Härligt, härligt!

Har kommit hem från jobbet, käkat, umgåtts med Sotis och njutit av ledigheten. Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar till semestern. Sen kommer jag njuta i fyra veckor, leka, vara galen, blogga mycket och bara, bara, bara...jag vet inte...vara?
Hur som helst, helt underbart härligt kommer det bli =)

Nu ska jag titta på Arkiv X film. Såg I want to believe i helgen så nu ska jag se den första filmen tänkte jag =)
Anyhow, nu ska jag glo på film, käka godis och bara slappa =)


...bästa radarparet någonsin =)




Lääääskigt!

Den här dagen har börjat full med energi. Detta är en läskig dag, förhoppningsvis kommer det bli en spännande vecka och nästa vecka kommer bli avgörande.

kan inte säga i nuläget vad det handlar om men JAG ÄR LYCKLIG!!!
Hoppas allt går vägen =)
Oj va jag är kryptisk. Men det är nog bäst så. jag tillhör de som oftast berättar sånt här innan jag borde göra det, så ska man INTE göra. Helena lär sig. Hon är ett läraktigt djur =P

Okej, jag tror jag själv har lyckats  förvirra mig.

Nu ska jag käka, göra mig i ordning och sedan dra på jobb. Hoppas det här fortsätter som en bra dag =D

Vi hörs efter jobbet....om jag inte, mot förmodan får tid att blogga på jobbet. Skulle dock inte tro det eftersom inkursning m.m. står på schemat idag.

Men men, gotta go!!!







Mascaror!

Pappa ska iväg på Ålandsfärjan. Han besöker sin bästa vän på Åland ganska så ofta. Jag, som älskar mascaror men som hatar priserna på dessa, brukar utnyttja detta tillfälle. På färjan gäller nämligen tax free vilket gör mascarorna gaaaanska så mycket billigare i pris.

Efter att ha sett vad mascaran Diorshow blackout gjorde med min kompis ögonfransar så måste jag ha en. Perfekt tillfälle att pappa skulle över till Åland alltså =)

Ska be honom dessutom att köpa Lóreal Telescopic explosion mascara.
Den först nämnda ska vara bra, den andre låter och SER spännande ut.
Man får det inte roligare än vad man gör sig ;)


...Dior och Lóreal





Glöm för i helvete inte!!!

7 juni idag. Vilket innebär att vi alla över 18år ska bege oss till vallokalerna. Glöm för fasen inte att rösta idag! Det är den enda plikt vi har i det demokratiska samhället. Skulle man föredra diktatur? Nä men då så, gå och rösta.

Själv ska jag alldeles strax dra iväg. Min brors flickvän var iväg för en liten stund sedan och sa att kön inte var lång alls. Hoppas samma sak gäller vid min vallokal. Hatade riksdagsvalet, stå i värmen i en lång kö inne i en trång byggnad utan större mängd syre. Fascinerande att jag hade hjärnkapacitet nog för att komma ihåg vad jag skulle rösta på ;)

Men men, dags att dra. Sen blir det att gå på film, putsa silver och plocka bland kläderna  under resten av dagen.
Kollar in här sen =)

....och glöm nu inte att rösta! =P



(JAG SKA TA TAG I KOMMENTARERNA, GODKÄNNA DEM OCH SÅ VIDARE. HAR BARA INTE HUNNIT ÄNNU!!)



Gaaah!

Trött, trött, trött. Har suttit och glott på Bolt med bror och hans flickvän. Tänkte ladda upp lite bilder här men batteriet till kameran har laddat ur och därför kan jag inte ladda upp dem. Vet inte vart jag gjort av minneskortläsaren.

Förresten, vet ni vad? Livet är toppen!!!!! =)



....I am fucking awsome!!!! ;)

Men men, ska väl gå och lägga mig om en stund.
Hoppas ni får sova gott =)


(P.S. De la kommentarero kommero atto godkännaso ocho besvaraso imorgono)





Kommentarer



Psst....godkänner och besvarar kommentarer lite senare. Nu ska jag käka pasta i stoooora mängder med tomatsås, fetaost och oliver =)




Lite mycket kanske

1 vecka och 6 dagar sedan jag bloggade (varför skriver de inte bara 13 dagar för?) sist. Har haft ett heeeelvete med alla uppgifter som ska in. Dessutom så gick jag upp heltid på jobbet i måndags. Det OCH att ha prov på morgonen, komma hem och plugga arslet av sig och samtidigt försöka sköta sitt jobb är inte precis enkelt. Därför struntade jag i bloggen.

Denna helg tänker jag njuta av att vara helt fri. Ingen plugg ångest, ingen jobb ångest eller annan ångest för den delen. Denna helg till hör mig!!!!

hade myskväll med pudeln igår. Glodde på¨X-men; the last stand och Arkiv X: I want to believe =) Hur härligt som helst. Och dessutom: INGEN ÅNGEST =D

Nu ska jag käka lite lunch. Sitter här med morgonrocken på mig. Har varit på stan men där va så ruggigt att morgonrocken skrek efetr mig när jag kom hem =P

Kollar in här senare =)
Kram


Jag idag....

...trött, seg och  smått flummig.
Just the way I like it ;)






RSS 2.0