"Skrikiga stjärnor." Kändisar utan smak.

Satt och kollade på msn Nöje där de hade radat upp de mest "färgspråkande stjärnorna" men min personliga åsikt är att de radat upp de gräsligaste kändis oufiten.

Kolla in Britneys "färgsprakande" tröja och...öh..Bh?


Och inte nog med att Mikas musik är skrikig, hans klädsmak är uppenbarligen ännu värre...


Hörde någon jämföra Akon med 50 cent och som ansåg att de båda var lika stora "gangsters". Oj, vad "gangster-aktigt" det ätr med pastell...


Avril Lavignes klädsmak brukar vara cool men detta är inte coolt om du frågar mig...


Men det fina med kläder är att man kan anpassa det efter sina egna behov (visserligen kan jag inte förstå mig på Fröken Spears) och i vissa fall, som dessa ovan, så kan kändisarnas klädbehov ge oss andra ett gott skratt =)


I´m so sorry =(

Eftersom jag hade 1 ½ tímme på mig att göra mig iordning, laga mat, plocka undan efter mig och hinna till jobbet så hann jag inte fotodokumentera min matlagning. Får göra det någon annan dag. Dessutom så har jag lovat en dagens outfit sedan länge men den har jag inte heller hunnit med =( Ber hemskt mycket om ursäkt, ska verkligen skärpa mig.

Nu måste jag fortsätta jobba....

image293

Förberedelser


Idag ska jag städa vidare på mitt rum samtidigt som jag ska laga middag till mamma innan jag drar till jobb. Mor kommer hem sent ikväll och därför ska jag laga till den så det bara är för henne att sedan värma upp måltiden.
Har hittat ett jätte intressant pasta recept och tänkte dockumentera då jag lagar den och hur måltiden fortskrider =)

Ska nu hoppa in i duschen och sedan börja med mina husliga sysslor.

Har det så bra så länge!!!


Favorit pastan No. 1 från Barilla....
image292


41 minuter to go!

Om 41 minuter så slutar jag. Skönt som fasen. Jobbar bara två timmar idag eftersom jag hade fullt upp med studierna. Längtar tills jag får komma heeeeeem.


What´s up Britney?

En fråga; vad har hänt med Britneys hals? Är det bara hur bilden är tagen eller har Britney en väldigt lång hals som är lika bred som huvudet? Neee, aå kan det väl inte vara.
Hm, ser konstigt ut ialla fall (observera att jag är olidligt uttråkad här på jobbet)

image291

Miss-Britney-Spears-a.k.a-Miss-"Lång-Hals".

Ännu mer shopping!

Beställt hem lite grejer från Haléns. Älskar deras skor så jag kan bara inte låta bli.

Dessa har jag beställt och visst är dom så där lagom på alla sätt och vis?


Riktigt läckra eller hur? =) (199;90:-)


Som tidigare nämnt så älskar jag skrikiga skor (249:-)


Beställde dem i rosa. Tycker de är lagom slappa (179;90:-)

Längtar tills de kommer!

Så här ser det ut förtillfället

Håller ju på att städa mitt rum och lade tidigare upp en bild på varför detta var tvunget att ske.


Före....(28/1)
image285

...såhär långt....(30/1)
image286

Wow, man ser ju till och med golvet ;-P
Ska fortsätta städa imorgon för nu måste jag dra i väg på jobb. =(

Ha det så bra så länge!!!!!!

9 MINUTER!!!!

...kvar tills man slutar. Va skönt. Min bror kommer och hämtar mig så jag slipper ta bussen hem. Lagade ju en underbar pizza idag. Älskar sardeller på pizza. Mums. Så snart  är man friiiiii! ! ! ! ! = D

Snygg på jobbet ;-)

"Det är inte hälsosamt att du är så där snygg på jobbet ;-)" fick jag just i ett sms. Hemlig beundrare? Neeee, jag är alltid snygg på jobbet. Mohahahahaah....vet vem min hemliga beundrare är såklart. Och jag beundrar honom med...eller nått.

=P

MATCHAR DET??

Vad tycker ni? Matchar det eller blir det bara för mycket?

Kommentera!!

image283image284

Båda från Ellos.se

HA BEGÄR!!!!!

...från ELLOS.

Sådant som ska inköpas vid nästa löning. Snygga (och praktiska) grejer som inte ruinerar dig. =)


Skit snygg jacka, finns i olika färger.
Jag ska ha den i röd.


Älskar ju skor och satsar på att ha ett (som minst) par i varje stil.
Tyckte dessa var söta och kommer passa bra i sommar solen =)


Just de, det där med skor som utmärker sig.
Skor är kul och en detalj som man kan ha i galna färger.


Låga skor har jag inte tillräckligt av men kommer behöva i sommar då jag ska till Skottland och se Lock Ness.
Vaddå då? Köper ni aldrig skor och inbilar er att de är baaaara till det där speciella tillfället? Även om det sedan blir tre par som alla baaaara är det det där speciella tillfället.


Återigen, ett par som jag tänkt ha i det regniga Storbritannien i sommar.


Och en super cool regnjacka. Tror dock att jag får köpa ett par röda gummistövlar till för att matcha.
Tycker inte att de beiga gummistövlarna passar så bra med den röda regnjackan, eller vad tror ni?

Varför blir det alltid såhär?

Idag blir en till sån där stressig dag. Måste bada hunden, vilket tar sin tid och sedan måste jag i väg och handla mat (vilket betyder att jag måste åka buss vilket tar även det sin tid) sedan ska jag städa badrummet (som ser ut som skit) sedan laga två pizzor som tar ca 1 ½ timme sammanlagt (avancerat recept yes in deed) och sedan börjar jag jobba kl 17 till kl 21. Vilket betyder att jag måste vara härifrån halv fem och därför har jag ca 4 ½ timme på mig. På förmiddagen har jag pluggat och dessutom så har jag sovit dåligt i natt så jag är otroligt trött. Varför blir det alltid såhär?
Usch....


Aaaaaahhh!!!!

VA KLOCKAN SÅ MYCKET!?!?! Nu får man kasta sig in i duschen, riva till sig några kläder som man fumligt drar på sig och iväg på jobb. Höres senare! =)


COMING UP!

Ska senare lägga in en Dagens outfit har jag tänkt. Kan dock hända atta jag först hinner göra detta ikväll. Men upp kommer den ialla fall =)



Måndag...burr

Och så va det måndag igen. Idag ska jag städa en aning (rummet ser för jävligt ut) och sedan ska jag iväg och jobba. En kompis till mig rycker in i dag så jag hoppas han får det bra, kommer sakna honom...faktiskt.

Vaknade i morse och tittade ut genom fönstret, mer deppigt väder får man leta efter, förstår inte hur det kan se så höstruskigt ut nu när det är vinter. Igår var det vårväder här vilket sved eftersom jag satt på ett kontor och jobbade hela dag =(

Men men, nu har jag klagat över mig skititga rum och vädret så då får jag väl demonstrera dessa två så ni faktiskt tror mig...

Dagens skitväder...fast det är ändå ganska så mysigt...visserligen ser det ut som om jag bor i slummen på den där bilden. Jäkla väder. Jag bor precis bredvid universitetet =)
image274

Ser ni? Jag överdrev inte! Kläder överallt. Det understa är smutsigt men det översta är rent ;-)
image275

Höres senare!!

Mode beställning!!!

ÅÅåååh, nu har jag äntligen tagit tid och prova och titta och krama på allt som jag fick hem i de två paken från Haléns och jag älskar ALLT!!! =)

Här kommer lite bilder som jag tog i all hast....



Skit snygg väst som satt taight som satan (så som jag vill ha det) och som passar till det mesta, bara 99;- dock ser den ut att vara ljusare än vad den egentligen är.


Brun taight skinn jacka med en härlig krage, 329;-


En aningen baggy jeans med låg midja och raka ben, 299;-


Tunn cardigan med leopard mönster fast i svart och vitt. Jätte snygg!!! 129;-


Skinnbag,
perfekt för weekend get aways, 199;-


Svart top utan ärmar och med en sketa snygg urrigning. Går bra att ha utan Bh vilket jag älskar =) syns dock inte på bilden. 149:90;-


Turkos-blå stövel som sitter perfekt med reglerbara band. Ser kanske inte så snygga ut på bild men jag fick mycket beröm för dem på jobbet idag =) 199;-


Shorts som jag planerar att ha på stranden i sommar. Håller sanden borta och ger en snygg surf look. 149:90;-

Fick hem lite annat också men hinner inte visa det =(
Hoppas ni får sova så gott så höres vi imorgon =)

//helena


Veckans Fulaste

Varje jämn vecka skriver jag om vad jag anser är det fulaste what ever och varje ojämn vecka vilket jag anser är det snyggaste.
Nu är det vecka 4 vilket innebär veckans fulaste.

Veckans:

Fulaste frisyren: Amy Winehouse


Fulaste Pojkvännen: Britney Spears on and off pojkvän Adnan Ghalib
 

Fulaste brännan: Lindsay Lohan


Fulaste ex-fången: Kiefer Sutherland (som ser riktigt slöddrig ut)


Fulaste svettfläskarna (och "klänning"): Sonja Aldén


Fulaste Gala-klädnaden: Ola Svensson


Fulaste klänningen: Bai Ling




That´s it for this week!

         Hoppas ingen tyckte jag va elak ;-P



Here we go. OCENSURERAT =)

Som jag nämnde igår så va jag på fest i fredags och igår så kunde jag inte berätta detaljer eftersom jag kände en skyldighet gemtemot en viss J. Nu har jag frågat om tillåtelse att berätta och efter mycket tjat så fick jag det. Vi kan kalla personen Jocke och jag råkar dejta denna Jocke dock är vi inte ihop. Såhär blev vår kväll i fredags;

Eftersom jag råkar jobba med denna kille så var vi först på en företagstillställning, sedan gick vi vidare till en spelning med Jockes kompis (mycket brööööl och studsande) för att sedan, omkring kl 20, gå vidare till en fest som hölls hos Jockes kompis David (heter något annat egentligen).
Då vi kom dit var bara David där så vi började små dricka (vilket vi egentligen redan börjat på på företagsfesten) och sedan kom Davids flickvän Josse (återigen, hon heter något annat) och strax efter henne kom ett gäng bestående av fem killar och en tjej. Tjejen hade tidigare jobbat på mitt jobb (i fyra dagar, slutade för att hon inte pallade med det) och var regält full vilket vissa av killarna också råkade vara.

Efter ett tag sa en av killarna till mig att jag skulle komma bort till honom, lydig som jag är så gjorde jag det, då satte han händerna på midjan på mig (jag va beredd att smälla till honom) och vände mig så jag stod med ryggen mot honom, sen la han undan mitt hår och började massera min axlar. Jag var helt okej med det men det var inte herr Jocke som gick fram och slog undan hans händer och sa "sluta upp med det där!". man kan säga att stämningen blev lite isig. jag blev irriterad eftersom jag ansåg att Jocke hade överdrivit och Jocke blev förbannad på killen som masserat mig. Jocke tågade fram till honom och skrek "Massera mig om du tycker det är så jävla sexigt!!" killen, som var livrädd, började massera Jocke som en galning.

Och efter detta gick det bara utför....

Jag och Jocke började tjafsa (och jag upplyste Jocke om att vi inte var ihop och att han överdrev och att jag är kapabel att se efter mig själv) men eftersom vi va på fest så ansåg jag att vi kunde ha den här diskussionen en annan dag och då vi båda var nyktra.
Uppenbarligen ansåg inte Jocke samma sak...
Personangrepp blev Jockes vapen och då den extremt fulla tjejen kom in i köket (där alla var just då) och frågade ifall alla ansåg att de fått sin dos av fett för denna dag elelr om det fanns någon som ville dela en pizza med henne så gick Jocke förbi mig och sa "Ja, Helena behöver ialla fall inge mer fett, hon är redan så tjock!". Observera att jag alltid blivit retad för att vara så smal och blev kallad för anorexia fall i skolan så att bli kallad tjock är absolut inget negativt i min värld. Jag sa tack och hånlog åt honom.
(Helena vs. Jocke 1-0)
Sedan gick jag ut för att (usch, jag skäms) ta en cigg och inte helt förvånande så följde Jocke efter mig ut. Där fortsatte han med sina små personangrepp och då jag gick fram till honom och upplyste honom om hur omogen han var så blåste han rök i ansiktet på mig. Eller han försökte iaf. Han hade inte tillräckligt med rök i lungorna så röken var för svag. Jag hånlog åt honom och upplyste honom om hans misslyckande. Vilket gjorde honom ännu mer förbannad.
(Helena vs. Jocke 2-0)
Sedan gick jag in och då jag senare var på väg ut till köket så stod han och den extremt fulla tjejen och pratade vid dörröppningen. Jag stannade och väntade. Sedan ser jocke mig och vrålar ut (och samtidigt skrämmer skiten ur den extremt fulla tjejen) "Släpp förbi den jävla idioten!" och samtliga i köket vände sig om och kollade frågande på Jocke vilket gjorde att Jocke skämdes över sin kommentar och samliga undrade vad fasen han höll på med. Jocke lyckades inte få mig sur och jag blev mer road (fast det visade jag självklart inte)
(Helena vs. Jocke 3-0)
Personangreppen fortsatte hagla och då Securitas kom och knackade på dörren och gav David böter på 800;- för att musiken stört en viss granne så fick Jocke användning för sin ilska. Jocke krävde hämnd på mig men använde denna känsla till att i stället ringa störningsjouren och säga; "Jag vill klaga på grannen som spelar hög musik....och jag vill att securitas snubbar åker dit och knackar på dörren och ger dem böter". Jag kunde inte låta bli att se det hela som roande. Speciellt eftersom grannarna faktiskt spelade väldigt hög musik och vi misstänkte att de var dom som ringt och klagat på oss.
Festen avslutades iallafall och efter att jag haft en diskussion med Jocke om hur dålig jag anser han är på att hantera pengar så upplyste han mig om att jag var skyldig honom 69;- som han absolut skulle ha. Jag sa; "Okej, du ska få dem. jag har inga kontanter på mig men om du skickar ett mess med dina kontouppgifter då du kommer hem så sätter jag in pengarna åt dig" varpå han svarade "JA, ALLT HANDLAR OM KONTON FÖR DIG!!!" och så stormade han ut. hans kompis tjej Josse bara skakade på huvudet och även om Jocke tänkt att detta låter intelligent så blev det fel och folk funderade på ifall han var riktigt klok eller ej.
(Vilket innebar....Helena vs. Jocke 4-0)
Sedan försöker han drämma ytterdörren i ansiktet på mig, men även här misslyckas han då han tar i för kung och fosterland men då han slår igen dörren efter sig så visar det sig att dörren har en såndär sakta in mekanism som gör att dörren inte kan slås igen för fort. Så dörren gled långsamt igen och Jocke gick flyförbannad därifrån.
(Helena vs. Jocke 5-0)
Sedan sms bombade han mig och skrev allt från "ingenting är längre heligt på jobbet" och "på måndag tänker jag be om förslyttning" och "du är ett psykfall".
Sedan när jag kom hem så ringde jag Jocke som då nyktrat till. Vi snackade om det och han erkände att han betett sig som en femåring och att alla hans försök att göra mig arg misslyckades och att han istället visade sin bitterhet öppet för alla på festen att se.

Så så var min fredagskväll/natt. =)
Mycket å läsa men jag hoppas att det roade er. Kom ihåg att denna Jocke pratar med den bredaste nerkingska jag hört på länge vilket bara gjorde allt ännu mer komiskt.

Nu ska jag fortsätta jobba...jobbar söndag idag.

Och för övrigt...

....så går jag inte in på detaljer angående fredagens fest eftersom jag misstänker att en viss person som var på den festen läser min blogg och helst av allt kanske inte vill att jag ska utelämna denna. Men jag ska fråga denna J ifall det är okej och då kommer ni få höra vilka dråpligheter en bitter, full och allmänt irriterad människa kan säga. Då va det menat som personangrepp men det hela blev bara otroligt komiskt och denna J misslyckades totalt och allt slog i stället tillbaka på J.

(OBS! J skäms dessutom över dennes dåliga argumentationstaktik)

Festen igår som spårade ur

Va på fest igår. Det var verkligen skit kul, fram tills bråk uppstod. Svartsjuka och att vissa (inklusive mig) alltid ska dra upp seriösa saker på fester (då folk är fulla och missförstånd är en självklarhet) har en benägenhet att förstöra även den roligaste festen. Inga slagsmål uppstod dock (well, that´s a change) vilket jag är glad över.
Annars hade jag en mycket trevlig tid. Sen kom visserligen Securitas och knackade på dörren och han som ägde lägenheten (no names) fick en böter på 800;- för att vi spelade för hög musik enligt grannarna. Dock måste jag hålla med grannarna. Vad är det för mening med att gå på en fest där man måste skrika för att göra sig hörd? Då kan man ju lika gärna gå ut på krogen där ljudnivån är löjligt hög.

Jaja, nu ska jag iaf sova. Ska upp och jobba imorgon bitti (okej, där var en överdrift, börjar kl 10:50 så det är inte jääääätte tidigt).

Sov gott!!!

P.S. Imorgon ska jag visa vad innehållet i de två paketen från Haléns, som jag hämtade upp för nån dag sen, var. Och det är såååååå underbara grejer!!!!!!! =)


Lista

Från lajsaminelli.blogg.se


1. Tre namn du lyssnar till: Helena, Helgot, Helena =P
2. Någonting jag tycker om med mig själv : Mitt självförtroende är jag glad att jag har
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv : Mitt temperament
4. Detta är jag rädd för : Höjder och vatten
5. Tre saker jag vill ha varje dag : Frukost, mitt täcke och min garderob. Sen är jag nöjd =P
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Ljuga, hålla käft och lyda 
7. Detta tycker jag om att göra: Äta, sova, shoppa, jobba, bowla...jada jada jada. Listan är lång.
8. Detta vill jag göra just nu: Bli av med huvudvärken och hoppa in i duschen. Nr 1 kan jag inte göra något åt och nr 2 är jag för slö för just nu på grund av nr 1.
9. Bästa känslan: Att ha massor med pengar eller att hitta på någonting riktigt kul med sin familj eller ett gäng med människor.
10. Värsta känslan: Hunger. Jag får panik.
11. Egenskaper jag vill att min partner har: Kunna hantera pengar, vara aktiv, ej konflikträdd, driven, rolig, orädd och intelligent.
12. Är du kär just nu: Kanske de kanske
13. Jag vill gifta mig: Hm, i framtiden så ja.
14.  Följande saker jag vill göra innan jag dör: Se alla kontinenter, arbetat utomlands, varit en bra förälder och hustru.
15. Min käraste ägodel: Min familj betyder mest. Kan inte komma på något mer faktiskt. 
16. Något jag vill ha i present: Har en bärbar dator (hihi) så jag vet inte. Har typ allt jag vill ha. Hm...
17. Detta har jag på mig just nu: En grön mjukisdress och mörgonrock och tofflor som ser ut som hundar.
18. Favoritkläder: Jeans och en långärmad tröja. Det trivs jag bäst i.
19. Favoritdjur: Hund
20. Följade musikstilar tilltalar mig mest: Jag är en såkallad allätare men föredrar ifall jag förstår vad personen i fråga sjunger.

21. Favoritlåt just nu:



22. Roligaste/tråkigaste ämnen i skolan:
Vet inte. Tyckte då det va historia men det tycker jag inte nu.
23. Stjärntecken: Skytte
24. En bok jag älskar: The fifth child av Doris Lessing
25. En film jag älskar: Pirates of the caribbean. Tycker om äventyr möter komedi.
26. Tv-program jag gillar: 2 ½ men, scrubs, hm, ingen aning. Tittar inte så mycket på serier.
27.  Favorit doft: Ja´Dore Dior eller vad den nu heter.
28. Detta äter jag gärna: Fisk fisk och åter fisk. älskar fisk. Ska äta det snart faktiskt =)
29.  Dricker helst: Kolsyrat vatten, mjölk och vitt vin.
30. Favoritgodis: Just nu är jag besatt av naturgodis men generellt brukar jag älska saltlakris
31. Hit vill jag gärna åka på semester : Rom, Aten, Paris, Berlin och Prag. Tänkte romantiskt semester. hihi
32. Färg på mina ögon: Blå- gröna. Mer gröna än blå iaf
33. Min längd: 1,69 cm.
34. Jag tror på: Att man ska tro på det som gynnar ens mentala hälsa. Vad det är är upp till varje individ att avgöra.
35. Mitt motto: "Använd ditt sunda bondförnuft"
36. Person jag beundrar: De flesta i min släkt men min pappa beundrar jag nog otroligt mycket.
37. Såhär bor jag: För tillfället hemma med min mor och far och en pudel.
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Oj, det kan nog ta ett tag att räkna. Nästa fråga? =P
39. Det här tänder mig: Killar med självförtroende och koll i livet.
40. Detta gör mig avtänd: Killar som pratar engelska med en under själva akten. Hur fasen tänker man då liksom?
41. favoritfärg: Lila
42. Favoritcitat: Min egna ;-P
43. En hemlighet jag vet: Haha, ingenting jag tänker berätta iaf.
44. Bästa present jag fått: Älskar generellt presenter. Vad det än må vara.
45. Senaste köpta skiva: Britney Sears "Blackout"
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Jag vet inte, det mesta tror jag. Jag har rätt proportioner.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Kan säger hitta någonting om jag letar ett tag.
48. Udda förmåga/egenskap: Är skelögd. Om det nu är en förmåga/egenskap hihi
49. Om jag var ett djur skulle jag vara: En hund som bor i detta hus. Shit va vi skämmer bort de små kräken.
50. Vad lyssnar du på just nu: Min egen bultande huvudvärk
51.Vad har du gjort/ska du göra idag: Få ordning på huvudvärken och dra i väg på fest med jobbet. Och så ska jag städa lite också
52. Var är dina föräldrar födda: Far är född i Skenshyttan i Dalarna och mor i Göteborg.
53. Vad är det senaste du installerade på datan: Ingen aning.
54. Vilken är din favoritresturang: Tycker om där portionerna är stora och man har massa såser att välja mellan. Någon specifik har jag inte.
55. När badade du i en pool senast: I sommras.
56. Har du varit med i någon skolpjäs: Många. Gick på Waldorfskola.
57.Hur många barn vill du ha: Fyra- fem kanske
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om: Skrik och svenska mjukisporr låtar.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet: Som senast, moderaterna.
60. Vad har du för tv-kanaler: Jag tänker inte räkna dem precis.
61. Har du åkt moped någon gång: Ne, men motorcykel och jag gör det inte igen.
62. Har du busringt nångång: Jo, det är klart jag har. Det gör jag varje gång på fyllan.
63. Har du fått felparkeringsböter: Ne
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Ge mig en bra anledning så gör jag det. Annars så fortsätter jag vara höjdrädd i stället.
65. Vilken är den plats längst bort du besökt:
Det beror på hur man menar...
66. Har du en egen trädgård: typ ja
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier: Inga specifika
68. Kan du alla orden i nationalsången? Ja, klart jag kan.
69.  Badkar eller duschkabin? Badkar
70. Vilken är den bästa film du sett denna månaden? Arn; tempelriddaren...faktiskt
71. Favoritpizza? Hemmagjord italiens pizza med sardeller, kapris och mozzarella.
72. Chips eller popcorn? Chips
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Öh, jag skulle inte tro det. jag borde nog kommit ihåg det tror jag.
75. Har du varit med i någon skönhetstävling? Haha, neee
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin
77.Vem är den senaste du åt ute med, vad åt ni? Petra och Jocke på Burger King.
78. Favoritchoklad? Vet inte vad den heter. den är utländsk och på import.
79. När röstade du senast ? Senast det var val
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Vet inte
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nja, när jag var liten så ja.
82. Är du bra på matlagning? Faktiskt så är jag det. Jag lagar mestadels av maten här hemma.
83. Klarar du av att tanka själv? Jo, men jag är likrädd varje gång.
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går? Nopp
85. Pepsi eller coca cola? Inget av det. Har tröttnat på båda men om jag var tvungen att välja så säger jag nog coca cola.
86.  Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nja, jo, de har jag väl.
87. Vad var det senaste du handlade? Naturgodis och olivolja.
88. Har du kräkts offentligt? neee
89. Vill du helst bli mångmiljadär eller hitta den sanna kärleken? Föredrar kärlek framför pengar men helst båda.
90.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, jag tror man får jobba för att uppnå "äkta kärlek"
91. Har du ringt något betalnummer? Lär ju ha gjort.
92. Kan man vara vän med sitt ex? Jag har aldrig lyckats men det kanske går för andra.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Mamma
94. Hade du mycket hår som bebis ? Yes, och jag var helt svarthårig dessutom.
95. Vad har du meddelande på din telefon/mobilsvar? Jo
96. Vad har du i din väska? Det vanliga. Plånbok, lösa mynt, mobil, almenacka, mini apotek m.m.
97. Någon favoritsak du gör innan du går o lägger dig? Läser bok
98. Vad är du tacksam för idag? Att det är löning
99. Var hittade du den här listan? Hos lajsaminelli.blogg.se
100. Tre personer jag vill ska fylla i den här grejjen : Gör det om ni orkar.

Ännu mer shopping

Okej, jag har blivit lite galen nu. Shoppar igen den tiden som varit. 
Har beställt en del grejor från H&M:s onlinebutik. Visst älskar man bara deras online butik? Inga köer, inge letande och ibland till lägre priser.
Här är det som jag klickade hem igår. Tyvärr kommer vissa varor levereras först i vecka 7 och 10.

image250image251

Klänning 298;- och skor 149;-

image252image253

Hotpants/Shorts 79:50;- och sandaler 79:50;-

image254image255image256

Topp 298;-, det tidigare omnämnda skärpet som jag tillslut beställde hem 98;- och ballerina skorna för 98;-

Hoppas att de skyndar på leveransen. Vill ha mina grejer nu. fast å andra sidan så har jag ingen användning av dem nu när det fortfarande är kallt. =(

Mer shopping

Denna snygga klänning från American Apparel ska jag ta och beställa hem. Eftersom jag inte har någon stor byst så kommer urringningen bli skit snyyyyygg. =D

image247

Gillar den verkligen och för bara 339;-Nelly.se

Skit skit skit

Ska till jobb idag. Jobbar bara fyra timmar ikväll men har trots detta tagit ledigt en timme. Är så himla förkyld att jag tror jag kommer explodera. Men jobba måste man ändå. Jag är en bra jobbare så chefen har inget problem med ifall jag är borta idag men min plånbok har det.
Så nu ska jag gå och göra mig i ordning och sedan iväg på jobb. Skit också! jag vare sig vill eller har ork men det är inget å göra åt. Men tycka synd om mig själv, det är jag bra på =)

image246

Hot?

Britney, Beyoncé och Pink....


Okej, jag vet att jag tjatar

Jag vet att jag konstant tjatar om Britney Spears men man kan inte riktigt klandra mig. Jag var liksom tretton år då hon slog igenom och det har satt sina spår. Alla skulle vara som Britney då.
Hur som helst så har jag tidigare klagat över hur hon förfallit men på de senaste bilderna så ser hon riktigt fräsch ut. Visst, hon kanske har fettsugit sig och dragit in lite hus här och där och vad man nu mer kan göra för att bli smal (utom på naturlig väg) men jag bryr mig faktiskt inte. Kvinnan ser fräsch ut och jag hoppas att hon kommer se fräsch ut i sin nästa video med. Hon var ju inte precis jätte het i Gimme more men Piece of me vad hon riktigt grym. Britney ska visa magen, det är av sentimentalt  värde.

image245

Shopping

Fick hem dessa som jag beställde häromdagen och visst är de fina? Fast jag måste säga att jag tycker bamboo örhängena va en aning förstora. När jag beställde dem så tänkte jag "Jag vill ha dom riktigt stora, ju större destobättre" så jag tog large.

Vad tycks?



Och så de korsformade som kom i en söt ask.



Båda från cocoo.se

Jävla äckel

Jag kan förstå det roliga med att skoja när folk har dött, tro mig, jag har gjort det själv, men bara som ett sätt att hedra personen. För några år sedan dog en nära anhörig till mig som var känd för att gå sin egen väg, säga vad han tyckte och tänkte och kämpa för det han trodde på. Då han dog så började omgivningen helgonförklara honom och säga vilken fin människa han var. Det va då jag sa ifrån, min döda vän hade inte tyckt om att folk försökte göra sin relation till honom till något bättre än vad den egentligen var. Han visste att många tyckte att han var en riktigt jobbig människa som aldrig kunde hålla sina åsikter för sig själv och att sällan klarade folk av att vara i samma rum som honom i mer en två timmar innan de höll på att få ett nervöst sammanbrott. Jag vill komma ihåg honom för den han VERKLIGEN var, en otroligt jobbig varelse som kunde göra mig så helvetiskt förbannad. Men trots detta så älskade jag honom och det visste han om.
Jag kan skämta om hans död, jag kan prata om hur jobbig han var då han levde och sedan kan jag sakna honom och önska att han fanns här en sista gång för att göra mig sådär fly förbannad som bara han kunde få mig att bli. Jag kan skämta om hans död på grund av att jag KÄNDE honom.

Min poäng med att jag berättar detta är för att förtydliga varför jag anser att John Gibson, radioprofil, är ett jävla äckel. Inte nog med att han inte kände Heath Ledger men han har dessutom mage att gå ut i radio och dra alldeles för grova skämt om en ung persons död. Tänker man inte alls på Ledgers familj och deras lidande då?
Är bögskämten som uppkom i och med Brokeback Montain fortfarande roliga eller visar allt detta bara på att en person som John Gibson saknar fantasi och är så media kåt och feg att han är beredd att gå mot angrepp på en person som är död? 

Avskyvärt och förkastligt tycker jag det är iaf. För övrigt är denna John Gibson ett vrak som är så ful att hans mor måste ha kastat honom i vägen då hon såg honom. Fast å andra sidan så kan ju fulheten förklara varför han gör radio och slaget i väggen varför han är så otroligt oempatisk.



Jag tror inte att jag är ensam om denna åsikt...


Jobba sjuk!

Det 'är inte speciellt kul att försöka anstränga sig på jobbet och ta arbetsuppgifterna på allvar då man har feber och är förkyld. Slutar om drygt en timme dock så det känns skönt. Förresten, ska man blogga på jobbtid eller är det fel? Äsch, orka bry sig. Lite kul måste man ju få ha =)

Chefen vara boss

Nu ska man iväg och jobba. Är fortfarande sjuk och chefen tyckte jag skulle stanna hemma men jag tänker på de pengar jag förlorar. Jag ska vara duktig och sitta långt från de andra så jag inte smittar någon och så ska jag jobba mina fyra timmar som jag har idag (inte så farligt, eller hur?) och sedan ska jag lyda chefen och gå hem och sova så jag är frisk till på fredag då vi ska ha After Work. Intressant hur cheferna på mitt jobb prioriterar, inte sant? ;-P


Heath Ledger död!

Jag måste säga att jag aldrig trodde att han skulle ta sitt liv, alternativt dö av en överdos (som man misstänker för tillfället) däremot om det varit typ Britney Spears eller Amy Winehouse så skulle jag inte precis blivit förvånad. Det är himla synd iaf eftersom han fick visa vad han gick för som skådespelare i "Brokeback Mountain". Det är inte precis ovanligt att skådespelare som kämpat i härdigt för att bli tagna på allvar som som sedan slår igenom med pompa och ståt sedan "går och dör" av deverse orsaker.

Synd är det ialla fall och precis som i så många liknande fall så dog han alldeles för ung och lämnade en dotter efter sig. Vem vill egentligen leva den där jävla skit Hollywood drömmen?
Inte jag i alla fall!


Klassikern "En riddares historia"



Beställning

Gjorde en beställning från Haléns strax före jul och den kom till utlämningsstället för ca två veckor sedan men eftersom jag varit så helvetiskt upptagen så har jag inte hämtat ut den ännu. Hm, funderar på om jag ska ängna en stund åt det idag. Få se hur jag gör. Hur som helst så skulle det vara kul eftersom jag inte hunnit shoppa på ett tag och det är två paket med riktigt fina grejer....vad jag kommer ihåg förstås.
Älskar när man glömmer vad man beställt, det är så himla kul då man öppnar paketen och tänker "Wow, den där jackan som jag verkligen ville ha! Beställde jag den?" och så hoppar man omkring en stund av lycka tills alla paket är upp plockade och livet går tillbaka till det normala.

Har för övrigt lite svårt att skriva idag. Min pudel känner uppenbarligen att hon vill ha kärlek idag och bestämde sig för att hoppa upp i mitt knä där hon nu ligger men med nosen på skrivbordet. Dessutom morrar hon så fort jag försöker trycka på "G" eftersom jag råkar då röra vid hennes nos med handen.

Men men, ska kolla vad som hänt i världen sedan igår. Återkommer strax.

Cocoo.se beställning

Klickade just hem dessa snygga örhängen. De kors formade var dock det sista paret. 



Kostade 165;- respektive 48;- inte så dumt va? =)

Kan rekommendera de hjärtformade. Hela bambo grejen är riktigt på tråden nu och det ska vara STOOOORT!!

Kombinera coolt

Jag älskar att kombinera detaljer med varandra. Ibland kan det självklart gå till överdrift men det är ju beroende på vad det är för person med vilken typ av attityd.

Exempel; för er som köpte denna populära tröja i höstas från H&M kan nu kombinera den med en väska från samma ställe.

image232image233


Och sedan blev jag så glad då jag såg detta bälte...
image236
...Som jag har tänkt kombinera med mitt snygga armband från KyssJohanna...

image235

Tro mig, de är mer lika än vad det ser ut på bild.


Både skärpet och väskan är från H&M:s vårkollektion och är ett riktigt hett tips!


H&M favorit

Jag vet att den är för killar egentligen men jag måste säga att jag verkligen tycker om denna tröja. Visst är den snygg? Kostar 298;- och finns på H&M såklart.

Ser för övrigt fram emot den sista januari då deras "Fashion against AIDS"- kollektion släpps.

image229image231

SJUK!!!!

Usch, jag som sluppit undan sjukdomar denna vinter har nu råkat ut för en. Inte nog med att jag är förkyld jag har även feber och frossar som en frys. Ringde min chef som sa att hon tyckte att jag skulle hålla mig så långt ifrån jobbet som möjligt de kommande dagarna. Dock planerar jag att jobba imorgon. Måste ju få pengar så jag kan handla allt jag vill ha från H&M:s vårkatalog ;-P

Eftersom jag va sjuk igår (men ändå gick till jobb) så hade jag inte mycket lust att hänga vid datorn så när jag nu kollade min mejl så hade jag fått 58 nya mejl! PÅ TVÅ DAGAR!!!! Usch, nu ska jag läsa igenom de som bör läsas och ta bort eventuell reklam.

Nu ska jag kolla vad som är nytt på vissa bloggar och sedan ta hand om min stackars förkylning

image228

Arn

Ikväll ska jag och resten av min familj gå på den första filmen om Arn. Personligen är jag inte så förtjust i svensk film och speciellt inte svensk film som går trögt (som Arn gör enligt ryktet) men efter att min mamma tjatat och bett så gick jag med på det. Så jag, mamma, min ena bror och (hör och häpna) pappa drar iväg till bion som börjar kl 21.

Har inga stora förhoppningar precis.

Härmed sömn!

Nu kändes det som om någon slog en klubba i skallen på mig. Nu vacklar jag till sängen, imorgon ska jag shoppa med mamma, gå på bio med familjen på kvällen och bli färdig med min brors present.
Av någon anledning så tycker jag alltid att helger är alldeles för korta, men det är jag väl ensam om att tycka ;-P

hoho


SOV GOTT!!!! //Helena

Och alla var där....

....eller kanske snarare här.

Har just flytt från den skara människor som är på besök. Bror bor ju i Skottland och när han väl är hemma så kommer alla hit och ska träffa honom. Usch, konsekvensen blir att jag måste vara super trevlig (och inte ens en aning sarkastisk vilket jag älskar att vara och om jag ska vara helt ärlig så tär det på en) och prata med alla. Nu har tv:n fångat folkets uppmärksamhet (tacka gudarna för tekniken) vilket gör att jag....oops...nu kommer nån...måste gå.


Lilla Tant Spears?

Är det bara jag som tycker att Britney ser ung och fräsch ut i jämförelse till hennes lilla syster Jamie Lynn? 16-åringen Spears ser ju ut som en tant i ansiktet. Är det underbettet/den gigantiska hakan som gör det eller är det bara de att hon saknar de intressanta delarna som Britneys ansikte belönats vid födseln med?

Lilla Tant Spears?

image227

Grön och skön jacka

Okej, jag vet att Alicia Keys jacka inte är super snygg (och när ska man ha den liksom?) men växer det inte ett litet ha begär hos oss alla?!?

JAG VILL HA DEN!!!! BUHUUUUUU!!!

image226

Give it to me!!!!

Angående Veckans...

...Snyggaste eller Fulaste.

Varje ojämn vecka kommer jag göra en random Veckans Snyggaste och varje jämn vecka kommer jag göra en Veckans Fulaste och det kommer inte alltid vara samma kategorier.


Start från och med vecka 3.


That´s it folks!


VECKANS SNYGGASTE

Veckans snyggaste what ever.... (kommer presenteras varje fredag med olika snyggast alternativ)

VECKA 3.

Snyggast hår: Ashlee Simpson



Snyggast klänning: Lauren Conrad



Snyggast omslag: Keira Knightley och James McAvoy på Entertainments framsida



Snyggaste ha-begäret: Kate Moss skinnjacka



Snyggast ansikte: Lauren Conrad



Snyggast stövlar: Mary- Kate Olsen


 
Snyggast kappa: Ashlee Simpson



Snyggaste meltdown: Victoria "ingen tar mig på allvar och kommer aldrig att göra heller" Beckham



Snyggaste huvtröja: Paris Hilton



Snyggast gravida: Christina Aguilera



Snyggaste vinnaren: Zlatan Ibrahimovic



Snyggaste hat objektet bland tonårsflickor: Zlatans brud Helena Seger (I like her firstname)




Oj, är klockan så mycket

Nu blev det stressigt. Har en present till min bror som jag måste GÖRA färdigt (ja, ni hörde rätt. Jag håller på att göra den själv. Old style!) innan morgondagen kommer. Hur ska jag hinna????

För övrigt var jag i Skåne, eller mer exakt i Malmö, i helgen, och träffade massa folk. Jag och min äldsta bror har vänner där nere så vi åkte ner på lördagen (TOG SEX TIMMAR MED BIL) och sedan gick vi alla, omkring 14 pers, ut och åt på en fin restaurang innan vi hamnade på en mysig krog där vinet flödade. ;-P
Vi stannade till på måndagen och efter att min bror sovit enbart  fyra timmar så körde han hela vägen hem. Behöver jag tillägga att jag var hyper nervös att han skulle somna så jag satt spik vaken hela vägen. Eller nästan, råkade nicka till i en timme och när jag vaknade så satt han med en stark kopp kaffe (undrar fortfarande vart han fick den ifrån?) och stirrade rakt fram.
Men vi kom ialla fall hem och var vid liv.

Nu ska jag surfa lite (blivit lite sådant de senaste dagarna) och sedan fortsätta med brorsans present.

//Helena


Fel i bloggen

Jag vet att det blivit fel i kodmallen och att bilden är så stor att den trycker på texten. Men jag har suttit och krånglat med det där så länge så nu orkar jag inge mer.
Får rätta till det en piggare dag =)

Nu ska jag käka naturgodis och glo på burken. Weeee!!!!! HELGEN ÄR HÄR!!!!!

Snygg eller Ful?

Vad tycks?

Visst är han sådär typiskt brittiskt fulsnygg? (menar inte då att alla britter är fula men de har otroligt dålig tandvård)

image212

Droger, ensamhet och...

....Amy Winehouse.
Vad är det för fel på Amy Winehouse egentligen? (Okej, förutom att hon är nedknarkad så in i tusan)
Och varför försöker hon inte få ordning på sitt liv? Jag förstår att det kan vara svårt men hennes beteende är ju som om hon vore på drogerna dygnet runt. Jag har känt en hel del som hållt/håller på med droger och även om dessa människors beroende suttit djupt rotat och fått förfärliga konsekvenser (en fick en kraftig överdos. Tro mig, jag va där och det var inte en vacker syn) så har det ändå funnits ögonblick då de "inte" haft droger i "systemet" (observera att droger har en benägenhet att finnas kvar i ditt system långt efter att du tänt av), ögonblick då de umgåtts med sina familjer, sina barn och gått till skolan/universitetet. Men Amy Winehouse verkar ju inte ha en enda stund då hon är helt "normal".
Det gör en en aning besviken. Visst, hon har media efter sig hela tiden och det kan inte vara lätt, men hon har också tillräckligt med pengar för att kunna lägga in sig på ett bra rehab. Många av de jag känner nådde den riktigt otäcka botten (förlorade jobbet, barnen, flickvänner m.m.) och stod helt ensamma då de tillslut sökte hjälp (och i ett land som Sverige är, tyvärr, vår drogavvänjnings kliniker inte så bra som man kunnat hoppats) medan de jag förut kände inte ville söka hjälp utan håller, med största sannolikhet, fortfarande på med det.

Jag tycker det är hemskt att vanliga människor, utan pengar, kan ta sig  ur skiten medan en rik snorunge som Amy Winehouse inte kan det.
Förhoppningsvis överger alla henne och hon står ensam. Visst, det låter hemskt, men det ÄR först då en narkoman nått botten som den är mottaglig för hjälp....eller självmord. Att överge den man älskar i hopp om att den ska bli mottaglig för vård är en chansning som föräldrar till narkomaner måste göra varje dag.


Och, återigen, jag vet vad jag pratar om. Jag har aldrig rört droger vilket jag är otroligt tacksam över idag. Men jag har sett konsekvenserna och varit bland de som funnits där då botten blivit nådd och narkomaner velat återvända till livet.


image206

Maybe you but never me


Judarna

Okej, jag vet att man inte "får" skämta om judar eftersom då är man helt plötsligen nazist men jaja, what ever.

Tryck fram till 1:20. Han är ganska så vettig i sitt resonemang faktiskt.



Stockholm Live med Magnus Betnér

Babyshambles

Okej, ingen tycker om Pete Doherty men man måste erkänna att han är en jäkligt bra musiker.
Diggar Babyshambles nya album Shoter´s nation och ingen har väl missat singlarna Delivery och You say (som båda Kate Moss varit med och skrivit texten till)


 

Babyshambles- Delivery
Enjoy!!

Dejten igår

Som tidigare nämnt så va jag på dejt igår och herregud va nervös jag va och helt utan anledning visade det sig. Han var en jätte trevlig kille och jag hade det super kul.

Saken är den att just på grund av att han var en sån otroligt trevlig kille så tror jag inte att det kommer bli något. Jag är nämnligen tjejen som helst ungås med killar (tjejer tjötar och skvallrar så mycket) och om en kille ska få mig riktigt riktigt intresserad så måste han ha det där lilla extra. Alla mina killkompisar är jätte trevliga killar (självklart, annars skulle jag inte ungås med dem) och de är väldigt omtänksamma och vi ser efter varandra. Men killen igår kändes som vilken kille som helst av mina vänner.
Då jag berättade detta för en av de få tjejkompisar jag har i morse så tyckte hon att mitt resonemang inte höll. Hon ansåg att jag skulle se honom som en (kanske) blivande pojkvän i stället för att tröttna innan jag ens lärt känna honom ordentligt.
Men hallå! Jag är en sån typ som vill bli imponerad av en kille första gången jag ser honom, annars får det vara.

Är det fel av mig att vilja ha den där extra känslan då jag träffar en kille?

Åååh, va skraj jag är nu.

Slutar jobbet nu. Vilket vanligtvis brukar kännas skönt, men inte idag. Idag ska jag på dejt och jag är livrädd. Jag har inte varit på dejt på jätte länge. Hur gör man på en dejt???

Men men, nu slutar man. Ska gå och fräscha upp mig och sedan gå och träffa en jätte trevlig kille.

Usch, jag har redan handsvett och plötsligen så förvandlas jag till en liten skraj 15 årig flicka.

13 minuter

Nu är det bara 13 minuter kvar av jobb dagaen. YIHAAAA!!!

Hata, hata!

Vill inte jobba idag. Slutar visserligen snart. Bara en timme kvar. Kom igen. Bit ihop Helena. Du överlever....







...eller så gör du det inte och din lön tillfaller dina närmaste anhöriga.


Dåligt, dåligt!

Har blivit sämre på att blogga den senaste tiden, vilket (självklart) påverkar antalet besökare. Men men, jag får skylla på december månads julstress. Ska skärpa mig och börja anstränga mig mer. Jag vill ju att folk ska tycka min blogg är kul, intressant och någonting att läsa. =)

Lovar, ska verkligen bättra mig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag ner på stan och käka med en kompis (pizza, jag vet, onytigt som bara den men ibland kan man ge tarmen lite stryk =P) innan jobbet. Ska för övrigt bli spännande att återvända till jobb. Har ju sökt efter andra jobb och fått några interjuver som jag ska gå på men tills nytt kontrakt är på skrivet så stannar jag kvar på mitt gamla jobb.
Oj, va mycke klockan var, måste skynda mig nu.

Tjing!

Världspressen måste ha en lycklig dag

Som alla säkert hört (det var huvudnyheten i USA igår, trots att Iowa valt fram presidentkandidaterna) så har Britney Spears hamnat på sjukhus, okänd substans, förlorat sönerna, polis tillkallad jada jada jada....Alla har hört det förr.
Men det som riktigt äcklar mig är att pressen njuter av det så mycket.

Om jag hade en äcklig ex-make som var beredd att göra vad som helst för att ta ifrån mig mina barn och som till slut lyckades med detta mission så skulle jag nog också sjunka till botten som en sten. Smärtan att förlora vårdnaden om sina barn är svårt för alla som inte har barn (eller varit i en sådan situation) att kunna sätta sig in i. Men att ha hela världen gotta sig i ens missär och behöva läsa i tidningarna om hur dålig folk som aldrig träffat en anser att man är som förälder. Att inte media kan backa undan i går då Britney och hennes son skulle föras till sjukhus får en att undra på ifall dessa fotografer ens bör klassifieras som människor.

Hur som helst, bör nog sluta där innan jag skriver saker som sedan blir svåra att ta tillbaka.
men man kan säga såhär; äckliga, patetiska och giriga kräk är de i alla fall.

Helt sjukt, eller hur?
image205

Snyggaste reaobjekten....

....från H&M. Här är några av mina favorit plagg från H&M:s rea. Många avdem köpte jag innan rean (suck) och resten då rean tog fart.

Vit kappa. 398;- (798;-) image200

Skinnjacka 698;- (998;-)

image201

Linne 98;- (198;-)
image202

Lång cardigan 298;- (498;-)
image203
Tröja 124,50;- (249;-)
image204

Lista stulen från Kelly

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Irriterad (har ont i ett revben)
Favoritgodis: Just nu, naturgodis med yoghurt.
Kläder just nu: Mjukisbyxor och huvtröja
Musik just nu: Sugababes "stronger"
Sommarplaner: Jiobba och bo utomlands
Hur många kuddar sover du med: Fyra
Spelar du nåt instrument: Spelar inget speciellt nu men är själv lärt på gitarr, trummor och har spelat vallhorn
Morgon- eller nattmänniska: Just nu är jag morgonmänniska men det skiftar
Vem är viktigast för dig: Min familj
Bio eller promenad: Beror på väder och person
Är du kittlig: Jo, en aning. Hehe
Snarkar du: Haha, gjorde förut men sedan jag slutade röka så slutade jag också snarka.
Stjärntecken: Stolt Skytt
Äckligaste insekten: Sånt som bitts och smittar (har inte jag skrivit det här förut? Hm, jaja)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlig eller kunna förflytta mig från plats till plats
Vad vill du jobba som? Inom försäljning, reklam eller något en aning mer kreativt
Stökigt eller välstädat? Mår bättre då det är välstädat (men hey, de gör väl alla eller?)
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nja, de beror på hur mycke alkohol jag har i kroppen 
Gillar du att sjunga? Jupp, ibland så
Anser du att du är stark? Ja
Vad gör du om du får hicka? Sväljer tre gånger efter varandra. De brukar funka
Vad längtar du mest efter just nu? Tills jobbet börjar. Är trött på ledigheten

Dags för förändring

Har just postat iväg ett antal jobbansökningar. Vill göra något nytt och bygga på min meritförteckning. Sen funderar jag på att börja läsa  någon extra kurs på universitetet. Ett nytt jobb, nya kunskaper och lägenhet skulle sitta fint. I sommar ska jag ju utomlands och jobba (antagligen) men då jag återkommer hem så ska jag ge mig ut i lägenhets djungeln. Sätter en (lägenhets) deadline till november. Då borde jag hittat någon lägenhet som jag gillar. Börjar kännas lite konstigt att bo hemma, älskar ju att bo hemma och jag har en rolig familj som alltid hittar på grejer (är inge bra på att vara själv och inte ha någon att prata med) men när man är 21 år kanske man ska börja tänka framåt....Eller är det okej i dagens samhälle att bo hemma vid den åldern? Förr var det ju inte det om man säger så. 

Katherine Heigl

Okej, på själva bilden ser hon lite "udda" ut (springer barfota, är typ osminkad och allt annat som anses göra dig till en galning, Hollywood mått mätt då alltså) men kolla in kjolen. Visst är den snygg?

image197

Julklapps shopping...igen

Va på stan i dag med en kompis för att handla julklapp till min bror (bor utomlands men kommer hem två veckor i januari) vilket var lättare sagt än gjort. Hade bestämt mig tidigare för att sätta ihop ett snyggt fotoalbum till honom bl.a. och hittade riktigt coola papper. Dom var egentligen gjorda för att man skulle kunna göra sin egen saga (med diverse motiv, glitter och far far away teman) men passar utmärkt som bakgrund till mitt album.
Så nu ska jag sätta mig och försöka sortera upp ca 1100 bilder som ligger osorterade på datorn (suck) och hitta de rätta till de olika teman.

Men men, ha en fortsatt trevlig kväll!!!

Lång dag igår

Kom i säng omkring kl 7 i morse så hjärnan känns som om någon hällt i en liter bly. Men men, det var kul igår i alla fall. Jag lyckades komma fram till en nyårsoutfit som kom att passa på alla de olika fester jag drog på.

Nu är klockan 15:32 och det börjar redan bli mörkt ute. Har varit vaken i sisådär fyra timmar och ska nu städa och sedan sätta mig med studierna. Urk.
Ett tips, studera inte den 1 januari. Det är inte kul och det går extremt långsamt. Glad att jag inte ska jobba i dag ialla fall.

Ha en trevlig 1 Januari och kommentera gärna medan ni är här.

Kram//Helena

RSS 2.0