GOD MORGON =)

Vaknade klockan nio idag, vände mig om och tänkte "Äh, jag sover i en halvtimme till" sen hörde jag min Sotis gnälla, hon ville ut på "toa", så då fick jag släpa upp mig ur sängen. Duktigt av henne att hålla det inne, man vill ju inte ha en olika precis.

Idag ska jag städa mitt rum, det ser riktigt illa ut så det ska bli skönt att tillslut få ordning på det. För och efter bilder kommer självklart läggas upp på bloggen =) Sen ska jag också slipa bord. Vårat köksbord behöver en make-over så slipning och sen lackning resulterar i ett skitfräscht "nytt" bord =) Bilder på detta kommer säkert också upp under dagen.

Annars så ska jag ägna den här dagen till att lära mig bland annat Photoshop och alla de andra programmen. Lite nervös och det känns lite läskigt men det ska bli kul när jag väl kommit igång =D

Nu står min varg och gnäller på mig.

Ska ta min pudel/varg på en promenad. Hon har just käkat sin frukost så det blir perfekt.
Hörs sen my friends och då kommer jag lägga in en hel del bilder från igår, måste bara förminska dom å så, bloggen kan annars inte ladda upp dom!
Kram!


The wolf....



...named Sotis



Give me a comment!
Postat av: ida

guuuud vilken underbart söt hund du har!! många människor har så mycket emot just pudlar men jag förstår inte, de är ju så söta!



okej, tack för tipset. Ja, datorn blir lite roligare och lite mer "jag". Ska googla och leta reda på fler företag tror jag, så att man har lite större utbud. men den jag hade på bild från bluebox tycker jag är jättefin!

2008-08-17 @ 10:57:50
URL: http://karlssonida.blogg.se/
Postat av: Emma

Jättefin bild på hunden :)



Sv: Jo iförsig ^^ Det tänkte jag inte på. Men jag håller med dig , Blake klär sig bättre :D

2008-08-17 @ 11:01:55
URL: http://fotobyemma.blogg.se/
Postat av: Alice

tack, !! :)

desamma (asså ha en bra morron)

2008-08-17 @ 11:06:35
URL: http://lacuiller.blogg.se/
Postat av: Elin ([email protected])

Sv; Tyvärr så hittar jag ingen mobil som jag fastnar för. :/

2008-08-17 @ 11:20:48
URL: http://aidantaustas.blogg.se/
Postat av: Astrid

Tack, det är egentligen en ren lyckoträff att gardinerna passar, dom är köpta för evigheter sen. ^^ Ps. vägarana är tyvärr inte vita, utan har en gråton, som jag inte får göra något åt. Men du får ha en bra dag! //Vink vink

2008-08-17 @ 11:36:09
URL: http://astridno4.blogg.se/

Make me happy:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Say something:

Trackback
RSS 2.0