Omogen idiot

Nu kommer en kollega/god vän bli sur på mig men det skiiiiiter jag i.

Denna kollega är så dum så den prioriterar fester framför jobb. När vi jobbar söndag så får vi lite drygt 800:- efter skatt vilket är drygt 100:- i timmen (eeeefter skatt) och då ingår raster och lunch. Jag jobbar söndag efter som det är bra betalt. Om jag måste plugga så tar jag aldrig ledigt en söndag utan då på en vardag då jag jobbar deltid och gruppen blir mindre lidande av min frånvaro.

Min kollega sa sig behöva studera så han ringde mig och sa att han inte skulle jobba imorgon. Jag trodde en kort sekund på vad han sa men sedan nämnde han att två kompisar ville dricka några öl och snacka och då fattade jag direkt att han ljög för mig.
Han hade kunnat plugga under lördagen och sedan gått på jobb på söndagen men då hade han självklart inte kunnat festa. Jag blir så irriterad!

För det första så avskyr jag när folk tror att dom har lurat mig, det är en sån sak som får mig att känna för att spotta dom i ansiktet och ta deras värdelösa kropp och begrava det i dyngan. Jag hatar verkligen då folk ljuger för mig och dessutom fortsätter ljuga trots att dom vet att jag sett igenom det.

Jag skulle aldrig skippa jobbet för att festa. Jag kan skippa det om jag känner att jag måste plugga eller ifall jag ska åka bort, är sjuk eller dylikt. Och jag skulle aldrig skippa det på en söndag då vi måste vara ett antal personer på plats för att systemet ska fungera. Om jag inte var jätte sjuk förstås.

Jaja, han kan ju festa på så mycket han vill men min åsikt om honom har garanterat förändrats. Jag till och med sa till honom att om han ville festa framför att jobba så skulle jag se ner på honom men inte så mycket som jag skulle göra ifall han fortsatte ljuga.

Och han fortsatte ljög.

Så ja, det är lögnerna jag stör mig som mest på. fast jag undrar om det är mig eller sig själv han försöker lura?

Hans problem, inte mitt. Nu har jag ialla fall fått snacka av mig vilket känns bra. =D 

Ha en trevlig kväll Folks! =)




Slänger in en gammal bild på mig medan jag ändå är igång....

image621

Under ombyggnad

Jag kommer göra lite förändringar på bloggen framöver. Lite i taget och då jag får tid och möjlighet. Så om ni tycker den ser lite skumm ut då och då så vet ni nu varför.

Jag hatar för övrigt dessa kodmallar. Tycker om kodmallar som är bättre strukturerade. Men jag ska sluta klaga på blogg.se. Dom gör väl sitt bästa för att få folk nöjda men att jag behövde försöka till och från i fyra timmar i morse för att ens komma in gör en en aning irriterad. Men som sagt, dom håller ju på att lösa problemet med utbrända servrar =P

Nu ska här ätas lax med potatis och fisksås......mmmm....Äter visserligen fisk väldigt ofta men lax har jag inte ätit sedan Påsk. Åååh, minnena från Påskmaten kommer tillbaka och min mage kurrar!



Kom på att jag har en del bilder från Påsk i min mobil (uppladdning pågår....)


Tick tack tick tack......


Påskmat =D



Bild 1. Philladelphia ost med dill inlindad i lax
Bild 2. Köttbullar och prinskorv
Bild 3. Bönor, potatis och annat nyttigt
Bild 4. Onyttigheter i form av en chokladkaka på 100% ren kakao =)

I just looooove food!


Lägger in lite gulliga bilder senare.
Ni kommer alla säga "Naaaww!" i kör. Tro mig!


And by the way, ÄT MER FISK!!!! =P

Wedding-dance

Detta par har figurerat hos Oprah, Ellen och Letterman på grund av deras bröllop. Deras bröllopsdans måste vara en av de coolaste.
Deras vänner ska ha lagt ut filmen på Youtube utan att paret visste om det. hihi....




Enjoy! Nu ska jag åka och hämta lite paket hos posten =)


Tv-tittande

Suttit och glott på burken i några timmar nu. Eller jag råkade somna så jag sov framför tv:n i ungefär en timme =P
Just tittat färdigt på Morden i Midsommer, ska strax göra mig i ordning och sedan gå och lägga mig.

Var inne och kollade på bomarknaden. Herregud alltså, en etta i de sunkigaste områdena går på onkring 3 500:- FÖR EN ETTA!!!! Nee, jag tror jag fortsätter bo hemma ett tag till.

Nu ska jag gå och ringa min Jocke, saknar ju den lilla bastarden =D Visst är jag gullig som kallar min pojkvän för bastard? Hi hi.

Men VI höres imorgon. Sov gott!!!

image614

Han är cool Kommissarie Barnaby....och Troy är ju så söt! Synd att han har slutat och ersatts av den kaxiga och, enligt mig, dryga snobben Scott. 

image616


Återigen, sussa lungt =)

Pudeln

Min pudel är övervuxen (håret alltså) och bör klippas. Men först ska jag bada henne....för denna vovsing luktar inte rosor =P



Nu ska jag återgå till städningen!

Bloggar lite senare ikväll. Ska försöka hinna lägga upp ett jätte gott recept då =)

Snyggaste klänningen på länge!

ÅÅåååh, såg denna på H&M:s hemsida och blev otroligt materialistiskt ledsen då den bara fanns kvar i storlek 44.

Hoppas dom får in den snart igen i min storlek för den är underbar verkligen! =)

image608image609

FÖR mycket pengar!

Goddagen!

Idag är det städ dag vilket innebär att jag spenderar 4-5 timmar åt att städa diverse rum. Gör detta varannan fredag. Nästa städtillfälle kommer dock ske på en torsdag (ska hjälpa Jockes moder att flytta på fredagen) och vara färdigt innan jag drar till jobb klockan 17 =( Hur i helvete ska jag hinna med det?

Jaja, det blir ett senare problem. Satt och räknade ihop hur mcyket jag har lagt på mammas födelsedagspresent (hon fyller 11 april) eftersom de eftersända paketen börjar ramla in från Kanada, Frankrike, England m.m. och samtidigt som jag får hem paketen så får jag ju självklart hem fakturorna och nu börjar mitt konto skrika Aaaaahhh och vid slutet av april så kommer mitt konto ha begått självmord.
Som tur är kommer ju aprillönen lagom tills dess =P

Nu ska jag göra lite internetshopping för MIN del och sedan återgå till städningen. Finns inget bättre sätt att belöna sig själv som att ägna sig åt 45 minuters intensiv shopping =D

Ska bland annat trycka hem denna.....


...och denna....



Fina va? =)


Burger King nästa!

Om 6 minuter slutar vi. Då ska jag släpa med mig Jocke till Burger King där jag ska käka en efterlängtad Chicken royal mmmmmm. Älskar Burger King.

Men jag kommer blogga lite senare. Har massa saker som har hänt den senaste tiden och som jag inte har berättat om. Måste ju berätta om alla dråpligheter som pågår i mitt liv =P

Höres senare och om vi inte gör det så får jag önska er en fortsatt underbar kväll!

Usch

Kom till jobbet strax innan klockan 17. Fick syn på Jocke. Jag släppte kommentaren "Du ser ut som jag känner mig" och hånlog. Icke uppskattat från Jockes håll.

Nu har det gått två timmar och jag känner fortfarande för att kräla hem, sätta i mig en pizza, dra igång en film och däcka i soffan med täcke och kudde.

Fan va kul jag hade det med Jocke på kryssningen.

Och nu får jag lida för det....

More Pics!

Gick upp för några timmar sedan och huvudet känns som en sten. Ont i ryggen har jag dessutom =/

Men men, ska iväg på jobb ikväll vilket känns bra eftersom det känns som en evighet sedan jag va på jobb. Det suger på ett sätt att jobba men med det trevliga folket och det faktum att du vet vad du ska göra under dessa timmar gör det hela så mycket bättre....och självklart att du får betalt =P

Här kommer för övrigt lite fler bilder från kryssningen. Åter igen så måste jag säga att jag hade det underbart =)


Färden dit...


Bild 1. Ryggen på Jocke
Bild 2. Stuck in a tunnel in Stockholm
Bild 3. Min nya snygg weekend-bag från Haléns
Bild 4. Kärran är framrullad och vid slutet av resan så skulle den bära upp ölen


Från Fun Club...



Det var en hyllning till Motown och min första tanke var att dessa svenska sångare och dansare var just påväg att förstöra ett stycke musikhistoria. Men till min förvåning så var det faktiskt riktigt bra och sångarna gjorde verkligen låtarna rättvisa.


Mer flumm...





Och för övrigt...



Bild 1. Vår vinöppnare. Lancóme mascara =P
Bild 2. Jocke anstränger sig för att få upp min vinflaska medan jag hejar på.
Bild 3. Mmmmmm...viiiiiiiin.
Bild 4. Nej, Jocke drack inte upp allt detta.


Morgonen därpå och hemfärd...


Bild 1. Jo, en aning trött var man nog.
Bild 2. What´s up with Jockes hair?
Bild 3. Finns alltid tid för ego pics på morgonen =P


Kolla in solnedgången påväg hem...

Nu ska jag gå och göra pizza, duscha, äta och dra till jobb. Hoppas Jocke orkar släpa sig till jobb.
 I really miss the bastard!

Superkul! =D

Som ni kanske förstår så blev kryssningen av och jag har haft super kul. Tog en del töntbilder på mig och Jocke då vi håller på att göra oss i ordning för att först gå och käka med Jockes mamma och lillebror och sedan shoppa loss i tax free:n =D

Vi bodde i C-hytt vilket jag aldrig har gjort så det var...minst sagt en ny upplevelse för mig. Jocke hamnade nästan i slagsmål med en kille och det sprang omkring massa skumma människor inne i rökrummen.
Inte riktigt som det är i sviterna på 12:te däck =P Men det är absolut roligare nere på däck nr 2 på nätterna än vad det är på däck 12.

Varför heter det förresten däck 2? Du kan ju inte komma längre ner i båten. Däck 3 och 4 som bestod av garagedäck så jag och Jocke kom fram till att om båtjäkeln springer läck så drunknar vi före bilarna. Hur sjukt är inte det egentligen? =P

Kommer berätta mer detaljer om det roliga och det mindre roliga på Cinderella i morgon. Nu måste jag sova innan jag börjar överanvända smileys ;-P

Här kommer några bilder på mig och Jocke från kryssningen. Fler kommer imorgon. Got to go to sleep!

image579

Jocke och jag. En aning på lyset men fortfarande skötsamma.
(Observera lådorna med öl. Jockes öl)

image580

Här börjar klockan ticka lååångt förbi midnatt och tröttheten går lös på min sminkning.
Eller nått.

image581

Och klockan tickar vidare. Bredvid min arm kan man skymta min älskade vinflaska.
Jag dricker långsamt så den räckte från klockan 22 (måndagskvällen) till klockan 6 (tisdag morgon)

image582

Mognaden försvann efter klockan 3 och flummigheten och galenskapet tog över.
Dock i kontrollerad form.


Har fler bilder att visa från båten m.m. men det tar jag imorgon.

Sov gott och dröm sött!! =) Jag kommer nog sova djupt i natt.


Avgörande!

Om en halv timme så ska Jocke besluta ifall han är frisk nog att åka på kryssningen. Jag tror inte han är frisk nog men jag, som den duktiga flickvän jag är, har ändå packat väskan och börjar göra mig i ordning för avresa.

Tror jag kommer få packa upp väskorna ganska snart igen. Jag ser det väl inte som så jätte kul att sitta i en hytt hela resan med en sjuk människa som är förkyld och har hög feber. 

Men vem vet, det kanske kommer en ängel och gör Jocke frisk, om inte så går jag på jobb ikväll. Trökigt att ha tagit ledigt för att sen sitta hemma. Nää, då är det bättre att jobba och tjäna lite cash.


Den inte så lyckade färgningen i torsdags natt blev såhär:

Before:



Ganska dåliga before bilder men det var det bästa jag kunde komma fram till efter en halv flaska vin klockan tre på natten till fredagen

After:



Håret är mörk brunt med inslag av rött nu.

Så här, fast mörkare, var tanken att det skulle se ut


Så vad det med det. Nu ska jag gå och göra mig färdig och invänta samtal från Jocke. Antingen så åker vi eller så åker vi inte. Inte mycket att göra åt.

Om vi åker så höres vi imorgon igen =) Ha en trevlig måndag och måndagskväll! =D

HALLÅ!

Är det fler än mig som har haft problem med att ta sig in på blogg.se idag? Stått "server busy" så fort jag försökt. Förstår inte det här. Blogg.se har krånglat helva veckan nu. Inge kul när man inte kan komma in på bloggen =(


Hur som helst, sitter nu hemma hos Jocke. Han är ju som bekant sjuk så jag åkte över med lite förnödenheter och sen har vi ätit och kollat på den nya versionen av Hairspray. Ganska så bra faktiskt. Den förra versionen, från 1988, var självklart bättre men det va kul och se John Travolta utklädd till Tracy Tornblads överviktiga mamma =)

image573

Nu ska jag gosa lite med Jocke och sedan dra hem. Ännu inte klart om vi kommer kunna åka på kryssning eller ej. Eftersom Jocke har en hög feber så skulle jag inte tro att det blir någon resa. Men men, vi får se imorgon helt enkelt. Jocke är hoppfull och vill verkligen kunna vara frisk till i morgon.

Men jag kommer blogga igen lite senare (förutsatt att blogg.se fungerar) och då ska jag göra ett nytt försök att ladda upp lite bilder.

Ha de så bra så länge! =)

TILLBAKA! =)

Nu är jag tillbaka hem. Känns skönt att få krypa ner i min älskade säng. Det där med sängar är intressant. Man har sin favoritsäng och den håller man sig till tills den går sönder eller blir ofräsch och då hittar man en ny favorit säng =)

Nu ska jag gå och lägga mig i min, förtillfället ialla fall, favorit säng och drömma om att Jocke hinner bli frisk till på tisdag då vi drar på kryssning. Om han inte blir det så lär det nog inte bli någon kryssning tyvärr =/
Men men, that´s life!

Imorgon lägger jag upp lite bilder. Bilder som jag tänkte lägga upp innan Påsk och fiiiina bilder från Påsken. Appråpå bilder så skulle det vara riktigt kul om kryssningen blev av. Då skulle jag ha en massa kul bilder att lägga upp =D Med största sannolikhet förståss.

Sov gott allihop!!!


Dessa bilder bjuder jag på...
Mig ny-vaken en morgon efter en festlig natt. Fortfarande med sminket på =P

image571
image572
Kolla in håret! Haha!
Det är kul med bilder man glömt bort att man har =P


Bla bla bla och jacka från Malung

Har egentligen massor med vettiga saker att berätta men eftersom jag är så infernaliskt hungrig så orkar jag helt enkelt inte.

Sitter, konstigt nog, och "fantiserar" om mitt mobila bredband som kommer hem någongång nästa vecka (sa dom, men telebolag ljuger alltid). Ska bli så kul och kunna sitta i bilen, på bussen, i skogen, what ever och blogga med mera. Inte för att jag tänker sitta vare sig i skogen, på bussen eller i bilen och blogga. Det är för krångligt.

Hm, återigen slås jag av tanken på varför jag beställde det? Jag behöver det inte. Men okej, mitt ha-begär höll på att ge mig panikångest....typ....den typen av panikångest som drabbar shopoholics då de inte kan få någonting som de vill ha.

Så egentligen så kan man säga att jag nu är botad! =D


Hur som helst, jag svammlar bara. Nu ska jag lägga mig i fosterställning och invänta maten som kommer ge mig ny energi.

See you later!!!





"OOoohh, Me so Hungry!!!!"


Jag tror jag ska åka till Malung och köpa en jacka. Eller vad tycker ni?

image570

Återvänder hem

Ikväll åker jag hem igen. Jag tycker om att åka bil, dock inte när det är så äckligt halt på vägarna. Jag menar, flera människor dör ju i trafiken varje år. Vad är det som säger att jag inte kan bli en utav dem?

Hur som helst, för er som läste bloggen i går så såg ni att jag stod i valet och kvalet att införskaffa mobilt bredband. Och enbart för att det känns coolt.
Jag hade till idag att bestämma mig och nu har jag beställt det! Först ska dom skicka ett avtal för mig att fylla i och skicka tillbaka, sen får jag mitt bredband. Så det hela kommer nog ta en stund =/
Men men, jag får med en rosa Sony Ericsson mobil vid namn W200i på köpet och gratis Turbo-3G resten av 2008. Så det är väl ganska så bra ändå =)

När jag får hem villkoren så ska jag sätta mig och lusläsa. Nu ska jag gå ut i det soliga vädret. Det är snö på backen men solen skiner starkt. Riktigt mysigt väder faktiskt.

Imorgon ska jag nog hem till Jocke och vårda denna sjukling. Hur kommer det sig att killar inte vet hur man tar hand om sig själv? Jocke ger mig i alla fall rapporter över hur hans tillstånd förvärras bl.a. med symptom på öroninflammation och att det nu låter som om han ska spy upp sina inälvor då han hostar.

Jaja, Jag får väl ta och styra upp det där helt enkelt =) Vem ska annars göra det?


Svåra diskussioner

Det finns ju vissa saker som man kanske bör undvika. Vissa mer än andra.

 Men jag läste ett blogginlägg hos en bloggare som var för prostitution och som jag uppfattade det så var hon för den mer kontrollerade formen av prostitution där det drivs av bordeller som kontrolleras, betalar skatt, där det är bra löner och där "frisk-intyg" krävs.

Det är en intressant diskussion och egentligen inte så farlig kan man tänka sig. Men sanningen är att fler och fler unga "horar" på ett eller annat sätt. Jag läste en artikel om tre tjejer som då dom varit mellan 15 och 17 år så hade det på ett sätt prostituerat sig och de ångrade det enormt.

En av tjejerna (15 år) hade gjort det en gång för att få pengar till de många trend sakerna som hon ville kunna köpa för att kunna passa in.

En annan tjej (17 år) hade gjort det för att slippa betala en skuld på 2000:- till en manlig kompis.

Den tredje (15 år) hade blivit full på en fest och blivit erbjuden 500:- för att suga av tre killar en efter en offentligt på festen framför allas ögon.

Dessa tre tjejer ansåg att de gjort exakt samma sak som en hora gör. 

Prostitution är inte ALLTID som det är i filmer.

Och precis som med diskussioner om aborter så ska man akta sig noga, man vet aldrig vad personen bredvid dig har gått igenom.

En som prostituerat sig på samma sätt som dessa tre tjejer kanske inte skulle se laglig prostitution som någonting positivt eftersom de nästan skulle ta för givet att fler tjejer skulle behöva lida för sina handlingar precis som dessa tre flickor nu gör.

På samma sätt kan det vara farligt att säga att abort är helt okej och att man inte skulle dra sig för att göra en abort ifall man blev gravid. Tjejen bredvid dig kan ha gått igenom en abort för kanske fem år sedan, en abort som hon nu ångrar och hon önskade att det funnits en lag som gjort det omöjligt för henne att ta bort sitt barn och på så sätt skulle hon nu haft en femårig son eller dotter.

Hur som helst, min inställning till prostitution och mitt svar till denna mycket modiga och kloka bloggare blev följande:

" Det var ju inte länge sedan som vi hade bordeller i Sverige. Bordeller finns ju kvar i många av de europeiska länderna. Men det måste väl finnas en anledning till varför vi förbjöd bordellerna.
*****:s kommentar
(en annan bloggare som ansåg att vi inte skulle kunna kontrollera om de prostituerade var friska) tycker jag visar på att hon inte vet hur kontrollerad prostitution fungerar. Redan vid slutet av 1800-talet så infördes tvång för prostituerade att genomgå en medicinsk undersökning mellan 1-3 gånger i veckan. Den lagliga prostitutionen finns på bordeller som betalar skatt som alla andra företag.
Bordellerna i t.ex. Tyskland är väldigt kontrollerade då det kommer till sjukdomar, säkerhet för flickorna, "lönerna" m.m.
Sen om prostitution är bra eller ej lämnar jag osagt. Det är en diskussion som jag inte känner mig kvalificierad att ha. Det är också den typen av diskussion man ska akta sig för att ha (samma som diskussioner om abort, dödsstraff, medicinska tester på djur m.m.) för det kan bli väldigt fel.


Ha en fortsatt trevlig Påsk =) "


Alla har vi våra bördor att bära men ibland är det viktigt att komma ihåg att andras bördor kan vara av större betydelse och vikt än ens egna.

Hoppas ni alla kommer sova gott!
Det kommer ialla fall jag göra =)

Ha-begär och trotsålder nr. 73

Jag va på jätte bra humör, tills alla totalsågade mina idéer.

Jag kom på idéen med att skaffa mobilt bredband, gick in på telia, såg att de hade ett jätte bra erbjudande.


Och alla sågade min idé. "Varför lägga pengar på sånt?" och "Vad ska du med en mobil till att göra, även om den är gratis?" Var vad jag fick höra.
 
Jag (eller lättare sagt mitt ha-begär) ringde Pojkvän Jocke men eftersom han lät som om han höll på att hosta upp en katt och jag drog skämtet "Hör´ru, du ska klappa katten, inte svälja den höhöhö" men utan någon positiv respons så ville jag inte lägga mina triviala bekymmer på honom. Ni vet hur killar är då dom är sjuka (också kallat  "Jag kommer att dööööö"- syndromet som bara drabbar killar) och söker tröst och omsorg. Vilket jag inte kan ge, dels för att jag är i Dalarna och långt från honom och dels för att jag är riktigt sugen på det där mobila bredbandet.

Jag kommer drömma och suckta efter det, men min bror har en poäng, vad ska jag med det till? Jag tror att det är en självständighets grej. Jag vill ha ett EGET bredband, så de så!


USB-modemet som man får för 1 kr
image569



Mobilen man får med gratis.
Behöver den inte och vet inte vad jag ska göra med den...
image568


Visst är det ganska så fint ändå? Och jag har till imorgon på mig att bestämma ifall det ska bli mitt eller ifall det bara är en onödig utgift....och då menar jag förstås ÄNNU en onödig utgift =P

Just nu sitter jag och skrapar nagellacket från mina naglar med hjälp av just mina naglar. Gör lite ont men nagellacket började se äckligt ut och jag hade ingen remover med mig. What´s a girl to do!?! =)

Jaja, nu ska jag gå och kika på King Arthur. Höres senare förhoppningsvis =)
Och ha en fortsatt trevlig kväll ^ ^

OM MAT, ATT BLOGGA OCH OM TACKSAMHET

Vet ni vad jag älskar mest med både Påsk, Midsommar och Julen? MATEN SÅKLART!  =P 

Jag är otroligt smal men trots detta ett ordentligt matvrak. Jag äter nästan vad som helst och i stooora mängder. Känns som tortyr nu när lukten av köttbullar, såser och annat gott når min nos och det är en halvtimme kvar tills jag får äta.

Förresten, har kommit på att jag verkligen tycker om att blogga. Speciellt nu när mitt besökarantal har gått upp.
Att blogga är de där mysiga stunderna på dagarna där du kan lägga av din ångest, få ur dig dina önskningar, skryta om dina nya inköp, tipsa världen om dina upptäckter och för stunden kanske få känna dig om en författare.

Hoppas att denna blogg-fluga fortsätter. Det känns som om det finns så många människor som har så mycket som de vill dela med sig till världen om.


Jag tror mig vara en av dem.


Höres lite senare. Nu gnäller min bror över att han vill ha datorn. Så blir det då man drar till sommarstugan och det bara finns en dator med internet =P

STOR TACKSAMHET TILL ALLA ER SOM LÄSER MIN BLOGG. JAG BLIR GLAD VARJE GÅNG JAG LOGGAR IN OCH SER ATT ANTALET ÖKAT OM OCH OM IGEN =D

Kommande beställning

Satt och suuurfade lite på mina favorit sidor (nelly.com, cocoo.se, hm.se m.m) och nu vet jag vad jag ska beställa då jag kommer hem igen. Denna dator är lite för trög för att klara av en beställning =P så det får jag fixa då jag återvänder till staden och till min älskade snabba dator =D

image562
Underbart linne från Pepe Jeans.
Finns hos nelly.com för 399:-
(Om ni ska beställa det så kom ihåg att detta linne är lite litet i storlekarna)

image563
Maffigt armband från Lucky Words. Finns hos cocoo.se och alla har bloggat om det redan så ni lär ju veta att det finns i olika färger med olika text. Kostar 165:-


image564
Sketa snygg baddräkt från Poco Pano. Finns hos nelly.com och kostar 399:-
Gillar att det passar till alla typer av...eh...utfyllnad =P


Denna klänning/tunika från Mina Uk har det funnits en kopia på hos asos.com men nu finns orginalet hos nelly.com =)
Keira Knightley
ser så där lagom "I don´t give a fuck" ut i denna utstyrsel.
image565image566

Kostar 499:- och kommer vara ett most-have för mig till sommaren =)


I love them all!!! =D

Officiellt

(EFTERSOM BLOGG. SE INTE FUNGERADE FÖR MIG PÅ TORSDAGSNATTEN OCH SEGADE PÅ FREDAGEN SÅ KOMMER HÄR ETT INLÄGG SOM JAG SKREV OMKRING KLOCKAN HALV TRE NATTEN TILL FREDAG)



Nu är Jocke officiellt full som en koooo. Vi ska nu färga håret på mig. Kommer ta en before and after så får vi hoppas det blir snyggt =P

Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag. Kommer ju bli lite dåligt nu under Påskhelgen.

Nu börjar Jocke gäspa så det är väl bäst att vi drar igång så han får lite alkohol i sig =P





Update!! 22/3

Färgningen gick väl sisådär, kommer lägga upp bilder då blogg.se slutat sega =/

Förövrigt hade jag jätte kul i torsdags med pojkvännen. Vi satt hemma hos mig och töntade oss, jag hade en flaska vin och Jocke hade nio öl. Vi åt kinamat och tittade på tv.
Jag är otroligt dålig på att dricka så när Jockes öl var slut så gav han sig på min vinflaska.
Resultatet blev att Jocke var enormt bakis dagen därpå och nu när jag pratade med honom för en stund sedan så mådde han fortfarande dåligt. Trots att det är lördag nu och det var i torsdags som han drack. 

Så vad lär vi oss av detta?

Drick MÅTTLIGT och dagarna som kommer blir sååå mycket roligare. 
Jag kan säga att jag aldrig blir ordentligt full. Då jag blir lite lullig så sträcker min kropp på sig som säger till min hjärna; "Vad sägs om att sluta dricka nu?" och det spelar ingen roll ifall jag har tre fjärdedelar av en drink för 130:- kvar, jag slutar. Ganska bra säkerhetsnät min kropp och hjärna har utformat =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå på en promenad med min pudel i snön. Jag är ju i Dalarna just nu och här är det massor med snö men ååååå så vackert.

Återkommer lite senare med bilder från Dalarna, på mitt hår m.m. förutsatt att blogg.se inte kukar ur igen.


Och just det, HA EN JÄTTE BRA PÅSK IDAG!!!! Jag ska frossa i mat =D 

Hatar detta ställe!!!

Skit blogg.se borde se över dina servrar eller va fan nu som är deras problem. Har försökt ladda upp ett och samma inlägg i evigheter, kunde inte spara det för då pallade inte den här skiten pressen. Kan inte ladda upp en bild för då stängs allt ner. Vad är blogg.se:s problem? Kan dom inte se efter sin egen rörelse eller?

Skriftlig jävla ursäkt till alla bloggare säger jag bara. Nu är jag riktigt sur.


This is bad, bad, bad....



(Ska gå och packa förövrigt)

Skäääärtorsdagen!

Usch, snacka om att vakna som om huvudet ska falla av...eh...var det där korrekt svenska? Aja, är hungrig som en galning just nu. Har varit vaken sen klockan 9 och ännu inte ätit lunch.

Väckte Pojkvännen klockan 10:30, ringde igen kl 11:30, återigen klockan 12:00 så nu boorde han vara vakeeeeeen. Hoppas jag. Han kan ha gått och lagt sig igen.

Där har vi en som inte värderar sin sömn. Vi sms:ade omkring klockan 2 i natt och sedan somnade jag. Jag trodde att han också skulle sova eftersom han varit irriterad hela dagen och sade sig vara trött, men ICKE! Hans kompis ringde strax efter klockan 2 och ville spela Fifa. Så dessa två muppar satt uppe till halv 6-6 i morse!!
Okej, Fifa är inte kul!

Inte konstigt att han bara sa osammanhängande saker varje gång jag ringde nu i morse.

Anledningen till varför jag ville ha upp honom var för att han fått uppgiften att fixa med hytt till oss då jag, Jocke, Jokces mor och lillebror åker med Cinderella på tisdag till onsdag.

Nu är det ialla fall fixat. Jag och Jocke får en eeeegen hytt =)  Är så stolt över min söta pojkvän.....typ.

Nu ska jag smälla i mig lite lunch och en får vi se vad som händer.


image561
Jag tycker om fartyg. Såna respektingivande flickor.

Irritation.....

.....på en viss kollega.


Meningsfullt inlägg, jag vet. =) Men jag har inget bättre att komma med just nu.
Skriver senare ikväll vett ja =)


Hoppas ni tycker om mig ändå hihi =P

Fundering ang. "missbruk"

Undra hur det kommer sig att vissa människor klara av att sluta röka lättare än andra människor?

Exempel: Person A och B ska sluta röka, båda har rökt ungefär lika länge men person A har rökt på heltid medan person B har feströkt och rökt då och då i veckan. Trots detta så kan person A ha det lättare för att sluta röka än person B.

Varför är det så?

Jag tror inte det handlar om mentalstyrka eller självdisiplin med mera. Däremot så tror jag att man har ett val, antingen så väljer jag att lura hjärnan innan den hunner lura mig. jag lurar den att tro att jag inte behöver cigg. Cigg är meningslöst och till exempel godis är riiktigt bra. Om hjärnan lyckas lura mig så kommer den säga till mig efter att jag har haft uppehåll i tre veckor "Men en cigg kan du ta, det är inte så farligt" om jag lyder och faller för hjärnans lockelser och tar en cigg så kommer hjärnan sedan fortsätta med "Men du KAN köpa ett paket för bara den här kvällen, du har varit utan cigg så länge och inte köpt ett enda paket på tre veckor. Du borde belöna dig själv med ett paket".....och sedan går det utför.

Jag ser min egen kropp och min egen hjärna som min största fiende. Hjärnan spelar flera roller och din personliga, egna vilja är den svagaste av dem alla. Därför vinner oftast den spontanadelen, missbrukardelen eller översittar delen av hjärnan.

Ville bara dela med mig av min syn på saker och ting. Nu ska jag iväg på jobb =)

Sommar sommar sommar

Längtar till sommaren kommer. Hittade några bilder som jag tog sommaren -07. Blir riktigt sentimental när jag ser dom.


image557
Dalarna

image558
Dalarna
image559
Örebro
image560
Örebro

Visst väcker dessa bilder minnen från alla dessa underbara sommarkvällar?...suck...längtar så jag läääängtar

Snygga Bilder...

...på mig som jag fann i min gamla mobil.

Hihi, dom är drygt ett år gamla men fortfarande roliga att titta på och lämpliga att visa upp =)

image548
Onykter, första snön jan-07

image549
Kolla in brillorna jag köpte sommaren -07

image550
Jag tycker om mitt runda ansikte. Man kan göra mer med det liksom

image551
Trött vårdag -07

image552
Spring -07

image553
Hösten/vintern -07

Från rödhårig till blond till brunhårig. Just nu är den bruna färgen så urtvättad så jag måste verkligen färga om det.
Här kommer en relativt nytagen bild...kolla in den trökiga hårfärgen och bristen på volym =/

image554


UUUsch, nä nu blir det till att färga håret nästa vecka, kanske en klippning och en volym permanent också? Hm, tål att tänkas på.




Snyyyggt!!!

Är inte dom här örhängena läckra eller vad??!!??!!

Finns hos KyssJohanna och kommer efter den 25:te även finnas i mitt smyckesskrin =)

image547

Har haft mitt öga på dessa ett bra tag men varit osäker eftersom de är så stora och...eh, silvriga.
Men men, inge mer velande. Dom beställs hem den 25:te and that´s it!!

Har en del saker jag måste få gjorda idag men jag kommer blogga lite senare och, som alltid, på jobbet =P


: O====B
: O==B
: O=B
: OB

Min pojkvän är en väldigt lättroad sak...med svårigheter att kommunicera....med sina manliga vänner.
Heeey, det där lät inte rätt.

Jaja, gotta go!

Förberedande info

Tänkte bara säga detta redan nu så behöver jag inte säga det efteråt. Jag kommer vara bortrest torsdag, fredag, lördag och söndag. Påskhelgen ni vet =) Så uppdateringarna kanske inte är de bästa =/ Men jag ska försöka att skriva så ofta jag kan (och har lust såklart).

Nu är det 9 minuter kvar av jobb. Vi slutar 20:50 idag. =)

image545

En bra dag!

Det var lugnt på jobbet idag. Inga bråk som det brukar vara. Alla höll sig lugna och vi hade utbildning i en timme vilket alla verkade tycka va kul. Sen har dom satt in ännu en betald rast som man får ta efter uppstarten vid dom tillfällen som uppstarten blir väldigt lång.

Sen har dom startat någon konstig tävling på jobbet. Efter att chefen berättat hur tävlingen fungerar så frågade han om alla hade förstått. Jag svarade ja eftersom jag inte brydde mig för fem öre. Min grupp är ialla fall inte med i tävlingen i dag, dock är Pojkvän Jockes lag med i tävlingen. Dom tävlar mot ett annat lag på en annan "avdelning". Chefen jämförde denna tävling med fotbolls VM. Okej, jag förstår hur fotbolls VM fungerar (DAH!! =P) men jag fårstår inte hur det ska fungera på denna jobbplats. Men det lär väl visa sig

Hur som haver, nu ska jag gå tillbaka till jobb. Kollar in om en stund igen. Tills dess önskar jag er en trevlig kväll =)


Kom just på en sak. Påsken är ju snart här.
Har fått för mig att det är först nästa vecka hihi

image544

återigen, Hihi

Aaaah!!!

Suttit och beställt grejer till min älskade mor. Shit va dyrt det är att beställa saker från utlandet!! Portot är ju dyrare än grejerna man beställer!!
Det råkar vara så att min mor är en finsmakare då det kommer till skönhetsprodukter och eftersom jag är hennes enda dotter så faller det på mig att ge min mor lite mer kvinnliga saker nu när hennes födelsedag står runt hörnet...eller typ runt hörnet.
Så nu har jag beställt från Kanada, USA, England och Frankrike och jag hade kunnat köpa en egen lägenhet för alla dessa portoavgifter...typ.
Svider faktiskt att ha lagt ut så mycket pengar...det är därför jag gnäller om det. Men men, min mor är trots allt min mor och eftersom hon ansträngde sig i 13 timmar på BB så har jag förstått att jag kommer få betala tillbaka varje sekund...i form av svindyra presenter från diverse länder uppenbarligen.

Men men, nu måste jag sätta fart. Ska ju jobba ikväll. Tänkte berätta lite senare om jag får möjlighet om det bråk som skedde i går på jobbet. Min Jocke var med i det hela. Drama drama drama....visst är det så tjejerna i Laguna Beach säger ? =P

Hur som helst, höres senare!!! =)


En sak som jag beställde till min mamma var faktiskt från Sverige (Wow, Svernskt porto på 39:-) var Egytian Magic "allt-i-allo"-krämen nummer ett. Kostar 350:- (+porto =P) och finns på accessora.se

image543

PÅ VÄG!

Nu har jag webbshoppat en del grejer. Kommer visa upp allt då jag får hem det =) Nu ska jag iväg på jobb, imorgon är det en vecka tills löning!!! WOHOOOO!!!!

Kommer nog försöka blogga från jobbet....så förhoppningsvis så höres vi senare!
 
I work hard, I like to play hard =P

image542

Women Power....eller nått =D




Bild stulen

Stal denna bild från en viss bloggare som har en trevlig humor.


Tycker bilden talar för sig själv. Men visst är det en eh..."fin" elefant =P


image541

Ser lite slak ut i snabeln...


What the Fuck!!

Jag har också varit 17 år men jag undrar ifall jag hade sådan dålig världsuppfattning.

Igår satt jag och läste igenom olika bloggar och kom till en blogg där en 17årig tjej skrev någon tragiskt text som handlade om någon kille (självklart) på ett eller annat sätt. Eftersom jag har som vana att kommentera bloggar så skrev jag i kommentarfältet följande:

"Skumt. Tror alla undrar vad det där handlade om = / "

Jag var inte det minsta intresserad av vad det handlade om (kärleksproblem i tonåren har aldrig varit sådär jätte spännande) men texten som hon skrivit kändes väldigt tonårsrebell med brustet hjärta lalalaal.

Tjejen freakade totalt och skrev följande tillbaka till mig:

"angående det du skrev på min blogg om att alla undrade var det handlade om så är det väl upp till dom själva, det är min blogg och jag skriver om vad jag vill. Det är en personlig blogg och eftersom du inte känner mig så har du absolut ingen aning om vad det handlar om. Däremot kommer många av mina vänner förstå vad det handlar om. Tycker det är SKUMT av dig att överhuvudtaget kommentera något sådant till någon du inte känner..suck!"


What The Fuck!! Det är en blogg!!! Läs andra människors bloggar, läs Kenzas blogg, DÄR kan man snacka om folk som lägger sig i andras liv.

Denna tjej valde att låta vem som helst läsa hennes blogg, då får man väl räkna med att folk kommer kommentera. Eller hur?

Jag har svårt att tro att jag hade sån förvriden syn på saker och ting när jag var 17.
Hur som helst, jag svarade med följande:

"Det finns ett Kommentarfält av en anledning och du är väl medveten om att du kan stänga av det om du inte vill ha kommentarer? Sen bryr jag mig inte om vad det handlar om, om jag hade gjort det så hade jag satt ett frågetecken efter min kommentar. Upp till dig om du vill berätta men jag hoppas du förstår att det är en BLOGG som du väljer att låta vem som helst läsa från. Om du bara vill att dina vänner ska veta så säg det bara till dina vänner och skriv det inte i en blogg. Hur gammal är du egentligen! Men men, det finns väl fler människor som du som tycker om att hata världen och inte se ansvaret i sina egna handlingar."

Man får väl ta ansvar för det man själv väljer att skriva på sin blogg och inte slänga ens misstag i ansiktet på någon annan. Jag hoppas att dagens 17åringar kan ta mer ansvar än vissa andra.


(By the way: Jag har tagit bort hennes kommentar till mig eftersom jag anser att jag inte vill utelämna någon med bloggnick eller dylikt)


Ha en fortsatt trevlig dag!

Nu ska jag käka kyckling med potatis och sedan iväg och shoppa =)

BWO

Jag kan hålla med om att BWO:s låt var bättre rent generellt men Charlotts låt kommer ha en chans att vinna i Serbien =)

That´s what I think

Röstade på båda två visserligen =P


image539
Charlott Perrelli

image540
BWO

FÖRLÅT!!!!

Förlåt för de dåliga uppdateringarna. Måste säga att det är kul att så många läser trots att jag inte skriver...ville bara säga det (hint, hint =P)

Jag har haft en jääätte trevlig helg.

I fredags umgicks jag med Jocke, drack vin, feströkte, snackade skit, Jocke krossade glas och allt annat som hör till en fredags kväll =P
Kom hem klockan 6 på lördag morgon och skulle upp senast klockan 11 för att städa badrummet, packa m.m. för att sedan åka till Nora (Liten håla, fortfarande utanför Örebro) och träffa Jockes familj.
De första timmarna efter att ha sovit cirka 4,5 timme kändes som om kroppen gick på auto-pilot. Sedan vaknade jag till, lagom tills stressan tog över, och Jockes syster kom och hämtade oss.
Det var jätte kul att umgås med Jockes familj. Dom är så avslappnade så jag, som i tidigare relationer blir hysterisk innan jag ska träffa partnerns familj, blev lugn som en filbunke (mmm, filbunke) och dessutom har jag kommit fram till att jag ska köpa Buzz! Hur kul som helst. Jocka vann visserligen hela tiden men det var baaara för att jag inte hade lärt mig färgarna på knapparna...och den dagen som jag tillslut lär mig färgerna på knapparna och Jocke fortsätter vinna så tänker jag påstå att jag är färgblind.

Kom hem för knappt två timmar, tänkte käka någonting och sedan däcka. Är enormt trött efter denna helg.

Håller på att kopiera över bilder från mobilen. Det var en jäkla mängd bilder. Från november 2006 till nu i mars 2008. Pjuv!


By the way...Jockes familj har fyra katter. Här är bl.a. jag med den enda av dem som var villig att gosa med mig =)


Bild 1: Jag och Muffins. Bild 2 & 3: Jocke & Muffins. Bild 4: Muffins i en boll =D


Nu ska jag gå och käka, höres imorgon eller senare ikväll! =)

Vinkväll

Nu ska jag iväg till Jocke och ha vår obligatoriska vinkväll som vi har haft varje fredag (och ibland måndag, onsdag etc) och sitta och snacka skit.

Vi gör faktiskt annat än dricker vin också men det tänker jag inte berätta för er om =D

hihih


(tänkte ta några bilder på Jocke i smyg som jag lägger upp sen mohahahaaha)

Got to go!!!

Ha en sup-er bra kväll!!!

Bra för tänderna?

Bra för tänderna x 2 =P

image533

V6 V6
hihih

Man ska vara lättroad, det är så man överlever i dagens samhälle.
Ingen förväntar sig ju längre någonting av en så what the fuck...




(ja, jag är på grinigt humör.)


FREDAG!

Äntligen fredag!!!
Fast om jag ska vara ärlig så har jag inte direkt sett fram emot denna fredag. Har ju varit trött mestadels av veckan och i dag har jag lovat min mor att städa.
Så det är därför jag inte sett fram emot denna fredag!
Men det fixar sig, då jag är färdig så ska jag över till Pojkvännen (bara jag inte somnar på vägen dit) och imorgon så ska vi till Nora (utanför Örebro) to visit his family.

Denna dag började på sämsta möjliga sätt. Min mobil började jävlas igår och nu skrickar den Mobilsvar meddelanden non-stop och dessutom stänger den av sig och hänger sig konstant. Batteriet dör trots att jag laddat det för fullt.
Så jag ringde Tele2:s kundservice och för en gångs skulle så var dom trevliga (WOW) men hon jag pratade med sa att det va fel på mobilen så hon gav mig ett annat nr. Då jag ringer så säger en röst att detta samtal kommer kosta 19:50 och säger att jag ska trycka på 1 om jag godkänner (Va fan har jag för val?) Det va som Jocke sa, "det är bara ett sätt för att försöka slippa reklamationer."
Hon som svarar frågar mig bara om jag vill ha informationen via mejl eller via telefon. Betalade jag 19:50 för att få den frågan??!!
Portot är på 72:- för att skicka in mobilen och dom förväntar sig att jag ska betala det!
Det är inte mitt fel att deras jävla kuk mobiler pajar efter fyra månader!!
JAG ÄR FÖR I HELVETE KUND!!!
Så nu sitter jag också ringer till Konsumentombudsmannen. Jag är så jävla förbannad.

Jag ska ha tillbaka mina 19:50 och Nokia/Tele2 ska stå för portot och en USB-kabel så jag kan lägga över alla mina nakenbilder på Jocke till datorn.

That´s it!!!





Update!!!

Konsumentombudsmannen gav mig rätt. Jag ska ha tillbaka mina 19:50 och jag ska inte behöva betala ett skit för portot. Så länge man har garanti så ska du inte behöva betala för nått.
Kom ihåg det!!

Hassa!!!!!!!!!

GOD MORGON!

Det är ungefär så jag känner mig, som om det är morgon. Ska väl gå och lägga mig om en stund men tänk om jag känner som om det vore kväll i morgon bitti då?
Usch, hemska tanke.

Imorgon kommer jag berätta lite mer om min roliga arbetsplats, de roliga catfighterna som brukar ske varje uppstart och de många flygande könsorden under dagarna (eller i mitt fall kvällarna eftersom jag jobbar kväll)

Höres imorgon!
Sov så gott och dröm om mig!! =D


image532
Tänk om det kunde se ut såhär på kvällarna
Bild stulen från Bengts Breda Bilder
Hoppas han inte blir sur =P


KÖP NU!!!

Tänkte göra lite reklam för ett schampoo/kropps gel från Lush som är helt underbart. Det gör att håret/kroppen luktar gott och det är helt vegansk och innehåller inga kemikalier eller annat. Perfekt för allergiker.

image528
Finns i massor med olika lukter och för olika hårtyper. 
Alla Lush produkter är handgjorda och "färska".
Deras butiker finns i några få städer i Sverige så som Stockholm, Malmö, Västerås etc.
Om man inte bor i eller i närheten av någon av dessa städer så kan man alltid hitta deras produkter på deras hemsida. Tryck på någon av länkarna (Lush) och påbörja er nya terapi för kropp och hår.

Alla deras produkter luktar dessutom som godis och vissa ser till och med ut som godis.
RIKTIGT HETT TIPS!  





Betyg:

¤ ¤ ¤ ¤

Motivering:

Hud och hårvänlig med en underbar lukt. Rena produkter som passar allergiker. Inga djurtester.
Anledningen till varför Lush inte får fem stjärnor är för att i vissa fall är produkterna ganska så dyra och innehåller litet.
Men det är garanterat ett Must have


Lush egna ord om deras syn på djurtester:

"Att stoppa djurförsök är något vi "brinner" för .Vi  har arbetat emot detta i många år och gått i fronten med kampanjer för att undvika grymma, onödiga tester. Vi tror inte att det på något sätt går att försvara djurtester av kosmetik eller någon av dess ingredienser. Det enda sättet att testa om de är ofarliga för människor är att testa dem på människor. Så det är vad vi gör."


Tävling!!

Just nu pågår en tävling i TheCitys blogg. Där kan man vinna en Goodiebag, personligen så har jag aldrig deltagit i en tävling men det finns ju en första gång för allt, och det va goodiebagen som jag tyckte lät mycket spännande.

Jag älskar överraskningar =D

Om ni vill vara med i tävlingen så tryck på länken --> The City

Om ni inte vill vara med i tävlingen så kan jag ändå rekommendera hennes blogg. Den är kul och intressant =)



Upp till bevis!

Nu har mitt hår fetat till sig under två dagar, jag har slut på balsam vilket innebär att jag inte kan tvätta håret. Mitt hår förvandlas till ett kråkbo utan balsam. Så nu är det upp till bevis för Lee Staffords torrspray...frågan är vilket jag ska använda. Eller så tar jag det ena och det andra efteråt =P Köpte ju två!


image530
Lovely smell by the way






UPDATE!:

Torrshampoot fungerade väl sisådär. Kanske gjorde fel. Hur man nu kan göra det. =P
Nu ska jag i alla fall dra in till stan, köpa balsam, och käka och sedan dra till jobb.
Men vi höres senare ikväll =)


L.O.V.E

Ashlee Simpson släppte sitt första album så tyckte jag hon var jobbig...det kallas nuförtiden för punk/emo Herregud, hur många alternativa stilar ska man kunna egentligen?

Det va bättre på min tid, för fem år sedan, då var man "normal" eller alternativ. Och man skapade benämningar efter band, Jag var t.ex. Mansonit (Marilyn Manson fan) och vissa var Himiter (besatta av gruppen HIM) och de största idioterna som alla gjorde narr av var Broder Daniel fansen. Små tjejer som inte riktigt vågade ta steget till att bli en stenhård och iskall Mansonit men som mer än gärna agerade madrass till de kolla Mansonit killarna med tatueringar, marlboro cigg i mungipan och svart hår.

Nu känns Ashlee Simpson som ärligt "pojkig", förut var hon bara fejk. Nu har hon en stil som lite liknar Kate Moss and I like it. Så ska brudar se ut =)





Ashlee Simpson- L.O.V.E




Marilyn Manson- This is the new Shit


Såg Manson live på Hovet december 2003.


Jag heter John5helgon.net


John5 var gitarrist i Manson


Glömde ju bort!

Glömde att visa örhängena som jag fick hem i måndags. Beställde dem från BettiesGarlleria.com och de kostade 89:-. Såg just att dessa var slut men de finns som hjärtan och i silver och är alldels lagom stora....

image527
Fick massor med fina komplimanger på jobbet för dem =D


Ganska så gulligt! =)

Jag är en relativt paranoid person. Alltså inte sjukligt paranoid bara lite misstänksam mot allt och alla. Speciellt då jag är i relationer, jag är livrädd för förhållanden eftersom de leder till så mycket arbete, så många idiot diskussioner och att man helt plötsligen inte längre är Helena utan man är någons flickvän.
Jag älskar att testa killar eftersom jag tror att om jag testar dom tillräckligt så kommer deras dåliga sidor visa sig och jag kan då gå fri ur förhållandet. Jag vet, tragiskt på ett sätt. Men jag tror jag har problem med att "binda mig".
Inte det att jag vill springa omkring på krogen som värsta hingsten utan mer att jag är så helvetiskt nöjd med mitt liv och jag vill inte ha en kille som kommer och stör mina rutiner.

Jag är ett vanedjur. Om rutinerna ändras så får jag panik och vet inte alls hur jag ska förändras tillsammans med själva förändringen.
Sen är jag relativt krävande som flickvän och vill dessutom ha mycket uppmärksamhet men också en solid vänskap till killen.

 Igår, precis innan jag skulle gå och lägga mig, så pratade jag med Pojkvännen som va på ett lagom luddigt humör. Jag hade tidigare skrivit ett sms till honom där jag skrev att jag tyckte om Joakim (mellannamn mellannamn) Andersson och jag var otroligt stolt över att jag kommit ihåg hans mellannamn.

Så jag testade honom, Jocke är oooootroligt glömsk...

JAG: "Kommer du ihåg vad jag heter i mellannamn då?"
JOCKE: "(viss tystnad) Jaa, Maj Charlotte Helena va det va?"
JAG: "Va duktig du är!"
JOCKE: "Ja visst är jag, jag brukar vara jätte dålig på namn så jag måste verkligen tycka om dig"

Visst är han söööt! Jag har svårt för att diskutera känslor däremot KAN jag vara gullig via telefon eftersom personen i andra änden inte kan se mig rodna =)


Passar vi ihop =P
Klart vi inte gör, that´s the fucking point!

Sådär ja!

Nu ser designen liiite roligare ut. Blev av med den tråkiga bokgrunden och den dötrista headern. Nu är det utsikten från en kulle på Irland som pryder headern. Ska ändra det senare men jag ville verkligen ha en förändring....

Fin bild för övrigt va?

Dagens väder i Sverige är inte lika roande....

image523


Tänkte göra hela grejen ännu mer dramatisk genom att lägga skitig snö på kanten av bilden (hihih)


Tråkig blogg

Jag är så trött på den här "fashion"-designen på min blogg. Ska nog delta i nästa sån där tävling då en annan bloggare gör om ens design. Skulle kännas bra eftersom jag inte är det minsta teknisk då det kommer till stilmallar och kodmallar (urk säger jag bara)

Men ni kan väl ropa till då ni hör om någon sådan tävling!

Tack på förhand =)

Slänger in två bilder på mig själv medan jag ändå håller på.
Hittade dom i en av mina många bildmappar och de båda är från förra årets Halloween fest.

image521image522

I look really weird


Jag är så söt!

Jag kan inte låta bli men jag tycker verkligen om denna bild. Jag tycker jag ser så rädd och gullig ut. =P  Visserligen så ser jag lite ut som en blodhund men Pojkvännen har uttryckligen sagt att han tycker om blodhundar
So here I am Hoooney!!!
Voff Voff!!!


image518
Bara lite finfördelad mascara och torra läppar och sedan är jag fit for fight...doggystyle =P

(jag är inne i en snö period, jag ska snöa min bilder ett tag framöver hade jag tänkt)

What the fuck?!

Ni var ju så underbart duktiga på att kommentera ett tag där, vad hände?? (okej Helena, bli inte girig)


JAG VILL HA KOMMENTARERRRRRRRRR!!!!


By the way
, look at my curley hair!!!

image517


Varför ska det vara så underbart den enda dagen som jag inte går till jobb denna vecka!!!!
Orättvisorna hopar sig

(skumm bild för övrigt)


Designer väskor/skor

Var inne på saksfifthavenue.com som jag älskar att kolla in då jag känner för lite hederligt dregglande.

Mina favorit väskor:

image513
L.A.M.B (Gwen Stefani)


image509
Christian Louboutin


image510
Yves Saint Laurent
I Can´t help it, I just love it.



Favorit skor:

image508
Miu Miu Jag tycker dom är mer jul än sommar


image511
Christian Louboutin
Ser sådär lagom 70-tals hippa ut.
Alltså helt rätt i sommar


image512
Christian Louboutin
Okej, du behöver inte tycka den är snygg
men om du ska ut på landet i sommar
så kommer du se riktigt cool ut i byhålan med dessa


Nu gäller det bara att gifta sig rikt eller skaffa ett helvetiskt bra jobb så kommer man se riktigt snygg ut till sommaren =P

Tröttheten dödar min arbetsmoral

Pojkvän och jag satt ju hemma hos mig och käkade pasta med köttfärssås (á la Helena, det vill säga med stora mängder persilja, peppar och vitlökssalt), glodde på tv och snackade allmänt skit.

Klockan tickade iväg och helt plötsligen så var den strax innan klockan 6 på morgonen! Så Jocke cyklade hem i mörkret (med fåglarna kvittrandes) och jag tog min pudel under armen och däckade i sängen.

Vaknade med migrän, kände för att döda någon, denna någon råkade vara Jocke just då jag vaknade eftersom jag drömt en mardröm om att Jocke inlett en sexuell relation med en katolsk präst (What the fuck?) och att mina jobbkompisar beslutade att jag för all framtid skulle behöva bekosta Jockes cigg som ett typ av underhåll.
Jag va en aning irriterad då jag vaknade. Tog en halvtimme för mig att inse att det bara var en dröm. Dock har bilderna av prästen och Jocke doing their thing limmat sig fast på min näthinna. Mycket obekvämt om jag får tillägga.

Så det blir inge jobb idag, ska sova, slå bort migränen, plugga och sedan återgå till fosterställning och sova.

Hoppas även ni får en härlig onsdag =)


En av Jockes favoriter....



Stephen Lynch- For the ladies

SVAR!

(fortsättning på inlägget innan)



Jocke tackade ja...min kväll i ensamhet är förstörd.
Men det är ganska så lungt.
Han är så underbar som pojkvän så han är värd att förstöra en kväll i ensamhet för.




Typ...


Ska jag?

Hade tänkt mig en mysig kväll med pasta och min specialköttfärssås, en film, godis, dricka, täcke och kudde i soffan och en pudel på magen och heeelt i min ensamhet. Har saknat att få vara självför en kväll.

Problemet är att jag nu, sittandes och tittandes på min söta pojkvän, börjar fundera på ifall jag ska bjuda över honom på middag, film och mys udner täcket i soffan. men samtidigt så tänker jag på min kväll i ensamhet, hur ska jag göra?

Ska jag bjuda hem min sötnos och genom det störa min kväll i ensamhet eller ska jag....jag vet inte vad, han kommer ju ändå läsa detta...

Så Jocke, ska du hem på middag ikväll? 

//Your Girlfriend

COOL BRUD!!

Min jobbkompis är en riktigt cool brud, hon gör sånt som riktigt starka, coola och kick ass chicks gör i serier och på film....hon fick veta att hennes pojkvän satt på en av hennes bästa vänner och gav honom en timme på sig att ta sina grejer och dra.

Inga tårar, inga "varför gjorde du så mot mig?!!" och ingen hänsyn. Jag tycker hon är ascool!
Frågade Pojkvän Jocke om han kunde tänka sig att göra likadant så jag kunde få kasta ut honom, trots att vi inte bor ihop, men han vägrade. Glädjedödare!

Min kollega skulle ringa en kompis och eftersom hennes mobil hade slut på pengar så lånade hon sin killes, medan hon pratar så får hon ett sms och eftersom hon tror att det är hennes mobil så trycker hon på "öppna", det visar sig vara ett sms från en av hennes bästa vänner som skickat till min kollegas pojkvän.
Efter att ha läst det så går hon in i sovrummet där hennes kille ligger och sover och säger "Du har en timme på dig, sen ska du vara härifrån".

Han fick en timme på sig och sen var han ute.

Är inte det ganska så starkt av en tjej att göra så? Det tycker i alla fall jag =)

Ashlee Simpson

Bästa låten just nu...helt klockren. Väldigt annorlunda och musikvideon är sådär underbart inspirerad av 90-talets konstnärliga mörkhet och galenhet....



Ashlee Simpson- Outta my head


Andra exempel på typiska 90-tals inspirerade videos....



och....



Saknar 90-talets mysko musikvideos....


snyft...I´m soooo old...buhu!!


Beroende av pojkvän?

Hur lång tid pågår en föreläsning egentligen? Jag vet att dom kan pågå i sex timmar och dylikt men man har väl raster....morr......

Mr Pojkvän är på föreläsning på universitetet....och nu har den pågått i nästan fem timmar. Okej, jag kan vara väldigt krävande som flickvän men va faan, jag är ju fortfarande nykär!!!!

Hm, ska ignorera honom på jobbet idag så han får skuldkänslor....eller så går jag inte till jobb och då tror han att jag är jätte arg.....eller så går jag till jobb eftersom jag annars förlorar pengar....eller så skickar jag ett mess till honom nu och frågar hur hans dag har varit och hur det går på föreläsningen och så vidare....

(sänder meddelande)

Tick tack tick tack.....

(meddelande sänt)

...tick tack tick tack...

(meddelande levererat)

...tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack....




Åååh, nu ringde han....och nu missade jag precis hans samtal...



skit också...

Pinsam Onsdag

Detta är något av det pinsamaste (är det verkligen ett ord?) händelse jag varit med om. Självklart finns det alltid saker som slår det man anser är ett pinsamt ögonblick men de flesta kan nog hålla med om att det INTE är kul att skämma ut sig inför sin partners föräldrar....speciellt om det är första gången man träffar pojkvännens pappa och andra gången man träffar pojkvännens mamma, lillasyster och lillebror.....hm...nej, detta är inte taget ur en pinsam amerikansk film á la "Släkten är värst"....

Det hela började med att jag, hemma hos min pojkvän en fredag, skrev som kommentar efter hans nick på msn "Dricker öl, kollar på porr och k*****r"
Jag tyckte jag va jätte lustig medan Jocke mer undrade ifall han mamma, lillasyster eller lillebror var online på msn och kunde läsa detta. SJÄLVKLART hade jag kollat detta och ingen av dessa tre var online. Klockan var ju trots allt mellan tio och elva på kvällen.

Sedan tänkte vi inte mer på det och festade vidare. Då jag åkte hem så märkte Jocke att kommentaren fortfarande stod kvar, så han tog bort den och sedan var det inge mer med det.

Onsdagen efter detta så fyllde Jockes lillasyster år så Jocke tog ledigt från jobbet för att gå på restaurang med familj och bekanta.
Efter jobbet så ringde jag Jocke som tyckte det var en bra idé om jag kom till restaurangen då jag kunde få träffa hans pappa för första gången...

...jag ska erkänna att jag tvekade, jag är väldigt rädd och feg då det kommer till sådana här grejer och livrädd för att säga någonting dumt eller göra bort mig så att killens föräldrar tycker att jag är en idiot....

...mina jobbkompisar ansåg dock att jag skulle gå dit och efter lite påtryckningar så gick jag till restaurangen, hälsade på alla där och allt gick bra....fram tills Jockes mor nämnde en viss kommentar som stod på msn.

Jocke blev lika paff som mig och eftersom Jockes moder trodde att det var Jocke som skrivit kommentaren så tänkte jag "Jaa, han kommer ta på sig skulden och rädda mig precis som man gör för att skydda sin partner"....jag kunde inte ha haft mer fel.
Jocke blev obekväm och tittade på mig....sedan tittade alla på mig....efter det så gick allt blod i benen upp till mitt ansikte och tinningarna började bullta....alla skrattade då de insåg att det va jag som skrivit det....Jockes lillebror frågade vad som va så kul...resten sa "INGENTING" ( Jockes lillebror är tio år).... Jag rodnar faktiskt då jag skriver detta.

Nästa gång ska jag inte skriva någonting som kan uppfattas på "fel" sätt (nu vet jag inte hur "Dricker öl, kollar på porr och k*****r" kan missuppfattas) eller skämma ut mig och få min pojkväns familj att tro att jag är....vad de nu tror jag är.

Jag kommer förevigt skämmas över detta....eller iallafall fram tills jag gör någonting som får mig att skämmas mer....

Nu ska jag gå tillbaka till jobb!!

Ha en trevlig kväll allesammans!!!

Avgörande möte

Jag är min fars flicka och kommer alltid vara oavsett hur gammal jag blir. Jag avgudar min pappa för hans intelligens, hans syn på världen, hans godhet, hans energi, att han inte är girig och att han inte är det minsta skrytsam trots att han har all rätt i världen att vara det.

Och som den pappas flicka jag är så är det otroligt viktigt för mig att min pappa tycker bra om min pojkvän....
Observera att pappa ännu inte träffat Pojkvän Jocke.....det är det som är det avgörande mötet idag.

Jocke är som Jocke är men min far är också som min far är....hm...ja, jag får väl hoppas att det löser sig helt enkelt.

Om en 45 minuter är Jocke här för att käka lunch med mig innan vi drar till jobb.


Hm...



(Observera [återigen] att jag inte skulle bry mig så mycket om det inte var för att jag tycker om både min far och Jocke väldigt mycket)



Hihi, hittade en mycket osmickrande bild på Jocke...He´s sooo going to kill me now



=D

Wow wow wow!!!

Såg dessa urläckra Louboutin skor. Själva modellen är ju gammal som gatan men den röda sulan har bytts ut till en ROSA!!!! Hur jäkla superläckert är inte det!!!??

Jag ska ha ett par till sommaren...hade tänkt mig att jobba mer under sommaren och sedan dra till Rom (Italien i Europa =P) en vecka eller så. Kan inte föreställa mig någonting bättre än ett par ursnygga Laubutin skor på min fötter, strottande fram på Roms gator....mmmmm....

image503

Bild kommer från Aliin
Kolla in Aliins blogg, hon har en hel del coola
shoppingtips =) 

Missförstått budskap!

Igår så satt jag på jobbet och krånglade med den jäkla bloggen och dess utseende (som ni kan se så är det fortfarande inte bra) samtidigt som jag svor över alla världens kodmallar.

Herr Pojkvän måste ha missförstått mig för då jag förhandsgranskade mina misslyckanden så trodde han att jag uppdaterat sidan (Ohh My God, han har ingen blogg =P) och skulle vara så där sött hjälpsam så han satt och tryckte på "uppdatera sidan"-knappen....cirka 68 gånger....min statistiktabell är nu helt fuckad. Tycker inte om då allt ser helt ihop tryckt ut eftersom de flesta som besöker min blogg kollar ca 5 sidor och så lägger men till att en person kollat 68 gånger vilket gör att statistiken för antalet unika blir ihoptryckt i botten medan antal sidvisninga tabellen trycker sig häftigt mot taket på tabellen....

I don´t like that....jag får nästan en chock och första tanken blir "Men men, varför tycker ingen om mig" då jag går in på statistiken och eftersom stapelt för antal unika besökare är längst ner så tror jag att jag bara har fått två besökare!!

Skit problem, jag vet, men jag tycker om mina kurvor.....i tabellen!!!!!!!!!! =D


image502

Okej, kanske inte såhär kurvigt...


Fucked Up

Jag vet att bloggen ser helt Fucked Up ut just nu. Sitter på jobbet så jag kan inte göra mycket åt det. Ska fixa till den senare då det är rätt tid och plats....måste jobba nu =(


image501

Inget fysiskt arbete på min jobbplats....


Så Söt!

Kunde inte låta bli denna bild....hittade den hos www.hennes.blogg.se och jag tycker den är helt klockren.

Tänk om fler var som denna kattunge....

image500

Ha en fortsatt trevlig söndag!!! =)


Framförhållning???

Håll tummarna för att Jocke inte blir sur för att jag totalt utlämnar honom nu...here we go!

Jocke är "man"
, vilket innebär att han har dåligt med framförhållning. Sen är han också Joakim A vilket innebär att han har noll framförhållning....men jag tycker om honom ändå....väldigt mycket till och med.
Det va därför som jag ringde min pappa, som för övrigt är världens absolut bästa pappa, och bad honom åka hit med en fryst pizza. Pappa ska nu grädda pizzan i ugnen och sedan komma över med den så att Jocke, som inte har någon lunch med sig till jobbet, inte svälter ihjäl.
Tycker om männen i mitt liv. Min far som alltid ställer upp för mig trots att jag inte alltid förtjänar det och min pojkvän som....eh........som är min pojkvän.

Jocke har för övrigt en väldigt bra flickvän med....tycker i alla fall jag =P


image499

Pizza time Jocke? =P

Cigg prostituerad

Vill inte vara här...jag vet att jag säger det varje gång jag jobbar söndag och ni kanske undrar varför jag ens genomlider denna tortyr?

Finns bara ett svar på den frågan; PENGARNA!

Sen är det trevligt eftersom pojkvän Joakim jobbar söndag. Dock skulle jag hellre krypa ner med honom i en säng, ligga under täcket och bara myyyysa bort hela söndagen =)

Men som alltid så har det blivit diverse diskussioner trots att klockan bara är två. En av diskussionerna cirklade runt skitsnack om en kollega som inte var här...väldigt tarvligt...och en annan handlade om att jag gav Jocke en cigg och i gengäld gav han mig...(for mature audience only: oralsex)...väldigt obekvämt, dock var det hela ett skämt från min sida....sanningen är att han får två cigg för en timmes utförande...

Hur som helst, nu är det rast så jag ska väl ge Jocke en cigg och han ska ge mig.....eh.....


Höres senare!!!


En till....

....lista som jag sett hos flera stycken olika bloggare och som jag nu, som vanligt, har stulit ;P


Enjoy!!

Brukar du komma i tid: Ja
Vad hade du i din mun senast: Tandborsten
När mår du bra: Då räkningarna är betalda och jag vet hur mycket jag får shoppa för =P
När blev du fotad senast: Yesterday
Hur känner du dig nu: Sur eftersom jag ska upp och jobba imorgon
Kan du laga mat: Jupp, jag är en jävel på att laga mat.
Vad pluggar du: Pluggar och pluggar, definitions fråga mer =P
Vad tycker du om fötter: Tråkiga men riktigt snygga i 10 cm klack
Är du smart: Jo, jag råkar vara det
Vad har du på dig: Mysbyxor och en oversize tröja. Lördagsmyyyys
Är du aktiv i skolan: Skulle vara det om jag gick i skolan
Vad saknar du: Jocke...
När och varför grät du senast: Förra helgen. Fick veta att en person som jag bryr mig väldigt mycket om hade gjort en förfärlig sak
Var det pinsamt att svara på det: Nja, gråter sällan vilket de som känner mig vet om. Är ingen lipsill precis =D
Hade du en bra kväll igår: Otroligt bra kväll hade jag igår!!
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe
Vad ska du göra i sommar: Jobba, kanske resa...
Är du nöjd med ditt liv: Jo, jag råkar ju vara väldigt nöjd med det just nu.
Vad vill du jobba som:  Det är det jag försöker räkna ut...
Har du tråkigt just nu: Nee, är alldeles för trött för att kunna ha känslan "tristess" påslagen
Vad gör livet värt att leva: Familjen, den 25:te och historieböcker
Vad i livet ångrar du: Att jag inte ansträngde mig mer på gymnasiet.
Är du musikalisk: Nja, har spelat instrument men om jag är musikalisk det vette fan
Vad lyssnar du på för musik: Det mesta...förutom JOCKES JÄVLA COUNTRYMUSIK!!!!
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Bekväm
Är du bortskämd: Ja, fast jag har fått lära mig att slåss för det jag vill ha
Är du trött: Helvetiskt trött
Vad gör du imorgon: Jobbar

Din första
Operation: 11 år, blindtarmen
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Hona: Nathalie. Hane: Daniel
Första priset: Nått för dykning om jag minns rätt...
Första sporten du började på: Dans eller dykning. Kommer inte ihåg vilket som kom först
Första husdjuret: Lady Labrador
Första semestern: Som jag kommer ihåg så åkte vi till Åland två veckor varje sommar och träffade vänner
Första konserten: Noooooo, tänker jag inte säga....
Första kärleken: Daniel

Favoriter:
Filmer:  Älskar filmen The Rock
Tvprogram: Typ vänner, Scrubs etc...
Musik: Just nu Pink och olika soundtrack
Drink: Vitt vin eller mjölk
Kroppsdel (på kille): Läppar, mage/bröstkorg och sedan det uppenbara...
Sport: Fotboll eller kampsport
Plagg: Baggy jeans och min gosiga tröja som jag har i tre olika färger
Skola: Waldorf? Karolinska? What the fuck do you want me to say?
Bok: Tycker om det mesta i bokväg

Just nu:
Äter du: Nopp
Dricker du: Nopp
Ska du: Gå och lägga mig
Lyssnar du på: Britney Spears-break the ice
Väntar du : Att klockan ska bli halv tolv så jag kan gå och lägga mig
Tittar du på: Klipp på youtube

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Läppar
Kramar eller kyssar: Båda
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Båda
Busig eller lydig: Busig och i vissa fall lydig hehe


That´s that for tonight!!!

Höres imorgon då jag bloggar från jobbet...brukar alltid vara lika intressanta idiot diskussioner att blogga om på söndagar...mina arbetskamrater är ett gäng idioter som är så störda så dom inte kan få jobb nån annan stans.....fast inte jag =P


Appropå ingenting.......




 
...skit bra låt för skit dagar då man behöver en boost!

Sov gott allesammans!!!!


Underbar kväll

Hade super kul/ bra/ trevligt/ underbart igår kväll...kom hem först omkring klockan 4:30 i morse. Gick upp relativt tidigt så trött det är jag allt.

Dyker in lite senare...nu ska jag ta en till kopp kaffe och slå upp historiaboken för lite intressant läsning....


image498

Jag, om en minut...

SMYCKOHOLIC

Jag erkänner, det finns ingen mening med att dölja det längre! JAG ÄR EN SMYCKOHOLIC!!!! Varje dag under veckan som va så fick jag hem ett paket med nå smycke om dagen och varannan gång blev reaktionen "Hm, What? När beställde jag det här?!" (och sedan ett rus av lycka över att jag faktiskt beställt det) Och nu är jag igång igen.
Frågade pojkvännen angående en viss klocka som jag tidigare bloggat om. Skickade över ett mms till honom då han satt och va upptagen på universitetet för jag ansåg att detta var ett sådant nödtillfälle då man får störa pojkvänner och fråga om deras åsikter. Hans svar var "Ja, den va fin =)" vilket inte var ett helt övertygande svar men tillräckligt för att mitt smyckesberoende skulle se det som ett klartecken. Så nu är klockan påväg hem till mig....


Ett stycke klocka som jag
beställde hem igår


....men det värsta är att jag för en liten stund sedan, dagen efter att jag beställt ett armbandsur, klickade hem ytterligare en klocka.


I GOT A PROBLEM!!!! I´M A SMYCKOHOLIC AND I LOVE IT!!!!



(Älskar cocoo.se för övrigt)

Lycklig!

Just nu känner jag mig riktigt lycklig. Har den bästa kille jag träffat (och jag har haft en hel del killar) här som får mig att skratta och öppna mig och för ögonblicket lämna den igenknäppta Helena för en stund. Ingen ilska, bara lycka och drömmar om framtiden.

Konservativa, arga, konfliktälskande och högfärdiga Helena fick stanna hemma ikväll....jag känner mig som en 14årig tjej som upplever sin första förälskelse och det är riktigt obekvämt.....




....Jag är skit rädd.....

Msn diskussion

Alltid lika kul att ha diskussioner via msn med pojkvän Joakim...


[ ]ocke. (L) ] säger:
Måste ju lära dig tjattra fotboll ju ;-)


[ MissDarling. (L) "Mr. Slacker" ] säger:

jag har lösningen på ditt problem


[ MissDarling. (L) "Mr. Slacker" ] säger:

Ge mig vin


[ MissDarling. (L) "Mr. Slacker" ] säger:

och jag kommer tjattra


[ MissDarling. (L) "Mr. Slacker" ] säger:

dock ej nödvändigtvis om fotboll


[ ]ocke. (L) ] säger:

Hur mycket kan du om taktik och olika formationer? ;P


[ ]ocke. (L) ] säger:

ne jag ska ge mig =P


[ MissDarling. (L) "Mr. Slacker" ] säger:
tycker om dig, dina formationer och din knulltaktik

[ ]ocke. (L) ] säger:

Haha. Jag försöker knulla offensivt


[ ]ocke. (L) ] säger:

Som en 3-4-3 uppställning typ



Visst är vi gulliga??

image496

Frisyrer!

Bad min totalt värelösa pojkvän efter råd gällande vad jag ska ha för hårfärg nu när jag tillslut bestämt mig för att färga det på nytt. Jag föredrar att göra sådant själv eftersom jag upplever att jag då får det bästa resultatet. Min totalt värelösa pojkvän gav svaren "röd/brunt skulle du nog passa i", "brun eller blond? neee, jag vet inte. det är så svårt", "Du kommer passa jätte bra i det där" och andra svar som inte hjälper mig för fem öre men som han hoppas garanterar honom ett ligg.....dream on little boy!!

Hittade till Vecko Revyns hemsida där man kunde sätta in en bild på sig själv och kolla med kändis frisyrer vilken som passar ens ansikte bäst....skit kul för övrigt!!!

Valde den sämsta bilden därför blev inte resultatet så givande dock mycket roande....

image490
Nån av Olsen tvillingarna (blandar konstant ihop dom)

image491
Jag som Kerstin Dunst

image492
Utöver att Cameron Diaz och jag har olika färg på huden så passade bilden faktiskt in..
(jag vet, jag ser jätte blek ut...vilket jag också är...dessvärre)

image493
Kelly Osbournes rosa hår kanske?

image494
Amy Winehouse har riktigt snygga extensions...
Något för mig kanske?

image495
Eller för att göra pojkvännen helt varm inombords så kan jag ju klippa mig som herr David Beckham...


Ska väl kolla på hårfärg sen men om jag inte hittar något som verkligen får mig att känna "Wow" så skiter jag i det och väntar tills jag hittat min favorit färg helt enkelt...


Om att Vakna På Fel Sida

Jag har oftast ett ganska så otrevligt morgonhumör (okej, det är ibland överdrivet otrevligt) men idag slår fan allt!!!
Vaknade irriterad, lät det gå ut över hela familjen, vägrade gosa med pudeln då hon kom fram och la huvudet i mitt knä och knuffade på min armbåge, åt frukost mummlande över vilken skit värld vi lever i och att jag hatar allt och alla. Jag hade stor lust att ringa pojkvännen och säga att jag skulle sitta hemma och sura hela dagen så vi skulle inte kunna ses ikväll....som tur va lät jag bli.

Mitt humör är inte precis bättre men tanken på att det blir myskväll ikväll med pojkvän, vitt vin och kedjerökning under fläkt så överlevar jag nog dagen.

Saknar honom och längtar tills ikväll!!! (ja, jag är en mes...skyller på att jag är tjej, alltid så känslosamma.) 

image489

I Really Like Fluffy....


Populärt armband

Beställde hem det populära peace armbandet från cocoo.se (älskar cocoo) eftersom jag sett att det ska sitta taight runt handleden och inte löst som jag befarade att det skulle göra....fick hem det idag och som med allt annat så var det ju som jag befarat....armbandet satt jätte löst runt min über smala handled, får sätta det lite högre upp helt enkelt....


Åkte bara omkring på handleden =(


Så jag fick platsera det högre upp på armen...

Men snyggt är det iaf och precis lagom synligt =)

HA BEGÄR!!!!

Klockan från cocoo.se är otroligt snygg, vill ha den!!!! Just nu är dock utgifterna många så den får snällt ligga och vänta på mig en vecka....om inte nån av er tar den förstås? =P

image485
Kostar 195:- och skulle sitta underbart fint på min handled =)


Fuck!

Va trött jag är idag. Ja jag vet, fult ord på rubriken blablabla...orka

Ikväll ska man iväg och jobba...igen, och jag har verkligen ingen lust. Känner för att bara krypa ner i sängen och somna om. Mmmmm

Sitter just nu och skriver på en uppsats, ögonen vill inte riktigt hänga med. Tror jag behöver en kopp kaffe.

Jag vet att jag är tråkig....


Återkommer senare....

image484
This is me right now...


SAKNAD!!!!

Sitter på jobbet och försöker koncentrera mig. Pojkvännen är inte här utan firar sin lillasysters födelsedag.
Saknar honom otroligt mycket . Suck.

Funderar på att gå över till honom efter jobbet och käka upp glassen som jag köpte till oss men som vi båda glömde äta =)

Ben & Jerry´s chocolate therapy....mmmmm.....


image483
Mums!!!!


Graviditetsblogg

Jag har märkt att det finns en hel del bloggar där tjejer skriver om sina graviditeter. Jag tycker verkligen det är skit spännande att följa dessa tjejer och deras kommande ungar men samtidigt så undrar jag vad dessa tjejer tänk att göra med sina bloggar efter att ungen är född? Ska de då döpa om bloggen och berätta om livet som nybliven mamma? kanske det blir en modeblogg för bebisar? Visserligen har jag aldrig någonsin hört om en modeintresserad bebis däremot mammor som hamnar hos kronofogden för att de shoppar babykläder till förbannelse via diverse internet butiker där man kan handla på kredit.
Detta för mig vidare till nästa fråga; måste man verkligen handla så mycket kläder till sitt nyfödda barn? Jag menar, de av mina kompisar som har fått barn handlar kläder som galningar men varenda gång jag ser deras bebisar, även om det bara gått nån vecka, så ser ungen alltid dubbelt så stor ut som den gjorde gången innan.
Det kan ju inte komma som någon överraskning att bebisar växer och de gör det dessutom väldigt snabbt.
Jag kanske är tråkig men jag skulle nog hellre köpa babykläder som passar båda könen, då kan kläderna gå i arv till nästa unge. Visst, kläderna kanske inte är moderiktiga längre men vilken en månaders baby bryr sig om det?

Barn ska jag ha....en dag....i ett nästa liv....eller då jag känner mig mogen....och redo....och ångesten är borta.....och förlossningar inte längre existerar utan man istället trycker ihop bebisen och suger ut ungen genom naveln....och detta tar ca 30 sekunder....
Men jag lägger hellre pengar på ett gymkort, så jag kan vara fit for fight lagom tills nästa graviditet, istället för att handla massa meningslösa kläder som ungjäkeln aldrig kommer uppskatta. Jag menar, även då ungen är 14 år och ser på sina babybilder så kommer den ändå säga "Va faaan morsan, hur kunde du klä mig sådär?? Det är ju värsta 2020-tal ju!!!"

Jag har massa babykläder kvar från då jag va liten, de duger gott och väl och om ungen klagar så kan jag bara säga "Du ska vara så jävla glad att jag låg där 26 timmar och försökte pressa ut dig ur min mest älskade kroppsdel, som du förövrigt sabbade i samma veva, så du ska bara vara nöjd med allt du fått efter det!"

Ooops, okej, jag kommer inte svära till den eller berätta vilken min käraste kroppsdel är men själva poängen är den samma....

Till sist vill jag tillägga:
Hoppas ingen blivande mor tar illa upp....



Om ni vill läsa en riktigt intressant graviditetsblogg så kan jag rekommendera www.carr0s.blogg.se/
Hon är en ung tjej med en sund syn på livet....

image482
Min mardröm; alldeles för många bebisar vid samma bord...AAaaahhhh!!!!



Jag tycker...

....personligen att ni suger på att kommentera....men om ni inte vill så slipp då! Voff!!

=P


You making me saaaaaaad!!!

image481





























Okej, det här var typ den mest ledsna bilden jag kunde finna...
men jag hoppas ni ändå seeeer hur ledsen jag är....eller nått.



Nytt från Mi lajki!!!

Mi lajki vårkollektion har just kommit in hos Accessora.se och visst ser allt sådär galet och lyckligt pastellfärgat ut?
Vissa av smyckena kanske är lite over the top men det mesta kommer, i rätt mängd, göra vilken outfit som helst helt underbar....

image470
Anine Bing gör sig utmärkt som modell för det små wackiga Mi lajki


Armband med rosa flamingo
Kostar 1299:-


Matchande örhängen
Kostar 499:-


Rosa hjärtörhängen
(finns i flera olika färger)
Kostar 299:-/paret


Hjärtformade orhängen med texten "Mi lajki"
(finns i flera olika färger)
Kostar 349:-/paret


Armband med en haj
Kostar 1299:-


Örhängen, ananas
Kostar 499:-

Till de flesta örhängen finns det matchande armband och vice versa.
Kolla in accessora.se, där finnsdet fler riktigt coola smycken från Mi lajki.

Själv funderar jag på flamingoörhängena =)



Jobbigt jobbigt

Är på jobb ikväll. Jobbar från kl 17 til kl 21 vilket bara är fyra timmar så det är överkomligt.
Idag har vi suttit och gjort massa arbetsplatstester. 8 jäkla formulär som skulle fyllas i! URK!!

Nu är det rast, ska dra och köpa en bagette med skagenröra eller kycklingröra (mums) och ta en kaffe för att få lite ny energi.

Hör av mig senare!!!

Ching!!!

image480


Detta skulle vilja se!!!

Jag diggar verkligen de stora bamboo örhängena, de finns i olika sorter och storlekar. Peace märket är ju påväg tillbaka på riktigt, skulle det inte vara coolt att göra gigantiska peace örhängen??
Kanske till och med i bamboo-stuk??

I would really like that....

Appråpå bamboo.....jag är som besatt. Jag måste ha fler!!

Följande bamboo örhängen har jag i mina ägor....

Föjande två från cocoo.se...

Hjärtformade, längd 8 cm, kostnad: 165:-


Kantformade, längd 6 cm, kostnad: 145:-

Dessa runda är från BettiesGalleria.com...

....och kostade 89:-


Jag suger....

...jag vet. Har inte bloggat under hela helgen (jo, jag forstår att vissa tolkade rubriken på ett heeeelt annat vis) men jag har haft fullt upp.

It´s a bitch being in love...

Men jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag ska skärpa till mig!!!

Hoppas ni andra hade en jätte trevlig helg, de hade jag, till och från förstås men i det stora hela så slutade den bra. Det enda som riktigt suuuger är att man ska till jobb idag.

VILL INTEEEE!!!!

Fast det ska bli kul och se hur de av mina jobbkollegor som nu har blivit introducerade till det projekt som jag sitter på, kommer reagera =) Det råkar vara så att jag flyttades, i förtid, över till en mycket svårare projekt och nu följer de andra efter. Ska bli såååå kul och höra dem klaga och bli helt förtvivlade Mohahahahah....Welcome to my World Biaaaatches!!!!


RSS 2.0