jag känner mig så stressad. Måste komma på nått att skriva om i Miljöpolitiken och för närvarandet så är skallen blank.

Kl 17 så drar jag på jobb, ska bli kul faktiskt. Komma iväg och få träffa lite folk. Har ju varit sjuk ett tag så därför så har jag känt mig lite isolerad =P

Tänkte att jag skulle pausa från pluggandet om en stund och då koncentrera mig på att få ordning i min garderob. Har en heeeeeel del att plocka med där. Alltid spännande att se ifall man finner något som man inte visste att man hade =)

Men nu måste jag återgå till studierna. Ha en uper bra dag så hör jag av mig om ett tag igen =)

Nu kom längtan!

Nu sitter jag här, efter en tuff dag med massa studier, och längtar tillbaka till Skottland. Det va så kul där. Har besökt massvis med intressanta platser som man SKA ha besökt när man va där. Bland annat så besökte jag The Elephant House där J.K Rowling skrev den första Harry Potter boken. Stället är ökänt sedan dess och det kan man ju verkligen förstå. Att hon hamnade i rätt stämning kan man också förstå. På detta ställe finns nämligen enorma bord längst det stora fönstren. Där sitter folk med sina laptops, tar en fika, en lunch och skriver. Många hoppas antagligen på att bli den nästa Rowling. Från fönstren har man en otrolig utsikt över det gamla slottet som ligger längst upp på paradgatan The Royal Mile. Längst ner på denna enormt långa gata så ligger drottningens residens då hon besöker Skottland. Ett enormt slott som jag självklart också besökte.

Jag saknar stämningen, folket, lugnet och språket (skotskan alltså).
Vi planerar att åka dit igen nästa april. Skulle vara underbart. Då kommer jag ha sett alla sevärdheter och då komemr jag ha tid för lite mer hederlig shopping ;) Nästa gång komemr jag dock vilja besöka Mary King´s close igen. Otroligt coolt ställe. Men det får jag berätta mer om vid nått annat tillfälle.

Imorgon är det skola och sängen ropar nu efter mig.
God natt!!



....Här skrevs Harry Potter och de vises sten



...det gamla slottet som skjuter ut från en klippa, högst upp på The Royal Mile...





....drottningens Skottlands residens

Underbar vecka!

Eller egentligen inte. Massa plugg står skrivet över hela denna vecka. Dock känns det bra att brorsan kommer imorgon och att jag under nästa vecka kommer kunna ta det lite lugnare...förutsatt att jag hinner med allt jag måste hinna med denna vecka. Om jag lyckas så ska jag bjuda mig själv på en liten shopping tur ;) Tycker jag förtjänar det och det är...hm....1 ½ vecka sen jag senast shoppade. Hehe.
You gotta love shopping =P

Nu ska jag sätta mig med lite historia och sedan ägna några timmar åt mig själv, måla naglarna, fixa ögonbrynen och dylikt.
Niiiiice.

Hörs sen då =)




Blä!

Ibland är det svårt att komma på en lämplig rubrik =P
Har suttit och pluggat fram tills nu. Försökte sova men det gick inte och eftersom jag inte ska till skolan imorgon så tänkte jag att jag likagärna kan sätta mig med nån uppsats. Blev historia denna gången. Fast nu har jag ännu mer oro i mig eftersom jag inte hann så långt som jag hade hoppats. Känner att jag är alldeles för trött nu och vet knappt vad jag skriver. Då är det liksom inte värt det längre.

Så nu blir det till att sova.
Jag hör av mig i morgon, hoppas jag kan ta mig upp någåsånär tidigt trots att klockan snart är fem på morgonen =/
Hörs imorgon då! =)



...det absolut bästa med att flyga är att då man är ovanför molnen så känns solen så mycket närmre =)
Längtar till de varma sommarkvällarna med de vackra solnedgångarna.

Twilight

Nu har jag pluggat färdigt för ikväll. Eller jag tror det iallafall. Har typ ingen aning om vad jag har skrivit. Febern gör mig en aning dum i huvudet känner jag =P Vet knappt vad det är jag pluggar och varje gång jag kör fast så börjar jag svettas som värsta atleten Haha!

Häromdagen så bokade jag filmen Twilight. Längtar så tills jag får hem den, bara några dagar kvar nu =)
Bästa film jag sett på länge...trots att den innehöll många romantiska scener...gillar inte romantiskt tjafs. Tycker sådana filmer är överraklamerade =P Men eftersom jag läst alla böckerna och hae läst de två första innan jag såg filmen så känns denna romantiska action rulle alldeles lagom för mig. Jag menar, vem föll inte för Edward Cullen? ;)

Dessutom har jag märkt att Mrs Meyer (författaren till Twilight böckerna) har väldigt god musiksmak. Hon hyllar nämligen bandet Muse och skriver i att de har bidragit till dessa fantastiska böcker. Självklart så satte jag mig ner och lyssnade på Muse och föll lika hårt som Meyer. Perfekt musik att plugga/skriva/städa/what ever till. Så nu har jag gått ut på cdon.com och beställt hem fyra Muse album =D

Fram tills dessa album och rullen dimper ner i min brevlåda så får jag nöja mig med detta härliga klipp ur filmen Twilight...musiken är gjord av Muse.

Enjoy och God Natt!





....fanns en med bättre kvalite förut men den blev borttagen tyvärr =/



 

Mysigt värre!

Sitter här framför tv:n och njuter av kvällen. Har pluggat, rullat ut en tvättmaskin, burit in en ny tvättmaskin, sträckt ljumsken och sovit. Hrärligt härligt =P

Ska strax fortsätta plugga men först blir det lite godis, lite slapp och lite Parlamentet =)
Återkommer hit när jag har fått nå gjort.




(...de i bilden är tyvärr inte med i kvällens program)

Olivia Palermo

Hej och god morgon. Jag har varit vaken ett bra tag men just nu sitter jag och glor på The City på mtv. Ska väl snart gå och göra mig i ordning så jag kan sätta mig med studierna.
Har allt förberett så när jag sen sätter mig vid datorn så är det bara att skriva, skriva, skriva =) Skönt. Samla information är det absolut tråkigaste som finns men att analysera det och skriva ihop det är riktigt kul =)

Har kommit fram till, som många andra, att jag verkligen diggar Olivia Palermos stil. Hon har samma attityd som Blair i Gossip Girl så självklart kan man inte göra annat än att älska Olivia =P

Nu ska jag käka lite lunch,. Sen är det dags att sätta igång =)
Hörs sen!


 

TV 4 FILM

Sitter här och glor på film efter film på TV 4 FILM. Har ingen aning längre om vad jag glor på. När man nått så långt då vet man att man har en slapp-dag =P
Ska strax gå och lägga mig. Känner att lite sömn skulle nog göra nytta för att bli av med febern ochförkylningen.

Utöver detta så längtar jag till på onsdag, då flyttar min äldsta bror tillbaka till Sverige. Känns helt underbart att ha min bror så nära igen =) Jag är väldigt beroende av min familj, de är mina bästa vänner, mina klokaste rådgivare och de enda i världen som jag vet alltid kommer ha mitt absolut bästa i åtanken oavsett vad de råder mig att göra.

Men nu tror jag sängen vinkar till mig att skutta dit. Hoppas ni får sova gott =)
Hörs imorgon!!


Min bästa vän denna kväll....

...tragiskt men sant ;)









Att döda för

Urk! Idag är inte min dag. Känner mig sketa trött. Antagligen på grund av förkylningen/febern men mitt humör är verkligen kört i botten. Skulle behöva en Starbucks kaffe...en kall sådan. Skulle kunna döda för en sån. Mmmmmm! Skit att inte Starbucks finns här.





I Skottland drack jag däremot deras underbara mocka kaffe....iskallt.
Funderar på om jag ska sätta mig och glo på massa The Hills och The City på mtv.se och bara dricka cola och äta godis hela kvällen. Låter som en mycket god idé. Om man skiter i att fundera över det faktum att jag har en hög med plugg att ta tag i.
Äh, godispåsen here I come!!!

Kom igen Starbucks!! Jag vill ha dig runt hörnet!!!!

Ett stycke Starbucks i Edinburgh




Bröllop!

Jag ska på bröllop i sommar!! =)
Min kusin gifter sig så vi, den svenska släkten, ska flygas ner till Tyskland för att gå på ett vackert sommar bröllop =)
Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vill inte vara för överklädd men känner att jag måste verkligen ha en klänning.
Satt och kollade runt lite och hittade denna....



...tycker den är alldeles lagom och dessutom väldigt söt. Så antingen den eller något liknande. Fasen va kul det ska bli!! =D



Garderobpyssel

Halloj!
Härlig dag idag igen. Synd att man fortfarande är förkyld dock =/ Får bli till att plugga och städa idag så gott det går.
Ska dessutom få helt och hållet ordning i min garderob hade jag tänkt. Köpte ju en klädställning igår som jag redan börjat fylla. Älskar kläder, kanske lite för mycket dock =P
Kommit fram till att jag kommer behöva flytta till en trea där jag kan ha ett rum som sovrum, ett som vardagsrum och ett som en stoooor garderob. Så i sig måste lägenheten vara stor. Vill ju att mina älskade skor ska  få den plats de förtjänar uppe på hyllorna =)

Så här ser min klädställning ut för närvarandet....







Den ska självklart inte stå där den står nu. Måste bara bereda plats åt den borta vid min egen-byggda-walk-in-closet ;)
För att se hur resten av garderoben ser ut, kolla under kategorin Bilder & Text; Garderoben
Nu vankas lunch.
Hörs sen!




Cypern =)

Sitter här och glor på The Hills säsong 4 på mtv.se. Sitter dessutom och funderar på om jag ska dra till nått land i sommar för att bara ta det lugnt, festa, shoppa, njuta och se sevärdheterna =)

Kom och tänka på Cypern. Har hört att det ska finnas vackra ställen där. Gick in och kollade på vad det fanns för resor och sånt. Tänkte åka i slutet av juni, vet inte när det är bäst att åka men det får jag väl ta och kolla upp lite djupare senare.
Ayia Napa låter iallafall nice. Har vänner som har åkt dit och som tyckte det var helt okej =) Får väl se om det finns nå ännu bättre...men som sagt...senare =P

Hur som helst, detta hotellet lät och ser nice ut...

Finns det NÅGON där ute som kan tipsa om något trevligt resemål?
Känner att jag verkligen vill resa nånstans denna sommar =)

 

Kommentarer

By the way...jag godkänner och svarar på kommentarer lite senare. Nu ska jag glo på film =)
Ha en trevlig kväll så hörs vi sen.

//En förkyld och febrig liten Helena



God morgon?

Ne okej, jag har inte just vaknat. Jag har sovit till och från denna dag. Men i morse var jag tvungen att gå upp tidigt eftersom mammsingen fyllde år. Jag, pappa och mina två bröder har köpt två biljetter till mamma och pappa så de kan gå på Tina Turner den 20:de april i Globen =)
Hon blev skit glad. Mamma har alltid velat se Tina Turner så den ska bli kul för henne =) Och det är riktigt bra platser också =D

Idag har jag och pappa varit på IKEA. Köpte klädställningen och galgar där m.m. Känns bra att få saker lite organiserade =)
Helt underbart att få se alla mina klänningar hänga så stolt där =P

Just nu sitter jag och glor på en kamera som jag funderar på att köpa. Vet inte dock.
Den kostar ju trots allt några tusenlappar.

Vad tycker ni?



Är den värd 3 500:- tro? =)



Duktigt

Är som sagt sjuk och sa, som sagt, att jag skulle blogga mer idag men bloggning + sjukdom = svårt. Har sovit och slappat mig igenom dagen. Så mina studier har också blivit lidande...tyvärr =/

Just nu sitter jag och pillar med bilder. Eftersom jag sovit ganska så mycket idag så är jag pigg nog för lite bild-redigering m.m.

Nu ska jag kila ner och ta mig en kopp te innan jag kryper ner i sängen med en bok.
Hörs imorgon om jag inte är hel död =P



...tänkte bara slänga upp den första bilden från resan till Skottland:
Planets vinge =P

Har dessutom kommit fram till att det är otroligt praktiskt att flyga med Ryanair. Alla snackar ju om terror-risken med att flyga och jada jada jada, men med så små flygplan som RyanAir har så lär aldirg nå terror attentat ske. Man får ju bara kål på ca 150 pers. Ganska så meningslöst om man ksa jämföra med att ge sig på ett British Airline flyg. DÄR kan du sänka många =P
Vet inte vad jag pratar om. Nog dags att stänga ner och sova.

Gooood Fredaaaaag!

Hallo!

Vaknade av en svidande hals idag så jag stannade i sängen lite längre än vanligt. Dock är jag upp nu. Planerar att tömma min resväska, plocka in mina tvättade kläder i garderoben, plocka bland mina inhandlade grejer och så plugga lite.
Typ så =)
Härlig vårdag idag måste jag tillägga. I Edinburgh hade redan träden börjat slå ut och påskliljorna blommade för fullt. Våren har inte kommit lika långt här men den är verkligen påväg =)

Hade tänkt dra till IKEA idag. Måste nämligen inhandla galgar, en klädställning och lite annat. Får inte plats med något mer i mina garderober så nu blir det till att köpa en klädställning som får ta upp halva rummet =P Inte snyggt kanske men det är en extrem åtgärd ;) Drar dit imorgon istället. Hoppas jag mår lite bättre då =)

Detta hade jag tänkt inhandla för att tämja min överfyllda garderob....



Vem älskar inte IKEA liksom med deras smarta lösningar? =D
Nu ska jag ta och käka något. Vi hörs om ett tag igen. Då lägger jag upp lite resebilder =)



Varföööööör????

Usch, Har inte kunnat blogga idag. Har nämligen blivit förkyld...igen =/ Jäkla irriterande. Fast det är väl bättre att det skedde nu istället för under resan =P

Har fått en jävulsk förkylningsom backas upp av hög feber. Jag är just nu lika användbar som ett lik.
Vad är det jag skriver egentligen?
Aja, hur som helst, nu ska jag ta ett skutt in i feber-dimman och förhoppningsvis mår jag liiite bättre imorgon så jag kan plugga och blogga mer.
Kollar och besvarar kommentarerna då också =)

Sov gott sen =)



Hemma från Skottland!

Hejsan!
Här kommer ett snabbt blogginlägg. Har ju varit lite dött här de senaste dagarna. Jag vet att jag sa att jag skulle blogga från Skottland men helt ärligt; Jag har inte haft tid. Vi hade fullt upp hela tiden och jag har hunnit med massor och fått väääääldigt lite sömn. Hela min kropp gör ont för närmarandet. Gått massvis på stan, sett otroliga grejer, varit ute och sett hur skottarna beter sig i krogmiljö =P och jätte mycket annat. Varit ute på landet väldigt mycket också. Otroligt vackert. Både the countryside och Edinburgh =)

Nu ska jag ta och skutta ner i MIN gosiga säng. jag har just tagit ett bad i MITT härliga badkar och druckit ett glas riktig SVENSK mjölk. Mmmmm =D

Jag kommer hit i morgon och då lägger jag upp lite bilder. Har tagit ca 500 blder så jag får se vad jag har att visa. Får väl göra tema-inlägg eller nått.

Men men, hoppas vi ses imorgon och sov gott =)


Shopping! =)

Hallo!
Om en timme drar jag härifrån till flygplatsen. Hatar att resa. Blir så himla nervös. Men jag har både dator, iPod och kamera med mig så jag överlever nog =)

Var en stund på stan idag och shoppade lite inför resan...



glittrig och söt klänning =)




...hoodie från BikBok. Galet färgglad och perfekt nu på den kyliga våren =)


Och så lite annat....


....bomullsrondeller, torrshampoo...



...och en adapter så jag kan använda datorn, ladda mobilen, iPoden m.m. =)

Nu ska jag slappa i en halvtimme innan jag börjar göra mig i ordning. Vill verkligen inte behöva stressa en så vacker dag som denna =) Jag kommer SJÄLVKLART uppdatera från Storbritannien med bilder och annat =)
Hörs när jag får möjlighet =)



Nu jävlar!

Nu i efetrmiddag beger jag mig till Skottland. Har lite saker kvar att fixa med, så som att packa ner allt det tekniska. Systemkamera, batterier, laddare, minneskort, minneskortläsare, dator, datorladdare och så vidare. iPoden ligger på laddning nu och datorn ska jag strax ladda upp. Shit va skönt sen när packningen är färdig =)
Tänkte dock ta med en klänning men vet inte vilken. Lite beslutsångest sådär =P

Men nu ska jag dra in till stan och springa några ärenden. Åhléns, Kicks och H&M kommer få ett besök av mig idag =)
Hörs när jag kommer hem från stan.



...jag och min bästis (kameran) drar snart till Skottland! =D


Aloha!

Imorgon, eller lättare sagt idag, drar jag till Skottland. Där ska jag träffa min bror som för närvarandet bor och jobbar i Edinburgh. Fast han ska flytta till Sverige en vecka efter att vi besökt honom...typ.
Känns helt underbart att få tillbaka min bror till Sverige. Äntligen kommer jag inte bara träffa honom två gånger per år, som det har varit de senaste åren. Nu kommer han finnas nära =)

I Edinburgh ska vi leka turister, shoppa, äta gott, dricka mycket, se kulturella och obligatoriska saker m.m.
Jag anser att om man besöker ett land så MÅSTE man kolla in dess kultur och inte bara roa sig med alkohol och shopping. Annars är man bara som vilken full, modekåt tonåring som helst som lägger flera tusen på en meningslös resa =P

Hur som helst, jag tycker det ska bli kul. Vi ska besöka olika ställen, slott och dylikt. Åka ut på landet och annat. Dessutom ska jag och, förhoppningsvis, brorsans tjej dra till nå uteställe. Förhoppningsvis kommer hennes och brorsans skotska vän med också =)

Jag hoppas det blir kul hur som helst.
Nu ska jag sussa. Hörs imorgon då min resefeber slår in och jag blir ett monster utan like =P



...Monster varning imorgon alltså. Håll er undan, annar smäller det ;)

 

Vinter?

Sitter och glor på ishockeyn. Är inte det lite vinter-aktigt att sitta och glo på ishockey såhär på våren? =P
Sitter och glor på Leksand-AIK och det går åt helvete, som alltid, för Leksand. Vet inte varför jag sitter här. Historia A hemprovet är färdigt så det ska jag snart skicka iväg, sen ska jag sätta mig med Engelska C uppgiften. Herregud, det tar aldrig slut =P Men det är kul också...faktiskt...tro det eller ej.

Men jag ska slappa en stund till innan jag tar och sätter mig med engelskan. Usch, måste packa också. Jag som alltid får sån resfeber när jag ska åka nånstans. Imorgon kommer jag vara ett vrek innan jag drar till Skottland. Men det ska bli kul att träffa brorsan igen =)

Men men, vi hörs sen igen....som alltid!



....Så här glada är inte grabbarna i Leksand idag inte ;)

Kontorsmaterial

Härligt. Nu är jag alldeles strax klar med min hemtenta i Historia A. Kan jag gå vidare med nästa grej. En sak att stryka från listan på min whiteboard =)

Förresten så handlade jag och pappa, när vi köpte whiteboarden, också massvid med pennor. Jag är expert på att tappa bort mina pennor så vad är då bättre än ett big-pack med pennor? =D

Är helt lyrisk över mina pennor.Känner mig sååååå seriös varje gång jag ser dem. Istället för att köpa ett par skor så har jag inhandlat massa kontorsmaterial.
Duktig Helena =)



...söta va? =)




Känns bra nu =)

Hade lite ångest när jag vaknade över att jag missat lektionen. Hatar när sånt händer =/ Och så såg jag att jag fått sms från min vän Josefin som skrev "Skolkare!" och då fick jag ännu mer ångest =P
Men nu känns det bra för jag satte mig och pluggade direkt, göra det bästa av saken helt enkelt =)
Sitter med Historia A och trögar. Det är kul med historia, jag tycker bara att hemprov är så krångliga. Jag är mer än uppsats-person om man säger så.
Men nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag fortsätter med pluggandet igen.

Ha de bra till vi hörs snart igen =)


.....mmmm....coooooffe!!!! ;)




Kan inte låta bli!

Hej. Jag borde verkligen sova nu...så varför gör jag inte det då? Jo, för jag väntar på att jag ska bli sådär överdrivet trött så att jag somnar djupt såfort jag slår ner huvudet på kudden. På så sätt kommer jag vara mer utvilad imorgon. Ett litet fenomen som fungerar mycket bra för mig men mindra bra för andra.

Har suttit och lekt med min whiteboard. Jag kan verkligen inte låta bli att rita massa grejer på den. Snart kommer pennorna ta slut, säkert lagom tills jag faktikst ska använda whiteboarden till något viktigt. Skulle vara väldigt typiskt om inte annat =P

Men nu tror jag det är dags att ge kudden en chans att dra in mig i den härliga dvalan. För övrigt kan jag informera om att jag aldrig vill bli vampyr. Okej, man är snygg, man åldras inte, man verkar inte ha några större problem (utöver det där med törsten efter människoblod som inte låter speciellt nice) men samtidigt så behöver man ju inte sova. Okej, jag skulle kunna göra massor med grejer istället för de få timmar sömn jag normalt får. Men finns det något härligare än att få slappna av och känna hur man försvinner in i dimman? Att få en chans att fly undan vardagens press och få nya krafter att stå emot den dagen därpå?

Jaja, jag älskar att sova på ett väldigt icke-tonårsaktigt-vis = jag sover inte bort dagarna.
Sängen och kudden va det ja...hörs imorgon!



...ifall ni skulle glömma så är detta MIN whiteboard =P





Härligt!

Allt är härligt nuförtiden. Skumt faktiskt. Men Oooooo så sant =) Kommit hem precis. Vi fick sluta jobbet tidigare så vi slutade vid kl 20. Då kom pappa och hämtade mig och så stack vi hem tll några vänner till familjen och kollade på deras lägenhet och drack kaffe. Skönt att vara lite social ibland, får ju inte så många tillfällen till det nuförtiden =P

Nu ska jag iallafall gå och käka en sallad. Sen återkommer jag.
Hoppas ni har haft en super bra kväll =)



Pengar!

Mmmmmm, härlig känsla när man håller i pengar. Speciellt när de ser ut som leksakspengar =P
Av någon anledning så tycker jag att alla pengar, utöver svenska och dollars, ser ut som leksakspengar. De är så färgglada och utpyntade.

Eftersom jag ska till Skttland på fredag så behövde jag pengar. Föredrar att köra med kontanter utomlands eftersom ifall nån restaurang eller privatperson snor pengar från ens kort så blir det helvetiskt mycket svårare att spåra om det är utmlands än om det är i Sverige.Så ifall mina kontanter tar slut så blir det till att gå till den bank som turistinformationen rekommenderar =)
Tryggt och allt.

Nu ska jag göra mig klar, håret ser för jävligt ut av nån anledning, inför jobbet som börjar kl 17.
 Bloggar när jag kommer hem igen =)
Och ha en suuuuuuuuuuuuuuuuuper bra dag i solen!!!! =D



...pengar är inte allt. Men det gör allt så mycket enklare!



....som sagt, ser ut som leksakspengar



FAN VA HÄRLIGT!!!

Vaknade i morse och tänkte direkt "Jag kommer älska den här dagen!". Solen skiner varmt, det blåser inte så förfärligt som det gjort denna vecka och jag känner mig utvilad. Himelskt!
Dock har jag ju massa plugg som jag sitter med just nu. Om exakt 3 timmar och 15 minuter ska jag hoppa in i duschen för att göra mig i ordning för jobb kl 17 ikväll. Även det känns helt okej =P Kul med pengar ju =D Haha!

Men nu måste jag sätta mig med studierna. Kollar in här lite senare igen innan jag drar på jobb.
Hörs då! =)



...den varma solen sol just nu lyser in genom mitt lilla fönster =)



RSS 2.0