Nyårs förberedelser...och skor

Och varför stressar jag upp mig?
Ska träffa en kompis utanför Systembolaget om en timme. Inhandla kvällens drycker. Sedan ska jag gå och hämta upp ett par skor på Din Sko, det var nämnligen så att jag såg några jätte coola zebramönstrade dojjor där i fredags men efter att ha stått och väntat som ett fån i kassan i evigheter så sa expediten att hon inte kunde hitta den andre skon (och detta var det sista paret) så jag lämnade namn och nummer och igår (de Din Sko personalen gick egenom sina hyllor) så ringde de och sa att skon var funnen. Happy Happy Happy!!!! Funderar även på två par till skor som var riktigt fina (det är ju rea trots allt) men jag får se hur gör gör (och om de finns kvar i min storlek) hur som helst så har min kompis gått med på att agera bär hjälp då jag ger mig ut i nyårs-shoppings-djungeln.


Hm, undra vad jag ska ha på mig ikväll? Har nämnligen inhandlat fem- sex nyårs outfits (man vet ju aldrig vilket humör man är på) och nu måste jag välja en. 

image192
Mina (blivande) zebra mönstrade skor


Funderar även på dessa....


Vad tycks?

Nyårs fest

Urk, imorgon ska man på fest. Varför får jag alltid sån ångest då det är nyår? Jag vet ju att det finns massor som känner exakt likadant. Och för att inte nämna det där obligatoriska nyårslöftet. Slutade man inte med det i typ nian för att man då insåg att man ändå aldrig höll sitt nyårslöfte? Jag har ialla fall inte avlagt något löfte på flear år och hade en lång diskussion med en kompis angående detta. Han tyckte att man skulle lägga ett nyårslöfte så man har något roligt att se tillbaka till då 2008 tar slut. Något roligt!?!? Och om man inte lyckas hålla det då? Hur roligt blir det då? Man visar för sig själv att man inte är kapabel att hålla ett löfte till sig själv!!!
Nä men visst, jag kan väl försöka......tänk tänk tänk.......




.....tänk tänk......





......tänk.....hm....



(grubbel)


Okej, vi gör så här, jag ska börja spara en tusenlapp mer i månaden på mitt sparkonto och jag ska icke under några som helst omständigheter röra dessa pengar för då får jag brinna i mitt eget konstruerade helvete.


Jaja, de lär väl gå ganska bra. Får väl se om ett år om det gick vägen helt enkelt =)

Nu ska här sovas. Sov så gott alla!!!
//Helena

ÅRETS LISTA 2007

Min lista över mitt 2007...

Vilket är årets namn enligt dig? Folk döper sina ungar till Tindra, Rosie, River, Venus, Engla och massa sånt. Vad är det för fel på traditionella namn så som Daniel, Sofia, Anna, Karin, Oscar, Marcus? Ja just de, folk vill ju vara så "UNIKA" i dagens läge så de gör sig "ICKE UNIKA" genom att ge sin unge ett "UNIKT" namn. Suck.

Bästa festen du varit på? Troligtvis någon fest med jobbet. De brukar gå villt till.

Vilken är årets blogg enligt dig? Kenzaas

Vilken var årets händelse för dig? Då jag fick jobbet som jag ville ha och började tjäna riktiga pengar

Årets svenska kändis? Zlatan, hans brud och deras unge

Årets manliga utländska kändis? Pete Docherty

Årets kvinnliga utländska kändis? Hayden Panettiere

Årets modelejon/bäst klädda? Kate Moss eller Lindsay Lohan

Årets accessoar? Den stoooora väskan eller ankelbootsen

Årets viktigaste plagg? Leggings (i alla de f'ärger och material)

Årets färg? Svart

Årets bok? Harry Potter

Årets artist? Britney Spears (man måste bara älska hennes comeback)

Årets skådespelare/skådespelerska? Hayden Panettiere

Årets musikgrupp? Babyshambles

Årets film? The Simpsons

Årets kändis skandal enligt dig? Amy Winehouse kokainberoende. Finns ju hur mycket bevis som helst att hon nyttjar kokain, varför sätter de inte dit henne?

Vet du vart du ska fira årets nyårsfest? Jupp, jupp.

Åkte du utomlands detta år? nopp, vet inte varför det inte blev av. Brukar åka utomlands åtminstone två gånger per år.

(fortsättning...)

Förhoppningar inför 2008? Nya utmaningar i och med ett nytt jobb

Vilket plagg vill du ska fortsätta vara trendigt 2008? Leggings och lite längre tröjor och t-shirts

Vilket plagg vill du ska bli trendigt? Över knä stövlarna. De assosieras för mycket med strippor, skulle va kul om man kunde ha dom utan att folk lyfter på ögonbrynet.

Vilken färg tror du slår stort 2008? Vill se mer gammelrosa, blå-grått och grönt.

Vilken skådespelare/skådespelerska vill du se mer av? Keira Knightley

Vilken artist vill du se mer av? Britney Spears (hennes musik då, inte hennes skandaler tack)

Vilken musikgrupp vill du se mer av? Tokio Hotell (skulle va kul om de kunde göra några låtar som inte låter så förbaskat likadant)

Vilken kändis vill du slippa att se år 2008? Paris Hiltons upptåg, Lindsay Lohans romanser, Britney Spears skrev och Amy Winehouse kokainfyllda näsborrar och uppgivna utseende.

Vart skulle du vilja resa år 2008? Funderar på att flytta till Skotland under sommaren men annars vet jag inte.



Allt jag kunde komma på just nu men HA ETT RIKTIGT BRA SLUT PÅ ÅR 2007 IMORGON!!!!

Hemma igen!

Nu har jag lämnat snöiga Dalarna och återvänt hem. Jag är inte precis lycklig över det. I Dalarna va det snö, härligt kallt (inte bitande kallt dock) och här finns det inte en gnutta snö. Suck. Jävla klimatförändringar. Visst är det jobbigt att pullsa i snön men jag föredrar en härlig snöstormig vinter framför en höst/våraktig blaskig vinter inte ens värd namnet.
Kommer ihåg då man var liten och den första snön brukade komma tidigt i november. Mmmmm. Tycker synd om de barn som växer upp nu i Sverige, de vet inte hur kul det var att redan i november ge sig ut med pulkan och åka ner för snötäckta backar. Vintern var barnens bästa lektid och föräldrarnas jobbigaste årstid i och med de många blöta overaller som skulle hängas på tork flera gånger per dag.
Buhu.

Ge Tillbaka Min Vinter Till Mig!!!!!

Julklappar avslöjade

Jag har alltid varit en sådan som har väldigt svårt att vänta till julen innan jag vill ha mina julklappar (har redan lyckats tigga till mig två) och jag tar varje chans jag får att tjuvlyssna på de andras julklappssnack.
För bara fem minuter sen hörde jag mina föräldrar prata om en viss väska och en viss klänning och ett visst par skor (som bara råkar finnas med på min önskelista) och i och med detta vad det bekräftat. Återigen kommer detta bli en jul då jag får det jag önskat mig. Mmmmm

Jag längtar till klockan blir 20:00 då julklapparna beräknas öppnas =)

En mycket obekväm situation

Har tidigare nämnt en viss ute kväll med jobbet som inte slutade som planerat (har ju ej gått in på detaljer men det kommer i så småningom) och för en timme sedan så ringde en viss arbetskompis som undrade hur länge jag skulle vara bortrest och om jag ville hitta på nått då jag kom tillbaka....hm, obehagligt läskigt. Som om jag inte hade nog med problem så sa jag (dum som jag ibland kan vara) att jag skulle höra av mig då jag återkommer hem. Åh nej, jag är inte bra på sånt här, jag tycker inte om att behöva hantera sånt här och oftast så är jag en sådan som inte reder upp situationen utan låter det bara bero. Oturligt nog så kan jag inte bara låta saker bero den här gången. Jag har ett rykte och ett jobb att tänka på. ÅÅhhh, varför ska jag vara så klumpig!!!

Jaja, ska väl slå honom en pling på fredag. Får komma på något smart att säga utan att jag låter som ett as eller skapar en obekväm stämning då vi återvänder till jobb.

Julen runt hörnet

Snart är det jul och hela min familj har kommit i julstämning, förutom jag, visserligen kan detta bero på att jag är helvetiskt bakis från igår. Usch, skulle ha druckit mer vatten. Kom hem strax efter kl 3 i natt och vaknade kl 6. Skulle iväg kl 8:30. Usch Usch Usch.
Men men, hade kul igår i alla fall. Hände en hel del spännande saker som jag ska berätta i mellan dagarna om. Eller spännande är inte rätt ord, ångestladdade grejer som kommer få följder då vi kommer tillbaka till jobbet i januari. Jag kan säga såhär, det handlar om mig, en flaska vin och en manlig arbetskamrat. Ooo ja, ångest. Därför kan jag inte berätta idag om det. Måste ta hand om min ångest först. Eller först måste jag bli av med baksmällan och sedan kan jag hoppa på vägen till att förinta ångesten. Bästa sättet att bli av med bakissmällan? Stora mängder mat från Max =P

Puss på er!!

Vad tar dagarna vägen?

Idag ska jag städa huset, handla till helgen (reser bort över jul), jobba, äta middag (kl 21) med jobbgänget (måste, stor chefen kommer), hem och packa, upp tidigt imorgon. Urk, jag tycker inte om då tiden inte räcker till.
Men men, planen för idag ser ut på följande sätt:

Uppgift och beräkning på början och avslutstid
Städning klar
11:33-14:15
Handla 15:30-16:45
Jobba 17:00-21:00
Ut med jobbet 21:00-22:45
Packa 23:00-00:00
Sänggående 00:15
Uppstigning 07:15

Hm, kommer jag hålla tiderna tro? hihih

Kate Moss klänning

Visst är Kate Moss klänning otroligt snygg? Med skärpet som markerar midjan och allt. H&M har faktiskt en liknande klänning (som nu dessutom är på rea)

image189image190

Klänningen från H&M kostar bara 149;- Ska nog klicka hem den. =)

Shopping tips/Snygg weekend bag

Har sett en riktig snygg bag som jag just klickat hem.

image188

Snygg va? Kostar bara 199;- på Halens.se

Massage!

Ååååh, snart ska jag i väg till massage. Fundera på om jag ska ta buss eller cykla. Kan ju vara skönt å sitta på bussen efteråt och inte behöva hoppa upp på cykeln. Jaja, ska bli skönt å få slappna av lite för en gångs skull =)

Stressig dag!

Nej nej, missförstå mig rätt, jag har haft en stressig dag men detta är inte nödvändigtvis något negativt. Jag tycker nämnligen om stress men organiserat stress om jag får be. Sådant stress har det inte varit idag. Är fortfarande inte klar än med alla mina göromål och ska nu kila ner och plocka in disken och städa färdigt nedervåningen. Två saker att få pricka av en lista bestående av ca tjugo saker.

Jaja, där kommer förklaringen också till varför jag inte bloggat något tidigare idag. Har helt enkelt inte haft tid.

Imorgon slänger jag in en dagens outfit ialla fall och då är det bäst för er att ni kommenterar för imorgon kommer jag fasen anstränga mig...om jag får tid ;-P


Aj aj aj, ont ont ont

Har pinsamt nog ätit för mycket godis så nu har jag förskräckligt ont i magen. Dessutom är jag deppig, inte deppig på ett deppigt sätt utan mer på ett stressat sätt. Jag vill att det ska bli jul och sedan bli mellandagarna då rean slår till som en galning. Sen vill jag bara springa iväg till Din Sko och deras helt underbara rea med alla de söta skorna. Suck. Nu blev jag ännu deppigare.
Men men, imorgon ska jag stor städa och på tisdag ska jag på massage (mmm) och jobba, hm, de ska jag göra hela nästa vecka...tyvärr. Så all ledig tid kommer gå till studierna. Urk, trist att ha fullt schema så här inna jul. Men det är väl därför det kallas julstress? Eller? hihih

Nåja, nu ska jag gå och glo på film med pappa sen ska jag gå och lägga mig i ett varmt bad innan jag går å lägger mig. Sov gott allihopa!!!

//Helena

Dagens Lunch!!

Okej, hungern tog över för en stund sen. Så jag har just värmt upp lite av gårdagens pasta (mums, älskar rester)
Visst, den ser inte så fräsch ut (ser mer ut som spya faktiskt) men den är riktigt god med bacon och massor av svartpeppar och persilja...mmm...



eftersom att mamma är sjuk idag och vägen till tillfrisknandet går genom andras omtanke så lagade jag lunch åt henne med (visserligen så brukar jag göra det, men ändå) i form av omelett.



Yes, här ska ätas. Ha en trevlig dag!!


God eftermiddag!

Usch, trött är man efter nattens hålligång.
Hade hur som helst väldigt trevligt dock vill jag inte ta en titt på mitt konto. Kommer få en chock som jag inte klarar av idag ;-P
Men men, så är det. Har varit vaken i några timmar nu och tröttheten håller på att lossna. Nu måste jag bara hitta på något att göra denna trista, kalla och regniga dag.
Tror jag bara ska se en film och njuta av söndagen som den är =)

Min orakade men nytvättade pudel flicka sover redan i sängen i väntan på filmen =)

image181

Jag firar Lucia då Jag vill!!

Så de så!

Köpte lussebullar i morse. Ja jag vet att lucia var i förrgår men jag fick först ett sug efter lusse bullar i dag.
Dom var stora och saftiga dessutom. Baka själv? HA! De skulle jag aldrig få tid för. I veckan ska jag å mamma göra riktiga köttbullar och baka lite kakor men lussebullarna...dom köper jag färska från konditoriet.

image179

Keira vs. Anine

Är det bara jag eller finns det en viss likhet mellan Keira Knightley och Anine Bing?

Jaja, avgör själv....


.....Anine och Keira...

I´m sooo Happy =)

Idag vaknade jag skit trött. Känns som om jag inte sovit alls. Men sen fick jag för mig att jag skulle ge mig ut och springa en timme efter frukosten. Lyssnade på Linkin Park/Jay-z i mp3:n och mådde kanon!
Jag är färdig med alla julklappar, allt är underbart och på måndag ska min pudel klippas och stylas så hon är fin till jul =)
Ikväll blir det utgång. Va jätte längesen jag var på krogen så det är dags nu känns det som. Jag ska ut med några flickor och dansa bort lite kalorier (eller inte, min kropp behöver alla den kan få ;-P)

Men men, nu ska jag plugga lite. Sen ska jag göra mig i ordning. Kommer lägga in en dagens outfit lite senare. Och idag ska den fasen inte vara tråkig. Idag har jag ju tid å anstränga mig =D

Höres sen!
//Helena

Dagens TVÅ outfits!

Bytte typ kläder efter halva dagen idag.

Första delen av dagen såg ut såhär:

Jeans, BikBok (de enda som har nog smala jeans för min kropp)
Nitbälte, H&M


Tröja, H&M (Åh, herregud, hon har ingen bh på sig hoho ;-O)
Halsband, H&M (ja, jag tycker väldigt mycket om H&M trots deras dåliga service ;-))


Andra delen av dagen såg ut på följande sätt:

Samma tröja från H&M men med en hutröja (också från H&M) över. Har den även i rosa. De där tröjorna som sålde slut gång efter gång. Alla älskade dom. Till och med Lindsay Lohan =P


Mjukis shorts
Ski-pants
svarta stövlar till


Sov gott allihopa!
//Helena

Nu börjar jag tröttna...

...på H&M.

Det råkar vara så att jag är alldeles för lat för att gå in och verkligen shoppa loss i en H&M butik. Det är oftast fullpackat med folk till prov hytterna och köerna i kassan ska vi inte ens snacka om. Dessutom hittar jag nästan aldrig det jag sett i katalogerna eller på internet. Därför handlar jag nästan bara via H&M online butik.
Problemet har varit att saker har om och om blivit försenat och då det tillslut skickats iväg så har det "glömts bort, "tappats bort" eller helt enkelt kommit fram men ingen avisering skickats ut. Jaja, fick ett paket i dag ialla fall. det andra hade fastnat hos postens stora terminal. Yeah Right.
Men men, här är en del av det jag fick hem i paketet idag....


Väska, jätte snygg faktiskt men verkligen gigantisk. Barkin imitation. Älskar den redan. (haha, Johnny Depp och Orlando Bloom tittar fram bakom den. Kul)


Ännu en väska. Också gigantisk. Då jag packade upp den så trodde jag för en kort sekund att det var äkta skinn men det va det som tur var inte. Himla bra imitation däremot. Sådant vill man se mer av.


Svart jätte gosig tröja (har den redan i både grått och i lila)


Kofta/tunika/you name it. Jätte mysig ialla fall. Köpte en i lila och en i svart.

...sedan kom det hem lite andra saker.


Bad hair day maybe??

Jag. Från i sommras. Blond. Med spretigt hår. Kul bild för övrigt.

Hihi



Jaja, nog om det. Nu bör jag sätta fart med studierna. Ska laga middag sen innan Morden i midsummer börjar. Då ska jag och mamma frossa i godis och en flaska vin. Aahhh, Underbara fredag ;-)

Tjing
//Helena

Utan smink å allt

Bild på hur butter jag kan se ut så där mitt på dagen då det är dags att hoppa in i duschen innan jobbet...

...Från i sommras...



Ja, jag spenderar mina fria dagar med att gå omkring i pyjamas och utan smink. Gör inte ni det eller? Det kallas slapptid!

Utmaning

Lista tagen från karinolofsson.blogg.se.

Vad jag väljer på listan är följande:

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner (omöjligt att välja)
Ost - Skinka (ost i form av feta ost iså fall)
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model (om jag måste välja)
TV - Musik
Dans-Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker Har ej båda samtidigt dock)
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda (följde ej skiten så jag vet inte)
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

I Mina Shoppingpåsar...

...från igår gick följande att finna:


Snygg jacka som jag fick hem från ellos efter mycket om och men.


Stiliga örhängen från Glitter 59;-


Driving Gloves med detaljer 149;- på Glitter

Fredag!

Utöver att det är en sån där underbar fredag så är det också i dag som jag kommer få hämta upp två paket hos posten. Så fort mamma är färdig på stan så skulle hon skjutsa mig (jobbigt å bära så långt på kartonger) och sen ska jag frossa. Åååhh, jag har längtat så mycket efter dessa saker.
Kommer nog prova och ha migi några timmar. Lägger upp några bilder sen och däribland en dagens outfit.

Men snälla besökare, kommentera mer. Det är viktigt för mig att veta vilka det är som besöker min blogg och till viss grad vad folk tycker. Alltid spännande. Skriv några rader vett ja! Tar inte sån lång tid. :-D

Love//Helena


Emma Bunton

Om man gjort illa foten så att man sedan måste gå med kryckor så brukar det vara relativt allvarligt. Typ en stukning eller dylikt. Så varför har människan högklackade skor på sig då hon som mest behöver ha den friska foten på jorden??
Ibland tycker jag att kändisarna tänker mer på hur det ser ut än på vad som är bra och hälsosamt. Jag tycker det är lite pinsamt för deras del faktiskt.

image159
Emma, med sin skadade fot och den andre foten i högklackad sko...smart Emma...eller inte.

image162image161

Shopping Tips!

Din Sko har rea på nästan hälften av sin butik!! Helt otroligt! 
Vad väntar du på?? Skynda dit!! ;-)



Tre exempel på skor som är för halva priset (lokala avvikelser kan självklart förekomma)



Me like it!!!

PUSS PUSS

Lite egocentrering har väl ingen dött av. Jag tar omkring tjugo bilder på mig själv varje dag, som många vet är det få som blir bra, jag har inte riktigt vad som krävs för att bli bra på foton. Jag ser alltid bättre ut på riktigt än på foton. Vilket är synd. Skulle va coolt att kunna vara sån som man kunde fota när som helst och alltid blev bra...

...hm, dream on...

...men tills dess; PUSS PÅ ER ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!!!!

image155

LOVE//HELENA

Dagens (tråk) Outfit

Jag har länge sagt att jag ska lägga upp en dagens outfit så nu gör jag det. Den är tråkig men innehåller två av mina favorit plagg...


Ett av mina favorit par jeans. De är raka, lagom slitna (har faktiskt försökt lappa dem) och lagom gammla.

Tröja; H&M
Skjorta; LaRedoute

Får använda fantasin och ta bort lite av bekvämligheten till nästa gång ;-)

Blommor? Från Vem? TILL MIG???

Det ringde idag från en blombutik och jag svarade artigt i telefonen (som alltid)
"Helena Simonsson"
"Ja hej, vi har blommor som ska till dig, finns du hemma i eftermiddag?"
Eftersom min mor har en benägenhet att alltid få blommor så frågade jag "Förlåt, vem är dom till?"
Tystnad
"Öh, till dig Helena"
Åter tystnad
"Jaha!!! Ja, jag finns inte här men någon lär ju vara hemma i eftermiddag"

Eftersom jag är väldigt nyfiken av mig så började jag ringa runt. Tror du att man känner sig som en tönt efter ett tag eller?
"Ja hej Fredrik, Jo, jag vet att detta låter konstigt men du skulle aldrig få för dig att skicka blommor till mig va?....nä, jag tänkte de. Nä, de va inget speciellt. Jo, vi får hitta på någonting nån dag. Hej då!" och i den stilen fortsatte samtalen. Tills jag kom till min kompis J (en bokstav får räcka) som erkände att han hade skickat blommor.
Jag har fått blommor (och andra presenter, förra året fick jag en helt ny ericsson mobil i födelsedags present) förut från honom och kände mig frustrerad eftersom jag är värdelös på att ge honom julklapp eller födelsedags presenter (om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ens ihåg då han fyller år...pinsamt, jag vet) men han sa att det var en sen födelsedagspresent och en tidig julklapp. Dessutom tycker han om att skicka blommor...uppenbarligen.

Hur som helst, så här såg de i alla fall ut...


...dessutom låg det en söt nalle nerstoppad i buketten...

...vilka trevliga vänner jag har va? ;-)


Ang; Profil bilden

Okej, jag vet att jag ser ruskigt blek ut (jag är inte en solarienörd) men så himla blek brukar jag inte vara. Exponering.
Jaja, får väl lägga in nån annan bild sen....så ni inte tror att jag är ett spöke...alternativt Dita von Teese ;-P

Höres, ska  hoppa in i duschen nu och sen ner på stan för some helthy shopping och sedan till jobb...
//Helena


Paris Hilton

Jag kan erkänna att jag aldrig varit ett fan av Paris Hilton och att jag tycker att hennes käkben står ut vilket ser otroligt skumt ut. Men på bilderna som hon tagit för "champange" märket Rich Prosecco är hon riktigt snygga. Visst, kan man säga att de är "avklädda" och väldigt "avslöjande" men kom igen, vi har ju ALLA sett det förut och det börjar bli lite trökigt med allas chockerade uttryck. Detta är Paris Hilton i ett nötskal och om hon tycker om att visa det mesta så får hon väl göra det. Så länge inte hennes tio åriga fans ser hennes porrfilm så... ;-P

Can I get home delivery Paris?
image147

Va Fasen Nu Då???

Suck, jag börjar tröttna på att försova mig. Nej jag har inte försovit mig till kl 13:50 men nästan. Suck, att jag inte kan dra mig upp ur min underbara säng då klockan ringer i stället för att sätta den på snooze var tionde minut I TVÅ TIMMAR!!!!
Jaja, de är väl bara å sätta fart då. Måste ringa massa samtal och boka en massage innan jag kan dra i väg till jobb. Behöver verkligen en helkropps massage så här i jul stressen.

Blondin eller Brunett??

Vilket passar jag som?

Blondin...


eller brunett...

...??

BILDER FRÅN MIN GARDEROB

Äntligen har mitt internet bestämt sig för att fungera. Här kommer bilder på några av mina skor och några av mina klädutrymmen. (har dock inte fotat alla eftersom de andra garderoberna och lådorna ser värre ut än dessa)


Från den ny rensade garderoben där alla plagg bara är inhängda huller om buller....


Den lite mer väl organiserade garderoben....(ej färdig dock)


Ungefär hälften av min sko samling...


Dessa plagg ska sorteras in i garderoben och inte hamna i fotöljen som de har gjort de senaste fem kvällarna...


Några väskor...

...majoriteten får inte plats på hängarna så de ligger tragiskt nog på golvet ^^


 

Sådär, nu vet ni hur illa jag behandlar mina kläder ;-)

Kommentera gärna min dåliga ordning. Tycker ni är otroligt dåliga på att kommentera. Så KOM IGEEENN!!! =D
//Helena


TRÖK

Internet är trögt och tar en evighet på sig att ladda upp mina bilder. Usch, måste gå och äta. Kan ju inte sitta här och svälta ihjäl i väntan på att internet ska skärpa sig...

...återkommer inom kort. =)

Bla bla bla....Nu är det lunch!

Va på möte imorse. Eller inte riktigt i morse då men kl 9:45 började det i alla fall. Hur som helst så gick allt bra dock kommer jag inte ihåg någonting förutom en grupp människor som pladdrade på. Jaja, får väl kolla min anteckningar på lapen sen.

Hm, undra vad man ska äta till lunch?

Pasta kanske? Men av vilket slag? Pasta sallad, pasta med pasta sås eller nudlar? Nee, inte nudlar och inte pasta sallad. Vi gör på pasta med pasta sås....mums!

image131

Höres då jag ätit!
//Helena

Halsband varning!!

Detta har jag just klickat hem, otroligt vackert och går även att använda som armband finns på kyssjohanna. Inte speciellt dyrt även om jag lovat mig själv att inte lägga för mycket pengar på mig själv så här strax innan jul. Men men, måste man så måste man ;-)



Fint va?

Godnatt på er förresten, börjar bli en aning trött i ögonen så det är väl dags att krypa i säng. Har ett tidigt möte imorgon bitti och bör då se pigg och fräsch ut.

Natti natti
//Helena

Sexy Back..på RIKTIGT!

Tog några sånadär ego bilder idag på mig själv. Blev ganska nöjd faktiskt. Kommer lägga upp några imorgon om jag får tid. Har en hel del å göra och måste dessutom se mig efter något fritidsintresse. Börjar bli lite tråkigt att inte ha något. Red mycket förut. Har hållit på med dans, teater och kamp sport, What´s next?

Några förslag??


Va i helvete har hon i huvudet???

Okej, jag vet att det är snoddar men finns det någon som finner detta snyggt eller ser Gwen Stefani ut som tjejerna i popvideorna gjorde under mitten av 90-talet???

image128

Hon som brukar vara så snygg. Okej, en miss men hon har tusentals hittar.

Så här tycker vi väl alla om att se henne...klassisk frisyr som passar henne perfekt!

image129

Sexy angel

Kolla in grabben.

 Lite för gammal och med lite för mycket muskler för min del men annars ganska så utsökt.

Don´t you think?

image127

Ellos tips!

Spelade just ellos REA-spel. Älskar ju memory ;-) Hur som helst, det går på tid och antal vändningar.
Jag kom på plats 3657 av 39525 stycken =) Inte helt illa va?

Gå in och spela det på ellos.se du kan efter varje rätt vändning få se vilka produkter som reas ut för just den procent satsen. 20%, 30%, 40%, 50%, 60% och 70%.

Good luck!
//Helena

KAOS!!!!

Kaos varning!! Samtidigt som telefonen ringde så kokade pastavattnet över och samtidigt som detta hände så ringde det på dörren och min hund satte en bit av sitt tuggben i halsen. Efter mycket om och men så lyckades jag lösa situationen.
Hur då?
Genom att prioritera. Vad var viktigast?
För att undvika obehag så drog jag snabbt kastrullen från spisen och lät den pysa på sedan sprang jag till hunden och stoppade ner två fingrar i halsen på henne och fick upp, voilá, en stor bit av ett tuggben. Sedan kutade jag till dörren där min smått irriterade kompis stod (irriterad för att ha fått stått och vänta) bad denne att vänta ytterligare och skulle precis svara i telefonen då den slutade ringa. Min mobil började surra och då jag svarade så var det pappa i luren som undrade varför jag inte svarat i telefonen hemma och var jag höll hus.

Mitt tålamod räckte faktiskt till och nu har jag och min kompis ätit en något överkokt pasta men bra ändå. Nu ska vi dra ut på stan för att sedan kunna pricka av några ärenden på listan. Sen blir det snabbt hem, en ännu snabbare springtur och sedan iväg till jobb...

...lugn lugn, jag hinner, börjar ju först jobba kl 17....vänta nu...KLOCKAN 17!!!!!! AAAAaaaahhh, kaos....skynda skynda!!!!

God...eh, lunchtid

Försovit mig som vanligt. Nu blir det en aning mer stressigt än vad jag hade tänkt men jaja, de är ingenting man inte kan lösa.
Idag ska jag skriva färdigt en uppsats, utföra en hel del ärenden, äta lunch/middag med en kompis som är i stan för några dagar bara och sedan ska jag jobba och observera att klockan redan är 11:14. Nog bäst att jag käkar lite frukost och sätter fart med studierna sen.
Ska ju få till en "dagens outfit" sen också...

Höres sen ha de så bra så länge!
//Helena

Imorgon...

...ska jag lägga upp bilder på hur min garderob ser ut nu i hopp om att folk har förslag på hur man kan få en garderob att fungera så bra som möjligt. Fick ett raseri utbrott och hängde in alla plagg huller om buller. Orkade inte bry mig typ.
Men men, här ska det sovas.

Kram Kram
//Helena

Bye bye...

...nu ska jag äta nått litet och sedan gå och lägga mig. Ska jobba imorgon och måste dessutom hinna med att få ordning i den jäkla garderoben. Såhär med lämnar jag eder med en snygg bild på en trött och sliten Hayden och hennes matchande väska och stövlar...ha begär någon?

image126

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa och börja kommentera mera...morrr...

//Helena

Lindsay Lohan...

...igen.

Jag vet att jag tjatar om Miss Lohan men jag älskar så som Lindsay Lohan klär sig, kanske mest för att vi klär oss ganska så lika hihih. Här är en ny bild på Lindsay och en av hennes outfits... (kläderna alltså, inte killen hohoh)

image125

Jag köpte lack leggings från American Apparel men har inte "vågat" använda dem. Av någon anledning så känner jag mig inte riktigt bekväm i att ha dem på vardagarna. Jaja, får väl dra på mig dom nu på fredag då det blir utgång =-)


Stulen från...

...Ingram´s blogg.

Föll pladdask för denna lista och efter mycke funderingar så kom jag fram till vilken bitch jag egentligen är....eller var kanske man ska säga. Mycket av detta hände då man var yngre och en aning dummare.

Är du en BITCH?

Du har sagt:
[  ] Hora till någon?
[¤] Bög till någon?
[  ] Slyna till någon?
[  ] Slampa till någon?
[¤] Fitta till någon?
Totalt: 2

Du har:
[  ] Fuskat på ett prov?
[  ] Skrikit fula ord till en lärare?
[¤] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[  ] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[¤] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[  ] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[¤] Bitchslapat någon?
[¤] Skrikit åt någon i telefon?
[¤] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den?
[¤] Sagt/Skrivit att du är snygg?
Totalt : 6

Den senaste veckan har du:
[  ] Vart full?
[  ] Skrikit åt en ungdom?
[¤] Skrikit åt en vuxen?
[¤] Tagit bilder på dig själv?
[  ] Vart på fest?
[¤] Dissat någon?
[  ] Skolkat?
[  ] Ljugit för en kompis?
[  ] Ljugit för mamma?
[  ] Ljugit för pappa?
[  ] Hånglat med 2 personer?
[¤] Vart stolt över dig själv?
[  ] Slagit någon?
[¤] Sökt uppmärksamhet?
[  ] Gjort något olagligt?
[  ] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?
[  ] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon?
[  ] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[¤] Vart förbannad?
Totalt: 6

När du var under 10 år så har du:
[¤] Slagit någon?
[¤] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[¤] Visste du var sex var?
[¤] Pussat någon?
[  ] Krossat fönster i skolan?
[  ] Lär dig "dumma" saker av något stora syskon?
[¤] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[  ] Sagt något fult ord till läraren?
[¤] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?
Totalt: 6

Övrigt:
[  ] Du är tjatig i skolan?
[¤] Du är stolt över dig själv?
[¤] Du gillar att vara på fester?
[¤] Du gillar att ha folk runt omkring dig?
[¤] Du ska dricka denna helgen?
[  ] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[  ] Du ska skolka denna veckan?
[  ] Du vill att folk ska kopiera dig?
[  ] Du är sur på någon vuxen just nu?
Totalt: 4


Allt totalt : 24p

0-10 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
10-25: Du kan allt säga emot men är lite mer shysst av dig.
25-40 Bitch! du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
40-55: EY bitch! galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså. Dig kallar man t.o.m Bitch

Så farligt va det väl ändå inte? ;-) hihih

Jodie Marsh...

...va väl helt okej. Jag, precis som så många andra, tycker att det är kul med folk som gör bort sig eller med folk som vågar gå över gränsen en aning. Jodie Marsh går visserligen över gränsen med några mil men hon har ändå en viss coolhet över sig.
Sen att hon opererat näsan så att den ser ut som Michael Jacksons nästa gånger två är en heeelt annan sak.
I fighten mellan Jordan och Jodie så vinner Jodie. Hon är snyggast + att hon inte skaffat barn med Peter André. (usch, rysning längst ryggraden)

Men men, nu ska jag organisera min garderob som jag hållt på att städa ur de senaste två- tre veckorna.

Jodie Marsh.....

image122

...eller.....

image123

...Jordan??

Jodie Marsh

Har ingen aning om hur namnet stavas men jag tänker fasen se hennes nya serie på MTV.
Har ju följt alla andra kändis serier på MTV så då måste jag ju följa denna med ; )

Oops, den börjar nu!

I morgon gäller det...

...då ska jag lägga in en bild på vad jag kommer ha på mig, en så kallad "dagens outfit". Av nån anledning så tycker jag inte om de två orden tillsammans. Det klingar fel på nått vis. Men men, ska försöka snygga till denna trök blogg lite medan jag ändå är igår. Men som sagt. Det får bli imorgon.

//Helena

Fan va snygg jag är!

Tittade mig i spegeln efter duschen och idag va en sån där otroligt bra dag. Det enda jag kunde se var hur jäkla snygg jag var. Huden var på min sida idag, inga ojämnheter eller kvisslor. Bara ett underbart ansikte med en skit snygg kropp.
Vanligtvis brukar jag inte bry mig så mycket om mitt utseende (visst, jag älskar smink och kläder bla bla bla) men alla de "negativa" delarna har jag gjort till något positivt. Allt är snyggt i slutänden och det finns väl ingen som vill se ut som en docka. Jag vill hellre att folk kommer ihåg mitt utseende för de olikheter som finns än att de glömmer mig för att jag ser ut som vilken brud som helst.


Jag ser mig i spegeln och tackar Gud för mina "negativa olikheter".

//Helena


En annan snygg tjej med ett lagom feminint ansikte och en nästintill maskulin kropp....
Snyggt snyggt snyggt....

image121
Keira Knightley

Nä nu räcker det!

Är otroligt trött på min längtan efter en cigg. Har tröttnat totalt på att sitta och räkna ut hur många dygn, timmar och minuter sedan jag senast fick en cigg. Jag tål inte skiten längre!!!

Jag vet vad som behövs, lite god hederlig shopping....mmm....Me wants

I need love!!

Jag har varit singel ett bra tag nu. Jag har alltid varit typen som dejtat en hel del och ibland har det bara slutat med vännskap och ibland mer än så men på senast har jag inte haft tid, eller lättare sagt, jag har inte varit det minsta intresserad. Kanske jag skulle försöka mig på att träffa någon? Denna torka kan ju inte få fortsätta, jag menar, det va ju ett tag sedan öhm öhm öhm....

Nee, här får det bli ändring. På fredag drar jag ut för att träffa folk. Eller så väntar jag till nyår som jag varje år säger ska bli en så oskuldsfull kväll men slutar med slutar på ett heelt annat sätt...

Hm, torkan lär i alla fall vara över innan årets slut.

Så de så!!

Förresten, godafton! Nu är jag tillbaka från Dalarna =)

//Helena

NU STICKER JAG!!!!

Nu bär det av till Dalarna. Tyvärr har jag ett skit modem däruppe så chansen att jag kommer kunna skriva nått är dessvärre minimal. =/
Men jag får kompensera då jag kommer hem igen =)


Ha en super duper trevlig helg!!!
//Helena

I want it!!!

Wishbone....


Så fint....

image120

Nu bär det av...

...till Dalarna. Ska spendera en lugn härlig helt i snön är det tänkt. Problemet är bara det att jag varit och handlat massa saker idag och nu kan jag inte slita mig från dem. Det var tänkt att vi skulle åkt för flera timmar sen så om jag har tur så åker vi imorgon bitti istället vilket betyder att jag kan gosa med mina nya stövlar, prylar och kläder några timmar till =P

hihi

VISST ÄR DET VACKERT?...

Har hittat ett otroligt fint armband. Alla ska ju ha armband med "läder" och kedjor nu, detta är leopardmönstrat med kedjor och kommer matcha mina leopard färgade skor eller min leopardmönstrade väska (eller leopardmönstrade huvtröja för den delen hihih)

Jag säger bara det, perfekt!!!


What do you think?

Me like it!

46 000;-!!!!!!

Vilken skit!!!

Kolla in dessa klänningar;


Detta är ett stycke klänning från Micheal Kors.
Price tag; 36 000;-


Ett stycke klänning från H&M
Price tag; 398;-


Hiskelig klänning från Oscar de la Renta
Price tag; 46 000;-


Urläcker klänning från ellos
Price tag; 399;-

Varför lägga sammanlagt 82 000;- på två fula klänningar när man kan få två riktigt snygga för priset av 797;-??
Har aldrig varit en sådan som stöttar värdelösa designers genom att betala överpris på någon så fult så det borde ges bort.

Nähä, vet ni vad, Michael Kors klänningen var så gräslig att han borde betala folk för att ha den på sig.


Usch, snacka om överpris för skit.

Victoria Beckham

Okej, jag erkänner. Jag är lite av en nörd men det råkar vara så att jag tycker väldigt mycket om så som Victoria Beckham klär sig och ibland då jag behöver lite extra med inspiration så slår jag upp hennes underbara bok "That extra half an inch: Hair, heels and everything in between" där jag i de flesta fallen får den kick jag behöver för att lägga lite extra möda till min outfit.
Jag kan rekommendera den varmt. Se cdon.com för bästa pris; 189;-

311 sidor av mode...jag säger bara mmmmm

image111
Is´nt that pretty?

Jag blir alltid skrämd, rädd och...

...obekväm då jag entrar butiken Zara. Speciellt herr avdelningen där killarna springer omkring i kavaj och slips som om detta var saks fifth avenue i New York.
Jag var där igår och en kvinnlig expedit stod och pratade i telefon med en kund. Om du går in på BikBok eller Lindex så får du så snällt vänta tills expediten talat färdigt, spelar ingen roll hur bråttom du har. På H&M praktiserar de effektivitet så du ska fasen inte förvänta dig att expediterna där ger dig sin fulla uppmärksamhet. De slår in dina varor samtidigt som de pratar med kunden i telefonen och pekar sedan på displayen där priset du ska betala står.
Men inne på Zara är det annorlunda, då expediten fick syn på mig så ursäktade hon sig ett ögonblick till personen i luren och vände sig snabbt till mig och sa "Förlåt så mycket, hoppas du inte fått vänta" sedan ropade hon efter en kavaj klädd kille vid namn Erik och återgick sedan till telefonen. Erik log så det stod blixtrar ur tänderna på honom och verkade vara ööööverlycklig att få ta emot just mina varor.

Hur som helst, min poäng är följande; Zara skrämmer skiten ur mig.


image110

To day is the day...

...for some serious shopping.

Har kommit fram till att jag inte gett mig själv tillräckligt med saker den senaste tiden (okej, det är en lögn men jag har behov precis som alla andra) och har därför bestämt mig för att ge mig ut och shoppa tills armarna inte orkar bära mer.
Det är visserligen ett hemskt väder i dag och egentligen så är denna dag en typisk ine sittar dag. Men vad är inte bättre än att försöka lysa upp denna trist dag med en massa shopping kassar i diverse färger =)

(jag tycker riktigt bra om mitt resonemang)


Katjing
//Helena

Önske lista

Satte ihop en cool önske lista där det stod vad jag ville ha, ca pris, var man kunde få tag på det och en bild på plagget/prylen.
Smart va? Så har jag gett en till min pappa och senare ska mamma få en, en ska postas över till Skottland där min äldsta bror bor och den andre ska jag skicka till Södertälje där min bror nr 2 bor. Ska kila iväg med breven nu tror jag. =)

Höres sen!!
//Helena

Vill ha en egen jävla måne...

....för typ, allt är surt idag. Ska på jobb om några timmar, folk krånglar och förväntar sig att jag ska reda upp oredan. Tsss, glöm.
Det enda jag ser fram emot är att få dra upp på stan, besöka butiker och andas in den ljuva doften av kemikalier.....mmmmm...

Hur som helst, nu ska jag återgå till pluggandet, sedan shopping och sen jobba. Tycker inte om att jobba då alla andra är lediga. Fast å andra sidan så jobbar alla andra då jag är ledig =P

Att ha slutat röka börjar gå mig på nerverna. Man mår sådär lagom illa av att inte få röka och dessutom så ökar aptiten något fasansfullt (inte för att det spelar nån roll för mig, jag är underviktig så några kilon extra skadar inte) men det är otroligt tråkigt att inte få röka för det är, tro det eller ej, ganska kul å röka majoriteten av tiden. Vad gör alla dessa icke rökare med sina liv? Hur får ni vardagen att bli rolig utan en cigg?

Förstår ingenting. Men sluta röka måste jag väl göra ändå.




Bye bye old friend...


Skit dag!!

Vädret ute är inte precis upplyftande och jag som ska ut på stan för den sista julshoppingen. Urk.

Hm, ju fler bloggar jag läser (även dom som inte är "inriktade" på mode) ju mer kommer jag fram till att folk kör mycket på det här Dagnes Outfit, Dagens bild (på bloggaren) m.m.

Kanke man skulle göra nå sånt? Jag är visserligen ganska så kamera skygg och kräver vanligtvis en riktigt god anledning till varför jag ska vara med på kort (försökte skolka från klassfotot, anledningen till varför jag skulle vara med övertygade mig icke) men eftersom det i de flesta fallen bara är en kul grej så kanske jag inte faller ner och dör då blixten går av.
Hm, får konsultera mitt mod och återkomma angående ämnet....

God morgon förresten!!

Mina bröst ska vara äkta men min väska ska vara fejk

Nu ska jag vara helt ärlig. Jag hatar, föraktar, avskyr, spottar på och föraktar päls och "onödigt med skinn".

Med onödigt med skinn men ar jag de plagg och prylar där man använder skinn helt i onödan. En mocka jacka innehåller gris skinn, vissa kängor innehåller skinn från gris eller tjur. Detta kan jag acceptera. Skinnet i dessa fall fyller in funktion som är svår att ersätta och det är skinn från djur vi äter som används (jag försöker i alla fall inbilla mig att vi på så sätt använder allt från grisen, vet dock inte om detta är helt sant eller ej) men vi äter inte mink (t.ex).

En sak som gör mig riktigt stött är skinnväskor (och nu kommer alla märkesfreaks att hata mig, skit på er!!) Varför har vi skinn i väskorna?
Förslag;
¤ Vi vill hålla plånboken varm
¤ Vi vill lägga ut pengar på inpregnering
¤ Vi vill se vår dyra skinnväska förstöras och få vattenfläkar då det regnar
....eller vaddå?

Fusk skinn är så himla mycket bättre. Det förstörs inte lika lätt, det är inte lika dyrt som en moppe och du behöver inte känna skammen av att gå omkring med ett djur som dött utan anledning på armen och få kommentarer i stil med "Det är bra att du håller American Express guld-kortet varmt!" (sarkasm och en kommentar som en vän till mig på riktigt fick höra. Men vaddå? Hon förtjänar det, hon har faktiskt ett American Express kort och är en stropp. Hennes svar på kommentaren blev följande "Va fan säger du?! Jag har faktiskt ett platina kort din tönt" jag vet inte om hennes gensvar hjälpte henne men den var väldigt cool)

Jag älskar, precis som de flesta kvinnor i världens I-länder, väskor men vill ha det fejk.

Mitt motto;
Mina bröst ska vara äkta men min väska ska vara fejk

Snygga FEJK väskor....



... (ovan) dessa är från Accessora....



....och de här två skönheterna är från NukNuk.

Mycket nöje!
//Helena

Rea....

....hos ellos.

Jag tycker bra om ellos skor, de är oftast rätt i storlekarna och inte allt för dyra. Det enda felet är att kvaliten är det lite si och så med.

Hur som helst, deras rea på skor som dom har nu är helt underbar.

Dessa har jag just klickat hem:



Okej, ja, jag är medveten om att vissa av skorna är identiska. Men om man inte kan välja mellan tre färger, varför inte köpa alla tre istället? =P

Sammanlagda kostnad ca; 1037;- (pris uträknat efter färg och storlek. I mitt fall storlek 39)

Mitt tips; Buy them all!

//Helena

Lista stulen....

....från Kenzaas blogg.


Har du pojkvän/flickvän? God no!
Är du kär? Neee
Hur tidigt stiger du upp? Frustrerande olika
Vem/vilka vet mest om dig? Min familj. De vet ingenting men de ser rakt igenom mig.
Gillar du att slåss? När jag va lite yngre gjorde jag det. Sen gick jag i Anger Managment
Vad ska du göra ikväll? Studera och umgås med familjen
 Har du utländska föräldrar? Mor är från Göteborg, far är från Dalarna. Mer svenskt än så kan det knappast bli.
Var har du ont? Revbenen, efter att skoj boxats med pappa.
Är du bra på att måla? Ingen aning. Men jag tycker om att måla tavlor som är mer abstrakta.
Vem kramade du senast? My loving mother
 Vad längtar du till? JUUUULLLEENN såklart!
Vad heter dina husdjur? Sotis, 7 årig svart mördarpudel. Falkon, 12 årig hyperventilerande undulat. Pricken, 15 årig salamander som nypps.
Har du körkort? Working on that as we speak
Favoritgodis? Lakrits eller viol
Morgon- eller nattmänniska? Var förut en morgonmänniska, fram tills dess att Sex and the City började gå i repris på nätterna.
Sparare eller slösare? Har sparkapital av alla de slag men älskar att spendera pengar. Dock ej på helt värdelösa ting.
Har du några homosexuella vänner? Jo, sånt brukar komma med åldern.
Bio eller promenad? Bio med kärleken, promenad med någon vettig.
Är du kittlig? Yes, om du kittlar mig så slåss jag.
Rädd för insekter? Bara dem som bitts eller bär på smitta. Annars är det lugnt.
Anser du att du är stark? Haha, jodå, jag klara mig.

Beyoncé

Överallt går folk hårt på Beyoncé efter att hon haft denna åtsittande gröna klänning som framhävde hennes kurvor till den milda grad att folk kallade henne "fet" (!)

VAD??

Okej, ett test, hur många feta brudar ser man per dag? Jag brukade se ca 50 stycken då jag bara gick från bussen till kiosken och sedan direkt till jobbet. Sedan såg jag ett antal smala tjejer som såg opropertioneliga ut (smala, platta men med normala huvuden. Förstå vad ett normalt huvud gör på en icke existerande kropp) några smala men aldrig riktigt kurviga (jag kan till och med gå så långt att jag kan säga läckra) brudar. De existerar inte i detta land. Du är antingen smal eller fet. That´s it!

Kan hända att det är därför som vi svenskar inte kan se att Beyoncé är kurvig, vi har det inte i generna och därför vill vi inte ge någon annan tillfredsställelsen att ha något som vi aldrig kommer få.

Hur som helst, jag är inte mycket för kurvor but that chick is hot!!

Don´t you think?

image93

Hm, vad gör hon med händerna? Ser ut som om hon försöker känna i fall glas ansiktet fortfarande sitter kvar.... (hihih)

image94

Leopard mode. Del 1.

Nej, inte mode för leoparder utan leopard SOM mode (hoho)

Jag kommer ihåg då man var liten och leopard färgat syntes bara på de som skulle spela ryska horor i serier och på film, nu syns det överallt och till och med de "kändisar" som anses vara väl klädda har leopard. Det var väl någonstans i mitten av 90-talet som leopard mönstret vann mark hos mode älskarna. Under 70 och 80-talet var det bara glamrockarna, rockarna och deras inbitna fans som glädde sig i leopard.
Jag hade en otroligt snygg leopard klänning då jag gick i ettan i gymnasiet (jag fick många killar genom den kan jag säga) men sen vet jag inte vad den tog vägen. Hm, kanske man skulle gå på skatt jakt på vinden och i det djupaste helvetet av bortglömda plagg i garderoben? Kräver visserligen energi, sådan enerig som jag inte har en dag som denna. Får ta det en annan dag.

Hur som helst, är verkligen leopard mönster snyggt eller är det fler än jag som tänker ryska horor då man ser det?

Exempel på leopard mönstrat...



Denna påminner om den klänningen jag hade/har någon stans i röran....



Ryska prostituerade?...



Vad man än väljer så kan man uppenbarligen ha leopardmönster till allt....




Me loves fashion!!! =)
//Helena

Onsdag "morgon"

Och? Jag vet att klockan är kvart i elva men det är ändå morgon för mig. Jag är trött eftersom jag va vaken halva natten och pratade med en kompis som stött på problem.
Varför ska folks liv vara så problemfyllda? Varför lever inte bara folk så gott de kan också tar de utmaningar som kommer med en tolv centimeters klack spark?

Förstår mig inte på folk...eller så är jag för trött för att orka yppa någon sympati.
Idag blir det i alla fall studier, julshoppande och jobb och i den ordningen.
BUHU!! Jag vill inte jobba. Dö trist att behöva jobba en sådan inne sittar dag som denna då man helst bara vill gosa ner sig i soffan med popcorn, läsk och köra ett Desperate Housewives maraton.






Men men, man måste väl dra till jobb så småningom, räkningarna måste ju betalas.

Nu ska jag shoppa lite via ASOS och sedan återgå till studierna.

Bye bye
//Helena

Psst....

....Ni suger på att kommentera.


Kom igen, ni kan väl kommentera lite i alla fall. Man vill ju veta vilka det är som läser det man skriver, eller hur?

Tack på förhand....förhoppningsvis =)

//Helena

Städning

Hela dagen har jag spenderat med att städa. Mina knän gör ont, mina ögon, händer, axlar, jag är konstant törstig och huvudet är helt slut efter alla papper som skulle sorterats.
Jag har något att bekänna, det råkar nämnligen vara så att jag inte har städat bland dessa papper på några år. Eller lättare sagt fem år. Hittade bilder och kärleksbrev från min dåvarande pojkvän. Läskigt.

Hur som helst, de är slängde och förhoppningsvis är det det sista jag har kvar från det lite smått obehagliga förhållandet.

Nu ska jag dricka en kall cola och gosa ner mig i soffan i väntan på Sex and the City som börjar 00:05 (eller dylikt)

Guuud, va jag känner mig duktig =)

Natti natti!
//Helena

Tom Cruise har fått rätt

Tom Cruises värsta farvågor har besannats...aliens attackerar....i form av dålig smak.


Jag tror inte på den amerikanska synen av rymd varelser men jag tror säkert att de existerar på ett eller annat sätt. Men om jag ska gissa hur de ser ut så är det något i den här stilen;

image81

Det gör ont att behöva erkänna men jag tror att Tom Cruise har rätt, vi kommer bli attackerade mycket snart av rymdvarelser. En har uppenbarligen redan landat i form av Jennifer Morrisons stylist.
Usch i buschi.


Stirrar i panik...

...i onödan.
Kollade för en stund sedan mitt konto och fick en chock. Hur in i helvete har jag kunnat bränna 11 498;- på 11 dagar!?!?! I panik sprang jag in i mitt rum och började raffsa bland shoppingpåsarna med saker som ännu inte kommit in i garderoben (har inte blivit färdig med städningen av den) och började analysera kvitton. Till min förtvivlan så upptäckte jag att jag inte köpt något speciellt dyrt till mig sedan löningen. Mest från H&M, glitter och Gina Tricot m.m. Slut i huvudet och med fasansfulla fantasier om att någon snott pengar från mig sjönk jag ner på golvet. Jag satt en stund och bara stirrade ut i rymden då min blick drog sig (med hjälp av en konstig makt som jag tror kallas för undermedvetande) med fäste på botten av garderoben. Där såg jag dom, shoppingkassarna med alla julklappar som jag handlade på löningsdagen och som jag totalt glömt bort, (shit va mycket julklappar min familj kommer få) kollade kvittona och kom fram till att jag inte alls blivit rånad på pengar.
Nu känns det bra igen och inte nog med att jag vet vad jag gjort av pengarma på, jag har även bevis på att jag är en jäkel på att komma på present idéer och att jag är duktig på att spendera pengar på de jag tycker om (om det nu är nått att skryta med. Alla andra springer omkring som hönar och har inte en susning om vad de ska ge varandra. jag å andra sidan kan sjunka ner i fotöljen, stirrandes på tv:n och slappna av.

Allt är lugnt.




Eh, ljög lite där, nu ska jag bara kila in till stan och köpa pappas presenter också. Det hade jag för en stund av totalt lugn glömt bort.

Slö dagen nått sitt slut

Har knappt fått nått gjort idag. Jag som hade tänkt att detta skulle bli en sån aktiv dag. Gick upp halv åtta imorse (TROTS ATT JAG VAR LEDIG) för att vara lite aktiv men denna idé föll snabbt och jag fastnade framför datorn och tv:n. Men jag åkte till stan där jag mötte upp min mamma för some shopping och en snabb fika. Kollade på julklappar åt männen i min familj.
Så här långt har jag kommit i mitt julhandlande:

Mamma: 

¤ Handskar från NoaNoa
¤ Martha. Bok av årets Nobelpristagare i litteratur Doris Lessing. Den första boken i serien som bidrog till att hon fick Nobielpriset.
image79
Doris Lessings bok Martha,
den första i en serie av fem

(det är typ såhär långt jag kommit med klapparna till mamma)

Pappa:

¤Grön snygg slips (han har för många blå mönstrade)....sedan tog fantasin slut och totalt dog ut.


Min ena bror:

¤Babyshambles
- Shotter´s nation (Pete Dochertys band, han må knarka men för det behöver det inte betyda att han inte kan göra musik)
image80
Shotter´s nation

¤Hudvårdsprodukter till förbannelse (han är singel, det är min plikt som syster att se efter honom)
¤ Nissesär från Björn Borg. Brukar inte tycka om Björn Borgs prylar men denna var riktigt fräsch och passade ALLA typer av killar (även de riktigt matcho som min bror)

Min andra bror har varit dum nog att bosätta sig i Skottland och kommer inte hem till jul (sambon och han ska sitta i en lägenhet i Edinburgh och kuckilura) men kommer på besök i januari så hans julklappar får vänta.


That´s about it....for now anyways

Bråk om makten i bloggarnas land?

Och så känner man sig sådär lagom efter.

Har hört tidigare om ett bråk mellan två bloggerskor (nämner inga namn, alla vet vilka de är, men båda är blonda och beter sig som om de vore drottningarna av blogglandet. Personligen så lägger jag min röst på Kenza till den platsen) men har vare sig haft intresse eller tillräckligt med kunskap för att se vad det hela handlade om.
För tjugo minuter sedan så råkade jag snubbla över detta bråk då jag besökte stureplan.se och jag skäms nu. Det är pinsamt att två tjejer, som inte är kända för något speciellt utan mer för att de är dramaqueens snackar så mycket skit om varandra.
Jag fattar inte poängen?
Ska man dissa andras bloggar helt plötsligen?
Är inte poängen med en blogg att den ska fungera som en officiell dagbok och att man ska få skriva va fasen man vill?
Jag skulle aldrig ändra på sättet jag skrev på bara för att något annan tjej kom och sa, till exempel, att jag skrev bara skit.
Ens blogg är ens eget kungarike och man ska få göra vad man vill, inom lagen, där. Om någon tycker att min blogg är värdelös så, ja, och? Läs någon annas blogg då!

Jag tycker riktigt illa om den här "bloggmobbningen" som dessa tjejer sysslat med.
I mina ögon kan man jämföra dem med tragiska Paris Hilton kopior. Hilton har iaf försäkt att skapa sig något riktigt att bli känd för men vägen dit har kantats av skitsnack, svek och vidrighet.

Herregud, om jag skulle bli känd så vill jag bli det för att jag har talang för något, inte för att jag är en jävel på att snacka skit om andra eller bete mig som en idiot.
Jag tycker att båda bloggerskorna gör sin grej precis som alla andra och de gör det bra. Synd bara att de måste förstöra sina anseenden genom att attackera varandra.

Shopoholic

Tänkte tipsa om de perfekta böckerna för modegalna individer. De som inte förstår sig på mode, märken och kärleken till kläder förstår sig sällan på Sophie Kinsellas böcker. Jag har läst två av dem men det finns förtillfället fyra böcker om den shopping galna Rebecka Bloomwood.
Denna heter Shopoholic Takes Manhattan och är på engelska. Kostar bara 63 kr på adlibris.se

image78


Handling i korthet:
Den handlar om då Becky och hennes pojkvän åker till New York under en resa som ska avgöra ifall de senare ska flytta dit eller ej. Pojkvännen arbetar mycket under resan och Becky passar då på att göra Manhattan och dennes butiker något rikare. Det slutar med att hon handlar som en tok och då återresan till London närmar sig så faller Beckys värld som korthuset i Wisla och hon tvingas göra saker som hon aldrig trodde att hon skulle behöva göra.

Den är himmla bra och får en att delvis tänka sig för innan man spontan shoppar nästa gång men alla beskrivningar av märkena och kläderna kan få ett sovande shoppingbegär att på nytt vakna till liv.

HA! I´m a winner!!!

De som skickat betalningspåminnelsen erkände att de gjort ett misstag och att det blivit så för att de inte vetat vem betalningen skulle till(!)
Att ett företag inte vet vad kunden betalar för gör mig, motvilligt, väldigt nervös. Här sitter man och betalar stora summor för saker man beställer och för tjänster utan att veta ifall ens betalning kommer fram eller om den kommer fram till rätt företag. Jag håller mina pengar nära mitt hjärta (måste gör det som den materialist jag är) och tanken på att ens pengar vandrar omkring i hopp om att tillslut hamna rätt föder en viss paranoia hos mig.
Men men, påminnelsen är riven, stampad på och ner spolad i toaletten (typ) och som jag sa;
Jag tänker inte betala folk för deras inkompetens....


Ett tips: några dagar efter att ni har betalat era räkningar/fakturor så gå in på faktureramig.se (eller likvärdigt beroende på vilka företaget är kopplat till. Detta finns att finna på företagens hemsidor) och kolla så att eran betalning kommit rätt. En betalningspåminnelse som hotar om inkasso är inte kul att få och gör en inte bara helvetiskt förbannad utan också olidligt skraj och onödigt med tid går till att sitta i telefonkö för att få påminnelsen upphävd.

Håll utkik efter denna loga...


image76

Now I´m angry!

Fick hem en betalningspåminnelse idag. Inget ovanligt i säg, sådant händer ju för alla speciellt om man har för vana att shoppa mycket över nätet. Denna betalningspåminnelse vardock av ett annat slag, det stod nämnligen på räkningen att jag redan betalt fakturan men att jag skulle betala en påminnelseavgift! För vaddå? Ska jag betala en påminnelseavgift trots att jag betalat räkningen och att detta till och med står på påminnelsen??? Varför!? Eller ska man göra så att man ska utgå ifrån då man betalar sina räkningar att det kommer en påminnelse senare och man alltid ska betala 50 spänn extra?? Företagets mycket ologiska utskick har nu fått mig förbannad och jag tänker ringa dem för en förklaring. Har talat med min pappa om det (han om någon kan sånt här) och han har sagt att ifall de insisterar på att jag ska betala påminnelseavgiften så ska jag kontakta jurist. Visst, det är bara femtio kronor men rätt ska fan vara rätt och jag tänker inte sitta och betala femtio spänn för deras inkompetens.

Nu jävlar är det krig!


God morgon förresten
//Helena


Varför klär hon sig såhär? Hon är ju snygg egentligen...

image74

Going Home!

Nu slutar man och nu ska jag hem,  roa mig med en härlig middag, godis, en pudel under höger arm och ett glas vin i vänster hand (är ledig imorgon) och bara njuta.

*Tjing*
//Helena

Under 5 £ !!!!!

ASOS.com har en jättebra rea. Förutom den vanliga rean så har de också en super rea där allt är för under 5 pund!
En del är bara skräp men det finns några riktigt fina saker till kanon pris.

T.ex följande:














Utbydet skiftar men oftast hittar man ju något som man tycker om =)

Diktatorn på kontoret

Chefen var tvungen att rusa iväg och lämnade ansvaret till en hiskelig kvinna som är 26 år men beter sig och ser ut som om hon är en förbittrad 40 plusare som är singel sedan 20 år tillbaka.
Jag har redan fått två utskällningar vilket är ganska så lite om man jämför med vad de andra har fått utstå. Själv lever hon loppan och springer omkring och tar rast när det passar henne.

Denna arbetsplats var en demokrati men denna arbetsplats är nu en diktatur med en vegan i spetsen.

Vi ska alla älska varandra...

...ja eller hur?

Vi kom in på den obligatoriska diskussionen om religion. Den har en benägenhet att bli ganska så aggresiv eftersom det finns så många olika nationaliteter och trosuppfattningar på detta kontor. Vi har en äkta afrikan, en fri kyrklig, en ateist och en vegan (hon tror dessutom på att växter har känslor) och samtliga har sina egna uppfattningar om hur man ska leva för att leva så korrekt som möjligt.
Observera att jag höll mig utanför denna diskussion men var samtlidigt beredd att gå imellan ifall blodutgutelse riskerade att inträffa.
Efter att diskussionen pågått i en halvtimme så tröttnade jag och lite ironiskt slängde ur mig "Vi ska alla älska varandra" och utan förvarning så blev plötsligen dessa mycket oeniga individer väldigt eniga. Jag var nu ett pucko som inte fattade hur viktig deras diskussion var. Sedan fortsatte bråkandet och efter ytterligare tio minuter så tröttnade jag och gick tillbaka till min arbetsplats. Efter en kvart kom resten av dem och fortsatte bråka vid sina arbetsplatser. Min koncentration gjorde magplask och jag önska att jag tagit med mig öronproppar. Men dessa individer anser att det är deras rätt att ha idiot diskussioner på betald arbetstid.

Jag menar Herregud, vart är denna arbetsplats påväg?

Översexuallitet på jobbet

Godsöndag!
Sitter på jobbet och tråkar. En jobb kompis sitter och suckar och små stönar hela tiden och då hon pratar med kunder så låter hon sådär sexigt släpig i rösten.
Jag kan säga så här; hon är översexuell och vill hem till sin sambo som uppenbarligen både rakat sig och duschat dagen till ära.
Jag är singel och sexuallitet existerar inte i mitt liv just nu. För mycket jobb, för mycket plugg och för mycket med allt annat för att jag ska kunna hinna med några slags sexuella övningar. Hennes "behov" fick mig att fundera på varför jag själv inte verkar ha det behovet...sen slog det mig som låset på en Chlóe Paddington väskas i skallen; jag tog nämnligen en titt på kontot och kom fram till att jag shoppat upp halva min lön!
Jag kom fram till att jag kompenserar mina mer sexuella behov med att shoppa.
Men min fråga är följande; Vilket är bäst? Missbruk av sex eller missbruk av shopping?

Snyggt!


Håret, sminket, klänningen, bakgrunden och blicken. Denna dam vet verkligen hur man poserar.


image68


(Vill ha klänningen, passar att gifta sig i, hihi)

DU ÄR FET, JAG ÄR SMAL, DEAL WITH IT!!!!

Okej, jag tror att hela västvärlden är medvetna om att det finns kända personer som är för smala för sitt eget bästa och om man går på en person som Angelina Jolie som faktiskt är normal byggd men som nu fallit i kilorna och då kallar henne för mager så kan jag ändå förstå poängen. Men då man går på folk som aldrig setts som normal byggda (så som Keira Knightley som om och om igen säger att hon är smal av naturen och går ofta upp och ner i vikt) och kallar dem som sjukligt smala så är det inte "spännande" längre.
Igår på festen hade jag en taight pennkjol som satt högt upp under bysten och under kvällen så fick jag höra om och om igen "Men Guuuud va du är mager" och "ÅÅååh, så där smal vill jag också va"
Ursäkta?
Jag har kämpat hela mitt liv för att bli normal viktig men inte lyckats. Jag har gått till läkare, dietister, natur-hokus-pokus-folk m.fl. men ingenting fungerar. Jag äter mer än de flesta tjejer och kan till och med i bland utklassa killarna. Jag älskar mat men äter inte fet mat eftersom min kropp inte mår bra av det. Det bästa sättet att gå upp i vikt för mig (och för andra att hålla sig normalviktiga) är att försöka få i sig lika mycket av varje näringsämne varje dag så visst, jag äter bra mat och mycket fisk och i vissas ögon ser det ut som om jag går på en diet. Vilket jag OCKSÅ GÖR!!! En kropp som är några kilon underviktig löper större risk att svikta än en kropp som väger 10+ kilo över normal vikten.
Jag är äckligt trött på att få höra om hur smal och snygg jag ser ut. Det är ett rent helvete och jag måste slåss mot både klockan och min ämnesomsättning.

Allt jag egentligen menar är att man ska vara försiktig med att ge folk "komplimanger". Om nån får kalla mig mager så borde ju jag få kalla den fet, eller hur? Men det får jag uppenbarligen inte men om jag ska vara ärlig så skiter jag i det. Om en tjock person säger följande; "Men guuuud va du är mager. Äter du ingenting eller? Du håller ju på å tuna bort ju!"och har den där "jag-är-avundsjuk-men-jag-tänker-inte-visa-det-utan-i-stället-försöker-jag-få-dig-att-må-dåligt"- tonen så säger jag nuförtiden;
 
"Ja, mager, det kanske jag är men jag skulle i alla fall inte vilja vara lika fet som er Fru Valross."

VA???

Vad nu då? I förr går hade jag exakt 24 unika besökare och igår hade jag bara 2! Nu blev jag ledsen. Eller nått.

Usch, det regnar och är mulet och helvetiskt kallt. Varför ska det vara skit väder alla de dagar då jag planerat besöka stan för lite sund shopping. Men det blir inget med de.

För övrigt är alla julklappar inhandlade (förutom pappas men där vet jag vad jag ska ge) så nu är den ångesten över. Älskar att handla presenter till de jag tycker om.

Idag blir det en riktig inne sittar dag med städning, film, läsk och godis. Mmmmm


See ya! 
//Helena

Dagen som den varit

Förresten, jag hann knappt till julfesten. Städningen drog ut på tiden och jag blev först klar halv sju och jag skulle träffa några jobbar kompisar kvart över sju(!) men med hjälp av min far (som var snäll nog och skjutsade mig) så hann jag precis. Men jag avskyr verkligen att duscha, klä sig, sminka sig etc under stress.
Det blir sällan bra.
Dock hann jag inte in till stan för att handla de där strumpbyxorna jag var ute efter men jag såg nog helt okej ut ändå =)

Nu ska här sovas, cocktail tomaterna är uppätna och på söndag arbetar jag igen (buhu). Får trösta mig med att det är bra betalt på helgerna. 

Sussa sött!!
//H

Skit H&M

De håller aldrig sina leverans tider och skickar paket då det lite passar dom
De kan inte bokstavera
De kan inte läsa siffror
De ljuger om sina reor
...och de har ett varuhus i London som heter COS som är som H&M fast med bättre kvalitet och lite finare grejer. H&M är svenskt men ger ändå engelsmännen förtur. This sucks.

Ska härmed bojkotta H&M....tills de kommer på bättre tankar och öppnar COS även i Sverige...

Sur som satan
//H

Alkoholproblem

Har just varit på jul fest med jobbet. God mat och gott sällskap, fram till den ena av mina kollegor (en 31 årig tjej) blev kanon (hon var full innan festen ens börjat) och började få skratt attacker och skämde ut sig själv inför 300 pers.
Jag hoppas delvis att hon skäms på jobbet på tisdag, jag avskyr när folk inte kan kontrollera sin alkoholintag och speciellt i DEN ÅLDERN! 
Meningar som hördes omkring henne var "Jävlar va tragisk hon är" och "Kan ingen bara kasta ut henne". Den delen gör en ledsen, att folk säger sånt så nära att hon kunnat hört det. Förhoppningsvis lär hon sig och kanske tar det lite lugnare eftersom hon uppenbarligen inte lyckats få någon slags rutin i hur mycket man kan klara av å dricka utan istället super som en tonåring.

Men men, nu ska jag käka lite cocktail tomater och läsa några sidor i en bok.

RSS 2.0