LoL

Nu tänkte jag soooova. Ska bli så skönt så. Har varit trött hela dagen. Dagen har dock varit underbar, givande diskussioner, glada människor, en pigg pudel som har gått ner hela 2 kg i vikt (duktig Sotis) och ett fint väder. Kan det bli bättre?
Skulle inte tro det.
Sitter här med ett glas vin och ska strax gå ut och lyssna på lite musik innan jag går och lägger mig. Bara en lite stund. Tror inte jag orkar mer än så.

Jag har verkligen ingenting vettigt att säga, tror det är tröttheten. Fast å andra sidan så har jag sällan något vettigt att säga här på bloggen. Känner att jag vill säga så mycket men ibland blir jag osäker på hur det kanske uppfattas, vill inte att nån ska missförstå mig eller se mig som en sån person som tar upp saker på sin blogg bara för att provocera och genom det få läsare.
Dock har folk konstant sagt ett ens blogg är en egen värld och där får man göra vad fan man vill så länge det är inom lagens ramar.
Hm, ska fundera över detta lite. Vem vet, ni kanske får en inblick i saker som ni egentligen kanske inte skulle vilja veta. Eller saker som ni tycker gör mig till en idiot. Hur som helst så kan det bara sluta med att det är underhållande på ett eller annat vis.


Förresten, hittade lite söta bilder på Sotis som jag tog tidigare i veckan....
 


...the Laughing out Laud-poodle



...and again.


SOV GOTT!!!! =)



Give me a comment!
Postat av: Emil

Skönt med en så pass ärlig tjej x)

2008-07-31 @ 00:44:56
URL: http://iwoulddieforlidman.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag längtar mest ifrån plugget ;) Har aldrig haft det så lätt där..med vänner etc menar jag :P men att längta tillbaka till skolan för att få ha vilka kläder man vill på sig är det första gången ag hört haha ;) Sov gott :)

2008-07-31 @ 00:52:52
URL: http://sayyouwill.blogg.se/
Postat av: Marielle

Grattis på namnsdagen! :-)

2008-07-31 @ 01:40:08
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Måste klippa min lugg snart, ser ingenting haha!



Fina bilder! Ha en skön sommar dag :D

2008-07-31 @ 10:18:08
URL: http://queenofdiamond.blogg.se/
Postat av: Sofie

Sv: haha a du ser, man kanske skulle ta och lägga fram lite snyggt att han ska genom gå en smärtlös operation hahaha . nej skämtosido han får gärna behålla det oavsett om det är mindre hygieniskt osv

2008-07-31 @ 13:56:40
URL: http://sofieb.blogg.se/
Postat av: Cassie.

okej :) ja den e snygg.

haha ja precis ? ;b

2008-08-01 @ 15:04:13
URL: http://ucanthandleit.blogg.se/

Make me happy:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Say something:

Trackback
RSS 2.0