Vem behöver en rubrik?

Brist på fantasi och fasen va jag har varit trött idag, flytten fortskrider och mer och mer blir färdigt. Imorgon kommer min pappa hem och då påbörjas nedmontering av bokhyllor och uppmontering av garderober och sedan flytt av säng.
Guuud va skönt det ska bli när det är klart. men det är väääldigt spännande också. Ett stooort steg i Helenas liv =P

Nu ska jag sätta mig och studera tänkte jag. Har en uppgift som ska vara inne om 2 ½ timme så jag får sätta fart, hälften är färdigt så det är ingen panik, tro mig. =)


Tänkte lägga in lite bilder men det funkar inte =(
Försöker senare i nästa inlägg, i  "God Natt"- inlägget =P


Nå ja, studier nu var de ja =)
Ses om några timmar igen
Puss!!


Pinsamt!

Oh my God!!!

Igår snackade jag med min vän Sarah på msn och hon bad mig gå in på helgon.net och kolla på en bild av hennes kille. Jag hade ju fårgat hur han såg ut så, han såg för övrigt väldigt trevlig ut. Inte håårdrockar typen precis som hon brukar falla för och som det sedan går åt helvete med. Denna kille såg faktiskt normal ut. =O
Haha

Hur som helst, när jag kollat in hennes nye pojke så kollade jag runt på helgon (tryckte på knappen om och om igen som visar en slumpvald medlem) och plötsligen så stannade jag till. Jag hade sett självaste Gud, Allah, dock inte Budda (han är fet) och sa utbrast "Oooooo!" Så niiiiiiice!!! =P
Som jag skrev i förra inlägget så dracks det en hel del vin och jag var sprallig som tusan så jag skrev till killen.....och glömde sedan bort vad och att jag huvudtaget hade skrivit till killen.....tills idag då jag öppnade min mejl.
Tänker inte skriva vad som stod....han verkar vara en trevlig kille. Dock skäms jag lite....på grund av det som jag skrev.
Jag kan vara så ful i munnen ibland.
Dock verkar han inte tyck att jag varit....grov, utan trott att det var ett skämt m.m.

För övrigt kan jag säga så här......jag tror han och jag känner varandra från tidigare.
Jag vet, jag är lite luddig men just nu så vill jag inte säga mer, rodnaden har inte lagt sig och jag försöker klura ut vad jag ska skriva tillbaka.

Nå ja, sen ska jag fortsätta plockandet med saker. Fy fan vad kläder jag har!! Blir till å rensa ut lite sen tror jag =)

Hörs sen igen!!!


Tjejerna på framsidan av helgon sidan var jag förut vän med, Örebro brudar, Julia och Trashcan (hon vägrade kallas annat)...



...Helgon is tha shit ;P





Vin & Godis

Vilken härlig kväll det har varit =) Vi har glott på massa Batman filmer som har gått på tv. Man tröttnar ju aldrig på Gåtan (Jim Carrey) och resten av super-skurkarna =P
Sen har det druckits vitt vin och ätits stoooora mängder godis. En fråga, kan livet bli bättre? =D
Imorgon fortsätter vi med flytten, dock kommer inte min säng flyttas in fören om några dagar =/ men då ska iallafall resten vara på plats =)




...som sagt, maaaaaaassa godis =)



...och en stor bag in box med vitt vin som vi lyckades tömma =P
och bara för att hedra denna genigala uppfinningen (bag in boxen) så slänger jag in denna....


....underbar va? =D


Nu ska jag gå ut och röka några cigg, lyssna på skön musik och sedan gå och lägga mig =)
Hoppas ni får sova gott!
Lite smått onyktra pussar!!!





Skor, skor och lite annat =)

Håller ju på med min flytt, har flyttat alla skorna nu och dessutom plockat i ordning alla filmer, böcker och lagt alla mina kläder som legat på golvet i stora sopsäckar (nej, de ska inte kastas, dock sorteras och sen får man se) så nu känns det som om man kommer nån vart. Nu ska vi skruva ner alla bokhyllor och sedan flytta säng. Ååååh, jag önska att jag senare ikväll kan sätta mig med min dator i mitt nya rum och skriva om hur skönt det känns med ett så stort rum. Fast det är nog att hoppas på för mycket =P


Lite bilder från städningen....
(BILDERNA ÄR TAGNA MED MOBILEN OCH DÄRFÖR SUGER OCH ÄR SUDDIGA, BÄTTRE KOMMER SÅ FORT MIN D60 ÄR TILLBAKA HEM I MINA ARMAR)



...bild från igår på de skorna som inte hade någon låda, alla andra har flyttats från bokhyllan ner till vardagsrummet



...I love my shoes



...All of them



...mina skor som just nu står i sina lådor och i stora kassar nere i vardagsrummet



...bokhyllan idag =)



....mitt golv, fullt med kläder från tidigare idag =P


Inte jätte underhållande bilder kanske =P
Men det kommer andra bilder sen
Nu måste jag fortsätta med plockandet.
Hörs sen! =)


No one likes A very much

God morgon!
Eller jag har varit vaken en bra stund visserligen =) Packat ihop grejer m.m. inför flyyyytten =P
Har lite ont i skallen efter att ha varit vaken till efter klockan fem i natt, inte så smart när man ska hålla på och bära möbler och vara aktiv hela dagen =P Men men, jag överlever!


Nu ska jag berätta en historia om en kille som jag trodde var smart och intelligent men är så inkompetent och ointelligent som man bara kan bli....

Under en längre tid så har jag varit kär i en kille, vi kallar honom A, vi testade på att ha en relation men eftersom jag då relativt nyligen kommit ur en realtion så fanns de dåliga minnena kvar. Jag var osäker på honom och ville vänta men vi fortsatte ses, vi hittade på saker och vi gosade och allt var ungefär som om vi ändå var ihop. Sen på Valborg så blev det ett stort bråk mellan A, mig och A:s kompis. Det handlade om politik och jag och hans kompis hade en annan åsikt än honom. Detta klarade inte stackaren av så han började skrika och kasta ut oss från lägenheten. Sen, utanför längeheten, så gav han sig på en kille som gick förbi och skulle snacka med oss. Riktigt irreterande kille visst, men att A gav sig på honom var ju bara dumt.
När dom slutat slåss, killens kompisar kommit och hämtat honom så sa jag till A att hans beteende var inte okej. A lackade totalt och plötsligen så var jag en fitta och en hora och så skulle han försöka spotta mig i ansiktet. Då tog jag visserligen tag i hans struphuvud. Herregud, jag va så arg då så om han hade spottat på mig så hade jag slitit loss han struphuvud.
Tre dagar efter det så satte han på en annan brud, trots att jag dagen innan ringt och bett och bönat till honom att låta bli för jag ville ha honom. Sen hörde han av sig och trodde att jag skulle vilja bli ihop med honom (som sagt, han är inte smart den här grabben). Dock fortsatte vi umgås som vänner och vi hade det trevligt även om jag visste att vi aldrig skulle bli nått överhuvudtaget. Jag menar kom igen, killen är så desperat efter sex så han sätter på vad som helst. Inte precis någon man vill ha som pojkvän.

Jag har kortat ner denna historia ordentligt, ni ska bara veta vilken typ av kille han är. Det finns myyyycket mer att berätta som kommer få folk att vilja slå honom, tro mig. Min poäng med denna story är att vi beslutade att sluta prata med varandra förra måndagen och det har känt riktigt bra utan honom. Men i förrgår så skriver han på msn och jag svarar, sen snackar vi i telefon men i går så kom jag på det att NEJ, jag vill inte vara vän med honom. Jag vet vad han går för och han är en riktigt äcklig varelse. Han är dessutom den svenska verisonen på riktigt white trash.

Vet ni varför han kontaktade mig igen?

Jo, här kommer den delen som kommer få er alla att förstå vilken korkad kille detta är (vilket jag vet att vissa av er redan insett). Han kontaktade mig för att han ville att jag skulle veta att han har satt på en ny tjej och att han gillar henne. Han ansåg att jag förtjänade att få veta det. WHAT??? Varför förtjänade jag att veta det? Som sagt, otroligt ointelligent kille.

Egentligen så kontaktade han ju mig för att göra mig svartsjuk och såra mig. han vet att jag är bättre än honom, att jag kommer nå längre och att jag lever ett bättre liv än honom. Han pallade väl inte med det helt enkelt.
Tragiskt kille.

Det är intressant att han anser sig vara så mogen och intelligent. Det råkar vara så att vi jobbar (förtillfället) på samma ställe (men han fick sparken för att han missskött sig så haha) och i princip alla, utöver två pers, som har kommit i kontakt med honmo där tycker att han är omogen, oambitiös och (som en kille kallade A) socialt-handikappad (vilket flera hållit med om). En jobbkompis sa för några veckor sedan "Jag förstår inte hur han resonerar. Jag tycker synd om killen" och det gör folk. Han tycker synd om A för att han är som han är. Han imponerar inte på någon.

Nå ja, jag har en väldigt stark känsla att jag vill hämnas för allt han har gjort och jag har en hel del tillfredsställande idéer.
Han borde nog ha kollat med mina ex innan har försökte köra över mig. Jag är kvinna, alltså är jag beräknande och väääldigt farlig att reta upp.


Nu ska jag återgå till flyttandet, kommer hit sen igen med ett litet gladare inlägg =)
ha de så bra så länge!
Puss!




...Denna brud gör vem som helst lesbisk



 

Jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja

Visste inte vad jag skulle skriva som rubrik så jag skrev vad jag kände =P Eller nått.
ÅÅåååå va jag har varit duktig idag, har rensat i mitt rum, alla kartonger med skor står nu nere i vardagsrummet och de skor som inte har någon kartong la jag i två stora papperskassar =)
Me so gooooood!!! =D
sen har jag plockat ner alla prydnadssaker, smink, hårgrejer, smycken m.m. och lagt i kassar och i kartonger.

Imorgon börjar flyttningen av möbler så det ska bli riktigt jobbigt men riktigt kul när det är färdigt =)
Nu tänkte jag gå och lägga mig, ska ju upp tidigt.
Vi hörs då och hoppas ni får sova gott =)
Kram


Förresten, jag hoppas ni inte har missat Ahmed, the dead terrorist....



.....så mycket roligare än bara det där korta klippet med "Silence, I kill you".
Något att se innan man går och lägger sig kanske? =P



Tips!









CandyChick








Armband =)

Hämtade posten för en stund sedan och då låg detta armband i brevlådan =)
Hur fint som helst, beställde det häromdagen från duktiga och ambitiösa Elli....



...ett litet brev =)



...med ett sött litet paket och en liten "Tack"-lapp



...armbandet med ett peace-tecken, ett "H" för Helena och ett "S" för mitt efternamn Simonsson =D



....skitdåliga bilder jag vet, måste ju fota med den jävla mobilen tills jag fått tillbaka min kamera =(


Ni kan hitta Ellis armband här.

Det va det =)
Nu ska jag flytta lådor och plocka ner saker. Ska dra iväg till ICA också och köpa papperskassar.
Va duktig jag är va? =P

Ses sen!




Ang; Design och annat

Jahopp, då var det fredag då. Idag ska jag plocka ur mina bokhyllor (I´m kind of moving ;P) och lägga allt i kartonger, kläderna ska sorteras och alla kartonger med skor ska ner till vardagsrummet där de inte står i vägen.
Sen ska jag ju försöka hinna uppdatera bloggen ofta idag också =)

Hade tänkt dra in till stan på lite shopping men konstigt nog så har jag verkligen ingen lust. Skumt som tusan! =P
Nå ja, har annat att göra som sagt.

Hade tänkt ta en massa bilder i morse, det är en sån underbar dag så. Men någon (säger inga namn men han är min äldsta bror) har snott min kamera och jävlar va sur jag är. Man frågar innan!
Så det enda jag har idag är min mobil och den sugiga kameran. Men men, det får väl duga. Suck, jag som hade tänkt leka med filter och allt =/

En annan sak jag tänkte försöka mig på idag är att pilla med designen på bloggen. Får se om jag hinner med det. Prioriterar ju flyttningen så att säga.


Lite bilder för dagen så här långt med mobilen som enda vän....
 


...Det är en VARM SOL UTE IDAG!!! =D
Wiieeeee!!!!



...Sotis njuter också av vädret på sitt nonchalanta vis =P



...en suddig döing från gårdagens tvesjärts-jakt



...svart/vit fotboll för tankarna till det underbara fotbollslaget ÖSK =P



...flowers



...en uppdrucken cola och ett cigg paket, kan dagen börja bättre? ;)


Jaja, nu ska jag gå och käka lunch, funderar på att gå till reaturangen här i närheten och köpa nån god pasta rätt. Dom har sååå mycket å välja på så det blir nog svårt =)

Förresten, fingers crosed för en bekant till mig som är på jobbintejuv idag....



...hoppas han får jobbet =)


Hörs om en stund igen =)
Krama!



Dagens Outfit

"Åh Herregud, hon slänger in en Dagens Outfit!!! Shit, är hon sjuk eller??"
Haha, nja, inte sjuk. Kom bara på att jag inte visat de två tröjorna som jag köpte häromdagen och eftersom jag har en av dem på mig idag så tänkte jag slänga in en stressigt tagen och urdålig Dagens Outfit-bild =P




...Den är överexponerad och jag ser fet ut ;P
Färgerna stämmer inte alls men fuck it!


Jeans: LaRedoute (dom är svarta egentligen och stuprör)

Kofta: Gina Tricot (är egentligen mörkblå och är helt NY)


Få se om jag kan slänga in en snyggare bild imorgon på koftan ialalfall.
Nu väntar sängen =)
Hörs i morgon dag!


ÅÅåååh, snart fredag!

Gud va jag har längtat efter denna fredag, det känns så skönt att den snart är häääär!!
Veckan har tagit på krafterna, kommer nog ta ett tag innan jag har kommit igång ordentligt med att både gå i skolan på mysko tider och jobba kväll. Men men, övning ger färdighet =P

Usch, förresten, för att få klaga lite mera. Jag har haft, såkallade, sexdrömmar om en person på jobbet. Väldigt obehagligt. Hänt två nätter i rad och jag kan inte kontrollera det. Känner mig lite vulgär och äcklig när jag vaknar, men på ett pinsamt sätt. Inge kul när man sen kommer till jobbet och ser denna person. Tror det är dags för mig att skaffa pojkvän och bli av med dessa drömmar =P

Nå väl, annars har det inte hänt så mycket idag. Ursäkta min luddighet, jag är sketa trött. Därför ska jag strax hoppa i säng med en god bok, en sömnig pudel och sedan sova läääääänge imorgon =)


Satt förut och lekte med olika filter i kameran and you know what? I loooove filter =P...



...tråkig himmel, ger en kall känsla eller hur?



...mycket gosigare va med ett gult filter? =D



....och ett blått filter som gör en lite konstig i ögonen


Jaja, nu ska jag gå och sminka av mig.
Hörs imorgon =)
Kram


P.S.
Svar till Miss T
(som inte lämnade nån blogg-adress eller mejl) angående sökaren i LCD.skärmen. Min mosters make som är fotograf visade mig detta, dock på sin kamera.
Jag minns inte hur han gjorde men jag ska sätta mig och pilla med min D60 och se ifall de fungerar även på den...återkommer med resultatet! =)



We all suck sometimes


...Eller vad man nu ska säga =P Haha!

Igår hade jag min första lektion, jätte nervöst och med massa människor som jag aldrig träffat förut. Jag kom dit först och de som kom efter satte sig alla vid olika bord, stämningen var en aning krystad.
Sen kom det flera och naturligt så var de tvugna att sätta sig vid de bord där de redan satt folk, fanns ju inga andra bord lediga.

Så jag hamnade med en kille som hette Niklas som hade jord på sin keps (han var från landet kom det fram sen, no shit Sherlock!!), en tjej vid namn Maria som såg ut som en övervintrad feminist. Slitet hår, konstiga kläder, ingen bh så man säg hur allt...eh...skumpade, våga-vägra-smink-and-shit. Och en tjej som hette Lina i taighta kläder, enorma mängder smink och lösnaglar. Dessutom sa den sistnämnde att hon kände igen mig. Jag tänkte direkt "Detta kommer bli helvetiskt pinsamt eftersom jag inte känner igen personen" men hon sa "Du är stamkund hos mig!". En fråga, om en snygg tjej säger någonting sådant, är det bara jag som tänker på prostitution? Lyckligtvis känner jag mig själv och vet att jag aldrig gått til len prostituerad, än mindre en kvinnlig sådan.
Uppenbarligen jobbar hon på PressByrån där jag brukar köpa mina cigg innan jobbet.

Samtliga av dessa tre var väldigt trevliga. Dock undrar man väldigt mycket över folks bakgrund och hur dom hamnat i samma sits som mig.
Eller lättare sagt, vid slutet av lektionen så var det JAG som funderade hur JAG hamnat i samma sits som DOM!
Jag: "Ja, word är ett program som du skriver i och det är fullt normalt att lärare brukar vilja ha uppsatser skickade till sig via MEJL och skrivna i WORD!"
Ffs people!

När jag kom hem efter denna traumatiska upplevelse så kom jag inte in på bloggen, försökte till och från i två timmar, gav upp och gick för att slappa och äta. Sedan drog jag på jobb, gjorde provet, klarade provet och jobbade till klockan 21.
Åkte hem och soooooov!!!

Min lilla pudelflicka var ju dessutom på behandling hos veterinären och fick bandage eftersom hon blev sticken i tassen fyra gånger =/ Inge kul för henne men nu är behandling startad och blodprov skickade på analys.
Hoppas hon kan bli helt friskt igen.


Lite bilder från igår....

¨

...Min skugga, tidigt igår morse då jag stod med en cigg i handen och sedan skulle gå in för att ha min första lektion



...Min skola =)

Bilderna är tagna med mobilen, inte ens de följande bilderna är tagna med D60 =/ Detta eftersom min kära systemkamera bestämde sig för att få slut på batteri....



...min pudel...



...med sitt bandage som hon försökte tugga upp =P



...ser ni kartongerna bakom Sotis?
Dom är för alla mina grejer.
I´m kind of moving ;P


Det var lite om gårdagen. Nu ska jag dricka kaffe och slappa. Klockan 17 börjar jag jobba och är hemma klockan 21.
Får se om jag bloggar innan jag drar på jobb. Annars lovar jag att jag gör det efter jobb, jag är ju ledig imorgon så jag behöver inte passa nån tidig tid =D

Hörs sen!!




Bråttom, bråttom

Jag har sminkning och påklädning kvar, sen blir det till att kuta till bussen.
Detta är vad som kallas för en snabbbloggning i brist av tid. Har ju bara en lektion idag så jag bloggar när jag kommer hem igen. Sen ska jag också plugga lite till till provet som jag har på jobbet ikväll

Men men, got to go!

Hörs sen!



Lite shoppingbilder

God kväll!!!

Snart väntar sängen på mig men innan dess så tänkte jag lägga in två bilder på de jag shoppade idag. Blev inte så mycket men här är som sagt två av de, resten kommer imorgon och aaaaallt är från min favorit butik Gina Tricot =)


Perfekt väska för skolmaterial nu när höstens skola drar igång....



...kostade 199:-



....Jätte härlig skjal som jag ska ha runt halsen när jag bär mina nyinköpta tröjor och koftor.
Ooops, avslöjade visst vad jag köpte mer ;P
Haha!
Kommer inte ihåg vad den kostade och har tagit bort prislappen men jag tror inte den var dyr...eller jag vet ärligt talat inte.

Nå ja, resten visar jag imorgon.
Snart ska jag sova, börjar plugget halv åtta imorgon så det blir en tidig morgon för mig =)
Får se om jag hinner blogga innan skolan, annars bloggar jag efteråt, jag har ju bara en lektion imorgon =D

Sov Gott!!! =)
Puss!





Konstig dag

Halloj. Har varit hemma några timmar nu och är dödstrött!!! Har varit på gymnasiet och gått vilse både på väg till komvux och på komvux. Blivit överkörd av en sur och grinig studievägledare och sedan tröstat mig med lite shopping =P

Herregud, jag har ingenting emot invandrare (min brors sambo är en rikttig invandrare, känn på den du! =P) men jag lovar, antingen kommer jag vara mördad eller bortgift vid slutet av denna vecka, jag ger det max två veckor.
Kommentarer som "Yo bruden, hur e de?" och massa blickar förföljde mig i dag då jag skulle försöka hitta den jäkla studievägledaren och varför, jag säger det igen, varför måste dessa invandrare smälla så högt när de ska hälsa på varandra. SMACK sa det varje gång några hälsade på varandra och min reaktion var "Åh herregud, det är skottlossning!"

När jag väl hittade studievägledaren så fick jag inte säga ett skit, jag brukar prata sönder folk men här fick jag inte fram ett ord. han kollade på mina skit betyg från gymnasiet och sa "Ja, du är ganska så misslyckad du" och Helena kunde inte dölja sin förvåning. Det enda jag fick fram var "Men, jag ska faktiskt läsa matte C!!" varpå han svarar "Ja, den kursen är full så du får gå på kursen som är på kvällen". Jag försökte få honom att först förklara vilka tider det handlade om och vilken dag men fick som svar "Spelar det någon roll?" (jag tänkte då; "Ja ditt as, det spelar roll, jag har ett LIV för i helvete!" men det sa jag inte) jag svarade att jag jobbar kvällar och han svarade "Jaha, det var ju inte så smart av dig" Fuck va jag va sur när jag gick därifrån!

Jaja, det var lite om min dag, här kommer tre betydelselösa bilder från min dag....



...Väntar på bussen som var det enda som faktiskt fungerade idag; den kom i tid!!!



...på bussen. Ser ni att det står "Behrn arena" på nästa hållplats?
Det är där ÖSK spelar =P



...Haha! Försöker förmedla en känsla av hur det kändes att vara vilse i min egen hemstad på jakt efter den skola jag ska gå på ;P
Lyckas jag förmedla denna känsla?
Hihi! I look like a freak!


Kommer stax lägga in bilder från dagens shopping!
Hoppas vi ses då =)
kramar!



Smällar av!

Varför ger sig inte nackspärren??? I´m so fucking annoyed right now!
Blir galen, när jag ska vrida huvudet åt sidan så gör det snuskigt ont och smärtan strålar ut i armen. Jag som har så himla mycket att göra idag.
Måste förbi min gamla gymnasie skola och hämta massa papper och sean förbi plugget och lämna in papper, träffa studievägledare, sedan posta en massa kopior, ha prov på jobbet och jag som hade tänkt hinna med lite shopping =( Nå väl, inte kul å shoppa när nacken är störd.

Fuck fuck fuck fuck!!!

Åh, nu går Katy Perry - I kissed a girl på MTV, är den så bra eller är den så bra??? =P
Egentligen så förstår jag inte grejen med att kyssa samma kön, alltså vad jag menar är att det är ju tunga som tunga.
Kommer ihåg då jag hänge i en vänskapskrets som 16åring och alla gick och hånglade med de av samma kön. Det var inte otrohet så länge man var straight....hm...okej....jag köper inte riktigt det där fast å andra sidan så har inte jag haft nå problem med att hångla med brudar. Dock skulle jag inte göra det när jag hade en relation.
Som sagt, tunga som tunga.

Nu ska jag ta ett hopp in i duschen så jag kommer iväg, lägger in lite bilder sen när jag är hemma igen.
Har´re bra så länge!!
Puss


Min pudel Sotis.....



...
uttråkad och trött såhär på förmiddagen
(Bild tagen med mobilen, därav den sugiga kvaliten)



Not this evening

Sorry men jag är alldeles för trött för att orka mig på att lägga in nå bilder.
Suttit och pluggat som en tok, har ju prov imorgon (suck och stön) så jag ska faktiskt alldeles strax krypa i säng för att imorgon gå upp tidigt och plugga innan klockan 17 då jobbet börjar och då jag har provet =/
Usch, hoppas jag lyckas på det.

Nå väl, sängen kallar så vackert efter mig nu =P

Hörs imorgon och då antagligen ganska så tidigt....och med bilder =)

Kram och god natt!!!



AJ fortfarande!

Fortfarande ont i nacken =/ Badet gjorde den väl en aning bättre men jag är fortfarande stel. Nåväl, det är ju fint väder ute så jag får sätta mig i den varma solen med en halsduk och låta solens värme (i kombination med halvdukens värme) försöka luckra upp mina knutar i nacken.

Igår var ju min pappa och jag och såg ÖSK-Elfsborg och gissa vad? ÖSK VANN!! =D 2-0 till ÖSK. Kan man göra annat än att älska dom där grabbarna? Och då speciellt Roni Porokara (mums! =P).
 

Tog lite bilder med mobilkameran medan vi var där.
Tyvärr hade jag inte minneskortet i så jag
kunde inte zooma in =/....



...Soligt och fint väder =)



...för dom som inte vet; ÖSK är vita och Elfsborg är gula.



....Behrn Arena i solljuset =)



....Så KUUUUUUUUUUUUUUL!!!!!


Okej, jag vet att inte alla intresseras av fotboll så i nästa inlägg så kommer bilderna på grejerna jag fick hem. Tjejigt och underbart =)
Hoppas vi ses om en timme eller så igen!
Kram

Ont så in i helvete!

Fan, vaknade med en enorm smärta idag, jag har antagligen fått nackspärr men den är som mest koncentrerad till axlarna. Shit va ont det gör. Sitter här stel som en pinne samtidigt som jag känner hur det strålar ut i öronen (när jag tar på öronen så är de helt bortdomnade) och ut i armarna. Det blir till att ta ett varmt skönt bad och sedan försöka stretcha ut vissa delar på min stackars kropp.
Förstår inte hur det kunde bli såhär.
Usch usch, men det är ju klart att man ska få ont i ryggen en dag som man tänkt ge sig ner på stan för lite ohälsosam shopping =( This fucking sucks!!!
Får se om jag hinner med nå shopping i morgon istället.
Buhu!

Förstår ni hur mycket livet suger just nu??????

Jaja, jag ska inte jobba ikväll så det känns ju skönt. Har ett stort prov på jobbet imorgon som jag måste göra på finansinspektionens order om jag ens ska få jobba. Skönt att jag inte ska göra det idag i allafall =)

Sitter just nu och väntar på att posten ska anlända, har beställt lite böcker som ska komma idag. Perfekt att läsa och ta ett bad en dag som denna. Bara rå om sig själv =)

Fick ju hem lite grejer igår, riktigt tjejiga grejer som kommer passa perfekt framöver för att pigga upp trista höst/vinter dagar =D

Nå väl, nu ska jag gå och sträcka ut mig på soffan och vänta till att klockan blir 11 då mina böcker bör anlända.
Hoppas, hoppas att inte paketet är för stort för att lägga i brevlådan. Orkar inte släpa mig till utlämningsstället =(

Eftersom jag kommer vara hemma hela dagen så kommer det bli en hel del uppdateringar. Bland annat ska jag lägga in bilderna på vad som innehållet i gårdagens paket var och lite fina bilder från igår =)
Vi hörs då jag kommit upp ur badet helt enkelt.


The pain, oh the pain....




Äh, what ever! Snart mår jag bra igen.
Hörs då! =)
Kram!



Äntligen Söndag =)

Underbara söndag är här, vanligtvis avskyr jag söndagar men denna söndag är inte som andra söndagar, idag ska jag nämligen iväg och se ÖSK spela =) Så om typ två timmar så drar vi oss ner mot Örebro, lastar av grejerna och mamma hemma och sedan drar jag och pappa mot fotbollen. Vi ska käka korv självklart också. Det är ett MÅSTE då man är på fotboll. =D

När jag kommer hem efter fotbollen så ska jag också hämta ut ett paket från posten. Beställt lite grejer men det visar jag upp först ikväll =P (sanningen är att jag inte kommer ihåg vad fan det är för något jag beställt)

Förresten, vet ni vad? Solen lyser som en galning här visst, det är ganska så kallt men gud va skönt det är med sol igen. Känslan i luften för en tillbaka till våren. Det är näääääästan så man vill gå ner och bada (observera; nästan)

Jaja, nu ska jag hälla i mig en kopp kaffe, ta en cigg och sedan plantera träd.

Vad ska ni göra idag?




...blommorna böjer sig för att få det sista av sommarsolen



...toppen på en av de träd som ska grävas ner



...nu ska jag härmed dra på mig bootsen och ut och gräva hål




FÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅT!!!

Eller nått.

Känner mig som en skurk som inte har skött bloggen. Min dator ser ner på mig för att jag inte ägnar tillräckligt med tid åt den och mina tankar säger hela tiden "Detta skulle passa i bloggen" för att en stund senare, då jag har glömt vad det var jag funderade över säger "Jaha, ja du hade kunnat komma ihåg det om du bara hade skrivit ner det i bloggen....ärthjärna!"
Och sen går jag in på bloggen och ser att jag har en massa besökare (jag sa till mig själv att jag skulle antagligen ha max tio stycken) och då känns det på följande sätt "Tänk om dessa kommer hit för att de förväntar sig någonting? Tänk om de undrar om det finns ett nytt inlägg? Och så finns det inte det, kommer de då sluta läsa min blogg?" sen kommer tankarna tillbaka som säger "Fröken Ärthjärna, vi varnade dig för detta men du vägrade lyssna, du är dum i huvudet" och sen sitter jag och funderar på ifall jag är schizofren som snackar med mig själv.

Hur som helst, Helena är nu här igen så förhoppningsvis blir allt bra igen (please?). Igår var jag på begravning, man är inte så pigg på någonting när man varit på begravning, jag är inte typen som gråter så lätt men det är riktigt jävla jobbigt att se de man älskar och tycker om gråta eller för de som inte visar känslor på det sättet, stå och knåda sin händer väldigt intensivt för att undvika att gråta.

Ibland önskar man att man var immun för den typen av smärta, smärtan att se nån man älskar dö, smärtan att se nån man tycker om slitas itu på insidan av smärta. Varför är vi sådana djur som är skapade att uppleva denna smärta? Skulle inte livet vara lättare utan denna smärta?
Självklart skulle livet vara lättare, dock skulle vi inte kunna känna empati eftersom det är en av de känslor som kan göra så ont i en. Jag tror jag föredrar att kunna känna empati framför att vara känslokall.
Man säger ju att det är den starkaste känslan som skiljer oss från djuren. Det tror jag visserligen inte på, jag tror att djur kan känna empati men att deras instinkter, att till exempel döda, är starkare i vissa fall. Men självklart kanske vi människor kan känna mer empati än många djur kan.
Fast det finns ju dom som inte kan känna empati, klassas de som djur eller är de fortfarande människor?

Jaja, det där kan nog diskuteras till jordens undergång.
Nu tänkte jag istället lägga in lite bilder som passar in på hur jag känner mig just nu....



...Grå himmel med skiftande avsikter



....Det är någonting med röken från en cigg som ger en viss stillsamhet



...sommarens blad håller långsamt på att dö ut



...kuddarna som ska ligga i båten har fått lämna sitt hem i båten.
Kanske dom tas ut ännu en gång innan hösten kommer på riktigt.



...självskadebeteende?



.....it´s in the eye of the beholder


Nu ska jag umgås lite med mina föräldrar. Imorgon åker vi tillbaka till Örebro, ska på ÖSK-Elfsborg matchen.
Kommer försöka blogga i bilen påväg ner =)
Vi höres då!
Puss!


"Självporträtt"

Dåligt uppdatering trots att jag lovade både igår och i förrgår att jag skulle uppdatera. Har bara hänt lite grejer som har fått komma före.
Nu sitter jag och käkar frukost, ska ju på begravning i dag men innan dess har jag en miljon samtal att ringa till deverse. Bland annat måste jag ringa CSN och kolla så jag verkligen får bidragsdelen (men inte lånet) och så måste jag ringa skolan och en lärare m.fl. Tråkiga samtal.

Jaja, har inte riktigt tid å blogga nu känner jag. Men efter begravningen så ollar jag in.
Hoppas ni har bättre väder idag än vad jag har och att ni får en suuuuuuper bra fredag =)

Krama


I just loooove looking at myself =P....







See ya later!!!! =)




Torsdag varje vecka

Återigen är det torsdag, igår kväll blev de inge bloggande. Hade fullt upp med annat, bland annat ta hand om min pudel och förbereda henne inför dagens veterinärbesök. Hon måste ju vara ren och nyborstad =)

Strax ska jag dra iväg till jobb så detta får bli en liten snabb bloggning. Hade ju kurs på jobbet igår, var dels tråkigt, dels roligt och sen när jag kom hem så var jag så trött att jag råkade somna i soffan =P
Idag är det ju också kurs och på måndag har jag "prov" i det som vi har fått lära oss =/

Läskigt!!!

Ikväll åker jag till Dalarna, imorgon ska jag på begravning. Lite blandade känslor över det faktiskt.
Men men.... nu måste jag sätta på mig jackan och röra på mig.
Hörs när jag kommer hem =)
Puss!!


Bilder från gårdagens kurs.....



...min jobbkompis Joppe ser mer än uttråkad ut =P



...känns som om man var i gymnasiet igen



...mognaden var ungefär på samma nivå =D
Bilden föreställer en "lärar-rumpa" =P Haha!



...förprov till det slutgiltiga provet...Joppe fokuserar =P


Det var allt jag hade just nu, har lite ego bilder på mig själv men dom lägger jag upp vid ett anant tillfälle =)
Hoppas ni får en jäääätte bra dag!


Onsdag i all ära!

Idag börjar jag jobba igen, känns ganska så bra faktiskt. På måndag börjar studierna så att jobba idag och imorgon och sedan ha långhelg känns som en bra idé. Bra att börja med en sak i taget liksom =)

Jag har varit vaken sedan klockan 7, tog mig en långfrukost med massa rostat bröd och kaffe, juice och annan fruktdryck. Förhoppningsvis är jag väl förberedd för denna dag. Jobbar ju från klockan 10 till klockan 19 ikväll så däremellan kommer det inte bli nå bloggande, dock kommer jag blogga så fort jag kommer hem såklart =)

Jag tänkte ju självklart inte lämna detta inlägg bild-fritt så att säga, här kommer lite bilder från i lördags då vi var ute och klättrade, det är naturbilder som visar de vackra bergsväggar min bror och hans tjej klättrade. Jag, som måste vara den mest höjdrädda människan i världen, fotade bara...typ.


Nature as it should be.....



...branta bergsväggar utanför Nerkes kil utanför Örebro



...från den här typen av bergsväggar så rinner det regnvatten ur sprickorna, en sak som oroade mig väldigt.
Sprickor = stenar kan lossna.
Dock sker inte detta men tanken är itne så trevlig då man har sin bror klättrandes högre upp.



...blöt bergsvägg med...spricka



...spindelväv



...jag, dum som jag är, bestämde mig också för att klättra men klättra en något säkrare väg.
Min brorsa rep syns, hans flickvän står långt därnere och brorsan är långt ovanför mig.
Behöver jag säga att jag höll på att svimma på vägen ner?



...fin utsikt var det iallafall.
Bilden är inte så bra, det var högt, jag höll i mig i en kvist för att inte ramla och skulle samtidigt försöka fota.


Detta var lite naturbilder från i lördags.
Visste inte riktgit vad jag skulle lägga in såhär på morgonkvisten =)
Men jag kommer, som sagt, blogga ikväll och lägga in lite andra bilder.

Hoppas ni får en bra dag och att solen lyser på er som den gör på mig =D
Puss!!!


Göra som pudeln!

Nu tänkte jag följa min söta pudels exempel och gå och lägga mig. Börjar jobba klockan 10 imorgon och jobbar till klockan 19. Det är inte säkert att jag hinner blogga imorgon men jag ska göra mitt bästa för att hinna =) men då är det nog bäst att jag går och lägger mig nu =P

Sotis har ett intressant sätt att ta sig under täcket, hon gräver sig in längst ner i sängen och sedan kryper upp under täcket med siktet inställt på kuddarna längst väggen. Vi slåss alltid om att ligga längst in. Jag brukar vinna på kvällen men på morgonen så brukar Sotis ligga där, inklämd mellan mig och väggen. =P Hon är så söt min tjej =) 


Sotis ligger redan under täcket, på kuddarna närmast väggen....



...Och hon är inte precis överlycklig över att jag kom och väckte henne då jag skulle smörja in ansiktet vid MIN spegel och i MITT rum. Fast hon anser att det är hennes rum =P....



...Bilderna är tagna med mobilkameran, det är därför kvaliten suger.


SOV GOTT ALLES!!!!!!! =D
Puss!


Falugruva

Det finns en plats på jorden som är både kall, klibbig, våt, varm och kan sabba dina kläder på en och samma gång och det är Falugruva i Falun. Varje år brukar min familj tvinga ner nån stackars sate i gruvan som kommer till oss för att se landskapet och njuta av semestern. Varenda av mina pojkvänner och mina bröders flickvänner har satt sina rena fötter på Falugruvas iskalla och smutsiga stengolv.

Jag var varit nere mer i Falugruva än vad jag har varit i Stockholm kan jag ju säga, vilket jag föredrar är faktiskt ingen självklarhet.
Falugruva är trots allt ett Världarv, Stockholm är.......Stcokholm.......med stockholmare.
Missförstå mig rätt, jag har inget emot stockholmare så länge du inte är en bortskämd skitunge från det övre skicktet på det övre skicktet och är min ex-pojkvän. Sen att jag avskyr stora städer och känner mig trängd i Stockholm är en helt annan historia.

Hur som helst, får jag presentera Falugruva sett från vad vi kallar för markyta, alltså inte bilder tagna nere i den iskalla och våta gruvan med massa gångar överallt....



...ett stycke avgrund



.....Den stora stöten, skedde under en midsommar kväll, den enda kvällen då gruvarbetarna var lediga.
Då passade hela gruvan på att kollapsa och lämna ett gigantiskt hål efter sig





Gulligt va? =P
Trots detta kalla hål
och dess många grottor och tunnlar där iskallt och inte sååå hälsosamt vatten droppar från taken och rinner ut från väggarna så är detta ändå ett ställe som jag besöker varje sommar....och får en kraftig förkylning av som resultat.

Slutsats; Jag längtar till nästa sommar =)



Gör stan ofarlig

Jahopp, såhär var det ju inte tänkt men så blev det ändå =P Jag tog ett stort hopp in i duschen, drog på mig lite kläder, smink och borstade igenom håret. Sedan drog jag upp på stan för att käka lunch med en kompis. Niiiiiice!
Men snart åker mysbyxorna på, den oversized hoodien och håret upp i en hård knut igen =) Jag är ju trots allt ledig, man kan ju inte gå vardagsklädd då ju =P

Först käkade vi kinamat på Kina muren (jätte mysigt ställe) och sen tog vi varsin kaffe på Örebros vackraste uteservering.
Den är verkligen lummig och otroligt mysig =)
Så nu är jag hemma, mätt och belåten =D


Tog några bilder med min mobilkamera....



...Väl uppe på stan så var det fint väder åt söder...



...men riktigt otäckt väder i norr



....Vi gick och fikade på Örebros mysigaste uteservering



....Där man kan sitta utan att få massa avgaser från bussarna på sig



...så här drack vi kaffe och snackade skit om alla vi kände och....



...beundrade mina extremt rosa skor (syns inte på bilden hur rosa de egentligen är)...



...bland buskar träd och statyer



...sen var det dags för mig att dra till bussen och åka hem och nu sitter jag här framför datorn =)


Nu ska jag gå och sortera bland mina kläder och skor (urk), ska bli kul när allt är sorterat....synd bara att själva processen är så jävulskt tråkig.

Jaja, hörs sen! =)


Morning Glory!

Gooood Morgon!

Allt väl? Jag har varit vaken i tre timmar och inte haft en lugn stund. Det har blivit strul med mina betyg från gymnasiet så nu har jag suttit och mejlat massa lärare, drygt som fasen! Men de är hjälpsamma så det känns bra i allafall och tacka gudarna för att de har ett gott minne. Annars skulle jag ha fått problem med stort P.

Annars så ska jag fortsätta med städningen idag, funderar på en sväng på stan men får se om jag orkar med hela proceduren med att duscha, sminka mig och klä mig....nja, blir nog till att sitta här med fett hår och myskläderna på resten av dagen =P Jag har ju Photoshop som jag måste lära mig också....och så ska jag ju självklart öva in mig på Illustrator =)....och städa =/

Förresten, vem av er älskar inte Katy Perry???
Hennes låt är ju såååå underbart bra, hon är snygg, smyg-gay och klär sig underbart!!


I kissed a girl....



 .....and I liked it =P


Nu ska jag kolla min mejl och se om det finns nån snäll lärare som tycker om mig tillräckligt idag för att vilja hjälpa mig få ordning på mina betyg =)

Hörs om ett tag igen och hoppas att solen lyser på er med en dag som denna =D
Kram!



Personlighetstest =)

Gjorde detta personlighetstest som jag fann på en tjejs blogg. Stämde väl ganska så väl på mig skulle jag tro, iallafall om jag ska lyssna på vad vänner och familj säger =P
Ta och kolla hur bra det stämmer på dig! =)

Såhär såg mitt resultat ut....



...och den, som sagt, stämde ganska så väl =)





Chicken in a dress =P

Hihi! De är kul å leka med Illustrator. Försöker lära mig att rita på fri hand. Resultatet suger och jag har inte riktigt lärt mig komma ihåg de olika lagren för att allt ska funka =)
Men det kommer =D

Strax ska jag käka middag, sen ska jag återgå till städningen och lite annat smått och gott.
Måste bara beklaga mig lite, jag tycker att bloggvärlden är lite lat idag. Folk uppdaterar dåligt vilket gör det så mycket tråkigare att sitta vid internet. Alla vet ju att det är kuuuuul å läsa väl uppdaterade bloggar =)

Jag hoppas att ni inte tar mina skisser på för stort allvar (det är knappt så att jag vill se dem =P) utan ser a work in pregress. 
Kanske sänker mig att vis upp mina demo-produkter men skitsamma.


Här kommer min Chicken in a dress =P....



Haha!! Eller är det bara jag som är lättroad här =P
Jaja, det kommer bli bättre, ge mig lite tid bara =)

Nu ska jag glo på tv innan maten blir färdig.
See ya later!!!





Bloggstrul?

Är det bara jag som inte kan kommentera andras bloggar? Om det är det så blir det ju svårt för er att svara på den frågan förstås =P
Jag får upp ett felmeddelande varje gång som jag tycker iväg en kommentar.


It´s fucking annoying!!!....



...Jävla skit internet/blogg.se


Jaja, nu väntar Illustrator på mig igen =P
Illustrator som är min bästaste bästa vän just nu =)





Illustrator

Satt och lekte med Illustrator igår, tog en av bilderna jag har på Sotis och började pilla. Väldigt bra att ha en ram då man precis börjar lära sig hur saker och ting fungerar. Resultatet blev väl inte så avancerat men ganska så kul ändå =)

Förhoppningsvis blir jag bättre =)....



....Sotis



....Sotis omgjord i Illustrator =)


Nu väntar min Sotis på en promenad och sedan ska jag städa.
Hörs om en timme eller två igen!
Puss!!

MÅÅÅNDAG!!!

Och jag är uppe relativt tidigt, har varit uppe faktiskt en timme eller två redan =) Dock har jag inte ätit någon frukost ännu, kom på att jag hade en räkning som skulle betalas idag så jag tog migg direkt in på internetbanken så denna inte kom efter. Ansvar, ansvar =P

I dag fortsätter städningen av mitt rum och sedan massa förberedelser inför morgondagen då jag börjar jobba igen.
Jobbar mellan kl 10-19. Känns helt okej faktiskt =) Senare i dag funderar jag väl på att käka med en kompis på stan, får se lite hur jag gör. Känns som om jag suttit hemma liiiite länge nu och behöver få komma ut och träffa lite annat folk =)

Men men, nu ska jag käka frukost!
Kommer in här med lite intressanta bilder m.m. om en stund igen =)
Kramar!!!


Var har den fina sommaren tagit vägen?  =(....



...i lördags var det jätte fint väder men nu är himlen grå igen.
Väldigt ledsamt



Suck och stön

Detta var svårare än vad jag trodde, Photoshop och Illustrator alltså. Jag vet ju inte ens vad jag vill göra med bilderna så jag har mest suttit och skissat och pillat på olika funktioner. Resultatet har inte varit så jätte fint =P Men övning ger färdighetsom an brukar säga =)
Kommer lägga upp mitt första "konstverk" (HAHA!) imorgon. Gjort i Illustrator! Har ännu inte vågat mig på Photoshop. En sak i taget som man brukar säga.

 Dagen har varit underbar, trots det hemska regnet. Jag har hunnit med en massa saker, en del tråkiga och en del jätte roliga =) Mitt sovrum är dock ännu inte färdigstädat men det kommer för och efter bilder som utlovat imorgon =P

Nu ska jag sova, tänkte lägga in dessa två bilder som jag tog igår då brorsan och hans tjej var uppe på berget för att säta fast ett topp-rep och jag var längst ner i ravinen.....



...och var enormt uttråkad =P
Så jag lekte med min egen skugga och...



...tog ett fota på mig och D60 =D


Men men, sov gott!
Hoppas ni får sova underbart gott, det ska jag iallafall göra =)
Ses imorgon!






Poodle gone wild!

Igår va vi ju ute för å klättra och min underbara Sotis fick följa med. Hon har nämligen blivit lite överviktig.....äsch, varför inte säga som det är, hon är ett fetto! Nästan dubblat sin vikt. Så lite extra motion tänkte jag kunde vara bra.
Nu ska jag tillägga att vi misstänker att hon dragit på sig någon sjukdom och genom det gått upp i vikt. Vi misstänker diabetes men när vi ringde till hund och katt kliniken så misstänkte dom cellförändringar i livmodern = cancer eller tumör. Jag är otroligt orolig för henne och jag hoppas att det inte blir den avgörande negativa diagnosen =( Jag älskar min pudel och vill ha kvar henne. Men livet är som det är och man vet aldrig hur länge man får ha kvar de man verkligen älskar så därför ville jag att Sotis skulle få hitta på så mycket kul som bara möjligt den närmaste tiden, börjat med att hänga med ut i skogen för extra mycket motion och få lukta på främmande dofter. =)


Så här är en del av bilderna på Sotis utflykt igår....



...Sotis som Lejonkungen



...Dom andra förbereder sig för att börja klättra, Sotis är en riktig linslus...med tungan ute =P



...Sotis var mer intresserad av kameran än av att se brorsan och hans tjej klättra



...När en vägg var klättrad så var det dags för vätske-paus och lunch....även för Sotis



..."Dagens pudel outfit"....och tungan ute =P



...."Shit, det är jobbigt att hålla reda på dessa ungar"



...."I´m from the hood and my name is Poodle Doodley Do"



....Efter sju timmar i vildmarken så blev till och med en pudel trött.


Detta var några av dom bilder jag tog på Sotis igår. Hon sov som en stock i natt och snarkade som en hel hund =P
Nu ska jag sätta fart med mitt rum, jag tänkte även försöka mig på att göra lite kollage med bilder. Vi får se hur de går =P
Hur som helst, vi hörs sen. =)



GOD MORGON =)

Vaknade klockan nio idag, vände mig om och tänkte "Äh, jag sover i en halvtimme till" sen hörde jag min Sotis gnälla, hon ville ut på "toa", så då fick jag släpa upp mig ur sängen. Duktigt av henne att hålla det inne, man vill ju inte ha en olika precis.

Idag ska jag städa mitt rum, det ser riktigt illa ut så det ska bli skönt att tillslut få ordning på det. För och efter bilder kommer självklart läggas upp på bloggen =) Sen ska jag också slipa bord. Vårat köksbord behöver en make-over så slipning och sen lackning resulterar i ett skitfräscht "nytt" bord =) Bilder på detta kommer säkert också upp under dagen.

Annars så ska jag ägna den här dagen till att lära mig bland annat Photoshop och alla de andra programmen. Lite nervös och det känns lite läskigt men det ska bli kul när jag väl kommit igång =D

Nu står min varg och gnäller på mig.

Ska ta min pudel/varg på en promenad. Hon har just käkat sin frukost så det blir perfekt.
Hörs sen my friends och då kommer jag lägga in en hel del bilder från igår, måste bara förminska dom å så, bloggen kan annars inte ladda upp dom!
Kram!


The wolf....



...named Sotis



Dåligt samvete?

Idag har jag verkligen inte dåligt samvete för att jag inte uppdaterat bloggen, idag har jag haft så mycket kul att det helt enkelt inte hunnits med och jag har njutit av varje stund =)

Imorse åkte vi iväg för att brorsan och hans tjej skulle klättra. Jag, som är otorligt höjdrädd, följde med för att fota och vilka coola bilder jag fick =D Dessutom så följde min söta pudelflicka Sotis med så självklart blev det en massa bilder på denna skönhet med =) Jag kommer lägga upp en massa bilder imorgon på både det ena och det andra. Ikväll orkar jag inte riktigt sitta och fixa med dom om jag ska vara ärlig.

Dessutom har Photoshop och typ tjugo andra program installerats på min dator så imorgon blir det till att leka en massa. Ser fram emot det, jag kommer sitta från morgn till kväll och leka, leka, öva, pilla, leka lite till och förhoppningsvis så kan jag slänga upp nån demo-bild här på bloggen så jag får visa min enorma kreativitet =P
Nämen det ska bli hysteriskt kul. Sen kommer jag ju också bygga om designen på bloggen så forthoppningsvis så kommer ni redan imorgon kväll se några få förändringar =)


Naturbild från dagens utflykt....



....bara en lite "teser" till imorgon =P
Då kommer jag lägga upp de coola bilderna =)


Nu har väl jag egentligen ingenting mer å säga, tänkte väl ta min helt utmattade pudel med mig och gå och lägga mig.
Känns bra efter en så sund dag på berget =)

Puss!!!


(P.S. Till Miranda; Jag har försökt mig på dagens outfit några gånger men bristen på tid och det faktum att jag nästan aldrig bär de extremt snygga klänningarna, coola tröjorna och underbara skorna jag köper så känns det ganska så meningslöst.
Men jag kan göra ett nytt försök! =)
Får väl skärpa mig och börja använda mina grejer helt enkelt =P)


Som julafton =)

Är super nöjd med grejerna som jag hämtade ut. Sitter vid min nya dator nu =) Allt fungerar som det ska, ska bara vänja mig vid olikheterna. Kommer sakna min gamla dator, den har varit mig trogen och vi har tagit oss igenom studier, spel, bilder och annat kul ihop. Känns lite vemodigt faktiskt =/ Men samtidigt så kommer min mor ta över min gamla dator så jag kommer träffa den hela tiden =P
Hihi!

Nä, nu är det dags att sova för mig. Imorgon ska jag ta med kameran och se brorsan och hans flickvän klättra, jag är höjdrädd som en galning. Jag ligger nästan ner i rulltrappor. De som ser mig i en rulltrappa tänker antingen att jag är 80+ eller att jag håller på att skita på mig =P Jag är verkligen livrädd för höjder. Så jag ska fota dom istället. Jag älskar att fota och min bror är överdrivet kamera-kåt så det kan knappast bli bättre =)

Men men, nu väntar sängen.
Bloggar innan jag drar iväg och "klättrar" imorgon =)
Kramar!


Slänger in ytterligare två bilder som får mig att tänka på sommaren....



...Jag saknar verkligen denna sommar....



...Den var otroligt bra för mig =)


(P.S. Vet inte om ni tänkt på det eller märkt det men jag anpassar i vilken kategori inläggen ska hamna i efter bilderna, inte efter själva innehållet i texten, om ni inte tänkt på det så vet ni det nu =P)


Lycklig!

Sitter och pillar med min nya dator, om två timmar kommer brorsan hit så om typ fyra timmar så kommer vi börja installera massa program på den =) Ska bli helt jäkla underbart =D

Äntligen kommer jag ha Photoshop CS3 och Illustrator och äntligen så kommer jag ha en dator som inte hänger sig stup i kvarten och som har myyyycke hårddisk utrymme =) Dessutom har jag ju min externa hårddisk nu och....i ROSA!!! =)

Nu kommer mamma hem så nu ska jag börja laga mat, sitter fortfarande vid min gamla dator så jag ska installera mitt mobila bredband på den nya lite senare. 
Om det lyckas och inge skit uppstår så höres vi om inte allt för lång stund, annars kan det nog komma att dröja en stund =/
Men min kamera kommer också hem i samband med att brorsan anländer så imorgon kommer mina inlägg åter vara fyllda med bilder =)

Men men, nu måste jag sätta fart =)
See ya later!!! 



...Ohh my dear camera....



...I have missed you like crazy this hole week




It´s time

Nu drar jag snart, ska hämta min dator och min externa hårddisk som har anlänt till utlämningsstället =D Visst är det bra att vara en loppa? Och leva på hoppet som jag tidigare nämnde =P

Jag är sååå lycklig!!!
Ska sätta mig sen och lägga över allt från min nuvarande dator till den externa hårddisken samtidigt som jag installerar allt som måste installeras på min nya dator. Kommer se ut som en data-nörd med två datorer bredvid mig....but you know what? I´m loving it!!! =D


I´m living....



...in a dreamworld right now.


Höres sen =)
Kommer med uppdateringar om hur min dator mår och fungerar =P
Haha!


VÄRLDENS BÄSTA FREDAG!!!!

Gick in på postens hemsida och kollade vart min dator och min externa hårddisk befann sig, jag vet jag är alldeles för besatt, och det visade sig att den är nu här i Örebro. Den har sorterats på postterminalen och förhoppningsvis så kommer jag kunna hämta ut den efter klockan 17. Visst, jag ska inte hoppas på för mycket men jag är väl lite som loppan, jag lever på hoppet. Så snart ska jag ringa posten och fråga ifall den kommer komma till utlämningsstället i dag och om inte ifall jag kan komma och hämta den hos dom. Håll tummarna för mig, om jag kan hämta ut den idag så komemr jag kunna installera Photoshop m.m. redan ikväll och sedan öva, öva, öva och förhoppningsvis så kommer ni få se en helt annan blogg i början av nästa vecka med ny design och massor med andra coola saker =)
Detta är materialism när den är som bäst =P

Vaknade tidigt idag också, var på fötterna strax innan klockan 8 i morse, inte illa för någon som är ledig =D
Senare idag ska jag ta min tjocka pudel med mig till parken så hon får motion och resten av dagen ska jag frossa i räksmörgåsar med räkor, majonäs, kokt ägg, sallad och på nyttigt bröd =) Måste ju försöka kompensera för den onyttiga majonäsen =P
Haha!


Efterr brist på bilder (min bror har stulit min systemkamera, jag får den ikväll) så får jag helt enkelt sno en bild från google =P....



...min nya mat-besatthet, räksmörgås =)

Min all-around besatthet....



....min nya dator =P


Höres snart igen och hoppas att eran fredag blir lika über perfekt som min =D
Kramar!


Många minnen

Sommaren är förbi, jag är så otroligt glad att jag köpte min kamera i början av sommaren. Jag har aldrig haft så här många bilder att titta tillbaka på och minnas den tid som flutit förbi. Jag har massor med underbara sommarminnen lagrade på denna dator, i bilder och med olika motiv föreställande olika saker att minnas.
Jag kommer förhoppningsvis kunna minnas den kommande hösten på samma sätt och även vintern. Ser fram emot våren.

Oj vad jag ska ta bilder nu!


Remember the summer of 2008...



...De spektakulära solnedgångarna i juli...



....otroligt vackra men....



...väldigt förrädiska.
Först en vacker solnedgång som gör livet värt att leva och sedan ett dunder med blixtar som skrämmer livet på flykt.
Se den vackra solnedgången, nu se de mörka molnen närmast.


Nu ska jag och Sotis sova. Tänkte försöka ta mig upp tidigt imorgon med =)
Får se hur de går, klockan är ju trots allt redan strax ett =P

Jaja, sussa sött så ses vi imorgon!
Puss! =)



Det efterlängtade mejlet =)

Och så kom det, det mejl som jag suttit och väntat på. Jag har uppdaterat min inkorg en gång i halvtimmen under hela dagen och tillslut kom mejlet alltså "Din beställning är på väg!" OOooh, thank God! Dessvärre tror jag inte att jag kommer ha datorn här fören på måndag =( Så i slutänden så gjorde inte mejlet mig mycket lyckligare. Men men, vad gör man? =/
Bara att försöka överleva helgen utan att kunna installera Photoshop CS3, Illustrator, m.m. men jag tror inte jag kommer dö av längtan =P Eller jo, kanske lite.

Personligen tycker jag det är en trög dag i dag i bloggvärlden, det uppdateras dåligt och det finns inte mycket kul å läsa. Men det kanske bara är jag som är allmänt grinig idag. Who knows!

Planerna för kvällen är att jag ska leta reda på nån kul film för mig och min mamma att glo på och under tiden ska vi käka räksmörgås med räkor, majonäs, sallas, tomater och så självklart färskt och über gott bröd =D Till detta blir det kallt rosévin....mmmmm.... Finns de nå bättre än att vara ledig från jobbet? =P
Men seriöst, jag behöver verkligen en riktig myskväll. Jag må älska hösten men jag blir, precis som så många andra, väldigt deppig när jag tänker på den lycka man kände i juni då sommaren var här och man såg fram emot grillfester och långa utekvällar på stan.
Nu är de förbi och allt man ser då man kollar ut är en svart himmel och regn som kommer var tjugonde minut, stannar i tio och återkommer sedan igen efter tjugo minuter igen.


I miss June- 2008....



...Kommer ni ihåg solen som nästan brände hål på vår vinterbleka hud?



...Alla som tog studenten...



...."Sam-media ÄLSKAR wikipedia" =P Haha!



...Jag satt, i juni, och väntade på att min kompis skulle komma ut genom den porten för att gå och käka lunch med mig. På samma ställe satt jag och väntade igår då hon och jag skulle äta lunch, första lunchen vi åt ihop sedan den här bilden togs.


Jag sakna juni, men 2009:s juni kommer bli någonting i hästväg. Nästa sommar är redan planerad, pengarna fixade och allt annordnat.

Life goes on!! =)




Crying myself a river!

Ingen dator hittades och uppenbarligen är den enda leverantören av Packard Bell datorer just den butik jag beställt datorn från =/ Synd. Men jag hoppas att få ett mejl där det står att den är påväg iallafall. Det skulle kännas riiiiktigt bra!!! =) Jag hoppas på det till imorgon för då kan jag hämta upp den kl 17. Wiiiieeeee!!!!!

Förresten, lagade just en utsökt pasta med cheddarost sås. Hur god som helst, dock har jag slut på svartpeppar men det fick duga med vit sådan. Sitter just nu och väntar på att mamma ska ringa så jag kan ställa mig och skala potatis.
Imorgon för jag för övrigt tillbaka min kamera och jag hoppas den har överlevt veckan i brorsans händer. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte va det minsta nervös. Jaja, det ordnar sig väl. Så imorgon kväll så kommer det börja ramla in massa bilder här igen =D
Men tills på fredag så kan jag i princip bara erbjuda bilder tagna med mobilen.


Vill ni se en söt vovve förresten? =)....



...Vad är det som gömmer sig där borta?

 

...JO, det är den farliga golden-flickan Trullsa med sitt snutte-gosedjur.



...."Kom igen! Lek med mig!!"



..."Nähäpp, skit´it då!! Jävla tråkmånsar, då sover jag väl lite istället då"

(SOM SAGT; bilder tagna med mobilen tyvärr)

Såhär ser Trullsa ut när man tar kort med min D60...



...Naturlig skönhet kallas en sån som Trullsa =)


Nu ska jag dra på mig lite kläder, sitter i mysbyxor som bör tvättas och en t-shirt från min jobbplats.
Inte så snyggt kanske =P
Hörs sen igen!
Kramar!



Nu drar jag!

Nu ska jag gå till en data-butik och se ifall de har min dator, ingen idé att ringa, de brukar inte fatta vad man snackar om ändå så =P Undra vad som krävs för att man ska få jobbapå såna ställen egentligen?....


"Alltså, du måste kunna skriva ditt namn, annars får du inte anställning här, kan du skriva ditt namn?"

"Eh, tror de"

"Nä men, va duktig du är!! Du är anställd!!!"


Men men, tror inte jag kommer finna min dator utan att jag får vänta tills den kommer hem. Idag ska jag göra någonting kolosalt "onyttigt". Jag ska så fort klockan slår 16 öppna en flaska rosévin som jag ska sitta och smutta på resten av kvällen. Älskar rosévin och jag har varit sååååå duktig de senaste dagarna så de förtjänar jag =P







....godaste dryck på jordens yta just nu =)


Nu måste jag kila, vill vara där ner de typ öppnar och måste fixa lite småsaker innan jag går ut genom dörren.
See ya later!!! =D




Torsdag!!

Jag har varit uppe i lite drygt en halvtimme, varför är jag vaken för? Jag tror det har att göra med att jag kom på att det fanns en data-butik som brukar ha de flesta datorerna och ibland är den billigare än dom andra =P Det här med min dator har verkligen stigit mig åt skallen Haha!
Men men, måste ändå vänta till klockan 10 innan jag kan dra dit och kolla ifall min lilla bärbara dröm finns där.


Tills dess....



...blir det "Night of the living dead"...



...klassisk och riiiktigt tidig zombie-film från 1968....



...Jag vågar nämligen inte se såna här filmer när det är mörkt för jag har fått för mig att zombies existerar.
Jag är en zombie-nörd måste jag nog erkänna =P



.....I love it ;P


Nu ska jag som sagt glo på filmen.
Jag kommer nog blogga igen innan jag drar iväg till data-butiken.
Jag känner mig verkligen som ett litet barn, som på julafton =P
Hoppas bara den finns där, annars kommer jag bli ett vääääldigt besviket litet barn.....som på Halloween.




SKIT OCKSÅ!!!

Två saker har skitigt sig i dag. 1. Datorn hade dom inte i butik så jag fick beställa den, kommer på fredag eller på måndag. 2. Min externa hårddisk har blivit försenad och beräknas kunna levereras den 2 SEPTEMBER!!

Fuck!

Men problem nummer 2 visade sig egentligen inte vara något större problem, eftersom jag vill ha min externa nu och behöver den nu så gick jag runt och kollade på nätet efter samma märke och hittade den, redo att skickas, större minne och......



.....I ROSA!!!!!
Hur coolt är inte de??? =D
Så nu är denna rosa skönhet påväg hem till mig, beräknas anlända på fredag.
Visst är det den snyggaste externa hårddisk ni sett?
Vem hade kunnat tro att någonting så tråkigt som en extern hårddisk kunde vara så chic och fab! =P.....



...My beautifull friend =)
Nu ska jag ta ut pudeln på en promenad.
Hörs sen!



Lycklig!! =)

Snart ska jag strax kila iväg till en databutik här i närheten, jag ska nämligen köpa min nya dator idag. Tänkte se vad dom tar för den och om de är dyrare eller inte har den så blir det någon av de större tekniska butikerna jag får gå till.
Jag känner mig som en sjuåring på julaftonsmorgon, mitt hjärta bankar ett extra lyckoslag så fort jag kommer att tänka på vad jag ska göra med min nya dator =)


5990:- för en dator är ju inte så farlig, den är bra dessutom, ingen kan påstå annat...



...I think it´s really pretty! =P


Nu ska jag käka frukost och sedan göra mig i ordning.
Blir lunch på stan med en kompis också innan datorn inhandlas =)
Höres senare idag då!
Bilder kommer läggas in
senare under dagen på lite smått och gott.

Kram!

Döden kommer och ingen kan komma undan den

Har suttit och funderat över ifall jag ska skriva om de händerlser som varit eller om jag bara ska låta det passera. Sen kom jag fram till att min blogg är min blogg och att jag ska kunna skriva vad som helst, även om känslor m.m.

I söndags fick vi ett samtal, en släkting hade dött väldigt snabbt. Vi misstänkte att det skulle ske, personen i fråga hade alzheimer och hjärnan hade långsamt börjat stänga ner. I förra veckan så fick han lunginflammation, hans fru ville inte behandla denna eftersom alla visste att han aldrig skulle bli bättre utan det skulle sluta med döden. Att "låta" honom leva var ohumant. På natten till lördagen så upplevde han enorma smärtor och då gav man honom morfin, på lördagen var han medvetslös. Jag spekulerade i att han som max hade fyra dagar kvar i livet, han dog dagen därpå.

Omständigheterna i släkten är blandade känslor, sorg, skuldkänslor, lättnad och ilska. Det är väldigt intressant när olika individer har olika känslor gällande en sådan här sak. Majoriteten hade redan sörjt hans död innan han var död. Den person som de älskat var redan död men hans skal fanns kvar att på minna dom om deras smärta. För en hjärna att kunna tolka saker som lycka och olycka krävs det väldigt mycket. Hans hjärna var för länge sedan inte längre kapabel att läsa av sådana saker. 

Jag tillhör, för övrigt, dom som känner lättnad. Jag tycker inte om att se folk lida och jag tycker inte om att se individer som förut haft en personlighet, en intelligens och egna åsikter brytas ner av sin egen hjärna och kränkas i dess fall. 
Alzheimer är en riktigt vidrig sjukdom
. Jag har alltid sett mig själv som min största fiende, mig själv är alltså min hjärna och alla de beslut den kan ta utan att jag har diskuterat igenom det med mitt samvete och min moral.
Hjärnan är också ens största fiende vid sjukdomar som Alzheimer.

Kom ihåg det, läs mycket, var vetgiriga, se världen och sluta aldrig tänka och analysera de riktgit svåra sakerna.
Detta är saker som håller hjärnan i trimm och om hjärnan är i trimm även då du nått en ålder av, t.ex., 90 år då har du funnit "Ungdomens källa".


Den typen av samtal som jag fick i söndags.....



....är den typen av samtal jag fått varje år de senaste fyra åren.
2005 var det två samtal av denna sort.
När tar det slut?


Nu väntar min Sotis på att få gå på en promenad. Sen ska vi iväg och handla.
Men vi höras väl om en timme eller två igen =)
Kärlek

Abstinens!

Jag har flera abstinens idag, det är irriterande, frustrerande och det gör en låg. 

Abstinens nummer 1. Jag har abstinens bland annat över min kamera. Min älskade D60 stals av min bror som nu är i Dalarna. Han älskar min kamera och har en benägenhet att vilja ha allt han älskar. Min mamma satte upp reglerna för att han skulle få låna min kamera och brorsan nickade ihärdigt, sen vinkade jag farväl till min kamera, ihopp om att jag skulle få se den igen i ett stycke....eller att jag skulle få se den igen överhuvudtaget.
Så det är lite brist på bilder nu fram till helgen då jag, förhoppningsvis, får tillbaka den.
Orättvist (ibland måste man få resonera som en 5åring) att brorsan får vara i Dalarna, både jag och Sotis vill tillbaka dit.
Jag vill njuta och hon vill springa på de vida fälten....



....Sotis, i sin rätta miljö



...jag har ingen aning om vad hon gör på den här bilden

Abstinens nummer 2. Jag ska köpa mig en ny dator men eftersom jag är dum nog att bolla dessa idéer med mina familjemedlemmar så ser det nu ut på följande sätt; Mamma tycker JA, min ena bror tycker NJA, min pappa tycker OKEJ DÅ och min andra bror tycker VARFÖR DÅ? Av dessa är det bara en som är possitiv till det. Jag har lovat att jag ska låta min bror pilla på min dator, han ska defragmentera den och pyssla. Men jag SKA ha en ny dator. Min är på 512 mb ram-minne, 80 gb hårddisk och det är en celeron processor (vilket både min kompis och min kusina nördiga pojkvän säger suger). Den dator jag vill ha har 4 gb ram-minne, 320 gb hårddisk och med intel pentium 2 duo core processorer. Feel the differens?

Utöver dessa två så är väl livet ganska så lugnt. Tänkte ha en ganska så aktiv dag idag, ska bland annat ordna med massa saker inför skolans början den 25 augusti och sedan stääääda. Man måste tro att jag älskar att städa, så är inte fallet, jag är bara duktig på att skita ner och att ta konsekvenserna för det.


Näpp, nu ska jag sätta fart.
Ska käka lite lunch och få det snyggt här innan klockan blir fyra så jag har liiiite tidspress.



...klockan tickar på för Helena


Nu ska härmed pasta med nån god sås intagas, vi höres sen igen! =)
Kraaaam!!

Vill tillbaka =/

Jag vill tillbaka till sommaren just nu, jag vill tillbaka till det kravlösa och det fria Dalarna, njuta av livet, gå ut på balkongen, tända en cigg och ha ett glas kallt vitt vin i handen.

I miss my home country....



....of Dalicalia


Nu ska jag och min pudel sova. Min cigg ligger bredvid mig och väntar på att tändas, pudeln ska ut i trädgården innan hon kan sova och där ska jag njuta av sommarens kanske sista sommarkväll.


Härlig dag =)

Vet ni vad jag har gjort idag? Bara njutit av solen. Velat vara ute hela tiden för att sno åt mig de sista solstrålarna. Det blev riktigt fint väder här idag och guuuud va jag är lycklig över att jag inte jobbade, då hade jag missat dessa underbara solstrålar.

Kom hem för en timme sedan ungefär, jag och min mamma var på en restaurang och käkade och SATT UTE I KVÄLLSSOLEN!!! =D Innan mamma kom hem så städade jag och underhöll en pudel som var enormt uttråkade.
Hon bara saknar mamma och pappa hela tiden, det är ju dom som hon får allt godis från. Elaka Helena kör med disiplin och försöker bara uppfostra denna pudel hela tiden, självklart tycker pudeln att Helena suger.



...väntande pudel, försöker gömma sig från Helena



...tassar i gräset

Blir mycke bilder på Sotis som ni kanske märker =P
Men hon är ju så söt!
Nu ska jag gå och underhålla både mor och pudel, båda skriker efter uppmärksamhet.
Får se om jag kikar in här en snabbis innan jag går och lägger mig, annars hörs vi imorgon!
Kramar! =)




Bästa Måndagen =)

Jag är ledig denna vecka och nästa måndag, detta gör dessa två måndagar (idag och nästa vecka) till de absoluuuuuut bästa måndagarna hittills =D En hel veckas ledighet har jag nu att se fram emot och gud va mycket jag ska få gjort. Städning, pluggande, shoppande, roande och allmänt slappande =) Don´t you just love living? =P

Så idag ska jag få ordning på mina kläder och resten av det jag kallar för mitt sovrum, mer ett skrotupplag just nu känns det som. Men men, jag har min söta pudel bredvid mig så ingenting kan gå fel idag =)

En sak som jag märkte då jag gick ut på verandan för att dricka mitt kaffe var hur långt framskriden hösten är. Jag ser inte detta som nå negativt, jag gillar hösten. Modet, känslan, att man kan tända brasor, att staden förbereder sig för vintern och julen och sen, de vintern väl är kommen, så börjar julhandlandet.
Finns de nå mysigare än hösten?
Blommorna förbereder sig för hösten...


...dom har alla börjat vissna



...och långsamt börjat tappa färgen



....snart kommer de vackra sommarblommorna vara ett minne blott



.....vissa har redan gått bort under de senaste dagarnas kalla regn



....och snart kommer även löven att falla


Det börjar nog bli dags för lite lunch tror jag. Tror det finns kvar av min pastarätt som jag gjorde i lördags.
Mums va god den var =)
Så nu ska jag gå berserkagång i kylen....



...med min pudel vid min sida =)


Ses om ett tag igen!
Som alltid typ =D



Bilder bilder bilder

Halloj! Anledningen till den dåliga uppdateringen idag är för att min bror anlände från Skotland, man vill ju umgås med sin bror som man bara träffar två gånger per år =)
För övrigt så måste jag säga att jag är väldigt duktig på ursäkter till min dåliga aktivitet här på bloggen =P

Under en veckas tid så har jag inte hunnit fota så mycket, dock har det blivit en del iallafall. Satt och kollade igenom dom och visste inte vilka jag skulle lägga upp. Bestämde mig för att ägna detta inlägg till min pudel Sotis, lägger upp mycke bilder på denna skönhet men hon är ju så rolig och söt.


I längtande stund...



...Sotis ligger på soffan och väntar på pappa, hennes absoluta favorit i familjen



...väntan kan bli lång ibland för en liten pudel-flicka



..."suck, var är han?!"



....längtande Sotis
Sotis, i en söt situation....



...kolla in klorna, det är inte skönt att få dom ner i huden



...om man vill ha nått, till exempel godis, så får man kämpa för det


Det var lite bilder på pudeln. Har massor med fler bilder på både det ena och det andra, dessutom så har brorsan kommit hit med Photoshop CS3, Illustrator m.m. så nu ska jag mixtra med bilder som en galning =P
Måste bara lära mig skiten först haha!

Nu ska jag installera Photoshop paketet så vi kommer nog inte höras mer ikväll men jag kommer in tidigt imorgon tänkte jag =) För omväxlingsskull =P
Hoppas vi ses då!
Puss!!




Jobbig dag

Städa, städa, städa, det är allt jag gör idag. Ganska så boring faktiskt. Men snart ska jag ta tag i mitt rum, DET ska bli riktigt jobbigt men samtidigt riktigt kul.Vill få det snyggt där, plocka ordning på mina kläder och så vidare. Ska bli riktigt kul och om jag får tid så ska jag möblera om. =)

Ute är det pissigt väder och det kommer säkert snart börja regna. Idag spelar ÖSK mot Göteborg men jag tar iiiiinte risken att gå och kolla, risken för regn återigen. Så jag kommer sitta inne, med en cola, lite Ben & Jerry glass och glo på tv 4 där matchen visas.

Utöver detta så ser dagens städ-schema ut på följande sätt....

¤ Kök
¤ Vardagsrum
¤ Toa
¤ Badrum
¤ Hall 1
¤ Korridor
¤ Kontorsrum
¤ Gästrum
¤ Stora sovrummet
¤ Terassen
¤ Hall 2
¤ Trapporna
¤ Hall 3

Övrigt...
¤ Vattna blommorna (min mamma är blomgalning)...



¤ Mata salamandern och rensa i akvariet

Jag har kommit en bit på vägen i alla fall. Nu ska jag ta mig ann det jobbigaste rummet, nämnligen vardagsrummet. Det är stort och fullt med möbler som ska dammsugas och mattor som ska kastas ut.

Usch, höres sen =)



Lördag, på riktigt!

Nu är det äntligen lördag, jag har varit vaken sedan klockan 9 imorse och städat. Känns rätt så skönt att städa faktiskt. Visst ärdet jobbigt å så men fan va rent det blir. Och man känner sig så nyttig som gör någonting vettigt istället för bara glor på tv. Skönt att komma upp relativt tidigt på morgonen också. =)

Mamma ringde nyss, dom har snott pengar från hennes konto. Nån har samlat uppgifter om hennes konto och sedan gett det vidare till nån i USA som under natten gjort två uttag. Nordea ringde imorse och berättade, dom fattade ju att det inte va hon som gjort överföringarna. Jag tror att dom har riktat in sig på henne eftersom hon är statligt anställd så jag tror säkert att fler statligt anställda har blivit drabbade eller kommer bli drabbade.
Huvudsaken är att Nordea betalar mamma för det hon förlorat så ingen större skada skedd. Utöver det faktum att hon känner sig väldigt illa till mods. Det är ju så, ifall någon kan ta sig in på ens konto och ta ens pengar så blir man ju väldigt utsatt. Förhoppningsvis var det en engångsföreteelse.

Förresten, igår beställde jag en extern hårddisk, kändes som om jag behövde en med tanke på alla bilder som ligger på min stackars dator och segar ner den som fan. Sen är det ju självklart i säkerhetssynpunkt också.


Köpte denna....



....På 160 gb och från Dustin
Kostade knappt 600:-
Sen köpte jag självklart en väska till min nya vän...



....Kostade knappt 100:- och också från Dustin.
Fina va? =)


Nu ska jag gå och laga mig lite lunch, håller på att avlida av hunger. Kommer hit igen lite senare.
Då kommer jag också lägga in lite fina bilder =)
Hörs då!



Kyrkogården

I förra veckan så var jag ju i Dalarna och besökte då också Frostbrunnsdalen som jag velat besöka länge. På vägen dit så fotade jag Stora Tuna kyrkogård. En enorm kyrkogård som har många år på nacken om man säger så.
Tog lite bilder, tyckte dock att bilderna blev för "fina" för att kunna förmedla den rätta känslan av en kyrkogård, så med ett knapptryck så ändrade jag färgerna och fick den känsla som jag sökte....



....part of the church and then all those beautifull gravestones



...look at all the gravestones



....flowers on the graves



....the forrest is taking over the old parts of the graveyard



....a lonely gravestone infront of all they others



....trees



...in this kind of grave would I like to be buried in a couple of years


Tycker som sagt om känslan i bilderna nu. Kommer visa dom vid ett senare tillfälle hur de egentligen ser ut.
Nu ska jag krypa isäng, är jätte trött och har massor att göra imorgon.

Hoppas ni alla får sova så gott så hörs vi imorgon =)
Puss och Kram!


LÖRDAG!

Okej, jag vet att det är fredag men det känns som lördag och det känns så jääääävla bra!!!! =D
Just nu sitter jag och kollar på Bam and Missy´s unholy union.Det är ganska så dåligt. Tycker bara Bam är pinsam med sin HIM-dyrkan. Usch säger jag bara!!

Hämtade ut min nya mobil igår och jag ääälskar den. Den är liten, händig och den har en otroligt snabb uppkoppling. Kan det bli bättre? =P
Förresten, ni har väl sett reklamen som säger att vi med Tele2/Comviq får se OS gratis i mobilen? Så är det iallafall. Man sms:ar OS till 333 och sen skickar dom en länk. Funkar faktiskt, gratis grejer brukar ju inte göra det =P
Men men, bara ett tips sådär =)

Vet ni vart jag ska nästa sommar? Jag ska till Åland. Låter inte så speciellt kanske men jag var där två veckor varje sommar som liten och vi bodde i våra vänners lyxvilla, seglade i en riktigt stor segelbåt och gick den korta vägen till stranden varje dag. Saknar den tiden =/ Så nu har vi planerat in en vecka där till nästa sommar Wiiieeeeee!!! Happy Helena! =P



...Mugg från Åland.
"Navigare Vivere Est = Att Segla Är Livet/Nödvändigt" =)


Nu börjar snart Morden i Midsummer på SVT 24 så de ska jag glo på.
Men jag kommer in hit med lite coola bilder om ett tag igen.
man kan blogga och glo på tv samtidigt...faktiskt...jag lovar =)

Men men, ses strax igen!
Kram


Här kommer jag!

NU bloggar jag igen. Igår skulle jag ha bloggat, som jag sa då, men eftersom mitt hus översvämmades av tyska släktingar som alla ockuperade (haha!) datorn titt som tätt så blev det inge bloggande av.

Som jag sa igår så var jag ju iväg till Byggdegården på dragspelskonsert =P De va riktigt trevligt faktiskt, även om det inte var min typ av musik om man säger så. Men det bköds på kaffe och oootroligt goda smörgåsar med hästkorv (jag äääälskar hästkorv) =)

Dessvärre hade jag inte med mig systemkameran så mobilkameran fick duga....



....Dala-Husbys dragspelsorkester.
Jag måste säga att de där gubbarna och gummorna har en jäkla energi. Dom underhöll i två timmar med musik, snuskiga skämt och annat.



...sånghäfte. För självklart fanns det låtar man skulle sjunga med i



....smörgås, kaffe och sockerkaka. Jag åt lite av smörgåsen, sen tog jag bort hästkorven och bara åt den =P


Kommer mer bilder från min snabbvistelse i Dalarna, dessa kommer jag lägga in klockan 18 imorgon då jag komemr hem från jobbet.
Börjar ju tidigt imorgon =(

Nu ska jag å och göra mig lite tomatsoppa med massa basilika, ta en cola, en bok och gå och lägga mig i ett varmt bad.
Mmmmmm....I´m loving it =D

Hörs imorgon =)
Puss!!!



Pudel

Har suttit och gosat enormt mycket men min lilla pudel flicka Sotis. Hon må vara 8 år men hon är pigg och söt som en liten valp. Imorgon återvänder jag till Örebro igen och då kommer jag skana henne så enormt mycket. Sakna min rumskamrat.
Just nu sitter hon på verandan och tittar på pappa som klipper gräs med sittgräsklipparen a.k.a Sotis största fiende. Sotis hatar denna gräsklippare så så fort pappa stänger av den så springer hon fram och hoppar och är så lycklig ungefär som om hon sa "Åh va glad jag är över att du överlevde denna högljuda och läskiga maskin".




...Sotis, på språng



...njuter av vädret



...så söt, så söt


Ikväll ska jag till Byggdegården och träffa folk, alltis lika kul å se alla man tycker om =)
Men jag kommer in här med ett till inlägg innan jag drar iväg.

Jag vet, jag suger

Igår blev det inge bloggande. har för mycket i skallen nu förtiden för att det ska bli regelbundet bloggande. Ledsen för det. Gillar ju att blogga så.
Blir bättre i slutet av augusti. Då kommer jag ha mer tid och ordet "rutin" kommer återinföras i mitt liv =)

Jag har kommit fram till att jag behöver en ny dator, en dator som pallar med lite ansträngning. Min segar som fan då jag lägger in bilder och jag kan bara gissa mig till hur den kommer reagera då jag lägger in Photoshop CS3 och Illustrator. Jag tror min dator kommer skrika av ansträngning. Så nu blir det till att kolla upp en ny dator då rå.

Har hittat en dator som jag gillar, den råkar tillhöra min pappa och jag råkar anse att han inte har någon användning för den. Speciellt inte efter att han köpte den då det var ett speciellt erbjudande. Han fick bland annat 2 gb minne i stället för 1 gb och så vidare. Jag och min pudel har röstat för att han inte har någon användning av denna underbara dator. Så jag förslog ett byte, jag är hans enda dotter vilket jag och informerade honom om. Datorn är så gott som min =P



....Hittade ingen större bild på denna sötnod =/


Min mamma håller på att göra riktig hallonsylt så jag ska gå och assistera henne lite. Kommer hit om nån timme eller två igen =)
Hoppas ni tittar in då!
Kramar!




Bild Special!

Hejsan!
Hade problem med bloggen i morse så det blev inge bloggande tyvärr =/ Sidan ville inte visas, djupt frustrerande måste jag säga.

Idag har man jobbat......finns väl ingenting att tillägga där direkt. Sen har jag inte gjort någonting.
Men det har ingen betydelse, detta inlägg ska vara fullt med bilder, därav rubriken =P Bilderna är från då jag var i Frostbrunnsdalens naturreservat som jag har velat besöka sååååå länge. Jag råkar vara en sådan som är olidligt kåt på att fota natur och alla de detaljer som man kan finna i bilderna.
Älskar naturen och finns det något bättre ställe att finna vacker natur än i Dalarna? Jag tror inte det iallafall =)

Frostbrunnsdalen var förr ett ställe där man åkte för att fira midsommar, det har ett stort kulturellt värde för Tuna-slätten. Tuna-slätten var för övrigt slätten där de rika bönderna hade sina åkrar och bodde så det finns massor med gammla vackra hus där och den vackra ravinen som nu kallas för Frostbrunnsdalen =)....



....vi hade riktig tur med vädret.
Frostbrunnsdalen ligger för övrigt på andra sidan vägen av kyrkogården, en av de största kyrkogårdarna i Sverige som ligger bredvid den näst största landskapskyrkan i Sverige, Tunakyrka....



Men över till Frostbrunnsdalen....



...visst är det lummigt!?



...gamla staket finns hela vägen ner i ravinen.
Här möter gamla och trasiga staket nya och moderna stängsel



.....detta hus sägs det spöka i. Det har varit allt från lyxbostad till Rådhus och skola.
Nu är det öppet för allmänheten.
Men som sagt, de senaste 100 åren så ska det finnas spöken som lever runt där på nätterna.



...nere i ravinen så finnsdet riktigt gamla hus i typisk dala-stil



...dom berättar om en svunnen tid fylld med lycka och nu står dom tomma.



...solen försöker tränga sig fram i grönskan.



...jag såg en söt sjö längst ner i ravinen och tänkte "Vad bra, då kan Sotis få dricka lite vatten!"



...men jag ändrade mig då jag såg hur mycke alliger det var på botten.
Och tänk att det är det här vattnet som går in i Borlänges kranar =P
Det är sant, faktiskt!



...hittade ett litet utflöde också...



....som gick till en bäck som strömmade bort i ravinen.
Kunde följt bäcken men valde en annan väg....



...nämnligen denna.
Får följa bäcken nästa gång =)



....jag älskar naturen!!!!


Har massor med fler bilder att visa men tänkte göra detta i ett annat typ av innlägg. =)
Nu ska jag gå och borsta tänderna, sminka av mig och sova.

Hörs imorgon, sov så gott!!




FRA-lagen!

Återigen börjar man fundera över vilket samhälle man lever i. Tänkte mest på en konversation jag hade just med min bror, som bor i Skotland. Diskussionen handlade om att den nya FRA-lagen skapar stora rubriker i hela Storbritannien. Man är förbannad på Sverige och som alla redan vet så tänker de stora IT-företagen dra sig bort från Sverige helt och hållet. Jag ser inget direkt problem med själva lagen. Alltså det faktum att allt jag skriver eller allt jag säger via telefon kommer lagras m.m. Vad jag däremot ser som ett problem är att då IT-företagen drar sig bort från Sverige vid årsskiftet så kommer detta slå hårt mot den svenska ekonomin. Sen finns det sker som gör mig förbannad, här kommer ett urval av sådana saker, redan sagda och osagda....

¤ Man tog ett beslut utan att fråga folket

¤ Man tog ett beslut trots att både polisen, SÄPO, utrikesdepartementet, Justitiedepartementet, Försäkringskassan m.fl. hade ombets lämna remiss om ärendet och alla hade lämnat en remiss sägande att de var emot förslaget.

¤ Man är beredd att lägga ner pengar och manskap på att upprätthålla FRA-lagen medan man inte har tillräckligt med folk till poliskåren och till 112.

¤ Man tog beslut trots att FN sa att om Sverige genomförde denna lag så skulle de hamna på FN:s röda lista över länder som har en sådan kontroll över sina invånare att det anses inkräkta ordentligt på den personliga intrigiteten. Vi kommer hamna på samma nivå som Zimbawe. Det känns väl bra? (ironi)

Jag har hamnat i situationer där jag blivit tvungen att ringa 112. Där har dom frågat vad jag behöver och sedan skickat mig vidare till polisen där jag fått VÄNTA mellan 5-10 minuter innan någon har svarat och det första personen frågar om då är MINA UPPGIFTER. Herregud, om jag ringde för att, till exempel, rapportera in en pågående misshandel så hinner personen slås ihjäl innan polisen har svarat och risken är jävligt stor att brottslingarna hunnit springa sin väg innan polisen har fått de uppgifter dom så desperat vill ha från mig.

Som sagt, jag har inge problem med FRA-lagen i sig, vad jag har problem med är allt omkring denna. Utbilda fler poliser och placera ut dessa på gatorna, sätt upp kameror i varje vägkorsning (brottsligheten kommer inte minska men brotten kommer kunna lösas upp snabbare, dessutom så sitter det människor och glor på kamerorna så vid en misshandle så larmar de direkt och fem minuter senare så är polisen på platsen, så är det i London t.ex.), börja lyssna på vad andra instanser säger och framför allt....fråga det svenska folket innan de folkvalda tar ett beslut över huvudet på oss alla.

Jag älskar Sverige men jag är rädd för att Sverige börjar agera på ett sätt som inte kommer accepteras av vare sig dess folk eller andra länder.

Min bror har rätt, Moderaterna kommer inte få sitta vid makten igen under de tjugo kommande åren. Om nu inte den här höger vågen som går genom Europa håller i sig, men det ställer jag mig tveksam till.




Lägger upp bilder imorgon, känner att jag är alldeles för trött just nu.
Ledsen för detta men jag måste få min skönhetssömn.
Vi hörs imorgon och då kommer jag lägga upp massa bilder =)
Ses då!



Kul!!!! =D

Snodde detta från Fredrika´s blogg , en tjej som verkligen måste älska apelsiner. Jag tycker denna är lite lustigt faktiskt =)....



Tjejen: Hej

Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!

Tjejen: Vill du att jag ska gå?

Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt..

Tjejen: Älskar du mig?

Killen: Självklart, alla tider på dygnet!

Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?

Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?

Tjejen: Vill du kyssa mig?

Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till de
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?

Killen: Är du galen? Du känner väl mig?

Tjejen: Kan jag lita på dig?

Och nu läs det nerifrån uppåt



Lustigt! =P

Nu måste jag sätta fart och få lite saker gjorda.
Höres strax igen =)



Ny mobil =)

Jag har köpt en ny mobil. Har länge känt att jag behövt en ny mobil och nu slog jag slag i saken. Beställde den från Sibas hemsida och tror jag kommer bli väldigt nöjd =)
Jag tillhör inte dom här människorna som måste ha det senaste, jag är nöjd om en mobil har det som JAG vill ha. Man kan ringa, sms:a enkelt, mycket utrymme för sms och kontakter, ta kort snabbt , filma och koppla upp sig snabbt. DET är vad jag prioriterar. Resten skiter jag i =P Jag lyssnar knappt på mp3:n som finns i mobilen. Tycker ljudet är mycket sämre än i en vanlig cd-freestyle.
Denna verkar ha alla standard funktioner och några till...



...men jag tycker den är riktigt snygg. Den är silvrig på utsidan men svart och röd innuti.
Sammanlagda kostad med frakt och allt; 2483:-
Så jag ser veeeerkligen fram emot att få hem den =D

Nu ska jag plocka in lite disk, kommer tillbaka hit sen =)



Gossip Girl och sedan Fotboll

Sitter och glor på slutet av ett Gossip Girl avsnitt. Fan va jag gillar kläderna där, men vem gör inte de liksom? =P
Alldeles strax så börjar fotbollen som jag ska följa på vår lokala tidnings hemsida. Trelleborg- ÖSK och av någon skumm anledning så tror jag faktiskt att ÖSK kommer vinna, vilket jag aldrig brukar tro. Så bara för det så kommer dom väl förlora. =/



...de vackra "ungdomarna" från Gossip Girl


NU TILL NÅGONTING MER SERIÖST!

Satt och tänkte på en sak för en stund sedan. Det är ju många äckliga bloggare som vinner läsare på att säga att Blondinbellas övergrepp bara var ett PR-trick. Hur man kan säga någonting sådant är utom mitt förstånd. Självklart kan hon ljuga, nu verkar omständigheterna vara sådana att man rent medicinskt vet att ett övergrepp skedde, men hon kan självklart bre på storyn. Men vem vill ta risken att skriva om att hon ljuger när det mycket väl kan vara helt och hållet sant?
Om man säger såhär, det är ju inte några tjejer som själva råkat ut för övergrepp som skriver om att Blondinbella ljuger. Det är dumma, blinda och uppmärksamhetskåta äckel som skriver det.
Jag har själv haft tjejer i min närhet som har sagt att de råkat ut för våldtäckter med mera av killar som också funnits i min närhet. Man lär sig jävligt snabbt att höra och se skillnaden på vad som är sant och falskt.
Speciellt om man själv är väldigt insatt i hur ett övergrepp går till och de mentala följderna av detta.

Jag har alltid föraktat tjejer som falskt anklagar killar för våldtäkt och annat, jag har känt sånt förakt till dom att jag har bett en tyst bön om att dessa tjejer ska råka ut för en riktig våltäckt och genom det lära sig att det handlar om mer än bara en örfil. Det handlar om en smärta som följer med en hela livet, som gör en rädd men som också gör att man värderar livet mer.
Som sagt, den typen av brud som ger sådana falska anklagelser och är beredd att förstöra en killes liv av ett skäl eller ett annat är riktigt grotest äckliga och jag skulle vilja se dom försvinna från jordens yta. Helt ärligt.

Men av någon anledning så tror jag inte att Blondinbella skulle gå in på sådana detaljer i ett försök att försvara sig mot några uppmärksamhetskåta småtjejer om det inte vore så att hennes berättelse skulle vara sanning.
Visst, bruden har uppenbarligen retat upp många genom åren men samtidigt så lär hon också ut till unga tjejer att de inte ska åka till medelhavsländerna och tro att de får samma bemötande där som de får på krogen här i Sverige.

Jag tror på fröken Löwengrip

Killar kan vara svin men våra svenska killar är de minst svin-aktiga i hela världen och det ska de ha en guldmedalj för.


Nu har fotbollen börjat för länge sen, så nu måste jag fokusera på den.
Kommer in hit efter åt med lite bilder =)




Beautifull Sunday

Goddagens!

Blev lite sent igår så jag kunde inte blogga. Däckade om jag ska vara helt ärlig.
Idag är det söndag, känns både jobbigt och bra. Imorgon börjar jag jobba igen men kommer bara jobba en vecka, sen har jag semester igen =D Så man kan väl säga såhär att om måndag kommer snart så följer strax tisdag efter, sedan onsdag och då torsdag är här så är det bara fredag kvar och sen är jag ledig igen. Bra va? =P

Idag tänkte jag städa, får se hur det går med det. Tänkte iallafall försöka mig på att städa badrummet och toan, kanske köket och sedan ta resten under veckan. Är för lat idag känner jag. Dock finns det ingenting kul på tv vad jag vet. Några tips?
Men jag har Ben & Jerry glass att leka med så det borde nog rädda kvällen =P
Jag vet, jag är besatt av Ben & Jerry´s glass men vem är inte det? MUMS!!!

Igår var jag på O´learys med en kompis. Vi käkade och hade det trevligt. Sen gick vi på en promenad och upptäckte massa konst på gatorna som jag fotade, handlade lite och stack hem och drack vin m.m. Trevligt helt enkelt.


Här är bilderna jag tog under promenaden. Dom är tagna med mobilen så kvaliten är sisådär.....



...Våghustorget i Örebro.
Här har man gjort om vissa plattor....



...väldigt snyggt



...kul med gatukonst.
Jag funderade länge på vilka som hade fixat med denna konst och tillslut....



...så hittade jag en platta....



...som dock inte var så väldigt informativ



...men jag diggar idén
Stadsbussarna har verkligen fått mycke pengar för att bära denna reklam över hela sina bussar....



...dom gör reklam för HSB (bostadsbolaget) som nu ska bygga nya lägenheter längst med Svartån (som går genom hela Örebro) och de har gett lägenhetkomplexet det passande namnet...



...Åstaden
(P.S. Man ser lite av Örebro slott i bakgrunden)


Nu ska jag stänga ner datorn, ovädret är galet utanför. Det blixtrar och regnar och jag har på äldre dagar fått en väldig respekt för åskan och vad den kan orsaka,
Så vi höres lite senare igen =)
PUSS!!!


Ändring av planer

Jahopp, jag fick ett infall. Så jag ringde en kompis och nu ska vi till mitt favorit hak O´learys och käka, ta några glas vin och snacka skit. Som vanligt =) Ska bli kul tror jag. Sitter just nu och små sneglar på Newport Harpor, ska snart ta på mig jackan och dra till bussen. Hoppas bara det inte börjar regna då jag ska till bussen =(

Har gjort om bland kategorierna lite grann. Nu kan man hitta bilderna utifrån typ av bild. Ska ändra runt lite till. Ta bort och lägga till lite fler kategorier. Förhopnningsvis blir det snyggt tillslut =)
Såhär ser det ut just nu....



.....mycket kategorier men jag tror det blir riiktigt bra när allt är klart.
Sen ska ju designen göras om. Ny header, profilbild och allt annat som jag har tjatat om så länge =P

Förresten, vill ni se en jobbkompis till mig göra en rolig grej? =)
Vi hade en tävling på jobbet där man skulle göra pinsamma grejer bland annat. Mitt lag vann så nu ska vi tävla sinsimellan. De två bästa vinner 4 biljetter var till Stockholm Live.
Min jobbkompis, Joppe,
tillhörde ett annat projekt/lag och här gör han en av sina uppgifter...


...ringa en av cheferna som var på semester och sjunga en låt innehållandes orden vinter, vacker, kadaver och bröstmjölk.

Kul, kul!!!


Nu måste jag gå!
Höres senare ikväll =)
Kramar!!!


Äntligen augusti =D

Äntligen är augusti här. Visserligen var det ju den första igår men då slappade jag bara. Hann inte blogga om hur myyyycket jag ser fram emot att det nu är augusti. Denna månad händer det bara bra grejer. Jag börjar plugga igen = jag är på väg nån stans i livet. Jag går ner på deltid = Inga fler tidiga fredagar =P Min bror har semester = Helena blir bortskämd m.m.
Åter igen, äntligen är augusti här =)

Ikväll tror jag det skulle vara nå fest. Eftersom jag varit i Dalarna i en vecka så vet jag inte hur det blev med den där festen. Spelar ingen större roll eftersom jag äralldeles för trött för att festa. Dagens planer är att jag ska städa och glo på Superstar Saturday på MTV =) Jag är ju ett fan av The Hills och Newport Harpor. Så jag ska strax gå och handla massa godis, cola, kanske ta med mig en pizza hem och från och med klockan 16 bara ligga i soffan och slappa =D
Underbart!!!
Regnet öser verkligen ner just nu så jag får se när jag lyckas ta mig ut =/

Förresten, har kommit fram till att jag vill ha massa saker till min systemkamera. Min mosters man har fotat de senaste tio åren och säljer även sina bilder till olika tidningar m.m. och han har så coooooola saker till sin kamera. Bl.a. det längsta objektiv jag någonsin sett, kostade 15 000:- men när jag såg de bilder han kunde ta så kan jag säga att det lugnt var värt pengarna. Sånt ska jag köpa nån gång. Sen hade han väl sju andra objektiv med sig, stafli, olika kamerahus (alla Canon dock) och tre olika blixtar. Så coola grejer. Så dom lekta jag med i slutet av veckan =D

Här är hans favorit kamerahus med hans favorit objektiv =)...



...visst är den underbar? =)

Har ju lovat att lägga in lite bilder här, detta kommer, jag lovat men just nu så har jag liiite mycket annat att fundera över. Tänkte nämnligen röra mig mot stan och införskaffa lite intressant litteratur.
Det är viktigt att läsa fakta ibland, hålla hjärnan i trimm =)
Men bilderna kommer om några timmar och den här gången så LOVAR JAG DET!!!! =P


Slänger in dessa två bilder på ännu en vacker och speciell solnedgång från de vackra höjderna i Dalicarlia....



...gillar den rosa strimman som går genom himmlen



...vackert va? =)


Ha de så bra så länge!!!




Snart är det slut

Hejsan!

Blev ju inge bloggande igår. Hade fullt upp och mina släktingar var över från både när och fjärran =P Dessutom är man ju på semester så ibland får datorn helt enkelt bara stå.

Hoppas ni hade en bra torsdag? Det hade iallafall jag. Vi var på upptäcktsfärd (haha) och jag tog masssssor med bilder. Så jag kommer, lite senare ikväll, lägga in en hel del bilder här på både det ena och det andra.

Just nu sitter jag på tåget på väg ner till Örebro igen, vi har blivit försenade efetrsom vi fick möte och var tvugna och backa och hålla på. Helt sjukt säger jag bara. Vi "höll på" att kollidera. Anledningen till varför jag åker till Örebro är för att semestern nu snart är slut =/ Suger verkligen. Jag vill hellre vara i Dalarna hela tiden, bada, njuta av luften och hitta på massa kul med alla jag tycker om.
Hatar stan den här årstiden.
Förstår mig inte på betong-barn.

Om ca 40 minuter är vi framme i Örebro så nu ska jag lägga undan datorn och lyssna på lite musik och försöka vila ögonen.


Kommer in här om några timmar igen så tills dess så får ni denna bild att glo på.....



...berättar sen vart det är och vad för funktion trappen har.

See ya!!!




RSS 2.0