Fasen också!!!!!

Nu ska man städa och sedan ska man inte till stan och köpa nå snygga strumpbyxor, kanske springa förbi Gina Tricot och se ifall de fått in några fler snygga bälten? Sen ska jag iaf hem och göra mig iordning för Julfesten ikväll. Usch, jag känner redan nu att tiden inte kommer räcka till. Men men, man får väl tänka positivt (något jag inte är idag) och sätta fart.

Watch out Mr. Vardagsrum, here I come!!!


image62

Är ute efter strumpbyxor i stil med de Ashley Olsen har.
Hm, var kan det finnas?

Hel rätt mössa

Varm, snygg, klassisk och helrätt nu höst/vinter. Kommer från ASOS.com och kostar heller inte en förmögenhet. Finns i två färger som aldrig går ur modet...

Kostar omkring 355;-/st inkl. porto. Snyggare än såhär kan det knappast bli i vinter.

image61image60

Jäkla H&M!!!

Jag har aldrig varit med om en internet sida som det är så mycket strul med som H&M:s sida. Riktigt dåligt att ett internationellt företag inte kan ha en fungerande sida.
Idag är det ju jul erbjudande nr 3 (30 november) innehållandes bl.a. en viss fuskpäls jacka (för bara 149;-) som jag och så många fler haft ögonen på men pågrund av sidfel inte kan klicka hem. Nu känner jag mig riktigt irriterad.

Damn it!

KyssJohanna...igen

Jag bara måste göra lite extra reklam för det underbara armbandet från KyssJohanna som inte kostar en förmögenhet. 150;- /st och finns i fem olika färger: rött, svart, brunt, vitt och creme. Jag har detta snygga armband, som passar till allt, i vitt.

image58

Jag ska även köpa den i svart =)

Irritation föder Begär

Jag försöker ju sluta röka och jag har varit otroligt duktig och inte rökt på några dagar men nu känns det riktigt jobbigt och jag behöver verkligen en cigg. Mitt humör är kört i botten och min irritation över flammsiga tjejer i 30 års åldern och killar som inte sköter sitt jobb.
Min vanliga plats var tagen idag så jag beslutade mig för att sätta mig vid en dator som jag aldrig suttit vid tidigare...detta var ett stort misstag och jag sitter nu i de omogna människornas mecka.
Snart är det rast och jag ska då byta plats. Mitt tålamod klarar inte av ansträngningen. 

Rulltrappan gjorde slut på mitt förhållande

Jag och min dåvarande pojkvän var på Heron City och planerade se en film, det var första gången jag besökte Heron City och vi började med att köpa bio biljetterna och sedan kolla lite i affärer innan bion började. Jag var helt säker på att biografen låg på botten våningen men då min pojkvän guidade mig fram till en av de mest skräckinjagande rulltrapper jag någonsin råkat på så insåg jag att striden redan var förlorad.
Först vägrade jag åka upp men efter att min pojkvän tjatat en stund så förstod jag att det inte fanns någon annan utväg och jag visste att han skulle undra varför jag inte ville åka upp så innan jag steg på detta monster till rulltrappa så mummlade jag till honom: "lova att du inte kommer skämmas över mig nu?" och sedan stiger jag på. Direkt då min höger fot klivit på det första trappsteget så sätter jag mig ner och trycker händerna mot glasen på vardera sida och kämpar som en tok för att förhindra att hjärtat hoppar ur bröstkorgen på mig.
Väl i biostolen så säger inte min pojkvän ett ord men då vi är påväg tillbaka  till bilen så informerar han mig om hur "stört" det där var och att jag borde söka hjälp för jag hade uppenbarligen skämt ut honom så att han kände att han aldrig mer kunde sätta sin fot på Heron City.
Jag sa ingen tign (fegt, jag vet, men jag had eingen lust att GÅ in till Stockholm stad)

Efter vår "romantiska weekend" och då vi väl var hemma så dumpade jag honom och sa något i stil med att jag minsann tänkte inte söka hjälp för mina fobier utan att jag var stolt över dom (helt ologiskt men jag tänkte inte låta honom bestämma över mina fobier)

Hur som helst, han var en dryg stockholms brat som levde på sina föräldrars pengar (trots att han var 31 år, han var tio år äldre än mig) och ansåg att Stockholm var den bästa staden i hela världen. Observera att han varesig varit i Berlin eller i London.

Så slutade det.
//H

Fobier

Dessa är min fobier:

¤ Höjder- jag klarar inte av att åka rulltrappa utan om möjligheten finns så söker jag mig till en hiss eller frågar mig själv om jag verkligen måste upp på det nästa planet, jag menar middag kan man ju få hemkört. Om det inte finns något alternativ så hukar jag mig tills jag står på alla fyra och då, med slutna ögon, kan jag ta mig upp för hissen.

¤ Vatten- jag hoppar aldrig i en bassäng elelr sjö utan att någon visat att det är ofarligt och då går jag i bassängen och i och med detta blir utskrattad av mina vänner som tycker att jag är för ung för att gå i en bassäng.

¤ Mörker- efter att ha hittat en försmak för Zombie filmer (som jag älskar att se på) och börjat samla på sådana så utvecklades min rädsla för mörker. Jag har sett så många zombie filmer att jag nu mera tror på zombies och därför klarar inte av ett mörkt rum eller att sitta ute till mörkret faller. Jag vill hinna se zombien innan han biter mig och därför kunna springa ifrån honom.

¤ Ex-pojkvänner- av nån anledning så är det sådana jag frukat mest på krogen. Fulla ex-pojkvänner som inte hittat någon ny tjej.


That´s it.

What´s the deal??

Jag förstår mig faktiskt inte riktigt på OBH Nordicas nya produkt den otroliga "volumastern" från Björn Axén, what??
Men det är ju för i helvete bara att ta en  våffeltång och trycka till vid hårbotten så får man exakt samma resultat!!!
Menar de allvar då de vill att folk ska lägga ut ca 595;- på en produkt som de flesta tjtjer införskaffade som 15 åringar!!! Det luktar bara lurendrejeri på långa vägar. Fy för OBH Nordica och deras bullshit.

Vad folk än gör, köp den inte, man ska inte stötta idiot idéer.




image57
You can´t fool anyone volumaster

//H

Alla ser bra ut med smink...

...men de riktiga skönheterna är de som ser bra ut även utan smink.
Stack ut huvudet genom dörren på jakt efter tidningen och såg en tjej som jag sett tidigare men då utan smink. Hon är omkring 14 år och ser ut som en 14 åring utan smink men nu såg försökte hon mer se ut som en 18 åring med lager på lager av smink. Av nån anledning så tyckte jag hon såg förskräcklig ut. Kan vara för att jag vet hur ung hon är och att det är obehagligt då små tjejer försöker se äldre ut.
Många skulle säkert anse att hon ser bättre ut med smink men för mig så känns det bara så fejk.

Shopping tips!

Kolla in Wedins (vissa butiker iaf har det visat sig) för de ska nu ha rea (20 % rabatt) på deras snygga stövlar av alla de slag och märken. Jag kommer kuta dit lite senare...

Wee
//H

Fest på fredag!

Usch, det ska hållas en stor julfest på en krog som anordnas av jobbet och som alltid så är jag ute i sista stund på min jakt efter något snyggt att ha på mig och dessutom planera för hår och sminkning. Borde ha dragit igång brun utan sol i ansiktet för länge sen. Men men, man får väl gå dit blek då. Det är ju inte helt fult de heller dock skulle jag ha föredragit ett mer levande utseende.
Så nu blir det först två timmars pluggande och sedan ut på stan och i ren panik försöka hitta något att dra på mig imorgon kväll.
Önskade att jag kunde ta en cigg nu men icke. Här ska man bli duktig och jag har lovat att jag måste straffa mig själv om jag röker. Vad straffet skulle bli har jag ännu inte tänkt ut. Jag är inte så bra på det där med självbestraffning tyvärr...

Operation dinner out

Slutar snart och ska då¨bege mig ut på stan med Petra och käka på china restaurang.

Jag älskar mat ! ! ! ! !

En tjej på jobbet fick ett vredesutbrott på en kund och nu och allt är kaos. Undra vem som kommer få en sur kund som klagar till chefen?
Woho, kul med lite spänning...eller nått. Gud vilken trist dag jag måste ha haft som skriver om sånt här.

What ever

//H


Slut om 1 timme och 13 minuter

Jag slutar strax och är överlycklig. Jag har spenderat två dagar åt att rensa och städa på mitt rum och nu ska jag vandra över till garderoben där sommarkläderna ska plockas under för att göra plats åt vinterkläderna. Bokhyllan med skor ska tömmas på sommarskor och vinterskorna ska ta plats.

I LOVE KYSSJOHANNA!!!

Fick hem mitt (mitt mitt MITT) armband idag som jag har l'ängtat efter. Det matchar min guldklocka så bra att de borde gifta sig.

image56

Is´nt it pretty????!!! =D

Just nu sitter det på min arm och bläncker. Har redan fått komplimanger för det.

Gratis örhängen, JIPPIEEEE!!

Jag har lagt märke till att jag av ren tristess har en benägenhet att överanvända min blogg. Jag skriver inget intressant egentligen men eftersom jobbet är tråkigare än vad jag än skulle skriva på blir det väl så.

Va och shoppade idag. Hann inte med så mycket eftersom jag skulle till jobbet men det blev en sväng in på Glitter där jag fann ett par snygga handskar, en väska och efetrsom jag handlade över 150 spänn så fick jag välja ett par örhängen för 79:50 som jag fick GRATIS!!! Ville egentligen inte ha några, jag är mer för att handla örhängen på Guldfynd men om det är gratis så är det gratis.

(bilder kommer)

Operation Sluta Röka!

Jag har rökt sedan jag var 15 år och det är en riktig obehaglig vana. Det var först nu, när jag varit rökfri i några dagar som jag insåg hur illa folk som röker luktar efter lunchrasten.
Sen har jag mäsrkt hur mycket pengar jag får över varje månad, till och med varje dag. Förut rökte jag nämnligen ett paket om dagen vilket i nuläget är 46 kr. Som engångsbelopp är det inte speciellt mycket men uträknat på en månad så kommer vi upp till samma summa som för två snygga klänningar från ASOS och i och med detta så VILL man inte röka.

image54image55
(Två snygga klänningar som vars pris tillsammans motsvarar det jag lagt ut varje månad på cigg)

Jag ska vara helt ärlig, jag älskar att röka och om jag vore miljonär så skulle jag antagligen inte se någon mening med att sluta röka men 46 kr per dag får min vilja att komma. Visst, rökning är inte bra för dig och du kan få en massa följdsjukdomar och det kostar skattebetalarna pengar och bla bla bla och allt det där som vi vetat i flera år och som vi försöker tvinga tonåringar att förstå. Vad jag undrar är i fall någon tonåring seriöst har skrivit ett testamente? Ifall de sparar sina pengar till pensionen? Ifall de tror att just de kommer dö i lungcancer? Nja, antalet är mycket få, ungdomar som mig själv tror att de kommer leva för alltid och att döden är en miljon år bort. Det är därför skrämselpropagandan inte fungerar. Visa för tonårstjejerna vad de istället skulle kunna köpa för sina ciggpengar och visa tonårsgrabbarna hur snabbt de kan spara ihop till nintendo Wii bara genom att sluta röka! 
Den enda chansen för en ung människa att förstå att livet är mycket kort och du måste planera det väl om du vill kunna leva det till fulla är i fall denna unga människa har sett någon nära dö i någon sjukdom som inte kan klassifieras som åldersrelaterad död.

Då folk börjar dö omkring dig så börjar du prioritera på ett helt nytt sätt. Den dagen kommer inträffa för de flesta men fram tills dess, enjoy your ignorance =)

Love love
//H

Britney

Jag måste erkänna att jag alltid varit ett britney fan på ett eller annat sätt. T.ex. så kommer jag fortsätta köpa hennes cd skivor eftersom jag köpt de tidigare och jag tycker into om att bryta ett mycket fungerande mönster. Sen har jag alltid tyckt om henne för hennes mod och hennes drivkraft men den senaste tiden så har jag börjat fundera på ifall det inte är så att jag beundrar någon som, i likhet med Michael Jackson, är påväg raka vägen in i väggen?
Livsstilen har tagit sitt pris och tjejen med det fina leendet är som bortblåst. De är synd för en gång i tiden (då hon gjorde albumet Ooops, I did it again) så var hon en förebild för tjejer...
Vad är hon nu?

Britney då.....                                                                                                                               
   Britney nu....

image51image53

Slänga kläder?

Jag har nu plockat i hela fyra stora svarta sopsäckar med kläder som jag inte vill ha längre. Nu återstår det att sortera vilka som Myrorna kan tjäna pengar på och vilka som det är likabra att kasta på direkten.

Jag har sett att vissa auktionerar ut sina kläder på tradera och visst om jag hade en Vera Wang klänning så skulle jag nog göra likadant men att auktionera ut levis jeans och kläder från bikbok och liknande känns lite väl girigt. Då ger jag hellre skiten till välgörenhet så kan folk köpa det där istället. =)

That´s it folks

//H

Abstinens!

Jag har haft massor att stå i de senaste dagarna. Bl.a. har jag fyllt år, pluggat, jobbat, städat och röjt och inte haft en stund över att spendera min lön....eller nja, det där va väl inte riktigt sant. Jag handlade julklappar i fredags till samtliga i familjen. Usch vad det kostade. Men jag har inte handlat något till mig själv vilket jag lovade att jag skulle göra eftersom jag varit så "duktig" den senaste tiden....eller nått. 

Hur som helst, imorgon ska det bli shopping av innan jag drar till jobbet.
Har några guldkripar som jag ska lägga vantarna på.

Längtar längtar!!!

(ja, jag är väldigt materialistisk)

Love
//H

SoloG:s "mode expert"...

Jag städade nyligen ut min garderob och fann en hel bunt med gamla tidningar från 2004, 2005, 2006 och första kvartalet av 2007. Det intressanta var att jag fann en SoloG tidning som jag bläddrade igenom men stannade då jag kom till hit och miss sidan. Mariah Carey hade där på sig ett par lackleggings och "modeexperten" på SoloG skrev att Mariah borde fatta att sådana leggings aldrig kommer bli inne....någonsin.

Sen attackerades Lindsay Lohan för att hon hade en lång tröja till sina leggings istället för en kjol eller klänning.

och slutligen sade SoloG:s "modeexpert" att fuskpäls va sååååå ute.

hm....okej.....


Jag tror att SoloG borde fundera över sin såkallade "modeexpert". Av alla dissar hon gjorde (vilket var fem stycken) så hade hon rätt på en men otroigt fel på de andra fyra.
Hon skrev nämnligen även att punk/rock chic looken var ute (den stil som Ashlee Simpson hade) vilket den absolut inte är. Senaste gången som rock/punk stilen var så här het (med den svarta skinnjackan, skinn/lack byxorna, de taighta jeansen, skorna m.m.) måste ha varit under dennes stora era på 70-talet.

Rock och punk modet kommer hålla i sig över sommaren och kommer säkert tona över till en blandning av 70-talets mörka kläder och 80-talets ljusare rock´n roll mode.

Men vad vet jag, jag tänker inte dissa någon som kommer med "nytänkande", jag vill inte skämmas som SoloG:s "modeexpert" säkert gjort över sina nedlåtande kommentarer till vår tids modelejon.

Work work work

Sitter på jobbet nu. Det är en bra dag eftersom systemet kraschar hela tiden. (tro det eller ej men jag lyckas alltid göra mina arbetsuppgifter mellan krascharna)

Nu ska jag hämta en kaffe och sedan återvända till min älskade arbetsplats.

LÖNING IMORGON!!!

Imorgon kommer lönerna från samtliga av mina jobb. Fick lönebeskeden idag. Imorgon blir det ut för shopping. Har sett några riktigt coola saker från Glitter, Åhléns, Gina Tricot och BikBok som jag ska sätta tänderna i. Förhoppningsvis så hinner jag ta en sväng på stan innan jag åker till Dalarna där jag ska fira med födelsedag på lördag =)

Finns inget bättre och finare landskap än Dalarna...


Och till alla er som läser min blogg (vilket jag är enormt både imponerad och tacksam för att ni gör) ta och kommentera medan ni ändå svischar förbi. Tack på Förhand =D

Min beställning!

Fick mina två väskor från accessora idag. Dock hade jag beställt ett snyggt armband vilket saknades men de sa att det blivit fel och att de skickar det omgående. Så nu ska jag sätta mig och leka med mina nya väskor. Se hur mycket man får i dom och vilken jag ska använda idag. OOOooohhhh, me sooo happppyy!!!!

Ciao
//H

Klassisk stil när den är som bäst...

Hayden, Hayden, Hayden...vem annars...nja, möjligtvis Victoria Beckham men annars står Hayden utan konkurrens.

Tycker om kjolen, sett en liknande som jag funderar på...

image50

Tycker om skorna med men det stinget känns som om det håller på att släppa.

//H

Brudar och Lack

Det är nått visst med skinande skinnbyxor på en lång, brunhårig brud med stora läppar. Vad kan det vara?


image49

Gulligt va? eller nått

//H

NO, not that dress!!!!

What the hell was she thinking??!!?? Love the shoes thou...


Lindsay Lohan vet hur man klär sig som om man inte brydde sig men samtidigt vet hur jäkla snygg man ser ut. Dock misslyckas hon, precis som alla andra, då och då.

image48

Minus poäng för klänningen. Den är påsig, ser alldeles för stor ut och är väldigt osmickrande. Dock är skorna underbara. Det finns få saker som är så hett denna höst som ankelskor till klänning, skjol, jeans, shorts, leggings, you name it och jag kommer älska det.

HATT FNATT!!

Jag tittade just dystert upp mot min hatt hylla bara för att komma fram till att jag inte har tillräckligt med ordentliga hattar. Det råkar vara så att jag är otroligt godissugen och känner för att gå iväg till butiken. Men jag vet att alla kommer glo på mitt bleka, sjuka, osminkade ansikte med de mörka ringarna och jag är tillräckligt irriterad för att ha folk som glor på mig. Därför funderar jag på om det inte skulle vara en bra idé att införskaffa en bra hatt som jag kan slänga på mig nästa gång jag är sjuk och ska till affären. En hatt för varje tillfälle så att säga.

Hm, tålls att tänka på....

Här är en annan som använder hatt i ett försök att dölja sitt osminkade och sjuka ansikte för omvärlden....
image47

....eller vänta, han ser nog ut så där på riktigt ;-P

URK!!!!!

Nu mår man sådär lagom dåligt. Har varit sjuk sedan lunch tid och sedan dess har det bara blivit värre och värre. Så för att trösta mig själv så laddade jag hem några låtar från cdon.com;

Timbaland & One Republic- apologize
Tokio Hotel- monsoon
The Hives- tick tick boom
Babyshambles- Delivery

Så nu går dessa på repris i spelarn.

Motivationsnivå körd i botten

Om 4 ½ timme ska jag jobba men idag tar det emot (mer än vanligt alltså) min motivationsnivå är körd i botten och jag vill helst sitta hemma och frossa i pizzor, cola och glo på tidigare säsonger av DP.
Men men, jobba måste man annars hamnar man på gatan....eller nått.
Ser fram emot januari. Då drar ett annat jobb igång. Kul med lite miljöombyte.

Nu ska här beställas pizza!!

mums
//H

Accessora

Nämnde tidigare att jag sett (ytterliga två) väskor som jag fallit för. Båda är från accessora.

Nr. 1:

image44

Nr. 2:

image45

Och sen var det ju väskan från  som jag redan beställt hem från Chique;

image46

Jag tror jag är i en väskperiod nu. Förut var det allehanda skärp som gällde och innan det var de klänningar.

//H

VÄSKFROSSA!!!

Okej, som tidigare nämnt så har jag lovat mig själv att jag bara ska köpa en väska i månaden framöver men nu har jag sett tre stycken som jag MÅSTE ha!!! (bilder kommer) Efter omständigheterna så tror jag att jag ska köpa den ena efter löftet om en väskbudget, den andre för att jag jobbat så hårt den senaste tiden och den tredje ska jag önska mig i födelsedagspresent. smart va?? ;-P hihi

Nu är det bara en halvtimme kvar tills man får gå hem. Det blir nog ingen ommöblering ikväll, är alldeles för trött. Ska hem, äta potatissoppa med varmt chiabattabröd, mozzarella, gröna oliver och soltorkade tomater. Sen ska jag sätta mig i soffan och glo på DH (inspelat från kl 21) och tugga natcho chips och dipp.

(oj vad dålig min stavning är idag)

//H

Födelsedag!!!!

Nästa helg fyller jag år. Jag tänker inte påstå att jag är rädd för att bli äldre som alla andra gör. Jag har många år kvar innan jag når högre ålder men självklart är jag rädd för den dagen som jag blir 30 år. Då är man stor och ska ta mer ansvar än vad man redan gör. Men det är många år tills den dagen kommer och fram tills dess tänker jag försöka mjölka det mesta ur mina födelsedagar. Presenter, presenter och åter presenter!!!!
JUST NU ÄLSKAR JAG ATT FYLLA ÅR!!!!


Sitter för övrigt på jobbet och har en skit dag. Längtar tills jag får komma hem. Håller på att möblera om och organisera om i garderoben.

Månadens väska

Jag har gjort som tradition att jag varje månad, strax efter löning, ska köpa en väska. priset ska inte ha någon betydelse eftersom jag nu bara ska få köpa EN väska i månaden (snyft)

Jag har hittat en jätte söt väska som är sådär lagom stor och i en färgkombination som passar till det mesta. är inte det perfekt? (Jag försöker övertala mig själv att jag får köpa åtminstonde en väska...kanske två)

Voilá!

image43

Visst är den fin?

//H

Dagens i-lands problem

Om man köper en ny mobil så förväntar man sig kanske automatiskt att den ska vara bättre än den förra. Modellen på min förra mobil är nästan ett år gammal och modellen på min nya mobil är i princip ny men ändå är samtliga funktioner inklusive kameran och mp3:n bättre på min förra.
Men det är väl så, ericsson (min gamla mobil) slår väl nokia (min nya mobil) anytime...

Söndagen

Jag överlevde söndagen och eftersom vi fick datastop och alla byggnadens datorer hängde sig så fanns det inget annat å göra än att gå hem en timme tidigare ;-P

2 timmar och 16 minuter to go!

Snart får jag gå hem!!!!!
Dagen har inte varit speciellt givande but a girl got to do what a girl got to do.
Ska nog åka hem och gosa ner mig i min garderob med alla mina underbara kläder som skickades hem i fredags. Tack ASOS för att ni existerar så att vi materialistiska människor kan förgylla våra liv.

Nu ska jag snart gå ut och rasta huvudet. Behöver Frisk Luft.


//H


Hungern är utrotad på kontoret

Nu har vi alla ätit och ny energi kommer med varje rap.
Själv åt jag panerat kött med hasselbackpotatis och sås...mmm....
Alla var nog avundsjuka där de satt med sina djupfrysta pizzor som de förtvivlat försökte värma upp i micron.

Nu ska man återgå till jobbet...

Bye så länge

//H

Klockan är 15:06 och pengarna har börjat rulla in....

Ska jobba till kl 19 men hittills har jag tjänat (uträknat per timme) 679;- efter skatt. Fyra timmar kvar.....

LUNCH!!! Kapplöpningen har börjat!!!

Om en timme är det lunch och alla som jobbar söndag med mig sitter och smygtittar på varandra. Vem ska falla till golvet av hunger och utmattning först? Blir det Christina? Eller kanske Malin? Eller för den delen David? Vem ska bryta samman och släpa sig till köket innan lunchs egentliga timme är slagen?
Vem ska skolka från arbetsuppgifterna till förmån för kroppens vilja?

Spänningen är oooollliiiidlig!


Okej, jag erkänner, jag är otroligt uttråkad men så är de andre med.
(hungern har gjort mig inkapabel att stava som en riktig existerande varelse)

Vi leker lekar!!! =D

Just nu leker vi "Stress". Inte kortleken utan den som också går under namnet "Land och stad". En bokstav ropas ut och sedan ska alla komma på ett land, en stad, ett djur, en kändis, en musikgrupp, ett bilmärke,  en film på den bokstaven. Man får poäng för unika svar. Skit kul!! 

Vi kör en sån lek varje timme för att hålla modet uppe. =)

Min nya mobil

Min älskling, min stolthet, min nya mobil (nokia) kom hem i fredags och jag har lekt med den sedan dess.
Displayen är så mycket klarare och knapparna klickar inte utslitet som de gjorde på den förra mobilen.

Ska jobba till kl 19 och sen ska jag hem och fortsätta min barnsliga lek med min nya fina mobil. =P

Jobba, jobba och åter jobba

Sitter just nu på jobbet. Vill egentligen bara hem och fortsätta sova. Vi som jobbar idag är alla trötta och därför leker vi lekar (hihi) medan vi arbetar.
Man får göra det bästa av situationen.

Vill heeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm!!!!!

//H

Vilken är snyggast....???

Angående paljettklänningar. Vilken är snyggast av dessa två?:

...den från H&M....

image42

...eller den från ASOS...

image41

...eller ska jag ta båda två?

Va fasen, ingen av dem är dyra. Jag tar båda två och härmed förlorade detta inlägg sin poäng.
Bra att man kan besvara sina egna frågor  ;-P

Voff
//H

Förresten!

Jag ska förresten upp imorgon (SÖNDAG) och jobba. Ser inte fram emot det men eftersom det blir två söndagars arbete i månaden så får man väl bita ihop...och tänka på den höga lönen man får för helgerna....

...hata hata hata hata hata....


Helst av allt skulle jag vilja gå ut i kväll och vandra från krog till krog tills solen går upp (vilket den knappt gör så här på hösten/vintern...men ändå)

Någonting i Ayesha Makims stil. Typ såhär...

image39

The moneymaker
//H


 


Ska även ha....

....detta underklädesset. Av tre anledningar: 1. Det är billigt. 2. Det är snyggt. 3. Det är billigt.

image38 

hela setet för 98;-

OOOhhh yes

Jag hatar päls och de få gånger jag har tvingats prova på en pälskappa så har jag bara känt mig smutsig. Dessutom ser tjejer (alltså kvinnor under 75 år) bara ut som extremt billiga prostituerade som försöker framstå som mer sofistikerade. Usch usch. Däremot kan jag bli glad då jag ser någon känd person gå omkring i fuskpäls, det får mig att hoppas att alla de som önska att de hade en minkpäls påverkas av den kändisen och istället gör på en fuskpäls. För visst, själva pälslooken är snygg men inte om det är ett dött djur man har runt kroppen. Då känns det bara makabert.
Men men, här kommer en riktigt snygg FUSKpäls jacka som jag ska attackera den 29 november...

image35

...från H&M och för bara 149;-

Länge har jag velat ha plädar i fuskpäls men där stråna inte kändes så plastiga och nu har jag funnit dem. Beställde dom och trodde att jag skulle bli besviken. Men jag njuter av dess sällskap...

image36

...och...

image37
(psst, till den vita pläden finns också matcjande toffler...hihi)

//H

Spaning avslutad!

Jupp, hittade den!
Har varit på jakt de senaste dagarna efter den snygga klänningen jag såg i H&M:s julkatalog och igår hittade jag den.

TADAAAAA!!!! Denna sötnos är hemklickad och kommer finnas i min fullproppade garderob v. 50.

image34
I looooooovvvveeee it
//H

ASOS

Varför är man så besatt av ASOS? Jag är nog inne där fem gånger per dag och dregglar över saker jag vill ha. Impuls buying sker mer än vad det borde få

Nuvarande favoriter som klickades hem idag:

image29

Visst är den vacker? Jag hoppas den är det iaf, den var sisådär dyr.

image30

Så coola men samtidigt så klassiska
image31
Kommer passa perfekt till svartskinn jacka och ljus gråa stuprörsjeans
och att matcha med....
image32
och sist men inte minst en tröja i en färg som jag vanligtvis inte har men som jag dock  passar i...
image33

Sammanlagd kostnad (exklusive porto) blev: 2156,90;-

I´m sooooo happy!!!!!

Tjing!!
//H

På spaning

Jag kommer hålla ett noga öga på H&M fram tills dess att denna underbara paljettklänning uppenbarar sig. Kosta vad den kosta vill.

image28

Finns visserligen en liknande på ASOS men blå och svart randig. Denna känns lite mer mig.

Shopping

Hittade inte skorna jag var ute efter men då mina högklackade kängor (från DinSko) gick in på H&M så tog ha begäret fart.

Det blev följande plagg som fick följa med mig hem igår efter shoppingrundan:

image20

Ski-pants

image21
Beige skinn jacka

image24
Svart tröja med broderad detalj
image25

Väska

image26
image27



















Och två identiska tröjor men med olika färg (kunde inte bestämma mig)
Men nu med facit i hand så börjar jag fundera på ifall jag vill ha dessa två. De glittriga trådarna kliar något infernaliskt
och jag vet inte om jag kommer stå ut.

Keep or return?

Skåda Guds vackra skapelse!!!!

Som den skonörd jag är så måste jag bara ta en stund och dreggla över dessa från topshop.

Visst är de vackra?


image18


Topshop. £65.00
(Blir omkring 900 kr)


Dreggling in progress...

Tisdagens agenda

Idag ska följande utföras;

  1. Studera (Avslutat: 14:24)
  2. Städa (Avslutat 15:32)
  3. Ta bort den is som nu gjort min yttertrapp till en dödsfälla (Avslutat 15:57)
  4. Shopping tur på stan (Avslutat 16:53, blev inga skor, dock en hel del annat) efter de perfekta höga stövlarna med låg klack. (har stört mig ofantligt mycket på att jag inte har några sådana)
  5. Jobba (hemkomst 21:34)

Kanske inte världens jobbigaste dag men eftersom jag är expert på att skjuta på de sysslor som måste utföras så är detta en mycket påfrestande dag.
Undra vart min nya mobil som jag beställde för två veckor sedan har tagit vägen? Hm, ett telefonsamtal till Nokia kanske kan ge svar? Eller vänta....oooorrrrkkkkaaaaaa

image17

Stölarna I kill to have

Var stolt över lönebeskedet!!!

Nu har jag ångest, fast av ett annat slag.
Det råkar vara så att jag ringde jobbet och sa att jag inte kunde komma idag eftersom jag var tvungen att studera. Giltig anledning kan vissa tycka, men för mig drabbas mitt samvete ändå av en enorm sten eftersom jag, trots att jag kanske inte alltid tycker om mitt jobb, älskar känslan av att känna  pengar och göra någon nytta.
Det finns få saker som slår den 25:te varje månad då man får hem sitt lönebesked, öppnar det, ser hur mycket pengar man får och suckar belåtet att varenda öre har man själv arbetat för.
Töntigt att uttrycka det så kanske, men det är en känsla som gör en glad och varenda människa SKA vara stolt då de får sitt lönebesked, det finns en stolthet i att arbeta och stå på egna ben, oavsett hur tråkigt eller meningslöst jobbet känns, man ska vara stolt över att man bidrar på något sätt.

Visserligen är det ännu roligare att spenadera dessa pengar på saker.
Här är en sådan sak värt att spendera pengar på;

image16

Erkänn att det är ett jäkligt coolt tv bord!!!

//H

Ta 3 betala för 2!

Skopunkten måste vara det bästa stället för skotokiga människor men som kanske inte har råd att shoppa loss på Scorett flera gånger i månaden.
Då jag kom hem från jobbet så upptäckte jag en avi i brevlådan. "Vad är dett?" tänkte jag och blev otroligt exalterad eftersom jag tänkte att det kanske var min nya mobil som jag skulle hämta ut.
Det var det inte dock var det något nästan (men bara nästan) lika roligt..

1. Grå ankelboot

image13


2. Svart/"glittrig" boot

image14


och 3. Louboutin look-a-like boot

image15

Jag älskar dem alla tre men både 2:an och 3:an är oemotståndligt sköna att gå i.

Men kom igen!!!

Börja kommentera!!!!!
Jag har haft förvånandsvärt många besökare vilket i och för sig är motiverande men jag vill göra få respons, så kom igeeeeeennnnnn!!!!! Kommentera mera!!!


Angående utseende....

....på bloggen så ska jag ändra och lägga till då tillfälle ges. Just nu funderar jag på hur jag vill att den ska se ut.

För övrigt har jag blivit lite smått färgblind eftersom jag förälskat mig i en jacka som har en krotesk färg. Någon som håller med mig?


image12

Jackan är från Akris Punto och går loss på $2 395
och finns att få tag på på saksfifthavenue.com
Jag hoppas på att kunna klicka hem den efter jul då ens ekonomi åter kommer i balans.
//H

Ahhhhhhh!!!!!

Jag är ett stort fan av kläder som man kan bära på ett nonchalant sätt. Jag tycker inte om outfits som känns för uträknade och avancerade, det känns inte troligt. Mode SKA vara något för alla och man ska inte behöva lägga en förmögenhet på trenderna. Så, hur löser man problemet? Hur förblir man trendig men med en garderob som kanske inte är helt uppdaterad?
Svar; genom den nonchalanta klädseln.
Ashley, Mary-Kate Olsen och Kate Moss är sådana som skapar egna trender som sedan alla andra hänger på.
Skåda en nonchalant uppsyn....

image8

...det är inget speciellt med stilen, trots detta är folk beredda att gå över lik för den tröjan.
H&M 298:- finns även i svart.
tröjan med stuprörs jeansen och det ovårdade håret = 10 poäng!
Ifall man vill öka på effekten så kan man alltid lägga till en hatt eller en väska som stämmer med stilen


Hatt, ASOS, SEK 86.28:-


Väska, ellos 349;-


Nu till mitt "Ahhhh!!!"
Kolla in denna kappa:

image9

ASOS, SEK 790.86:- 
"Klick, klick...klick" Tre klick och så var kappan på väg hem till mig =)

But whyyyyy????

Eftersom jag just tagit det stora steget ut i blogg världen så blev självklart mina vänner och bekanta nyfikna men istället för att skriva bland KOMMENTARERNA vad de tyckte så skickar de sms. Varför? Skriv en kommentar istället!!! Få mig att framstå som populär puckon!!!
Dessutom kostar ett sms, det kostar inte att kommentera direkt på bloggen. Och för er som klagat på mitt blog namn så ja, jag har en pudel och jag är otroligt stolt över hur jag har uppfostrat denna envisa, aggresiva och helt oemotståndliga svarthåriga flicka.
 Anyway, över till Hayden och hennes underbara stövlar...

image6

...what do you think?

Liknande finns att köpa på catalog.se....

image7

...för bara 195:-


Fick hem mitt par idag =D


Lack, skinn, nappa etc...

Jag tycker verkligen inte om då man blandar för mycket lack, skinn, nappa och andra glansiga material som kan få en hel outfit att se allmänt billig ut.

Visst, jag älskar mina AA lack tights otroligt mycket...


(Lack tights från American Apparel, 289:-)

...och även min alla mina skinnjackor i alla de färger....


(Skinnjacka H&M, 998:-)

...och den obligatoriska skinnkjolen som SKA finnas i varje tjejes garderob...


(Skinnkjol från ASOS, SEK; 575.17:-)

...men att kombinera dessa tillsammans blir bara FÖR MYCKET!!!!! Skinnkjolen och skinnjackan kan (om man inte har en polotröja att bryta av med) se alldeles för billigt ut.

Snälla, gör inte det misstag som så många tjejer gör; överdriv inte trenderna!

Förövrigt är detta en otroligt fin blus från;
Laredoute, från 249:-

image5

Lindsay

Vem tycker inte om Lindsay Lohan?

Okej, hon kanske inte är världens bästa skådespelerska men hon är garanterat en tjej som vet hur man klär sig....
image1

Så var man här ändå...

Efter noga eftertanke har jag tillslut övertalas till att starta blogga.
Men jag har avgörande funderingar...
1. Hur kommer det sig att folk tycker att bloggar är så intressanta? (nu är ju jag en av dem som älskar att läsa bloggar så jag borde nog sitta på svaret)
2. Hur får man sin blogg intressant?

Jag har ombetts skriva om mode (vilket typ varannan gör) eftersom det, enligt mina vänner, är något som jag uppenbarligen har en väldigt nonchalant attityd till. Jag erkänner att jag har alldeles för mycket kläder och jag älskar varenda plagg men så intressant är väl inte mode, eller?

Jag hoppas iaf att jag kommer fortsätta detta påhitt, alla säger ju att det är så roligt men det återstår väl att se.

Ifall ni har några tips så dela gärna med er. Alltid kul att göra vad man kan göra fel innan man gör bort sig totalt.

//H

RSS 2.0