Alla dygnets timmar....

...räcker helt enkelt inte till. Sen att jag har en väldigt sabbad dygnsrytm just nu gör ju inte saken bättre. Vaknade klockan 13 (Nooooo!!!) och upptäckte att jag, som hade tänkt åka till stan och shoppa, inte kommer hinna med detta (Dubbelt Nooooooo!!!) men jag får väl ta det i veckan som kommer.
Jag längtar redan till nästa helg....då har man ju även fått studiebidraget/lönen =D Alltid farligt att gå och shoppa när massa pengar dimpt ner på ens konto. Men men, får väl hålla igen lite (yeah right!).

Nu tänkte jag sätta mig och plugga. Tänkte dessutom kolla lite på en weekend resa till London. Var väldigt länge sen jag var där och det skulle vara kul att bara dra dit över en helg. Se det jag missade förra gången typ =P

Blåsigt, kyligt men med en underbar sol idag. Så jag ska ta min mini-laptop, en varm filt, solbrillor och placera mitt arsle utomhus.

Hörs sen!

Give me a comment!
Postat av: Linda

Skönt med sol :)

2009-04-19 @ 15:06:02
URL: http://lindiz.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack! :D det blev ingen grillning, ingen hade pengar med vi satt bara ute i de fina vädret och drack te : ) ja det är riktigt härligt med de här vädret fasst idag är det lite kyligt : ( gör du? : )

2009-04-19 @ 15:44:33
URL: http://niilan.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack, :)

2009-04-19 @ 16:12:54
URL: http://apain.blogg.se/

Make me happy:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Say something:

Trackback
RSS 2.0