Dam damm dammmmmm

Nu är det dags  att sova. Fasen va trött jag helt plötsligen blev och trots att jag nyss käkade så är jag hungrig igen. Får sätta i mig något nu så jag kan gå och lägga mig sen. Hatar visserligen att sova direkt efter att jag har käkat....oj...vilka i-landsproblem jag har =P

Hur som helst, blir till att vara hemma från skolan imorgon med om jag ska hinna med allt plugg. Det ordnar sig. Just nu känner jag bara för att skippa allting. Men sen kommer jag på hur skönt det kommer kännas i sommar när jag är färdig och kan göra vad fan jag vill!!

Kämpa nu Helena, Kämpa för fan!!

Jag ska börja med att kämpa mig ut mot kylskåpet och sedan till sängen.
Ses imorgon!




...Och härmed säger ett stycke Helena god natt =P


House!

Har haft en bra dag idag.Fått en hel del gjort men jag är fortfarande sönderstressad. Sitter just nu och tittar på ett sketa dåligt avsnitt av House. Brukar älska House men detta var inte speciellt underhållande.

Kommer vara hemma imorgon med från skolan för att försöka få plugget på rätt väg. Han inte tid att ägna fyra timmar mitt på dagen i skolan. Men det ordnar sig. Längtar så till Skottland och till att få slappna av. Hoppas verklgien jag hinner med allt nu innan jag drar på fredag =)

Men men, tillbaka till  House och efter det blir det lite plugg innan natti natti =)
¨Ska försöka lägga upp bilder på en klänning jag har köpt sen. Förutsatt att klänningen blev snygg på mig =P



...bästa House-bilden någonsin =D


Saknar Earth Hour!

Gud va skönt det skulle va med en timme i mörker nu. Ha den perfekta anledningen till att inte ha någon elektricitet på och bara njuta med massa stearinljus och en bok. Bara slappna av. Men nej, så får jag inte göra. Jag måste nämligen plugga och det är inget jag känner för. Nu måste jag dock kila in i duschen. Ska iväg till naprapaten och få lite saker knäckta.
Sen tillbaka till pluggandet.

Ses sen!






...mysljusen som jag och Sotis hade tända i lördags kväll =)



IT´S TIME!!

Dagen har varit bra. Känns skönt att ha fått något gjort. Dock är jag en aning sönderstressad så imorgon blir det till att ta lite sovmorgon innan jag börjar med pluggandet igen.

Jag har fått frågan av folk hur jag orkar plugga 175% och jobba (17-21) två kvällar i veckan. Svaret är att jag har gett upp tanken på allt typ av liv. DETTA är mitt liv nu. Jag har inte mycket till val just nu. Men det kommer bli bättre.
När detta är färdigt så kommer allt bli myyyycket bättre =)
Det är något att se fram emot.

Ne, nu gäller det att sova. Känns som om det är dags för det faktiskt. Sängen ropar mitt namn just nu och min pudel tycker att jag kan släcka lampan så hon kan börja släpa runt mina kläder, som hon alltid gör, och göra en liten sovplats av dem. Förstår inte varför hon inte kan hålla sig till sin korg? Äh, får väl fråga henne helt enkelt.

Hörs imorgon!



...hehe


VÅFFLOR!!

Strax ska jag iväg på jobb. Har ätit våfflor..Mums! Har fått en hel del plugg gjort dessutom vilket känns så jäääävla bra!
Efter jobbet, kl 21, ska jag sätta mig och plugga lite till innan morgondagens skola =)
Men självklart kommer jag blogga när jag kommer hem, innan jag sätter mig med studierna.
Måste göra mig i ordning nu. Hörs i kväll =)



...Yummyyyyy!!!





Historia A

Hejsan!
Hemma från skolan nu. har just käkat lunch och har plockat fram historia A pappren. Nu ska jag plugga i drygt två timmar innan jag drar iväg på jobb. Har placerat mig i köket. Märkte att det var mycket ljusare här och om jag ska stå ut med detta eviga pluggande så måste jag ha tillgång till upp piggande ljus...mycket ljus =P

Men men, nu måste jag återgå till historia A hemtentan.
Hörs sen!

...uttråkad och sittandes vid min mini-laptop i köket



...just nu är det väldigt roligt att leka med webb-camen =P



...bara att hälla i sig kaffet och sen sätta igång =)




Underbart!

Fan va bra det känns att få dra till skolan idag. Visst, jag har hamnat efter med en hel del plugg vilket ger mig en helt del ångest. Men förhoppningsvis så hinner jag ta igen den tid som jag har förlorat under den kommande veckan =)
Jag kan knappt fatta att jag på fredag drar utomlands. Känns som om det var en evighet sedan vi beställde resan så jag hann nästan glömma bort det. Visst krockar det lite med skolan och allt plugg jag skulle ha behövt gjort under påsklovet. Men det får ordna sig. Under min Skottlands-resa ska jag bara ha kul och inte oroa mig för skolan fören jag kommer hem igen =) Ibland måste man bara få släppa taget en stund och njuta och glömma sina problem.

Dagens frukost kändes en aning för nyttig för att jag skulle kunna bli mätt....

...fullkornsbröd, keso och avocado...


...och massa svartpeppar på =)


...och ett glas juice till förstås



...nu måste jag gå och sätta i mig en till macka. Annars dör jag på väg till skolan.
Hörs när jag komemr hem igen =)





I KNOW!

Det råkar vara så att jag vet att jag har varit dålig med att uppdatera denna helg. Men när man har svin ont och samtidigt en hög av plugg att ta tag i så är man inte så blogg sugen. Men det blir bättre i veckan. Jag har ju Skottlands resan på fredag att se fram emot =)

Vad jag egentligen ville säga nu var god natt.
Imorgon kommer lite bilder från helgen upp.
Ha de bra så hörs vi imorgon =)



ÄNTLIGEN MIN!

Hallo!
Har varit vaken en stund och hunnit käka frukost. Nu sitter jag och degar framför Hogan Knows Best och har fortfarande svin ont i nacke och rygg. Planen nu är väl att jag ska krypa ner i ett varmt bad och försöka stretcha nacken lite samtidigt.
Efter det kommer jag tillbaka hit innan jag försöker sätta mig och plugga med min skit nacke. Hoppas den överlever =P

Men men, life goes on!
Nu ska jag ta mig upp ur denna fotölj och försöka hälla upp det varma badet =)'
Hörs om en timme eller två =)

Förresten, kolla in denna klänning från Elise Ryan som jag best'ällde hem igår kväll då jag tyckte som mest synd om mig själv...
Kostade 499:- och den är äntligen MIN!! =)


AJ!

Hej!
Bloggade inget igår på grund av att min nacke är totalsabbad. har så otroligt ont och är stel som en pinne. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte vrida huvudet =/ This sucks! Måste få ordning på nacken innan fredag. Då drar jag ju nämligen till Skottland.

Denna dag kommer bestå av att försöka plugga lite och göra det bästa av situationen. Jävla synd att det blev såhär eftersom idag skulle min kompis Josefin vara med i junior SM i styrketräning. Hade varit jävligt kul att se på men jag kunde inte sova i natt och i morse fick jag rulla ur sängen.
För övrigt kan jag säga att hon VANN!!!!! =D

Nu ska jag käka lite godis och dö framför tv:n
Kollar in här sen,

Förrsten, skit kul att Magnus vann Let´s dance igår. Jag röstade två gånger på honom =)


Han förtjänade verkligen Glas skon =)



 

QUIZ!

Eftersom en av de saker jag shoppade idag var en white board så var jag ju självklart tvungen att kladda på den så fort jag kom hem.

Bland annat så illustrerade jag en quiz för min familj, se ifall de kunde se vad det va jag ritat trots att mina rit kunskaper duger till lika mycket som mina dans-kunskaper (kunde inte komma på något annat där jag verkligen suger! =P)

Vad tror ni att jag har ritat?



...Visst är jag duktig? ;)




Ett RENT helvete!

Sitter med den jäkla Miljöpolitik boken och försöker trycka in lite kunskap. Tror inte att provet kommer gå så bra imorgon. Men äh, jag får väl improvisera =P Det brukar funka inom allt utover matte ;)
Nu ska jag busa med Sotis lite innan jag återgår till helvetes boken. Skönt det kommer bli imorgon när provet är över. Då kan man ta helg och känna sig lättad....fram tills man senare under fredagskvällen måste sätta sig och plugga igen that is =P



...ingen bok man läser frivilligt precis





Pudeln

Hallo!

Hela dagen har gått åt att 1. Ha ont i skallen. 2. Vara ute och shoppa med pappa och 3. Handskas med ett stycke pudel.
Sotis, min stjärna i mitt liv, skulle klippas idag vilket innebar tvättning i morse. Sen klipptes hon och sen skulle hon hem och badas igen. Hon blir ju så hårig efteråt. Massa småhår som nässlar sig in i nosen på en och gör att man nyser. Inte speciellt trevligt. Så stackars Sotis har tvättats två gånger idag vilket hon hatar. Så nu springer hon och gömmer sig så fort hon ser mig. Smart vovve =P

Resten av kvällen kommer gå åt till att plugga inför Miljö Politik provet imorgon. Urk! Jag vill verkligen inte ha prov i morgon. Men om jag känner att det går bra så kanske jag bjuder mig själv på en liten shopping tur imorgon =)

Nu väntar miljöpolitik boken på mig.
Hörs sen!



...köpte nytt schampoo till Sotis. Denna ska uppenbarligen framhäva hennes svarta päls.
Jag är skeptisk men vem vet, det kanske funkar. 149:- kostade den iallafall så något vettigt måste den väl duga till =P



...en blöt stackars liten pudel....



...men jäklas va fin hon är nu när hon är klippt =)


En SÅN dag!

Idag är en så kallad skit dag. Har ingen energi, vaknade med migrän så det kanske inte är så kontigt. Migränen har ju en benägenhet att slita all energi ur kroppen på mig. Känns som om jag skulle kunna sova hela dagen. Men det hinner jag inte. Imorgon har jag prov så jag måste sätta mig och försöka pressa in det sista i skallen.

Dock ska jag och pappa dra iväg med pudeln till hundklipparen och ta en sväng på IKEA och shoppingvaruhuset Marieberg. Ska bli kul, förhoppningsvis så får jag lite energi från det =)
Annars får jag väl klunka vatten och ta promenader för att få igång hjärnan =P

Men först, LUNCH!



...ImproveMe:s tips om att få mer energi och bättre fungerande kropp.
Jag följer denna så gott jag kan faktiskt =)

En dag på stan! =)

Dessa bilder tänkte jag egentligen ha lagt upp igår men det blev inte av.
Hur som helst, efter att ha varit på jobbmässan så drog jag och min klasskompis Josefin och käkade. Det var skit länge sen jag åt ute. Känns som om man inte gör det så mycket längre. Kom ihåg förr, då åt jag lunch på stan hela tiden. Typ pizza och annan skit mat....alltså undefär den typen av mat jag åt igår igen =P



....det ligger en pizza under resterna från tacosen =P
Vi satt vid fönstret och hade en helt galen sol på oss



...Haha!
Sen gick vi och fikade....



...På Wayne´s. Håll i er nu men jag har ALDRIG fikat på Wayne´s förut (Ooooh my God!)
Man lär sig nått nytt varje dag.
Dessutom är Josefin den roligaste personen att fota....



...hon pysslar alltid med något smått skumt.

Dessutom anser jag hon borde bli nästa spoke-person för Wayne´s...



...det är hon som gör Wayne´s kaffe hett ;)

haha!
Nu måste jag göra mig i ordning.
Hörs efter jobbet!




Vägrar!

För några dagar sedan så satte jag på mig min vårjacka och sen kom vintern tillbaka. Så nu går jag omkring med en vårjacka och fryser arslet av mig. Jäkligt dumt egentligen men jag vägrar dra på mig vinterjackan igen!
Jag anser att våren borde vara här nu och därför tänker jag hålla hårt i min vårjacka....trots att jag konstant är kall för att kylan letar sig in i benet på mig.

Idag då. Jag har varit i skolan, kommit hem och käkat och ska strax dra iväg på jobb. Snacka om att jag är trött idag. Men men, fyra timmars jobb överlever jag lätt =)
Sen hem, hälla i mig Ben & Jerry´s glass och slappa framför tv:n =)
...och plugga förstås.

Nu ska jag fixa lite grejer inför imorgon. Hörs innan jag drar på jobb!



....visst ser jag misserabel ut? =P

Mmmmmm...

....Nu väntar sängen. Trött som fasen. Ska bli skönt att få sova faktiskt. Ovanligt härlig känsla jag har nu. Imorgon är det skola kl 11:15 - 14:00 sen hem och plugga och äta innan jobbet börjar kl 17:00 t.o.m. 21:00. Sådär ja, nu vet ni mina aktiviteter inför morgondagen =P
Imorgon ska jag försöka hinna lägga upp lite shoppingbilder.

Hörs imorgon! =)



Haléns

Hej!

Öppnade just paketet från Haléns och upptäckte till min förfäran att en av de klänningar jag beställt var slutsåld =/
Skit också. Detta är verkligen en av de sötaste klänningar jag har haft mina ögon på denna vår...




..Från Haléns

Hoppas dom får in den snart igen i storlek 36 =)



Nya skor m.m

Fick hem tre stora paket. Ett från Bellme (Blondinbellas företag), ett från Haléns och ett från Dustin. Det från Haléns var gigantiskt verkligen. Så detska bli kul å öppna =)

Detta var innehållet i paketet från Bellme....



...snygga va? =)



...och fem härliga lotions. De luktar helt fantastiskt!!!
Dofterna är körsbär, ananas, aprikos, kokos och blandade bär.
Helt underbart och jag längtar tills jag ska använda dem. Ska ge en till mamma, får se vilken hon tycker luktar bäst =)

Nu ska jag gå och göra lite mat.
Hörs sen!




Hämta paket

Äntligen hemma. Har varit en lång dag känns det som men en väldigt kul sådan =) Jobbmässan var inte mycket att hänga i granen men Ålands seminariet jag var på var riktigt intressant. Kanske man ska flytta till Åland i sommar och jobba? Skulle nog vara både spännande och kul.

Tanken nu är väl att jag ska släpa ut mig i kylan igen, hoppa på bussen och dra iväg till posten där ett antal paket ska hämtas upp. Vilket dilemma, jag vill verkligen hämta paketen men samtidigt vill jag inte ut i kylan =P

Äh, de är bara att bita ihop och gilla läget =)

Återvänder hit när jag har återvänt hem med några fina paket från posten!





...detta är verkligen vad jag kallar för vinterns återintågande.



...ser ut som små diamanter.


Snökaos!

Och så var vintern åter tillbaka. Men med risk att bli ihjälslagen av alla vinter hatare och soldyrkare så måste jag säga att detta var en väldigt vacker vinterdag =) Okej, det är mycket snö på backen och problem i trafiken men solen skiner och det är en luftig och fin snö =) Är jag helt ensam om denna åsikt?

Jag tycker iallafall det är vackert....





Nu måste jag kila. Hörs senare idag =)



Elise klänningar!

Halloj!
Nu är jag här igen. SLutade jobbet klockan 21 och åkte då för att umgås med familjen. Älskar verkligen att mysa ner mig i fotöljen med en kom te och föra intressanta samtal med min moder och fader =) Dom är bäst helt enkelt!

Kollade just in Nellys nyheter och upptäckte att de börjat sälja Elise Ryan klänningar. ÅÅååååååhhhh, de absolut snyggaste och lagom sexigaste klänningarna som finns =D Ska klicka hem minst två hade jag tänkt. Vilka har jag dock inte bestämt mig för men det står mellan följande fyra.....






Vilka två tycker ni?
De kostar mellan 449kr och 499kr så det är överkomliga priser tycker jag =)
Nu ska jag fixa lite med min CV, det är ju Jobbmässa här i Örebro imorgon så jag tänkte ge mig ut och se vad som finns för kul jobb.
I och med detta så säger jag god natt och på återseende imorgon =)




"Spegel, spegel...

...på väggen där. Säg vad fan jag ska göra med mitt hår!!!"

Har lite hår problem. Vill göra något kul med den men kommer inte på någonting. Plus att det bara hänger i typ slanor.
Jaja, blir väl bättre efter en klippning eller två.
Om typ en timme börjar jag jobba. Så nu ska jag käka lite, ta en kopp kaffe och dra iväg. Men först ska jag glo färdigt på Gossip Girl =)

Hör av mig när jag kommer hem, det kommer nog bli en intensiv kväll på jobbet så jag hinner tyvärr inte blogga.

Som sagt, hörs =)



....trött och med jävla jobbigt och nytvättat hår =P


23/3-09

God morgon!

Sitter och sminkar mig, ska strax dra iväg till skolan. Ikväll ska jag jobba för första gången på väldigt länge. Känns både kul och nervöst. Har ju så mycket plugg så jag vill inte att jobbet ska inkräkta på pluggtiden. Men men, det visar sig väl.

Kommer blogga igen då jag kommer hem från skolan. För nu måste jag verkligen sätta fart!

Hörs sen =)



Konstiga bloggar

Kollade några bloggar precis. Verkar som om det finns många skumma människor som bloggar såhär dags. Folk bloggar där de visar upp sina skärsår, där de skriver ut sitt hat mot andra, där de i princip bara skriver könsord om och om igen, kom till en abortblogg som informerade om hur man genomför en abort, folk som spyr sin galla över samhället och skyller på alla andra för att de är arbetslösa m.m.

Riktgit skumt. Eftersom jag också bloggar just nu, betyder det att jag är lika skum som dom månne?
Hehe. Nja, jag personligen tror inte det. Men man vet aldrig.
Hur som helst, nu ska jag och min pudel sova.

Hoppas ni får drömma söta drömar om kaniner i nazistuniform som vill göra hash tillåtet i Sverige
(ni ser, jag är fullt normal....hehe =P)



....min lilla söta Sotis =)



Blondinbella

Säga vad man vill om Blondinbella (och många är villiga att göra just detta) men hon har ett huvud. Visst kan mna känna ibland att hon borde ha lite mer ödmjukhet men samtidigt tycker jag hon är stark som fortsätter med samma beteende trots att folk och media ger sig efetr henne för det.
Jag brukar inte följa hennes blogg men hamnade där i och med en länk på en annan blogg och jag fastnade för två saker hon skrev, två frågor hon besvarade. Jag kände en lättnad över att det finna sådana som henne. Hon kommer för alltid se till att vissa människor sätts på plats och hon kommer för evigt säga sånt som många tänker men inte vågar uttrycka. Och visst skulle det vara jobbigt om alla vore som kära Isabella Löwengrip men å andra sidan så behöver ingen bli som henne så länge hon fortsätter som hon gör nu.

Jag kan inte förvänta sig att alla tycker som jag men läs följande...



....kanske vissa delar hennes (och mina) åsikter i båda dessa frågor och kanske vissa inte gör det. Men i min skalle så har hon helt rätt.
Min åsikt?
1. Kvinnor är de som förstör för sig själva och andra kvinnor
2. Socialismen kväver oss. Vi är bättre än såhär






Shoppar toppar

Hej!
Har sedan senast hunnit skriva färdigt en essä, ätit, lyckats somna till och gått ut med voffsingen två gånger. Va kul jag verkar ha det va? ;) Planen för denna söndagskväll är att plugga lite till och sedan glo på Beck. Älskar Beck....eller förresten, det är nog mer Gunvald Larsson jag älskar. Vem gillar inte den karaktären? Vem skulle inte vilja kunna bete sig så kaxigt för en dag och komma undan med det som Larsson gör? =P

Just nu sitter jag dock och shoppar lite toppar från LaRedoute. Fick tips om att det fanns massa fina toppar där. Vanligtvis så brukar jag bara köpa skor via LaRedoute men jag måste säga att tipsaren hade rätt =)

Kolla in de här som nu ligger i min varukorg....


Älskar verkligen Levi´s toppar...


Och så denna lite mer dressade toppen...


Jag behöver verkligen t-shirts. Rensade ut nästan alla mina igår så nu har jag bara sju kvar som jag tycker om och använder.
I needed more!!
Köpte fler toppar men de visar jag när det stooora paketet kommer hem till mig =)
Appråpå paket så har jag ett stort att hämta på posten från Haléns och ett från Bellme (Blondinbellas företag som är lyyyysande)

Nu ska jag läsa lite och sen glo på Beck!
Hörs sen!







Detta suuuuger!

Usch! Här sitter jag, vid min stora laptop (inte den lilla rosa alltså) och pluggar. Hur fan ska jag hinna med allt?? Börjar få smått panik nu alltså. Kanske dags för en liten promenad trots allt =P Få rensa huvudet så jag kan få nya krafter. För de krafter jag hade i morse är slut nu....dessutom är jag hungrig. Visst är jag duktig på att gnälla? ;) Är nog en sådan dag i dag. Lite av en gnäll dag. Men men, nu ska jag ta på pudeln kopplet och gå en tio minuters promenad. =)

Ses sen!!



...förresten, denna har jag klickat hem.
Skit söt och inte speciellt dyr...kommer dock inte ihåg vad den kostade. Men den är från Bar´Od Mar i alla fall.
Hoppas den sitter snyggt på mina smala handleder.


Sööööndag!

Har hunnit plugga ett tag nu. Hatar verkligen att det är måndag imorgon. Jag har så snuskigt mycket att göra så jag vet inte hur jag ska klara det =/ Samtidigt som jag har massa andra saker att ta tag i. Vilket ska man prioritera? Jag prioriterar alltid skolan först men det har en benägenhet att göra en själv mycket lidande. Svammlar jag bara nu?
Lite trött kanske.

Hur som helst så hade jag tänk ta mig en paus från pluggandet nu. Ska bland annat kolla efetr batteri till min systemkamera på Dustin och lite annat. Drar ju till Skottland den 3:e april och vill då ha allt klart. Inge kul om batteriet tar slut lagom tills man kommit innanför Edinburgh Castles väggar =P

Efter det tänkte jag göra en inpackning på mitt stackars hår. Har inte gjort det på år och dar så det känns som om det vore dags nu. Hoppas det funkar, mitt hår är ju som bekant rejält slitet.

Men nu bör jag sätta fart! Hörs sen =)



...denna ska uppenbarligen vara bra. Får väl se om den håller vad den lovar =)




Twilight

Nu ska jag sova. Har haft en riktigt mysig dag idag med familjen. Tänkte ett tag gå ut med några vänner på krogen men ändrade mig. Kände verkligen att jag ville umgås med min familj. Jag är värsta mys-tanten nu alltså ;) Gillar att ha mjukisar på mig och kura ihop mig i sovan med en bra film, dipp och morot och gurka stänger.
Men nästa helg måste jag nog vara lite mer social. Känner att det va ett tag sen och om jag fortsätter såhär så kommer folk sluta höra av sig till mig snart =P

Nu ska jag läsa några kapitel i den sista boken i Twilight-serien, Breaking dawn. Twilight var super bra och till och med jag, som inte är någon romantiker, föll för Edward Cullen. New moon var bra på grund av Jacob men jag började lacka på Bellas martyr stil. Eclipse sög rätt igenom men med Breaking Dawn så tycker jag serien har kommit igång igen. Dessutom är det lite mer aktion i denna än vad jag tyckt det varit i de tidigare.
Men detta är ju bara min ringa åsikt =)

Hoppas ni får sova gott!



...Stephanie Meyers böcker blir bara tjockare och tjockare för var bok.



Mitt problem är följande; vad fan ska jag läsa när jag läst ut denna då? =/




Min lunch!

Efter att jag tidigare idag tittade på Du är vad du äter så har jag känt för pasta. Visserligen så var kvinnornas problem att de käkade så mycket pasta så jag vet inte om programmet riktigt nådde fram till mig med sitt budskap =P
Dock sa de att fullkorns pasta var helt okej så.

Det blev fullkornspasta, köttbullar, persilja, cheddarost och ketchup....



...okej, kanske inte världens mest näringsrika mat men så jäääävla gott =)



...Snacka om att jag äter vad som passar mig ;)




Vårsol i all ära =)

Hej!
Har varit vaken ett bra tag nu. Vaknade av de vackra solstrålarna som sken in genom min rullgardin. Måste nog skaffa mig en ny rullgardin om jag ska överleva sommaren =P Även om solen är underbar så är det relativt jobbigt att vakna med den rätt i ögonen.
Haha!

Nu ska jag äta lte lunch och sedan plugga. Måste få massor gjort idag känner jag. Men eftersom humöret är på topp så lär detta inte bli några större svårigheter =D

Hörs snart!



....Solen bara skiiiiiner in genom rullgardinen



...igenom stjärnorna och rakt i ögonen på stackars mig =P





Dröm cykeln!

Haft en trevlig kväll. Ätit ost med kex och färska räkor och druckit ett par glas vin. Perfekt helt enkelt. Imorgon (idag) kväll kanske det blir utgång men det har jag inte bestämt mig för ännu. Har så extremt mycket plugg inför nästa vecka och inlämningsuppgifter och prov. Inne i en sådan period nu. En period där prov och inlämningsuppgifter krockar och man får försöka prioritera rätt utan att reta upp lärare och dylikt. Suck. Men men, det blir ju bättre sen så =P

Hur som helst, i onsdags så var jag ju i Dalarna och besökte mina kusiners nyöppnade andra butik och föll lite i förälskelse där. Jag är lite feg av mig när det kommer till hastigheter men för denne skönhet kan jag göra ett undantag....



(mina kusiner äger Touringbutiken i Dalarna, känd för sitt utbud)

...brumm brumm säger jag bara. Hehe. Men det fortsätter nog vara önsketänkande från min sida...som sagt, jag är för feg och när det kommer till motorcyklar så bär jag min feghet med stolthet. Har redan sett vad en motorcykel olycka gjorde med en kompis pojkvän =P

Men men, sov gott. Hörs imorgon!! =)






Laila och Magnus

Va in i helvete??? Hur kunde Morgan åka ut. Känns som den där tävlingen är lite uppgjord. Hehe. Det märktes att tv4 gärna ville att folket skulle rösta på Laila och Morgan för att det skulle bli en mer jämn final. Chansen att Magnus vinner är ju, tyvärr, ganska så liten. Om inte någon stor skräll händer förstås =P

Tycker att antingen Magnus eller Laila skulle ha åkt ut. För mer jämnhet så tycker jag Magnus skulle ha åkt men min personliga åsikt är att Laila skulle ha åkt ut.
Men men, blir kul å se nästa vecka. Då komemr ju uppenbarligen alla tillbaka för att se finalen =)

Nu ska jag glo på nån film och sedan komma hit igen =)
Hörs då!



Ny möbel! =)

Här kommer lite bilder på min nya möbel, har redan börjat använda den och packa in grejer =) Jag är riktigt nöjd faktiskt.
IKEA och allt!





Sorry att jag inte hann att snygga till bilderna. Måste kila för att hinna se vem som åker ur Let´s dance ikväll =P
Nyfiken, tror det blir Laila!!




Blogg, blogg, blogg

Hej!
Vet att jag inte har uppdaterat på hela dagen men har haft fullt upp. Varit i skolan, pluggat, åkt ut till IKEA m.m. På IKEA så köpte jag ett nytt bord/byrå/vet inte vad man ska kalla det och två korgar. Försöker skapa fler förvringsmöjligheter eftersom alla mina lådor och garderober svämmar över just nu =/ Ska dessutom rensa i garderoben. Behöver bli av med lite gammalt så jag får in lite nytt nu till våren =) Har bland annat spanat in massvis med saker på H&M som jag ska fylla ut de (eventuella) tomma hyllorna med...fast det får vänta tills jag tömt hyllorna =P

Kommer alldeles strax lägga upp bilder på mitt nya bord/byrå/what ever. Måste bara föra över de från kameran först =)
Ses snart då!!!







Hemskt avsnitt

Såg just på CSI. Denna gång var det ett sånt där avsnitt som är svårt att hålla distans till. Det pressar sig in i skallen på en. Bland annat så handlade det om en tonårstjej som blir våldtagen i sina föräldrars säng av två killar samtidigt som föräldrarna är instängda i garderoben och inte kan göra någonting utöver att höra sin dotters skrik.
Mardröms senario för såväl föräldrar som för barn.
Gillar inte sådana avsnitt som stör mig. Det gör mig obekväm och det får mig att börja fundera på de fallen som detta faktiskt har hänt.....för det har hänt.



....CSI! Man önskar att det fanns de resurserna inom polisen för ett RIKTIGT CSI. Men det är mer önsketänkande från min och typ alla politikers sida

Ett liknande fall skedde här i Örebro för ett antal år sedan. En man går in i en kvinnas lägenhet, hon är döv och mannen har tidigare varit vän med kvinnans nuvarande ex pojkvän.
Han våldtar hennes dotter och binder fast henne, flickan tvingas sedan se på då han våldtar hennes mamma och dödar denne.
Detta fall resulterade i det största personliga skadeståndet som betalats ut i svensk historia. Den flickan är en vän till en bekant till mig och jag vet att hon mår bra i dagens läge. Men jag kan inte ens börja med att föreställa mig de ärr som måste ha lämnats hos henne.
Mannen åkte fast, han var hög och efetr dådet hade han gått ut i trappuppgången och lagt sig för att sova. Grannarna hade larmat polisen. Mannen sitter fortfarande inne för dådet.

Usch, kanske inget bra sätt att avsluta denna dag med. Att ta upp sådant här. jag menar inte att man ska vara rädd men man ska aldrig glömma att det kan hända en själv. Världen består av många ignoranta människor som säger "Det där kommer aldrig hända mig" och så går de genom mörka parker om kvällarna. De tror att det inte kommer hända, det enda som gör att de klarar sig är tur. Slumpen.

Jag tänker leva tills jag är minst 80 bast och jag kommer göra så mycket jag kan och orkar för att se till att det också blir så.
Börjar med att ge min kropp den sömn den behöver.

God natt!!!

Så där ja!

Då va jag hemma igen =)
Blev riktigt förvånad innan jag skulle dra iväg. När jag öppnade dörren stod min ena bror där. Han hade åkt för att överraska oss tillsammans med sin flickvän. Alltid lika kul att träffa de där två =) Saknar verkligen mina bröder när de är såhär långt bort som de är =/
Men förhoppningsvis så kommer de båda flytta en aning närmre mig snart. kan iallafall hoppas!

Strax ska jag läsa igenom lite papper inför morgondagen. Måste ha lite koll på vad vi ska göra känner jag =)
Men men, nu väntar en kopp te på mig. Kände verkligen för en kopp te. Sen ska jag, bara en snabbis, kolla internet efter t-shirts. Måste ha några nya känner jag. och nya toppar. Skulle vilja ha några stora toppar som man kan använda som både det ena och det andra. Men men, får väl kolla min oas nelly ;)

Men vi hörs sen!


Här sitter jag i min über mysiga morgonrock och bara njuuuuuter....



...hehe. Jag ser sådär lagom skum ut va? =P







Mitt hår, mitt hår!

Hej igen!

Har satt mig för att lära mig webb camen på min lilla rosa dator. Den är fasen bättre än på de flesta stora datorerna. Och vad lär vi oss av detta? Storleken behöver inte spela någon roll ;)

Kom dessutom fram till att jag måste klippa mig. Mitt hår ser för jävligt ut. Det är så slitet så jag vill inte ens ta i det av rädsla att det ska ramla av. Och jag som hade tänkt göra stora Hollywood lockar i det. Får hoppas att de inte måste klippa bort alldeles för mycket =/

Resultat från lek med camen...



Jag ser lite stört trött ut =P



...Hoho



...och här gjorde jag den förfärliga upptäckten att mitt hår suuuuuger!!!


Hörs sen =)

Tidig middag =)

Halloj!
Nu är jag hemma från skolan, har massa plugg att göra innan jag drar iväg ikväll. Men först ska här ätas, pizza a la Helena blir det. Nyttigt och super duper gott verkligen! =)'

Jag menar, kolla in detta....

...ett ord för er; symetri =P


Nu ligger pizzan i ugnen. Hörs om en liiiiiten stund =)



Dåligt!

Hej!
Sorry, blev bara en bloggning igår. Dåligt av mig. Hade för trevlig när jag åkte upp till Dalarna. Jag och pappa var det. Vi snackade om allt och ingenting. Härligt att få lite ensamtid med de an tycker om =)
Vi hade det jätte trevlig i Dalarna och mina kusiners butik var riktigt fin....och stor!!
Lägger upp bilder om det sen.

Nu måste jag sätta mig och plugga lite historia A. Har lektion nu klockan 14.
Men ska försöka blogga innan skolan börjar, annars hör jag av mig efteråt =)



...Ready for school! ;)




Väskan

Appråpå absolut ingenting.....



.....Jag vill ha den!

Jävligt snygg väska eller hur? =)
Den kan jag se mig själv ha nu i sommar när jag går på promenader i stadsparken, tar en fika på Njuta och umgås med folk.
Min blivande bästa vän helt enkelt ;)



Vårdag!

Vilket fint väder det är. Blev på riktigt glatt humör när jag vaknade och såg solen lysa in =)
Underbart! Dessutom har grannens blommor börjat blomma, helt sjukt. Hoppas de börjar här med snart =)




...Solens värma har dock inte hunnit tränga igenom isen i bevattningstunnan.

Igår fick jag migrän på kvällen och gick därför och försökte sova. Så därför blev det inget kvälls inlägg här.
Och idag kommer det inte bli så mycket bloggande. Jag är ju ledig idag så jag och pappa bestämde oss för att dra till Dalarna. Vi ska gå på V.I.P (hehe) invigningen av mina kusiners nya butik. De tog över sina föräldrars butik men har nu expanderat och köpt en till butik. Ska bli kul, speciellt att få träffa kussarna igen =)

Eftersom jag ska dra iväg så måste jag nu sätta mig och plugga lite. Ska försöka lägga in lite bilder så jag kan blogga under dagen med inlägg som faktiskt innehåller det som alla vill ha....just de: BILDER!! ;)
Kommer ha med mig min mini-laptop också. Så jag kan både blogga och plugga under dagen.

Men nu måste jag sätta fart.
Hörs innan jag drar iväg =D



Duktigt Helena

Fuck!
Jag råkade somna efter att jag satt mig i fotöljen för att slappa en minut innan jag började plugga. Flög upp för en halvtimme sen en aning disorienterad.
Nu blir det till att hård-plugga innan middagen, sen kommer här ett kuligt inlägg =P

Detta är vad jag ska plugga....



...Min kallender säger "Jobba med marknadsplanen" jag säger "UUUUUUURRK!!!"
Men jag överlever nog =)
Jag har ju trots allt mina goda vänner Ben&Jerry här för att muntra upp mig.



....Helt underbart att de har lanserat alla smakerna i mini-pack. Dock är det inte speciellt ekonomiskt att köpa dom e mini-pack =P Kostar 26kr och är liiiiiitet. De stora förpackningarna kostar ju 45:- så.

Men men, marknadsplanen va det ja =P
Ses efter maten =)






Dagens lunch =)

Nu blir det lite plugg ett tag framöver och sen bloggning, plugg, bloggning och så vidare. Har inte så mycket till liv just nu =P Snart är det lov dock. Det ska bli skönt, lite frihet och massa kul =)

Min lunch blev riktigt nyttig.
Kolla in detta....



...Fullkorns pasta, sallad, kornbit och pesto.
Jag känner mig så duktig =D
Haha!


...yummyyyyy!!!




Hööörs snart!!!





Dagens mini-agenda

Halloj!
Hemma från skolan nu. Idag ska följande genomföras...

¤ Intag av lunch
¤ Lägga upp shopping bilder på bloggen
¤ Plugga arslet av mig resten av dagen

Kul va? ;)

Håller på nu att laga lunch. Kommer lägga upp bild här på detta sen. Är nämligen mycket stolt över vad jag har åstadkommit i nyttighetsväg. Fick lite inspiration av en annan bloggare =)

Kollar in här strax igen =)




Solstrålar!!!

God morgon!

Springer fram och tillbaka och håller på att göra mig i ordning inför dagens skola. Har bara en lektion så jag slutar kl 14. Efter det komemr jag hem och bloggar igen.

Förresten, det är en skeeeeeta stark sol idag. Man blir lite disorienterad men herregud va skönt det känns. Solstrålarna glittrar över allt. Härligt =)

Tror detta kommer bli en toppen dag faktiskt!
Men men, nu måste jag dra några omgångar med mascaran.
Hörs sen!!!






....Soltrålar =D
Yey!!!






Rare Fashion

Oj va sent det blev =P Jag kunde inte rå för det. Jag kände att jag absolut behövde ett härligt och varmt bad, få läsa några kapitel i min bok och göra mig fräsch inför morgondagens skola =)

Men här kommer bilder på två av de klänningar jag köpt den senaste tiden. Dock kände jag inte för att sätta på mig dom eftersom jag inte känner mig representabel Haha!




De är mycket snyggare på så imorgon lägger jag upp bilder så ni kan se hur de ser ut när man har på sig dom =)
Oki?
Nu bör jag nog gå och lägga mig. Hoppas ni får sova gott.
Hörs imorgon!




Vill ha!

Fick ett riktigt ha begär alldeles nyss. Jag är jätte dålig på att ha armband på mig men kunde inte låta bli dessa. Så himla snygga så jag vet inte vad! =D


249:-


159:-


...och finns hos Bar O´d Mar

Ni ska jag bara skicka lite mejl och annat. Sen kommer jag in här igen med bilder på några snygga klänningar =)



Färdig =)

Nu är jag klar med all städning. Snart ska jag börja laga lite mat men först The Hills =D
Man måste ju få slappa lit efter att man har varit så duktig =P

Senare ikväll kommer det in mer bilder här =)
Hörs när jag käkat!


Dammsugaren och dess kompisar har utfört sitt syfte....



Pudeln gick och la sig i sovrummet....så långt från den obehagliga dammsugaren som möjligt....



....Min älskling hatar när jag städar =P




Edinburgh

Den 3:e april drar jag till Edinburgh med mina föräldrar. Min äldsta bror bor där (men ska snart flytta till Sverige. Yey!) och jag ser så otroligt mycket fram emot att få se hur han bor.
Staden ska uppenbarligen också vara vacker på typiskt "Storbritannien vis" (alltså smått nedgånget med extremt mycket gamla byggnader).

Vi komemr se en hel del kultur när vi är där. Såna där saker som man bara MÅSTE se när man är där och självklart följer älskade Nikon D60 med =)

Edinburgh....

...dag

...kväll

...natt


Dessutom ska jag, brorsan och en kompis till honom gå ut och upptäcka utelivet =) Det är ju även det en obligatorisk grej när man besöker ett land.
Jag ser iallafall fram emot resan och av någon skum anledning så har jag många drömmar om nätterna angående den och när jag vaknar på morgonen så finns bara en tanke i mitt huvud "Vad ska jag packa för kläder och skor?" så mina drömmar, som jag tyvärr inte kommer ihåg, måste vara väldigt inriktade på mode.

Nu ska jag intaga lunch =) Ses om en stund!




Helt slut!

Idag är det måndag...och det känns. Huvudet är inte lite trögt. Sen är jag också ledig från skolan i dag vilket jag hatar. Jag älskar att gå till skolan, träffa de underbara människorna, snacka, göra uppgifter, springa fram och tillbaka i korridoren, köpa kaffe och snacka ännu mer =)
Jag blir lite distanserad av att vara hemma. Tycker inte om det alls. Behöver få komma iväg till skolan för att få igång energin tror jag. Imorgon är det iallafall skola igen vilket känna så skööööönt. Jag är inte mycket av en helg person tyvärr =P

Idag har jag följande att göra: Skriva en kort grej i Miljöpolitiken, skriva utbildningsdebatten i Samhäll A, skriva Historia B uppgiften, Engelska C uppgiften och på Projektarbetet. En hel del va? =P Vissa saker får vänta eftersom vissa saker måste prioriteras. Dessutom ska jag städa lite till. Vill få det helt klart så jag kan slappna av och koncentrera mig helt på pluggandet.

Nu ska jag börja med samhälls uppgiften. Kollar in här med lite bilder och annat sen =)




Huvudet är kvar

Dags att sova skulle jag tro. Huvudet bankar på en aning. Har nämligen suttit och pluggat i ett mörkt rum framför datorn samtidigt som jag tittat upp varje gång något intressant har hänt i Beck. Tror inte det var det bästa för huvudet =/

Hade ju tänkt att lägga upp lite bilder. Och jag vet att jag suger på det men det enda jag kan säga är; tidsbrist!
Plugg och sådant går aaaaaalltid först. Eller nästan i allafall =P

Nu ska jag gosa ner mig i min varma säng med en varma koppen och sussa.
Imorgon ska jag också plugga men då ska jag fan i mig lägga upp shopping bilderna på bloggen ;)

Håll tummarna för att jag lyckas! Haha!

Ciao!


Mördare?

Såg just på nyheterna om läkaren med alkoholproblem.
Han skulle åka för att genomföra en hjärtoperation men dök aldrig upp. Han hade åkt fast i en alkoholkontroll genomförd av polisen. Socialstyrelsen tillsatte en undersökning och kom fram till att läkaren hade alkoholproblem och dessutom var beroende av läkemedel. Socialstyrelsen gjorde beslutet att inte informera läkarens chef på Universitetssjukhuset i Lund.
Ett tag senare kom en patient in med stora hjärtproblem. Operationen var ingen högrisk operation men patienten dog på grund av läkarens misstag. Universitetssjukhuset i Lund har gjort den bedömningen att patienten skulle ha överlevt ifall läkaren inte gort fel. Sjukhuset valde att lösa ur läkaren från sin tjänst genom att ge honom en årslön för att lämna. Ca 900 000. Sedan ställdes läkaren inför rätta för sitt misstag och fick böta men fick behålla sin legitimaton.
Nu jobbar läkaren på annan ort.

För det första
så anser jag att såhär får det inte gå till. Läkare, poliser och brandmän tillhör de yrkesgrupper där man ska ha noll tolerans till alkoholproblem. En alkoholiserad polis är en farlig polis i mina ögon. Dessa yrkesgrupper finns till för att rädda människor, inte sätta deras liv i fara.

För det andra så tycker jag att allmänheten har rätt till att veta vem denne läkare är. Jag bryr mig inte om intregitet i detta fall. Jag vill inte ta risken. I fall jag är med om en olycka där mitt hjärta skadas så vill jag kunna vara säker på att det är en kompetent person som ska rädda mitt liv, inte någon som låter sitt beroende gå före mitt livs säkerhet.

Jag tycker det är helt förkastligt att det får vara såhär.
Jag är glad att Socialminister Hägglund nu vill ändra patientlagen för att förhindra liknande händelser och ge sjukhusen rätten att veta vilka problem deras anställda har.

Man ska inte behöva vara rädd när man lägger sig på operationsbordet....inte mer än vad man, naturligt, är.
Jag vet hur det känns att förlora någon pågrund av att läkare har klantat sig. Jag vill aldrig mer behöva ha de fantasierna som är fyllda av hat, hämnd och önskan att döda för att få rättvisa. Jag vill kunna lita på att mina anhöriga behandlas på bästa sätt.



...You go and get them Mr. Hägglund!



Ted Baker klänning

Är det bara jag som älskar Ted Bakers klänningar och väskor?
Om jag inte vore så besatt av att lägga stora pengar på tekniska saker och mindre pengar på kläder och skor (fast i stora mängder) så skulle jag absolut köpa denna klänning. Finns även i svart.



Denna klänning (och massor med andra åtråvärda stycken) finns hos Nelly och kostar 2699:-

Nu måste jag återgå till garderoben. Kommer strax igen =)




Garderoben

Nu är jag färdig med städningen. Nu börjar sorteringen...urk! Har massa kläder som måste in i sina låder och garderober. Alldeles för mycket. Hur ska jag få plats med allt? Måste jag skaffa en ny byrå eller garderob? Och var fan ska jag ställa den i så fall?

Borde nog satsa på att skaffa nån ställning för mina skor. De tar upp alldeles för mycket plats trots att majoriteten står i sina kartongen uppe på de fyra garderoberna.



....Jag satte in fler pinnar i mina garderober så jag skulle kunna hänga i etaper.
Men nu är allt utrymme fullt igen =/

 



....I NEED MORE SPACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dessutom har jag ett paket innehållandes ännu mer kläder att öppna...



Men men, det är väl bara att sätta igång I guess =)
Vi hörs sen igen och då visar jag vad paketet innehöll!




iPod i mitt hjärta

Urk! Jag tror jag avlider. Är inte solen jäkligt varm? Jag är inne och städar och så fort solen skiner på mig genom fönstren så blir jag en pöl av svett. Riktigt obehagligt.
Men man är väl ovan vid denna starka sol antar jag.
Nu har jag dock tagit en liten paus från städningen. Jag är ganska så lat av mig när det kommer till just städning så jag tar alla chanser jag får att slippa undan en stund =P But a girl got to do what a girl got to do =/
...eller nått.

Nu ska jag hur som helst ta en kall cola, sätta mig ute i solen och lyssna på iPoden. Fullpackad med bra och sommrig musik =)



Min iPod är min absolut bästa vän just nu =D
Tragiskt eller? ;)





Nyttig frukost!

Nu har jag intagit min frukost och glott på några avsnitt av The Hills. Nu är det dags för städning.
Jag försöker bli lite nyttigare men jag förstår inte hur "nyttiga människor" överlever. Jag blir hungrig direkt efter att jag har käkat. Jag måste äta mycket fett för att jag ska kunna känna mig mätt i några timmar. Jag åt för typ en halvtimme sedan och är redan lite små hungrig. Blir nog till att hälla i mig en varma koppen innan städningen kan börja.
Jag kommer höra av mig när jag städ-pausar =) 

Hoppas ni har en trevlig dag och att ni njuter av solen som lyser som en galning just nu =D












....Hällde lite russin över yogurten. Ännu nyttigare liksom =P





Good day!

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan. Hunnit leka med pudeln, plocka ordning bland saker och lite annat. Har dessutom gjort iordning en riktigt nyttig frukost som jag ska äta strax. Igår åt jag stuvade snabbmakaroner med köttbullar till frukost. Jag tror denna frukost kommer bli bättre för kroppen =P

Jag hade egentligen bara tänkt höra av mig och visa att jag lever. Det är ju fortfarande The Hills weekend på MTV så där ska jag spendera någon timme eller två innan jag sätter fart med städningen.
Men innan städningen så kollar jag in här igen =) Har dessutom bilder på shopping att visa lite senare.

Hoppas ni har en suuuuuuuuuuuuuuuuuper bra morgon!





Får får lamm?

Nu ska jag gå till sängs. Är ruskigt trött och imorgon har jag en hel dag av städning och lite pluggande. Måste också plocka ordning bland mina kläder. Typ det tråkigaste man kan göra men jäklar va skönt det känns när det är gjort =)

Vet ni hur skumma får kan vara? Skum fråga till att börja med kanske men min poäng är att de flesta djur förökar sig under bestämda perioder på året. Det bryr sig inte får om kan jag berätta.
Min familj har ju hus i Dalarna och i närheten bor en bonde med hästar, höns och får. Vanligtvis ska får få lamm under tidig vår men det hade inte hans får brytt sig om. Baggarna hade nämligen smygg betäckt flickorna vilket hade resulterat i att bonden fick spendera den 24 december med att hjälpa flickorna att föda. Lite Jesus över hela grejen =P

Hur som helst, jag var uppe i Dalarna för några helger sedan och fotade. Först nu har jag kollat igenom bilderna och där fann jag så söta bilder på de små lammen. Och de är VERKLIGEN små.





Även fåren var mycket nyfikna på mig och min kamera....



...kom dessutom fram till att blixten inte störde dom det minsta.


Men men, nu ska jag sova. Imorgon visar jag lite snygga klänningar som jag köpt =)
Perfekta till vårens utekvällar.

Sov gott!!




La Voix!

Fasen va nervös jag va. Jag satt bara och skrek "NEJ NEJ, SVENSKA FOLKET LÅT INTE "SNÄLLA, SNÄLLA" VINNA!!!"
Skönt att Marlena Ernman vann! =) Kul bidrag att skicka till Ryssland också. Hon verkar ha en fantastisk personlighet som verkligen lyser igenom i hennes framträdanden. Jag tror inte hon kommer vinna i Ryssland men det kommer nog gå bra för henne =)


(bild snodd från Aftonbladet)

Nu ska jag glo på Wallander....


(även denna bild stulen från Aftonbladet)


Kommer hit sen igen =)



Perfekt kväll =)

Sitter och glor på Melodifestivalen. Aldrig gillat Alcazar men får nog ändra åsikt där =P
Så antingen dom eller, som tidigare nämnt, E.M.D tycker jag ska vinna. Får väl göra mitt och rösta helt enkelt. Tycker det är synd att man inte kan sms rösta och SAMTIDIGT ge till välgörenhet. Jag är inte mycket för att använda telefonen. Dessutom så får jag i nio fall av tio alltid höra "Det är många som ringer just nu, försök igen senare" vilket typ suger och gör en irriterad.
Sitter också och trycker i mig Ben & Jerry´s, Gott och Blandat och lite annat. Perfekt lördags kväll helt enkelt =)
Nu ska jag vända min konsentration åter till Melodifestivalen och Petra Mede.



....gott gott =)



OJ! NU KOM E.M.D. PÅ TV!!!!!!!!!!!!!!!! =D



Nya skor

Om typ en halvtimme är det Melodifestivalen.
Jag har min favorit E.M.D som jag ska rösta på. Har ni någon? =)
Tycker Melodifestivalen är otroligt mysigt även om det inte kanske är det typiska tv programmet som jag brukar se =P
Men men, kul hur som helst!

I förra veckan fick jag hem ett par skor som jag beställt. Otroligt snygga tycker jag. Jag gillar ju rosa saker och dessa är bara helt underbara.







Jag vet, snacka om blek hy. Men jag diggar blek hy...iallafall fram till sommaren =)
Nu ska jag skynda mig iväg till affären för lite inhandling av gott till Melodifestivalen.






Två skönheter

Måste bara få visa dessa två skönheter som jag träffade på när vi var på studiebesök igår. Så otroligt söta. Båda var jätte sociala och jag stod och gosade och klappade dom medan vissa av mina klasskamrater stirrade undrande på mig =P
Vår bil var nämligen där först så vi fick vänta länge innan de andra dök upp.

Visst är dom söta....



Nova (den något lugnare) och Diva (med en attityd som passade hennes namn).
Min arm syns. Jag hade tjocka tröjor på mig i lager eftersom jag visste att det skulle bli kallt....och det blev det ändå =/

Nu måste jag återgå till lite pluggande men kommer snart tillbaka =)

The Hills

God morgon!

Vaknade för några timmar sedan men är fortfarande sketa trött. Har spenderat eftermiddagen med att glo på The Hills. Det är The Hills weekend. Yeaaaah!
Men nu tänkte jag dra igång lite pluggande som omväxling. Sitter här med båda mina datorer och ska dra igång lite Historia B plugg. Skönt att bli av med skiten är min motivation just nu =P
Men först ska jag käka något. Magen är inte så liiiiiite hungrig om man säger så. Sen, när jag har käkat och pluggat lite, så kommër det upp lite shopping bilder här. Kul va? =)

Hörs sen då!


The Hills rocks!
Tänk om man hade de tjejernas liv....fast utan dramat och kamerorna uppkörda i ansiktet på en =P



Lauren är ju inte så lite snygg





Going, going and going

Nu ska jag gå och lägga mig. Känner att det är dags. Om jag går och lägger mig nu så kan jag ju gå upp tidgare imorgon och få mer gjort =P
Ett helt logiskt resonemang men jag tror jag inte kommer komma upp innan klockan 12 ändå. Men man kan ju alltid hoppas Haha!

Hur som helst, nu ska jag och Sotis sova. Hon har redan däckat men jag tog några söta bilder på henne innan.
Med mobilen dock så det är riktigt crapy kvalité.



...så söt så söt



...hennes svarta ögon kan få vem som helst att smälta =)



...."matte! Ta bort mobilen nu, jag vill sussa och drömma fina drömmar om vackra hanhundar"

Hehe, sov gott =)



TV är fan bäst!

Halloj!

Gått några timmar sedan den senaste bloggningen men tv:n tog upp all min tid ;) Ikväll är den perfekta tv kvällen. Jag är jäkligt trött efter dagen så det blir till att bara mysa och ta hand om mig själv ikväll. Underbart!!

Jag har aldrig varit nå fan till Let´s Dance. Såg det inte förra gången men denna gång så fastnade jag efter halva säsongen. Herregud va bra Magnus är. Trots sin oviga kropp. Han och Morgan är ju hur sköna som helst!
Så jag hoppas att det kommer stå mellan dom.
Det va ju lite förutsägbart vem som skulle åka ut ikväll men det va ändå kul å se danserna =)



...Men hon var duktig så länge det varade. Sen att jag avskyr henne som politisk journalist är ju en heeelt annan sak =P
Just nu sitter jag och glor på Matrix. Den första filmen, det slog mig nyligen att det var TIO ÅR SEDAN den kom ut!!
Fan va tiden har gått. Kommer ihåg hur inne den var att se då den kom och ett bra tag efteråt. Den influerade också modet där en snabbis. Jag kan bara säga att jag är tacksam över att den perioden var kort. Dock har jag sett att den är på väg tillbaka.
Läskigt!



Men men, nu ska jag återgå till filmen. Lite nostalgi tripp sådär =P
Men vi hörs imorgon! =)
Då lägger jag också upp bilder på den senaste tidens shopping =D

Sov gott sen!



Ny vaken

Eller nja, typ. Var iväg på studiebesök i morse. Otroligt kul. Faktiskt.
Sen hade jag samhälls prov. Det gick nog väldigt bra tror jag men jag får väl invänta svaret helt enkelt =) Hatar att behöva vänta på svaret. Vill veta NU vad jag fick!!

När jag kom hem vid kl 14 så däckade jag i fotöljen och vaknade nyss med otroligt ont i nacken. Hehe, stryk man får ta när man somnar i en fotölj =P

Nu ska jag käka, magen är riktigt hungrig och gör ljud av sig, men jag bloggar efteråt och då kommer det lite bilder =)




ZZzzzzz

För trött för att borsta tänderna. Sminket är borttaget men de jobbiga tänderna måste fortfarande poleras. Urk!
Förstår ni hur trött jag är????

Och imorgon är det studiebesök med Miljöpolitiken och sedan Samhälls prov. Dubbel urk!
Men men, dags för sängen. Orkar inte pilla med bilderna just nu. Tar det imorgon.
Håll ut ;)

Hörs då!



Fy fasen!

Herregud va jag är trött. Helt slut. Tror det är en blandning av mycket plugg, tidigare mornar och aaaaalldeles för lite sömn.
SÅ nu är planen att jag ska vila en kort stund innan jag pluggar inför samhällsprovet i morgon.
Usch, kul med prov på en fredag....eller inte.

Nå väl, bara att bita ihop och gilla läget I guess.
Bloggar lite senare igen.
Med lite bilder den gången.

Har´re bra så länge!





Min rosa laptop

Halloj!

Nu har jag träffat engelska läraren. Det va inte så hemskt som jag trodde utöver att jag inte kunde komma på vad samhällskunskap hette på engelska =P

Sitter i skolan och bloggar på min mini-laptop. Den är pärl-rosa och därmed lite glittrig. Älskar den. Kommer visa bilder på den sen.

Märkte nyss en sak, det var något som brände mig i nacken. Min hjärna, som fortfarande är inställd på vinter, blev väldigt paff då den insåg att det va SOLEN SOM BRÄNDE MIG!!
Otroligt underbart. Känns som om det va 100 år sedan man fick känna solens varma strålar. Nu blev plöstligen denna dag helt perfekt =)

Nu ska jag kila ut på en cigg och sedan till historia lektionen. Hörs sen efter skolan.
Puss




...ursäkta den sura uppsynen. Blev distraherad.
Men man ser solstrålarna =D
(P.S. borde nog göra rent linsen på webb-kameran =P)





Lunch och shopping!

Hej!
Just kommit hem från en lektion i Småföretagande B. Läraren var mer positiv till min idé idag efetr att jag presenterat mina frågor inför marknadsundersökningen. Nu ska jag bara finna lämpliga kvinnor att utföra min undersökning på...det där skumt.
Skit samma.
Min idé inkluderar skor...massvis med skor....finns det nå bättre än skor?

Nu ska jag i allafall käka lunch och sedan ge mig av till möte med min engelska C lärare. Och ja, jag är nervös. Gillar inte att tala engelska. Även om jag inte suger hel och hållet på det.

Förresten, det är fastslaget....jag är en shopoholic.
Speciellt när det kommer till skor.

Kolla in dessa snyggingar som jag beställt hem...



Inte så lite snygga va? =)

Men men, nu ska jag käka och sedan iväg. Har sen lektion fram till klockan 16 så jag bloggar när jag kommer hem efter det.




Småföretagande

God morgon!
Har just sminkat mig och ska strax iväg till skolan. Idag ska jag presentera min marknadsundersökning i Småföretagande B. Jag är nöjd, hoppas läraren blir lika nöjd. Han typ totalsågade ju min affärsidé så =P
Men men, den är genomförbar och det ska jag bevisa.
Nu måste jag dra!

Hörs efter skolan, det är låååång skoldag idag. Men jag bloggar så fort jag landar här igen =D





Stora bollar

Just nu har jag många bollar i luften. Jag pluggar 175%, jag ska snart börja jobba deltid två kvällar i veckan igen + alla über seriösa funderingar kring framtiden.
Ärligt talat så funderar jag på att starta ett företag. Alltså arbeta mig åt det hållet. Fast samtidigt vet jag inte om jag vill lägga ner den tiden på det. Jag har alltid tyckt att man ska ha en back-up plan vad man än bestämmer sig för att göra. Man ska ha en gymnasieutbildning, man ska inte ge sin själ till ett jobb där man kan gå en osäker framtid till mötes. Jag älskar många saker i mitt liv som är osäkra. Men jag samtidigt vet att med åldern, och mognaden, så kommer jag söka mig till mer säkra områden.
Jag vet iallafall att jag vill göra det mesta av mitt liv oavsett vad dess konsekvenser blir....eller nja, det får ju inte bli konsekvenser som skadar någon förstås.


Dessutom har jag aldrig varit på festival. Jag SKA gå på festival, ha kul och vara lika omogen som kära Daniel här nedan.....



...."LÄTT RAGGAT".
Låter det sjukt om jag säger att jag vill ha betett mig som Daniel innan jag dör?





Önske skor!

Jag föll, föll och föll lite till =) Har hittat ett par galna och riktigt snygga skor.
De ser inte riktigt bekväma ut men OOooooo så snygga!!



....Det sa bara klick, klick och plötsligen var skorna påväg hem till mig ;P
Kostar 449:- och finns hos Nelly


Skit också!

Har inget minne av att det va såhär krångligt att ändra om bland stil och kodmallarna...eller så har jag bara förträngt det.
Men men, får fixa till den här skiten sen. Nu måste studierna gå före =)
Sen ska här svaras på kommentarer och läggas upp bilder =D

Hörs om ett tag!


You know what?...

.....I´m baaaaaack!

Länge sen jag var inne här. Eller VÄLDIGT länge sen jag va inne här menar jag förstås. Ca tremånader sen typ.
Men det kändes som om det var dags igen. Det liksom kliade i fingrarna.

Mycket har hänt och mycket kommer hända framöver. Har mycket bilder att visa på både ditten och datten. Men mest kanske på all shopping jag har hunnit göra under dessa månader =P
Riktigt trevligt =)

Just nu så är jag inne i en klänningsperiod som varvas med en skoperiod....okej,  vem försöker jag lura. Jag älskar skor. Jag kommer ge dom en egen kategori.

Nu måste jag sätta mig och plugga lite och sen ska jag ändra lite grejer på bloggen. SEN kommer det bilder och snack om vad som hänt och inte hänt de senaste månaderna.
Och självklart lite skvaller om....hm...killar....vad annars? Jag är trots allt tjej right =P

Ciao så länge!!

RSS 2.0