Veckans Snyggaste!

I fredags var det ju återigen dags för Veckans Snyggaste. Dock hann jag inte lägga in det inlägget då. Så här kommer veckans snyggaste (v.7) ...ingen tid att förlora. Vi börjar direkt:

Veckans Snyggaste Klänning: Pink

Pinks klänning är riktigt snygg. Hon brukar ju inte vara så kvinnligt klädd men denna klänning som vanligtvis skulle kunna se ganska så tacky ut på en kvinna med stora bröst får istället Pink att se så där sexigt farlig ut. Jag har små bröst, jag älskar urringat och jag vill ha Pinks klänning på mig på den kommande företagsfesten.

Veckans Snyggaste Glada Modell: Heidi Klum

Heidi Klum kommer alltid vara en sådan där supermodell mamma som jag för evigt kommer störa mig på. Hon är snygg, hon kan komma tillbaka till sin slimmade figur en månad efter förlossning och hon ska uppenbarligen ha ett såååå fint hjärta. Urk. Skapa lite skandaler du snygga kvinna!!!!!

Veckans Snyggaste Morticia Addams imitation: Paula Abdul

Paula Abdul, hade inget klädsinne på 80-talet och kommer med största sannolikhet aldrig få det heller. Men att klä ut sig till en Morticia Addams imitation (och inte heller här lyckas speciellt bra) tar väl priset? Även om kreationen är förjäklig så är det så tyyyypiskt Paula Abdul så det näääästan blir snyggt. Hon funkar liksom.

Veckans Snyggaste Nyfunna självförtroende: Britney Spears

"If at first you don´t succeed, dust yourself off and try again, just dust yourself off and try again, try again" går ju texten och förhoppningsvis så stämmer den in mycket väl på Miss Spears som om och om igen blir förrådd och hamnar i skandaler men som varje gång tar sig upp, Inte konstigt att hon behövt mentalvård, hon måste ju vara helt slutkörd. Men bra, det är hon, och det vet hon uppenbarligen också om.

Veckans Snyggaste bälte: Ashanti


Fin klänning, dock en aning tråkig men som tur är har Ashanti det snygga bältet som tar hennes trökiga klänning från boring till scoring.
ASOS har för övrigt ett liknande bälte för några hundralappar om någon är intresserad.

Veckans Snyggaste Nyfödd: Christina Aguileras nyfödda son Max

För några år sedan så kändes det osannolikt att Christina Aguilera skulle kunna bli nån toppen mor (dirrty) men efter back to basic så har hon tagit en helvändning och den som med största sannolikhet är som mest tacksam för detta är nog hennes nyfödde sötnos till son Max. Hellre en "back to basic"-mamma än en "dirrty"-mamma, eller hur?

Veckans Snyggaste "I get away with anything": Paris Hilton

Hur fasen kan man bli utsedd till Årets kvinna inom ditten och datten medan ens sångkarriär är körd i botten, modelljobben dalat och ens senaste film blivit utnämnd till årets skit film innan den haft premiär?? Vad gör denna människa som är så speciellt???
Jaja, vad det än är så gör det i alla fall att Paris Hilton kan göra vad fasen hon vill och alltid komma undan med det.

Veckans Snyggaste cover-up: Keira Knightley

Denna tjej brukar hamna på både mina snyggaste och fulaste listor om och om igen. Dock för olika saker. den här gången för att hon väljer att inte visa sig halvnaken i någon väldigt avslöjande kreation utan i stället klär på sig som om det vore 15 minus grader ute. Kreationen i säg är ju inte speciellt snygg men det är en riktigt snygg cover-up på den vanligtvis så avslöjande Keira Knightley.

Veckans Snyggaste Frisyr: Rihanna

Eller är den det? Rihanna har ju blivit den kändis som under 2007 fick makten att bestämma hur alla andras hår skulle se ut. Hennes idé att gå från långt hår till denna frisyr:
 
....var inget annat än en riktig image boost. Alla började se ut som Rihanna och låta lockarna falla. Undra hur många det är som kommer ta efter hennes nuvarande pojkfrisyr? Den är ju en aning mer vågad men det är väl så alla Rihanna lovers vill vara också? Som sin vågade idol Rihanna.

Veckans Snyggaste Ansikte: Gisele Bundchen

Hon är vacker, glad, talangfull och gör inga dumheter som förvandlas till skandaler (utöver relationen med Leonardo DiCaprio förstås) och i och med detta är hon allas pojkars dröm tjej. Tjejerna vill va henne och pojkarna vill ta henne. Men hon har ett otroligt vackert ansikte som aldrig levererar en medelmåttlig bild.

Det var det för vecka 7! Återkommer på fredag med Veckans Fulaste för vecka 8! =)



Give me a comment!

Make me happy:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Say something:

Trackback
RSS 2.0