EFTERLYSER!!!!

Blev inge sova av för min del, istället satte jag mig och glodde runt bland internet-butikerna.
Hittade dessa skor på en bild från Gina Tricots hemsida. Är det någon som har någon aning om var skorna kommer ifrån? Gina Tricot brukar ju ha skor i sina reklamer som faktiskt finns att på tag på...vanligtvis alltså.

Nån som har sett dessa, eller liknande, någonstans???


...verkligen sååååå härliga!
Perfekt till sommaren =)

NU ska jag däremot sova =P
Sov gott!!





Osminkade sanningen!

Sitter här och håller på att stupa i böckerna. Det är bara plugg och inge lek som gäller nu. På fredag ska betygen sättas och då är jag död om jag inte är färdig. men förhoppningsvis så ska det hela gå vägen =) Just nu sitter jag med samhällskunskapen men orkar nog inte mer. Tänkte gå och lägga mig tidigt istället så kan jag gå upp tidigt, sätta igång och bli färdig med samhället för sedan kommer Josse över. Vi ska plugga Småföretagande B och snacka skit. Det ska bli kul =)

Eftersom jag bara pluggat denna helg så kan jag informera om att jag har levt i min morgonrock och med otvättat hår tagit mig igenom de senaste dagarna.

Don´t look at me...

...Äh, who gives a shit anyway...
...lite mörk under ögonen kanske, men det visar på vilket krig jag har med böckerna just nu.
Min vinst blir de fina betygen jag får sen =)
nej, nu blir det till att sova. Ska försöka blogga imorgon.
ha de bäst och sov gott =)

 

King.com

Väldigt duktig jag har varit idag. Har pluggat några timmar och sedan spelat några timmar.
Hittade massa roliga spel på King.com. Inte bra, jag ska inte spel, jag fastnar och sen kan jag inte sluta. Fast jag spelar bara gratis spelen. Tycker det är kul att spela sålänge det inte inkluderar pengar. Sunt anser jag, tråkigt säger andra =P

Nej, nu måste jag fortsätta med pluggandet.
Hörs sen!


För er som inte har något annat för er....

....kolla in detta spel. Jag tycker det är riiiiiktigt roligt!
Något same old, same old efter ett tag men annars kul =)








Märkes-freak?

Jag gick in på Blondinbellas blogg. Tycker alltid det är lika kul att läsa kommentarerna som dessa storbloggare får. Kenzas blogg besöker jag enbart för kommentarerna. I detta fall är jag intresserad av de positiva kommentarerna. Så underhållande att läsa:
 
"Jag älskar dig Kenza",

"Guuuuud, va kul vi skulle ha det om vi var vänner!",


"Men gumman, jag älskar dig och därför skriver jag detta; dra ner på festandet"


och
 
"Jag köper alla kläder som du köper :D :D :D :D Love you Kenza!".

Det är underhållande
, det är tragiskt och det är VÄLDIGT skrämmande.
När jag kollar Blondinbellas kommentarer så är jag ute efter de negativa kommentarerna. Så som;

"Om du nu vill sträva bort från size zero idealet, varför är dina skisser barbie lookalikes?" 

och

"Hur kan man rösta på någon som inte haft ett enda riktigt jobb?
Han vet inte hur det är att jobba. Hur ska han då kunna avgöra vad som är bäst för de som jobbar? De enda han gör är att sverige blir arbetslösa ? :O Eller så måste massa folk få sänkta löner. Sänk politikernas löner istället. Moderaterna är de värsta som hänt sverige."


(stumpan, ingen av partiledarna har haft något annat jobb än som politiker och det är inte moderaternas fel att Sveriges arbetslöshet växer, det är något som kallas "Den globala finanskrisen").

Det är underhållande eftersom Blondinbella får de absolut mest korkade "elaka" kommentarerna.
Anledningen till varför jag skriver allt detta är för att ta mig fram till en kommentar som jag hittade på Blondinbellas blogg.
Det var en tjej vid namn Hanna som skrev något som jag inte träffat på bland dessa storbloggares fans.

Hon skrev följande....

...detta var bland kommentarerna gällande Blondinbellas klädeskollektion.
Överallt på bloggar så uppmuntras folk att lägga 10 000kr/månaden på kläder. Och hur många av deras fans har råd med detta? Kanske 10% och då måste de fråga sina pappor riiiiktigt snällt.

Jag delar hon Hannas åsikt. Jag köper BARA det som jag vill ha, jag skiter i märket och om det finns en risk att detta plagg kommer bäras av majoriteten av Sveriges kvinnor så avstår jag. Jag tycker det är lite pinsamt att gå till jobbet och upptäcka att majoriteten av brudarna på mitt jobb bär exakt samma tröja som jag med exakt samm tryck och självklart från exakt samma jäkla butik.
Det känns lite "Hej kom och hjälp mig"-aktigt.

Men vi som inte bryr oss om märke verkar vara ett utdöende släkte. Vilket är synd. Riktigt synd är det då 18åringar uppmuntras att sätta sig i skuld för att kunna köpa de senaste "inne"-prylarna.

Jag gillar det inte och jag spyr snart på alla bloggar som uppmuntrar till detta. Skumt nog så upplevar jag inte att Sveriges största blogg, Blondinbellas blogg, gör det. Hon klär sig klassiskt och klassiskt kan du klä dig utan att behöva söka dig till något speciellt märke och det finns ett stort utbud vilket gör att folk kan se väääldigt annorlunda ut från varandra. Vilket är KUL!

Nu väntar studierna. Ni vet, de där eeeextremt tråkiga sakerna som SKA prioriteras bort för att gynna shoppinglusten ;P
(Ironi för övrigt)






Ny väska!

Hallo!
Idag blir det plugg, plugg och ännu mera plugg. Fick inte så mycket gjort igår som jag hade hoppats på. Förhoppningsvis går det bättre idag =) Kan ju sitta uppe hela natten om det skulle behövas =P Det enda som jag VERKLIGEN oroar mig för är provet i Småföretagande B på måndag. Är inte helt säker på hur det kommer gå. Men kanske vet mer när jag har pluggat lite mer på det ;)

Förra fredagen köpte jag en ny väska. Mycket opraktisk eftersom den är vit men jag gillade den så mycket så jag var tvungen att ha den ändå. Dessutom så får jag plats med en hel del i den =) Får plats med plånbok och sådant men också ett kollegieblock.
Lovade ju att visa den men så blev det inte av i och med plugg-bördan som hänger över mig just nu. Om en vecka sätts betygen =D

Men här kommer bilder på väskan....

...snygg?
Jag stor gillar den =)

Nu måste jag sätta igång. Kollar in här sen =)




Robert Pattinson

Hallo!

Blev inge bloggning igår. Igår var ingen bra dag för övrigt så jag hade antagligen bara skriit otrevligheter här ;)
Idag däremot är man leeedig! fast jag har massvid med plugg att göra. Nästa fredag slutar ju skolan =D

Satt för ett tag sen och såg på Tyra Banks show. Tycker de bara är larvigt men eftersom Robert Pattinson skulle vara med så var jag ju bara tvuuuuungen att se =P
Taylor Lautner var också med. De där två killarna måste vara de sämst mediatränade stjärnorna i Hollywood. And that´s a good thing! Gud va man skrattar åt deras sätt att bete sig.
Men det är väl antagligen ett skådespel det med.

Hur som helst gjorde de sig riktigt bra på Tyra Banks show, trots den töntiga programledaren....

...stackarn. Han får bita varje jäkel han träffar nuförtiden ;)

Nu ska jag iväg och köpa godis =)
Hör senare ikväll!!!




Strul, strul och lite mer strul...sen sova

Blogg.se fortsätter sitt strulande. Fortfarande strul med kommentarerna =/ Blir nog till att byta snart. Såhär vill jag inte fortsätta ha det om jag säger så.

Imorgon har jag samhällslektion, den näst sista. Känns lite vemodigt. Snart är allt över, då har jag bara jobbet kvar att göra. Vad ska jag hitta på på min fritid då?
Ingen aning. Men sen blir det väl till att söka sig till universitetet. Antingen våren 2010 eller hösten 2010. Får se lite.
Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Hoppas ni får sova gott =)
Hörs imorgon!!





Fan va trött jag blir!

Blogg.se verkar aldrig fungera! Mina inlägg hamnar på bloggen ibland en timme efter att de tryckts iväg. Är det så det är tänkt att fungera eller???

Funderar fasen på om man ska byta till blogspot eller nått för det verkar ju bara vara skit med detta ställe.
Svårt att vara spontan och kreativ när ingenting fungerar.
Urk va jävla trött jag blir!!!!!

Sådär, nu har jag fått gnälla av mig lite.

Hörs senare!


...detta är INTE det senast publicerade inlägget men uppenbarligen anser blogg.se detta.
Får väl se då det jag tryckte iväg för en stund sedan kommer upp.

Eller DETTA inlägg för den delen!!!






Skumt!

Gick in för att kolla mina kommentarer, då jag klickade på arkiv och sedan på kommentarer så fanns bara de gamla där. Inga nya. Då jag klickade tillbaka så var de borta =(

Nu kommer folk tro att jag är respektlös eller nått. Har förvisso ingen aning om vad som stod i kommentarerna....vilket irriterar mig ännu mer.

Ni som vet med er att ni har kommenterat, kommentera igen. Jag skriver här igen ifall det händer samma sak ytterligare än gång.


Hur som helst. Jag har gjort följande idag; Gått i skolan, kommit hem, ätit, somnat, ätit och snackat i telefon (ja, jag sov några timmar mellan lunchen och middagen =P). Därför har det varit lite tyst här.
Sorry about that.

Annars då, inte mycket har hänt som ni kanske förstår =P Hade väl tänkt sätta mig och plugga nu men det är House på tv. Svårt val sånt där. Ibland måste man göra såna svåra val ;) Tror jag tar min rosa lilla datorn med mig och sätter mig framför tv:n. Då behöver jag inte välja. Kan jag glo på House och i pauserna plugga.
Väääääldigt intellient!

För övrigt så har min bror gjort ett konstverk i vår gräsmatta. Varje morgon framöver då jag drar upp rullgardinen och tittar ut så kommer jag mötas av följande....


Nu måste jag dra, House har visst börjat.
Hörs sen







What to wear?

Godmorgon!
Har redan blivit sen till skolan. Har nämligen ringt vårdcentralen i morse och väntar nu på att de ska ringa upp. Har problem med mitt öra som vägrar ge sig och det gör ONT! Känns som om det kraffsar omkring ett djur därinne =P

Medan jag har väntat på samtalet från vårdcentralen så har jag funderat på att ha klänning idag. Jag har sällan klänning. Inte för att vädret är ett riktgit klännings väder men det är ändå en klänningsdag.
Hatar när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Allt sitter fel eller så känns det fel eller så matchar det fel.
Blir väl det gamla vanliga. Jeans och nå topp. Trist men enkelt och kan aldrig bli fel.
Jaja, ska fortsätta mitt grubblande och hoppas att vårdcentralen ringer mig snart =)

Vi hörs efter skolan =)


Gör ett litet collage i brist på annat....

....1. mina klänningar
2. Den potentiella klänningen att ha idag.
3. Skickar en puss till er alla ;)







G*Ä*S*P

Nu tänkte jag krypa i säng. Har läst trevliga kommentarer som folk har lämnat =) Har dock inte godkänt dem eftersom jag planerar att svara på dem imorgon.
Jag förstår inte hur man kan vara så tött och samtidigt så pigg. Dessutom har jag fått den norke vinnaren Alexander Rybacks låt Fairytale på skallen. Jäääävla stråkcorus alltså. Suck!

Imorgon ska jag till skolan men jag jobbar inte på kvällen så då blir det meeer bloggning. Alltid så svårt att blogga när man sitter på jobbet, jag blir ju avbruten hela tiden liksom =P

Förresten så hittade jag gamla (vad annars?) avsnitt av M*A*S*H på datorn. Tror de hamnat där när jag rensade den förra hårddisken och bara hivade in all skit på denna. Filmer och sånt brukar jag nämligen lägga på min externa. Bättre där än att det tar på datorns hårddisk.
Hur som helst, M*A*S*H är grymt, kommer aldrig sluta gilla den serien. Tidslös och otrolig. Ingen komisk serie kommer i närheten av den =)

Ne, nu är det dags att sova om jag ska orka upp i morgon =)
Sov gott!!!



...gänget i M*A*S*H


Film

Jag borde egentligen sitta och plugga några timmar innan jag går och lägger mig. Men en kväll som denna så orkar jag inte. Känner för att se en film så det är vad jag har tänkt göra.

Upptäckte någonting väldigt tjejigt idag, mitt nya schampoo fungerar(!).
Jag har fått massa volym och lyster. Härligt.
Som sagt, väldigt tjejigt =P

Check out my new volym =P....

...hell yeah!!!
Och så lite obligatoriska tönt bilder....



...sådär =P

Nu; film!
Hörs innan natten kommer =)

(Godkänner och besvarar kommentarer då också)





Miljöpolitik

Sitter här och jobbar vidare med min Miljöpolitik. Inte mycket kvar nu. Ligger för närvarandet efter med den så idag MÅSTE den bli klar.
Hoppas bara jag hinner korekturläsa den innan jag drar till jobb sen. Det är mycket nu. Men det blir kul när allt är klart =)
Längtar till sommaren. Ska jobba och ha fyra veckors semester. Coolt!


...arbetet går under detta namn.
Får se om jag ändrar det eller ej.
Nu måste jag fortsätta. Ses sen!


ÅÅååååh!!

Visste inte annars vad jag skulle skriva som rubrik. Typ så jag känner nu.
God morgon förresten, bestämde mig för att stanna hemma idag och inte gå på den frivilliga lektionen. Har massor att göra och SER FAKTISKT FRAM EMOT DET(!). Bland annat ska jag bli färdig med några uppgifter så jag kan bli färdig med den ångesten =P Och sen ska jag stäääääda! Inget av det är direkt kul men det kommer kännas underbart då det är färdigt.
Ser för jävligt ut här. Var hemma hos min kompis Josse häromdagen och bevittnade hennes lägenhet.
Till min kära vän kan jag bara säga följande; Kolla in bilderna längre ner och förfasa dig! Din lägenhet kommer inte ens i närheten av hur det ser ut här ;)

Senare, kl 17, ska jag iväg och jobba. Skönt som omväxling. Ganska så bra att man sitter och tok pluggar/städar och sen får ta en paus genom att göra något totalt annat =)

Så ser dagen ut, nu måste jag sätta fart.
Men vi ses lite senare.
Ha en super dag, det planerar iallafall jag att ha =D


...dum som jag var så trodde jag det skulle se mindre förjävligt ut om jag tog med mobilkameran istället för systemkameran (som alltid visar detaljerna) men här hade jag fel. Grynigheten gör att det nästan ser värre ut än vad det är =P
Kläder överallt verkligen!!




"Pannan & Jag"

Har haft en väldigt trevlig dag. Fick inte alls lika mycket gjort som jag hade tänkt. Men men, har inte bestämt mig ännu för om jag ska till lektionen imorgon. Det är uppenbarligen frivilligt. Kommer nog få ångest om jag inte går dit, skulle behöva den lektionen inför provet nästa vecka. Men samtidigt så kan jag ägna mer tid åt att plugga hemma. Bli färdig med saker som jag ligger efter med och som måste in innan onsdag. Så kan jag sen, under långhelgen, sätta mig med Småföretagande B (som jag har lektion i imorgon.)

Svårt sånt här.


Tänkte köra på en liten "Helena älskar sig själv"-stund här igen. Är ett tag sen nu ;)
Jag gillar verkligen min panna, den är gigantisk men ser verkligen inte ut som vilken panna som helst. Tror jag ska skriva en bok om min panna. "Pannan & Jag"...


...bilderna på mig är från i lördags då jag var på födelsedagsfest.
Kommer ihåg för några år sedan, då stod jag alltid och fotade mig själv framför dena spegeln. Gillade ljuset som var där.
Kändes väldigt nostalgiskt att stå där igen =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa några kapitel av "Marley & Jag". Underbar bok. Tänkte se filmen sen och se hur mycket Owen Wilson lyckades förstöra denna fina berättelse =P

God natt och sov gott =)




Underbart!

Sitter och väntar på att pastavattnet ska koka upp. Ska käka min nya favorit rätt; fullkornspasta med kornfiléer och tomatsås med örtagård. Mums, mums mums!
Sitter också och kollar på Déjá vu. Action med Denzel Washington. Ganksa så bra såhär långt.

Var ju på fotboll tidigare. ÖSK vann. Såklart ;) Vad kan man annars förvänta sig. Hehe.

Ne, nu måste jag lägga i pasta. Bloggar mer och förhoppningsvis mer intressant senare. Ska kasta in lite bilder då också
Hörs sen =)


...på tv 4 just nu





Söt tjej

God morgon!

Sitter här och tragglar med en engelska c uppgift. Lagom upphetsande. Men det känns okej, för om några timmar kommer det bli myyyycket mer upphetsande. Kl 17 idag möter ÖSK Göteborgslaget GAIS här på Behrn Arena. Hoppas vi totalknäcker dem som vi gjorde med Hammarby i måndags =)

Tänkte slänga in några bilder på min söta vän. Var på stan med henne igår och snackade och hade kul. Det blir aldrig tyst med Josse omkring =P Det är väldigt trevligt. Finns alltid något att snacka om =)


Så here she comes....


...nu måste jag fortsätta plugga.
Kommer hit med lite mer bilder sen.

Ha det bra så hörs vi sen! =)



Rätt?

Det som nu kommer hålla alla vakna (eller kanske bara kulturmänniskorna?) i natt är frågan; Vann rätt låt?
Jag har, de senaste åren, tyckt att helt fel låt har vunnit. Flera gånger har jag funderat på att skita i att glo på Eurovision (trots att jag bor i Sverige där vi är som besatta av denna årliga tillställning) men gjort det ändå. Av gammal vana. Det va länge sen jag slutade rösta, "min röst betyder inte ett skit när de där idioterna vinner" har jag alltid tänkt.

Men detta år höll jag på att antingen Israel eller Norge skulle vinna (självklart höll jag på Sverige, av ren patriotism) och ta me fan(!) jag fick rätt!!!

Kul att skiten hålls i Norge nästa år. Vem kommer ihåg senaste gången Norge vann? Eller senaste gången Norge vann någonting överhuvudtaget? Det gör inte jag iallafall. Dock tänkter jag inte dra över till detta säl-klubbande land och stötta mina "grannar" (I really don´t like them that much). Jag tänker sitta och glo på tv:n och tänka "Ja, det lär ju ta en livstid innan de jävlarna vinner igen, detta kan vi väl bjuda på" medan jag kramar om mitt gosedjur som föreställer en säl och försöker glömma vilket fult ord "sked" är på norska.


Förutom att han ser ut som en liten pojke så var han ju riktgit bra....

...och han skriver sina egna låtar =P

Nu ska jag skutta i säng. Hörs imorgon =)



Skor!

Tänkte visa två par skor som jag köpt den senaste tiden. Det första paret köpte jag i Jönköping på Din Sko och det andre kom hem i en beställning som jag gjort från H&M.

Snygga eller? =)
Jag älskar dem!


...bilderna gör dem inte helt rättvist. Egentligen ser nitarna myyyyycket coolare ut =)


...dessa är lite mörkare i färgen än på bilderna. Hann inte ta bättre bilder än såhär.


Nu ska jag gå ner och börja plocka fram lite gott inför Eurovision. Vinglaset är redan fyllt med vitt, kallt vin och så ska ostar, kex och annat fram. Dock börjar jag bli en aning hungrig. Tror jag steker upp två cornfiléer och lite fullkornspasta med några skedar chilihummous uppepå. Mums! =)



Hemma igen!

Hallo!

Nu har jag varit på stan, lunchat, snackat skit och sedan varit på ett mycket trevligt födelsedagskalas =) Känns coolt att det finns 25åringar som väljer att ha ett party utan alkohol. Kul omväxling =)

Köpte bara några små prylar på stan som jag ska visa sen. Nu har jag börjat få en liten huvudvärk så jag ska ta ett piller, krypa ner i soffan och glo på Jurassic Park; The lost world.
Hört att en Jurassic Park fyra ska komma, längtar!!! Helt underbart ifall detta är sant =)

Men men, jag kollar in här lite senare och lämnar lite bilder m.m. Ska ju visa lite skor, en väska och annat som jag inhandlat denna vecka =)

Hörs sen då!


(P.S. Har lite kommentarer att besvara, detta gör jag senare ikväll)


1. Film fram tills Eurovision börjar =)
2. Brorsans tröja stämmer bra överens med min inställning till min migrän som konstant förföljer mig.



Litet projekt

God morgon!
Gissa om jag hade ett smått helvete att ta mig ur sängen i morse =P Men jag lyckades, uppenbarligen, tillslut.
Ska strax göra mig i ordning för att dra ner på stan. Kommer vara borta majoriteten av dagen. Men ikväll finns jag, med största sannolikhet, hemma =)

Igår påbörjade jag ett litet projekt. Det gick ut på att måla några ramar, har nämligen det mesta i svart nu förtiden och tänkte att det skulle vara snyggt med några svarta ramar med svart/vita bilder i =)
Idag blev de färdiga. Är otroligt stolt över mig själv. Att jag fann tid för det också .


1. Innan
2. Under


3. Efter =)

Nu måste jag sätta fart!
Hörs! =)



De är mycket nu

Har inte uppdaterat på över en vecka. Suger verkligen, älskar att blogga. Men jag älskar mer att få bra betyg =P Nu är det två veckor kvar av skolan och jag har verkligen fullt upp. Ligger efter i några ämnen så samtidigt som jag har vanliga schemalagda prov och inlämningsuppgifter sp har jag även de prov och inlämningsuppgifterna som jag hamnat efter med.

This suuuucks!!

Önska jag kunde sitta 8 timmar och bara blogga.
Fan va kul det skulle vara. Dessutom har jag ju fått hem en maaaaaassa paket och shopping kassar jag jag vill verkligen visa vad som är nytt =D
Men detta får ske senare....eller när jag har mer tid.

Nu ska jag hur som helst sova. Imorgon ska jag träffa Josse och snacka plugg m.m. och sen ska jag på födelsedagsfest som varar typ hela dagen. Lite skumt =P
Sen får jag se om jag går ut ikväll eller om jag stannar hemma och glor på Eurovision. Det senare drar mer faktiskt =)

men jag ska försöka dra iväg ett inlägg innan jag drar tll stan imorgon. Tänkte flasha min nya snygga väska som jag köpte idag =D
Fransar och allt....mmmmm....

Men men, nu väntar sängen och några kapitel av "Marley och Jag". Underbart rolig och glad bok. Speciellt för oss som har stooor erfarenhet av galna labradorer som bara gör som de själva vill =P

God natt!!!


Lite bilder från Jönköpingsresan som jag och Sotis gjorde helgen som var...


...vi hade egen kupé tack vare att Sotis, as you can see, är hund ;)


...jag shoppade skit snygga skor (visar vid något annat tillfälle), resten av bilderna är jag uttråkad på ett tåg =P


....vädret i Jönköping var efter följande; Soligt, regnigt, soligt, blåsigt (som fan) och sedan soligt igen.
Skum stad det där. Kan ändra väder var femte minut.



Cancer

Hej!

Har varit dålig på att uppdatera dessa två dagar och det kommer tyvärr inte bli mycket bättre i helgen. Ska till brorsan med pudeln.

Min söta Sotis skulle till veterinären för att få ordning på sina tänder som har börjat losna och bli av med en infektion. Igår kväll märkte jag en knöl på hennes mage. Hon har fått en tumör i bröstet, en tumör som kan lätt utvecklas till cancer. Bröstcancer. Så just nu är det mycket som händer. Vi ska tala med veterinärerna angående operation av tumören men vet ännu inte hur de ställer sig till det.
Men en sak är säker, jag tänker kämpa för min prinsessa. Hon lider inte av den ännu vilket i nuläget är huvudsaken. Hon är pigg, livlig och glad. Jag älskar henne, har haft henne i nio år och planerar att ha kvar henne i flera år till.

Nu måste jag packa färdigt. Kanske bloggar under helgen om jag orkar och har tid =)
Ha en toppen helg så hörs vi garanterat efter helgen =)




....bilder från augusti 2008.
Min prinsessa Sotis Now or Never Pop-up Simonsson



Nytt från H&M

Hämtade upp bland annat ett stort paket från H&M idag. Fullt med grejer. Eftersom jag sitter och pluggar så har jag inte riktgit tid för att blogga. Men jag tog kort på skorna jag köpte så jag tänkte visa iallafall något av det jag fick hem =)


...ett stycke skor från H&M. Inte världens bästa bild men de är riktgit sköna...tro det eller ej =)


För övrigt har dagen varit bra. Fikade med Josse och gick på stan. Hittade dock inte klänningen jag var ute efetr =/ Men sökandet fortsätter =)


Nu måste jag återgå till historian. Hörs sen =)


H&M och Haléns

Nu är jag hemma efetr att ha hämtat upp två paket från posten. Var tvugen att göra det, annars skulle de ha skickats tillbaka =/
Men nu står de fint i mitt rum och väntar på att bli öppnade. Men det får bli ett senare projekt. Nu måste jag dra ner på stan igen. SKa träffa Josse, fika, snacka om historia B provet som vi har i morgon, köpa biljetter till Jönköping (dit jag åker nu i helgen) och glo på en klänning =)

Bloggar när jag återvänder =)


...två stora paket, det ena från Haléns och det andra från H&M.
Jag ska frossa ikväll ;)





Tips!

Nu ska jag ge mig av. Jag bloggar sen igen då jag är hemma. Orkar inte hålla på med mobilbloggning. Så jäkla trögt och man vet aldrig ifall inlägget kommer upp eller hur de ser ut.

Innan jag ger mig av så tänkte jag visa två böcker jag köpte häromdagen. Jag laser som en galning så jag måste köpa nya böcker konstant.
Köpte en lite mer seriös och sedan köpte jag boken som inspirerat till filmen "Marley & Jag".
Tyckte båda verkade bra =)


...Marley är ju bara för söt och det som jag har hunnit läsa är verkligen underhållande.
Den andre boken är baserad på en sann historia och är intressant och bildande.
Kan tipsa om både =)

Men vi hörs sen då!



Jag vill, jag vill, jag vill!!!

Snart ska jag dra iväg. Migränen hänger kvar i bakhuvudet och går ner i axlarna men jag har proppat i mig piller hela morgonen så förhoppningsvis så släpper det snart =)
Ska snart in till stan för lite ärenden och en fika. Dock så suger vädret ute idag. Jag vill ha sooool!!!

Jag åt mjukglass häromdagen och hade tänkt mig en sådan nu igen. Man måste käka mjukglass under sommaren då man går på stan =D Men i brist på fint väder så tänkte jag göra mig en smoothie innan jag drar iväg. Mums mums mums! dessutom får jag en chans att inviga min rosa blender =P

Måste nog sätta fart med det nu.
Hörs sen! =)


...istället för mjukglass så får det bli smoothie =)




JC, Gina Tricot, lunch och plugg

Känner mig lite klyven idag. Vaknade nämligen med migrän och den verkar inte vilja bli bättre =P
Orkade inte blogga igår innan jag däckade totalt. Idag har jag ju egentligen prov i Historia A men jag känner att jag inte tänkr ta risken att få ett dåligt betyg på grund av min migrän. Har skrivit till läraren så jag hoppas att jag får göra provet nu på torsdag istället.
Dessutom hoppas jag att migränen släpper de kommande timmarna, har en hel del ärenden att göra som jag bara kan göra idag. Sen hade jag tänkt luncha med en kompis på stan för att sedan dra hem och plugga till morgondagens prov i Historia B.

Väldigt blandat idag. Har massa saker att se fram emot men samtidigt så strular hälsan.
Jaja, nu ska jag gå och ta en kopp te, det brukar kunna skapa den rätta mysstämningen för att få en migrän att släppa =)


"Men raring, du är ju helt suddig!" =P....

....typ såhär känner jag mig nu.




Titta vad jag hittade!

Nu är jag hemma! Skönt som fasen. Nu ska jag sätta mig och plugga inför morgondagens prov i Historia A. Urk. Jag tror jag kan det ganska så bra ändå men måste memorera detaljerna och dylikt. Lite pinsamt annars. Jag borde kunna skiten vid det här laget.

Kollade igenom mina bilder på mobilen förut. Undra hur det kommer sig att jag fotar ganska så mycket med mobilen men typ aldrig laddar in de i datorn. Väldigt dumt. Ibland hittar man ju guldklimpar bland sina mobilbilder med dålig kvalité =P

Till exempel; Bilder på Örebro Slott på Valborg....


...en jävla massa fyrverkerier...


...och lite bilder på en själv =P...


Alltid kul med bilder. Jag brukar sällan bry mig ifall de blir bra eller ej. Oftast representerar de bara hur man just då kände sig eller vad som just då fångade ens uppmärksamhet =)

Nu väntar studierna.
Hörs innan sömnen kommer =)





Stressigt!

Hallo!
Är hemma nu, har käkat och gjort mig i ordning för att dra iväg på jobb. Hinner inte blogga nu egentligen efetrsom jag har det liiiite stressigt =P
Har bara haft en lektion idag och därför sovmorgon men jag är helvetiskt trött ändå.

Nu måste jag kila. Kollar och godkänner kommentarer när jag kommer hem =)
Ha en jätte bra kväll så ses vi sen!!!


Hade Företagsekonomi B. Ligger efetr där vilket gör att någonting som borde vara lätt blir så jävulskt svårt =P....

....Fast jag såg till min lycka att jag fått hem mitt paket från Gina Tricot idag =)
Ska prova grejerna ikväll!



Måndag morgon

Idag är det skola. Känns väl sådär. Alltid kul med skolan, dock har jag så extremt mycket att göra så jag egentligen inte har tid för skolan just nu...iallafall att inte gå dit. Usch.
Men det fixar sig =)

Hade ju tänkt stressa iväg och hämta paketen
men så läste jag på avin att jag har till på tisdag på mig att hämta dem och efetrsom tisdagen är en aning mindre stressig så känns det ju bara dumt att hämta upp dem idag, veckans stressigaste dag =P

Men nu ska jag göra mig i ordning
så jag kommer iväg. Vi hörs efter skolan igen och då kommer det upp lite bilder här.

Hörs då =)




Komedi på hög nivå

Fick inte ens i närheten så mycket gjort idag som jag hade tänkt. men imorgon är det en ny dag. En dag full med aktiviteter. Får se hur mycket jag kommer hinna blogga. Ska försöka hinna innan skolan och sedan får vi se.
Hur som helst så ska jag nu gå och lägga mig. Det är, som sagt, skola imorgon och sen ska jag jobba på kvällen.
Behöver min sömn....men först ska jag glo på Jeff Dunham och hans Peanut. Så otroligt kul. Fast bäst är nog när han pratar om sin frus chihuahua på introt till showen. Herregud, jag skulle kunna skaffa en sån hund bara för att se om det han säger stämmer. Så otroligt komiskt!

Men men, sussa sött =)


Jeff Duuun-haaam med Peanut...


Jeff berättar om fruns chihuahua del 1....



....del 2....




Oavsett hur olycklig man är så lyckas alltid Jeff Dunham göra en lycklig =D





Pluggar som en tok!

Sitter här och pluggar samhäll. Riktigt trist. Önskade att man hade mer motivation idag. Men man får tänka såhär "Snart är det över, snart kommer juni och då börjar man på ett nytt kapitel i livet".
Bara att bita ihop och ta sig igenom det. Annars blir det bara värre senare.

Va munter jag låter va? =P
Äh, åter till studierna!
Bloggar sen efter maten igen!

...jag gillar samhäll och politik. Men inte när jag tvingas till det. Haha!



Ååååååh!!

Splittrade känslor just nu. Jag längtar INTE till imorgon efetrsom jag har inlämningsuppgifter som ska in då, jag har en lång lektion och jag ska jobba på kvällen. Just nu känner jag bara för att gosa ner mig i sängen, glo på en film och äta godis hela natten och långt in på morgondagen.
Men dels så längtar jag till i morgon.
Då ska jag hämta upp paketen hos postenn, springa på en shoppingrunda på stan och jag får träffa mina vänner i skolan och på jobbet.

Väldigt splittrat i min skalle just nu. Ångest blandat med förväntan. Ingen bra kombination.
Men men, bara att bita ihop med det jobbiga och glädjas åt det positiva.

Åter till studiernas land. Enda sättet att mildra ångesten; Göra klart de uppgifter som ska in imorgon

....ögonen säger "ångest", munnen säger "förväntanfull"


Tatuering

Jag vill verkligen tatuera mig snart igen. Jag lovade mig själv, när jag var 18år och ny tatuerad, att jag skulle vänta tills jag blev 22år innan jag skaffade nästa. I november blir jag 23år så nu känns det som om det är dags =)

Vet vad jag vill ha men vet inte hur lång tid denna relativt store grej kommer ta på sig att läka. Vill inte springa omkring på sommaren täckt med kläder i två veckor liksom =P

Min nuvarande tatuering som jag skaffade när jag var 18år....

....inte världens bästa bild men man ser iallafall VAD min tatuering är och VAR den sitter.
Poängen med bilden ju =P

NU: Tillbaka till studierna.





Que?

Hur fasen kunde det bli så att jag vaknade upp kl halv tre idag??? Sjukt! halva dagen har gått och jag hann inte åka till JC som jag hade tänkt. Skit också!
Imorgon MÅSTE jag hämta upp lite paket hos posten, undra om jag hinner dra förbi JC innan jobbet? Hm, får väl se. Paketen måste iallafall prioriteras för annars skickas de tillbaka på tisdagen.

Idag måste jag plugga (har jag sagt att jag hatar söndagar? Verkligen? To bad...JAG HATAR SÖNDAGAR!!!)  och efetrsom halva dagen gått så måste jag sätta mig med det på en gång.
Men först tänkte jag visa hur vackra våra träd är just nu. Sjukt vad underbart det känns med vår/sommar!!

...fantastiskt, eller hur? =)

Kollar in här lite senare, nu gäller det att plugga arslet av sig!

Lindex

Hallo!
Tänkte krypa i säng nu. Måste vara pigg i morgon så jag orkar plugga som en idiot. Den obligatoriska söndagsångesten börjar komma krypandes dessutom. Jag vill inte att det ska bli måndag sen!!! Vill att det ska vara lördag i morgon så jag får en dag extra =/
Men men, inget att göra något åt. Helvete vad tiden går snabbt förresten. Man får ta vara på den så gott man bara kan.

Tänkte bara visa att stycke klänning som jag köpte idag. Jag ska ju på min kusins bröllop i sommar och därför har jag börjat inhandla eventuella klänningar. Några tycken sådär =P Så jag har lite att välja mellan sen. haha!
Men denna gillade jag efetrsom den är ordentlig, ingen urringning, inte kort-kort och inga patellfärger. Perfekt att ha då man ska träffa släkten och sin kusins vänner m.fl.


...jag vet om att bilden ser jäkligt skum ut =P men det är avtvå anledningar:
1. Mitt rum ser ut som fan så jag ville klippa bort ll bråte som annars skulle ha synts på bilden.
2. Kameran måste ha legat snett på nått vis....eftersom hela bilden är sne ;)

Den kostade 349:-. Bilden från Lindex hemsida gör den inte rättvis. Där ser färgerna matta ut. Som ni ser är färgerna mer intensiva på den bilden på mig =)


Nej, nu väntar sängen!
Sov så gott, hörs imorgon =)



Shoppingberoende?

Herregud! Jag säger bara en sak, jag måste till JC imorgon.
Säger inte varför ännu, men om ni sätter er fot där så kommer ni förstå och era kontokort att gråta ;)

Om jag kommer iväg dit så kommer ni få se imorgon vad det va jag menade =P

Psst, hörs sen!



Dagens outfit

Idag har vi firat min pappas födelsedag. Därför har jag varit något frånvarande här under majoriteten av dagen.
Hur som helst så blev det en super bra dag =) Jag och pappa åkte också och köpte pappas present och hade en trevlig dag på stan =) Har alltid väldigt kul tillsammans med pappa. En av de få människor som jag aldrig finner tråkig.

Nu ska vi strax kolla på film så jag återkommer hit lite senare igen.
Hoppas ni har haft en super bra dag och njutit av vädret, imorgon ka det ju bli en aning kallare =/

Här kommer dagens outfit (mest löjliga benämningen, snälla, kan ingen komma på nå bättre ordval?) för övrigt....

....enkel och bekväm. Kände mig lagom somrig. Det blåste ute så mina ben tackade nej till kjol men tackade ja till ett enkelt linne.

Linne - H&M
Jeans - BikBok




VILA butiken

Av denna anledning vill jag kolla förbi VILA-butiken här i Örebro. Vilka underbara klänningar de har! Men med min tur så kommer jag väl antagligen 1. Inte hinna dit 2. Kommer de inte ha dessa klänningar inne.
Blir väl till att beställa dem via Nelly som alltid. Men det skulle vara kul att för en gångs skull slippa vänta, kunna prova direkt och stolt kunna bära hem kassarna =)

Egentligen så borda jag inte shoppa. Har ett gigantiskt paket från H&M som ligger och väntar på mig hos posten, ett från Haléns och på måndag så anländer det jag beställde från Gina Tricots hemsida.
Kanske borde vänta tills jag får hem dom? Jag kommer ju trots allt inte ihåg vad jag beställde från H&M. Men fasen va spännande det ska bli. Tänk vad små och betydelselösa saker som shopping kan göra en glad =P
Fast jag blir nog gladare om jag får MVG i Företagsekonomi B =D

Hur som helst, snygga är iallafall klänningarna.....

....och de är inte dyra heller =)
399:-/st

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen så vi kommer iväg. Hörs sen!



Steve Madden

Nu har Nelly.com tagit in skor från Steve Madden. Underbar idé, dock saknade jag de lite mer roliga modellerna. Men underbart att de finns att få tag på i Sverige nu =)
Funderar på att köpa ett par, dock har jag inge plats för fler skor (har ca 80 par just nu) så dealen med mig själv är att jag inte ska köpa några fler om det inte är så att jag har någon speciell användning för dem (till exempel kommer jag köpa skor till bröllopet jag ska på i sommar). Vet inte vad jag skulle få för specifik användning för Steve Madden raringarna.

Här är mina tre favoriter....

...Kostnaderna ligger mellan 999:- och 1149:-. Helt okej pris faktiskt =)

Köpcentrum

God morgon!

Idag fyller min pappa år, så jag släpade upp mig själv vid kl 10 för att vi skulle gratta honom. Han är en morgonmänniska så han var vaken vid klockan 6 i morse. Så istället för frukost på sängen så fick han kaffe och muffins på sängen =P
Ingen av oss orkade ta oss upp vid kl 6. Jag somnade ju halv fem i natt så det hade inte varit hållbart för mig.

Pappa fick en vedkapsåg.
Låter skumt kanske men denkapar ved så man inte behöver göra det med yxa eller motorsåg. Det va det enda han hade önskat sig så då fick han det. Dock fick han ett kort med en bild på den. Såna här grejer är det bättre om han köper själv eftersom han vet vad det är han vill ha. Så om en stund så ska vi åka iväg till Mariebergsköpcentrum där Jula ligger, kolla vad de har. Annars åker vi till K-Rauta och lite andra ställen.

Nu ska jag gå och klä på mig. Hoppas jag kommer hinna med lite shopping medan vi ändå är på Mariebergs köpcentrum. Skille vilja kolla in Vila butiken. Men denna dag tilhör min pappa så han är självklart att prioritera.

See ya later =)




Update!

Kan ju visa hur en vedkapsåg ser ut. Tror de som har varit utanför storstaden och känt på naturen kommer känna igen den, inte helt ovanlig på gårdar och jordbruk. Och eftersom min pappa är jordbruks-och skogs ägare så kommer den komma väl till pass







Britney and shit

Jag står i valet och kvalet om jag ska glo på en film eller om jag ska gå och lägga mig och läsa färdigt min bok. Hm, båda sakerna är ju jäkligt mysiga. Dock borde jag se till att få lite sömn, imorgon är slödagen slut och då ska jag ta tag i skolarbetena igen...usch, ångest! men det ordnar sig. Jag jobbar snabbt ;)

Funderar också över ifall jag ska försöka få tag på biljetter till Britneys konsert här i Sverige den 13 juli. Biljetterna släpps ju kl 9 den 11 maj. Även om de inte är jätte dyra så tycker jag absolut att det är överpris på dem. De dyraste kostade 4500:- och de billigaste 695:-. Får en att undra hur fattig Ms Spears egentligen är. Kan förstå att själva konserten kostad dem en del att genomföra men 4500:- är verkligen överdrivet. Den att hon också ska uppträda i Finland FÖR FÖRSTA GÅNGEN gör också att man spekulerar i hur det ser ut på hennes bankkonton =P Men men, får väl se hur jag gör.

Det verkar iallafall vara en bra show....

....med riktigt snygga scenkläder....


Hörs imorgon =)




Puuuuudel

Halloj!

Shit vilken slapp dag jag har haft, inte gjort något vettigt överhuvudtaget, men fasen va skönt det är =P
Funderade en kort stund på om jag skulle fixa till nå cool header till mig...men sen kände jag; "Njä, orkar inte" så det får bli under min nästa slappdag.

Underbart väder vi har haft dessutom....och väldigt fulla studenter som irrar omkring överallt och pratar massa olika språk. Ibland undrar man ifall de ens förstår vad den andre säger. Men kul är det iallafall ;)

Satt just och gosade med min pudel, hon har ju besvär med tänderna. Framtänderna håller på att lossna så hon kan inte stänga munnen riktigt. Övertänderna och undertänderna hamnar på varandra istället för att övertänderna lägger sig framför undertänderna som det borde vara. Hon ser jätte rolig ut. Lite byfåne varning på lilla Sotis =P


...Hihihi! ;)
Men på torsdag får hon det fixat. Då ska vi till veterinären för en hel makeover i hennes mun. Hon komemr ha de vitaste tänderna bland alla djuren på gatan. Det kommer blääänka =D
Hon har dessutom böjat vänja sig, så hon äter nu normalt, dricker och leker med sina leksaker. Bara att hon visar undertänderna hela tiden. Haha!

Nu ska jag strax käka. Kommer hit sen igen =)
Har dessutom lite shopping att visa som inte blivit av.



Outfit!

Här kommer gårdagens klädval. Inte världens bästa kvalité på bilderna, men å andra sidan så hade jag precis kommit hem och var dödstrött



...Så här ser man ut när man ramlar hem på natten ;)

Kavaj - Josefssons

Skjorta - Wear it (NY!)

Brett skärp med dragkedja - Haléns

Jeansleggings (Som jag borde tagit i en storlek mindre) - Gina Tricot (NY!)


FREEEDAG!

Nej jag har faktiskt varit vaken i några timmar. Men det är först nu som jag känner mig pigg.
Blev en ganska så lugn kväll igår, men jag hade det jätte kul verkligen =)
Tänk att det finns så roliga människor i denna världen =D

jag hade stooora planer på att fota min outfit innan jag gav mig av....som alltid så gick ju denna plan åt helvete. När jag kom hem så tog jag några snabba, men dåliga, bilder dock. Man gör vad man kan =P
Lägger upp den alldeles strax!

Idag tänkte jag väl ta det ganska så lugnt. Måste skriva på lite uppgifter men tänkte faktikst slöa bort majoriteten av dagen. Funderar på att köpa mig en pizza, lite godis och bara njuta ute i solen eller framför tv:n, gloendes på Twilight =)

Får väl se helt enkelt.

Förresten, jag har denna vecka haft problem med helvetiska skavsår på alla delarna av mina stackars fossingar. Och till vissa skor kan man inte ha strumpor, det ser dumt ut, inte ens tennisstrumpor kan rädda en. men jag var just ute på Gina Tricots hemsida (jo jag vet, jag älskar GT) och hittade dessa extramt praktiska och diskreta strumporna. 49kr/st och plöstligen så är fossingarna räddade =D

Nej, nu kurrar magen. Kollar in här sen, as allways =)



RSS 2.0