Plugg och jobb dag

Hallo!
Sitter här nu vid min datorn och pluggar. Pluggar engelska c och historia. Jäkligt jobbigt eftersom jag känner mig så stressad. Måste komma på nått att skriva om i Miljöpolitiken och för närvarandet så är skallen blank.

Kl 17 så drar jag på jobb, ska bli kul faktiskt. Komma iväg och få träffa lite folk. Har ju varit sjuk ett tag så därför så har jag känt mig lite isolerad =P

Tänkte att jag skulle pausa från pluggandet om en stund och då koncentrera mig på att få ordning i min garderob. Har en heeeeeel del att plocka med där. Alltid spännande att se ifall man finner något som man inte visste att man hade =)

Men nu måste jag återgå till studierna. Ha en uper bra dag så hör jag av mig om ett tag igen =)

Give me a comment!
Postat av: Johanna

Du har faktiskt helt rätt :) Det är mycket roligare att skriva då, Har skrivit massor med inlägg tidigare, men allting for bort när jag återställde bloggen, lite synd de :) Hur är det med dig då ?

2009-04-15 @ 12:25:34
URL: http://jiiv.blogg.se/
Postat av: Johanna

Du har faktiskt riktigt rätt i det du säger blir enormt mycker roligare att sitta och skriva, har även gjort det förut, men när jag återställde bloggen for allting bort tråkigt nog, menmen.. :) Hur är det med dig då ?

2009-04-15 @ 12:28:12
URL: http://jiiv.blogg.se/
Postat av: Frida

Sv: Haha, jo då får man allt undra! Man kan ju inte precis gissa sig fram vem det var. Synd nog ;)

2009-04-15 @ 12:43:34
URL: http://ffriiddaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hehe okey :) Jo, det är toppen väder här med, ändå sitter man inne, det är värsta vårkänslan :P Oj, råkade skriva två inlägg med samma sak tidigare :P haha, Nu håller jag på göra om bloggen lite :)

2009-04-15 @ 13:01:52
URL: http://jiiv.blogg.se/

Make me happy:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Say something:

Trackback
RSS 2.0